Szep Karacsonyt! Haliho!
Dike, gratulalok a kis kukishoz!!:):) Jujjjde izgi igy mar a Karacsony! Happy,happy!!:)
Nika, nem baj, hogy megjott! En is mostansag varom, ma-holnap.
pont karira, erted, micsoda ajandek ez Nekunk!!:):)
OOOO, yeessss!! Nem baj, majd gyartjuk egyutt, csak kulon-kulon a babat!hihi Apjukra felllll!!!
Tobbiektol sorry de nincs idom visszaolvasni!
Virag, nagyon szep a kis lurkod! Bencus pedig igazi nagyfiu! Lassan mar csajozni fog, ropul az idooo!! Remelem jol vagy es zajlik a karacsonyi keszulodes Apajaval, Bencurjaval, Gergocivel.
Zsuzsi, gyonyoruseges a kislanyotok! Nem volt egyszeru menet a szulesig az ut de ez a kislany mindent megert! Egyszeruen, meseszep! Minel tobbet neztem itt ma, annal inkabb lanyt akarok mar en is! Vilag eletemben fiut akartam, ezt azert meg hozza tennem!
Pedi, gyongyviragszalam, remelem jol vagy Te is! Aztan tessek beszamolni am es fotot kerek az uj felsodrol de benne Magaddal!! Pocistol, Pedistol, felsostol, mindenestuuuul! Szorostul-borostul!! hehe
KatocamDragam, Veled mizus, eletem?! Bogica tunderviragszal rugdossa a pocid amikor a karifara nezel?!:)
Nita, most olvastam a himlot.
:( Jobbulast! Azert remelem jol vagy, ettol eltekintve minden oke. (az oregasszonyt meg kuldjetek el a Jezuskaval valakinek) Megfogadtam tanacsod es eltettem zsakban a gyerekruhakat. Sot, eloszor szatyorba aztan zsakba tettem es a szekreny melyere astam, ha tehetnem meg foldet is hanynek ra!:)
Monalisa, a Ti Karacsonyotok is rendhagyo most, elvezd a kismamisag oromeivel es Apaval! Puszi!
MiaDraga, vigyazz Magadra es gyere gyakrabban mert aggodunk ha nem jossz!!
Betti, Veled mizus, Bettikem? Jol vagy? Mikor van a csaszarod? Lehet mar irtad az elmult idoben nem sokat jartam itt viszont nagyon erdekel mi van Veled! A blogodban is jarok neha, szoktam latni a megtekinteseknel, hogy London! Ilyenkor ugy orulok mert ez vagyon en!:):) Vigyazz Magadra!
Rita, Regi annyira szep kislany! Tiszta anyja! Lezajlott gondolom a Karacsonyi vasar, jol is erezted Magad. Biztosan Veled is tortent sok minden de huuu, semmi idom nem volt netezni es olvasni. Remelem jol vagytok!
Beze, lattam irtal, orulok, hogy jol vagy! Lexike gyorsan meg fogja szokni ezt az uj eletet! Ugyes csaj, anyja lanya!:)
Csajkak, itt megint valami virus vagyis jarvany van, hasonlo, mint a H1N1 volt tavaly csak allitolag rosszabb. Sajna hireket sem volt idom kovetni de oltjak az embereket ezerrel pedig tavaly a H1N1nek nem keritettek nagy feneket. Ennek...igen.
Meg egyszer:
BOLDOG KARACSONYT KIVANOK MINDENKINEK! TELJENEK SZERETETBEN, BEKEBEN, NYUGALOMBAN EZEK A NAPOK NEKTEK LANYOK ANGYALOK!! PUSZI ES VIGYAZZON MINDENKI NAGYON MAGARA!