Új privát üzeneted érkezett!

Koszi a jotanacsokat! Ma nem sok mindent csinaltam, fokent olvasgattam.
Nathas tuneteim nincsenek, csak melegem van.
Forro tea nem art az embrio-nak? Az embriok nem szeretik a meleget, vagy rosszul tudom?

Kép

Kép
ica79

Dike,
miert ragaszkodik anyos pajtas a Zolikahoz? Hagyomany a csaladba hogy az elso szulott Zolika? (nekem anyum is meg nagymamam is Ilona.... :shock: )

Kép

Kép
ica79

mert h a férjem,azaz a fia is zolika!nem hinném h baj lenne a forró tea.úgy is úgy iszod meg ahogy tudod, forrón úgy se tudod lenyelni:))

KépKép
dike

Nem árt, s bár forrót írtam, azt ugyse tudjuk meginni, akkor inkább azt írom, meleget. Ráadásul ha teszel hozzá mézet, akkor azt forróba nem is szabad tenni. A baba nem érzi, ha meleget iszol, mint ahogy azt sem, ha fagyit eszel...A láz, na az a rossz neki. De örülök, h nem rosszabbodott az állapotod, pihenj sokat!
csutiko
Budapest

Lekopogom, ugy nez ki hogy csak egy 1 napos atvonulo hoemelkedes volt.....az este mar nagyon jol aludtam :)
A tegnapi pihenes es mezes/citromos tea bejott!!!
Megeszer koszi a jotanacsokat.

Nallunk olyan szep feher a kert. Szerintem iden tuti feher karacsonyunk lesz :)

Tegnap jelentkezett az egyik ismerosunk es kerdezte hogy iden hova megyunk sielni :lol: Altalaban a parom a fozervezo es kisebb csapatba megyunk.....Mondta hogy nez valamit Ausztriaba es en lehetek a szakacsno! Vegul is az sem rossz :shock:

Kép

Kép
ica79

Sziasztok!
Ne haragudjatok az eltűnésért. Most nagy fiam beteg. Kedd este óta folyamatosan lázas. Most várjuk a doktor nénit. Sajnos úgy tűnik elkapta az én köhögős betegségemet.:(

Roni! Annyira sajnálom. :cry: de tényleg ne okold magad, mert annak semmi értelme! Lhete, hogy tényleg érdemes lenne megnézni a genetikát, aztán pedig újra belevágni! Csak ez tudja feledtetni a kudarcokat!

Ica! Vigyázz magadra! Attól, hogy most nem vagy beteg, igyál nagyon sok citromos teát!

Dike! Már mLátta a doki a baba fütyijét??? de fura. Akkor neki nagyon szuper ultrahangja lehet! De a lényeg, hogy te nagyon örülj a babádnak. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a fiús anyuka szerepet. Annyira senki nem tud szeretni 1 anyukát mint a fia! :D Néha már zavaró, de amúgy nagyon jó! A névválasztás pedig senki másra nem tartozik, csak rád, és a párodra!

aviubi

Csutiko!
Neked pedig nagyon örülök, hogy minden rendben! de azért pihenj!
De ugyse lesz már semmi probléma! :wink:

aviubi

A síelés az egyetlen, ami az elkövetkező időkben hiányozni fog, de nem panaszkodom, mert megéri. És jövőre bepótolom, az tuti...

Egy ismerősömnek is megmondták a 12. UH-on, hogy fia lesz...kell egy jó gép, egy jó UHos, na meg egy mutogatós baba :lol: És olvastam, h vérből még korábban megállapítható, persze gondolom egy vagyon.
csutiko
Budapest

aviubi! nagy fiadnak jobbulást!

KépKép
dike

Sziasztok !

hogy vagytok ezen a napsütéses napon ?

úgy élvezem, hogy végre nincs locs-pocs, megfagyott minden, csodálatosan süt a nap !!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

velem semmi kül...tegnap jól összevesztünk:( -13 volt reggel brrrr.
holnap uhu szorítsatok!!!

nem tudja vki h Székesfehérváron hánytól van uhu?

KépKép
dike

Sziasztok!

Látom mindenki jól van, dolgozik, simogatja a kis pocakját......:)
Én is eléggé elvagyok havazva, bent is és itthon is sok a tennivaló. :oops:
Holnap jó lenne, ha még nem kellene melózni menni, de muszáj, pedig holnap leszek egy éves!:) Sok-sok évvel ezelőtt engem hozott a mikulás! :D
Ja, holnap este megyünk ahhoz a nőgyógyász dokihoz, aki tavaly csinálta a méhtükrözés vizsgálatot, hogy megbeszéljük a problémámat és a lapar beavatkozást. :roll: Picit izgulok de mindenki az általam leírt problémára endot mond, így nagyon örülnék, ha megszabadulnék tőle. :D A mensim igaz kis barna maszatolással, de kezd megjönni és már most igaz kismértékben, de jelentkezik ez az éles, erős, szúró végbélfájdalom, ami kisugárzik az alhasam fele. :( Azt nem tudom, mi lesz ha rendesen megjön, múltkor is majdnem az ügyeletre mentünk be. :cry:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Bella drága!boldog szülinapot!
Vendég

sziasztok.

ma 12 hetesnek kéne lennem,mivel lombik volt,pontosan ki lehet számolni.Rubliczki is számolta anno 3 hete és ma lennék 12 hetes.
erre a baba mérete 49.6mm amire azt írta a doki egy másik(csetényi)h 11+5. meg vagyok ijedve komolyan..ma 57mm-nek kellett volna nagyjából lennie.:( miért kisebb..sztem nem lehetek 2 nappal fiatalabb ha tudni pontosan h szept 27.én fogant.
nyaki redő: 0.90mm bpf(fej) 19mm :shock:
örülnöm kéne meg minden, meg azt hittem megnyugszom, de a legutóbbi uhu óta keveset nőtt.:( persze a doki nem mondott semmit.(de ő nem tudja h mikor fogant) és amugy 11.5 re minden táblázat szerint is 52mmnek kellene lennie. :(
nemét ő nem tudta meghatározni.

vettem szívhangfigyelőt,már hallgattam is vele, jól hallani,párom is hallotta.

KépKép
dike

Dike, de mit mondott a Dr? Ha nem szólt semmit, akkor nyugodj meg. Egyébként mivel különböző szögekből lehet mérni a babát, lehetnek a mérések között apróbb különbségek. Masik, h nekem egy dr azt mondta, a lombiknál nem a beültetés számít, vagy az utsó menstruáció, hanem a 12.heti UH. Hát nem tudom, mi ebből az igaz, van véleményem arról,hogy ki mihez mennyire ért...de állandóan szembesülnöm kell az ellentétes információkkal. Hívd fel az orvosod, vagy védőnőd, és próbálj megnyugodni!
csutiko
Budapest

En is voltam ma ultrahangon!!!
8 hetes + 1 napos vagyok es a baba 18,8mm....de azt mondta a doki hogy ennel valoszinuleg nagyobb csak a meresi szog most igy mutatja ki. Lattuk a dobogo szivecsket es mar a koldokzsinor is latszadozik :)
A Crynone gelt is abba kell hagynom.
Szoval minden szuper volt, egyetlen oromolo pillanat a bucsuzas volt......mar nem kell mennunk Kaali-ba, pedig ott olyan de olyan jo kezekbe ereztem magam!
Holnap hivom a MAV-os nodokit akit aviubi ajanlott :)

Dike, ne aggodj, valoszinuleg neked is a meresi szog miatt mutatott kisebbet.

Kakukk,
mi volt a nogyogyasznal?

Kép

Kép
ica79

ica! gratulálok!!!!!!!! remélem is h az miatt:))

KépKép
dike

Dike, nyugi! Ahány doki és amennyi uh gép annyiféle mérés. Nekem anno 1 nap eltéréssel 2 különböző helyen 1 héttel (7nap :shock: ) mást mértek. Egyik helyen így vissza is minősítették a terhességi időmet. (Pedig mindkettő tudott a lombikról)
Dokimnak mondtam, jót mosolygott az aggódásom miatt, aztán ő is megnézte uh-val onnantól az ő gépe szerint számoltunk.
Nekem a punkció-14nap bejött (1 órával a kiírt időpont előtt született meg a kisfiam :P ), mivel 25-ére vártuk és 24-én 23 órakor jött a világra.
Szóval NYUGI!!!!!!!!!!!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

bols köszi szépen!

KépKép
dike

Sziasztok !

Dike
szegénykém, a dokik rá tudják az emberre hozni a frászt
nyugi !!

Kakukk
utólag is nagyon boldog szülinapot !!!
doki mit mondott ?

vvviki

Lelassult a topik, latszik hogy mindenki kezd a karacsonyra fokuszalni :)

Ma beszeltem a vedonommel, legalabbis remelem hogy o lesz a vedomom. Pestre vagyunk bejelentve es videken lakunk anyukameknal, mondtam neki hogy nem vagyunk ide bejelentve es azt mondta hogy az nem baj. Szoval remelem minden sinen van....jovo het kedden megyek hozza az elso elbeszelgetesre.
Mar alig varom :)

Nodokimat holnap kell hivnom....lehet hogy egesz Juliusba szabin lesz es nem tud vallalni :shock:

Dike,
Neked vannak terhesseg jelei?

Kép

Kép
ica79

Dike: nyugi! Csetényi mindíg kicsit kisebbet mért, mint a saját dokim. Örülj a jó eredménynek és ne a mm-et számolgasd! Mint ahogy minden ember más, úgy a babák sem hajszál pontosan úgy fejlődnek, ahogy azt egy ember meghatározta. Élvezd inkább, hogy kismama vagy, légy boldog, mert ezek a pillanatok nem jönnek vissza! A babád is sokkal jobban fogja magát érezni!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

timi!köszi a megnyugtató szavakat!

ma is hallottam a dopplerrel a kicsi szívverését,megnyugodtam!

ica! semmi de semmi terhességi tünetem nincs.de már nem zavar.

neked se?

Kép

KépKép
dike

Sziasztok Lányok!

Szoktalak olvasgatni benneteket, mi majd nyáron megyünk tesóért. :lol:

Szóval Dike miatt írok elsőként. NYUGI!! Pár nap eltérés nem probléma. Nekem volt mikor 5 nappal is kevesebbet mértek, a következő uh-n pedig többet. Ez ilyen. Amíg a doki nem mondja, hogy gond van addig minden a legnagyobb rendben! A babád szépen és egészségesen növöget. A te feladatod, hogy nyugodt maradj. Pocid szépen növöget! :lol: Élvezd minden percét, mert ez egy igazi csoda. Már én is alig várom, hogy ismét pocakos legyek. Imádtam. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Dike,
Nagyon szep pocid van :)
En ugy nezek ki estere mint egy nagy lufi ami reggelre mindig le-ereszt :)
Nekem sincs semmi tunetem, csak este szokott egy kicsit feszulni a mellem es meg mindig olyan erzesem van mintha meg akarna jonni, de mindig csak mikor mar agyba vagyunk. Napkozben abszolut semmi tunet nincs. Furcsa, de jo hogy nem kell szenvedni a hanyingertol :D
Tegnaptol mar Crinone-t sem szedem es egy kicsit aggodom is hogy minden rendben legyen a plussz progi nelkul is.

Kép

Kép
ica79

Dike,
Nagyon szep pocid van :)
En ugy nezek ki estere mint egy nagy lufi ami reggelre mindig le-ereszt :)
Nekem sincs semmi tunetem, csak este szokott egy kicsit feszulni a mellem es meg mindig olyan erzesem van mintha meg akarna jonni, de mindig csak mikor mar agyba vagyunk. Napkozben abszolut semmi tunet nincs. Furcsa, de jo hogy nem kell szenvedni a hanyingertol :D
Tegnaptol mar Crinone-t sem szedem es egy kicsit aggodom is hogy minden rendben legyen a plussz progi nelkul is.

Kép

Kép
ica79

ica! nekem a crinonet 12.hétig mindenképp kellett szednem, de még mindig szedem most már addig amíg el nem fogy, az utrot meg még tovább 14.hétig,amíg teljesen átveszi a méhlepény a szerepet.de ahány doki annyi szokás.
köszi a pocidicsit:)

lili!köszi a kedves szavakat!

KépKép
dike

Dike,
Nekem azt mondta a dokim hogy mivelhogy fagyibabas beulti volt, mostmar a szervezetemnek kell annyi progreszteront termelni amennyi kell a babanak. Hat remelem hogy igaza van, en abszolut megbizom benne (muszaly, mert maskepp nem lehet!) :)

Kép

Kép
ica79

Nemtudjatok hogy miert nem szabad terhesseg alatt lagy tojast enni?
Tobb helyen lattam hogy a tojas sargaja is teljesen meg kell hogy legyen sulve/fove......en imadom a tukortojast es mar ettem is egy parszor az elmult hetekben, de a sargalyat sohasem sutottem at (az a legfinomabb resze!!!)
Milyen veszellyel jar?

Kép

Kép
ica79

ica! basszus erről én nem hallottam, én is rengetek tükörtojást eszek és a sárgáját folyósan:)

KépKép
dike

Sziasztok !

Valaki tudna nekem tanácsot adni, hogy beülti után mit szabad csinálni,és mit nem ?
Már mindenféle dolgokkal rémisztgetnek, hogy hetekig feküdni kell. Igaz ez ?

Van itt valaki, aki Sajgó dokihoz jár?

Köszönettel : lindaaa
lindaaa
Baktüttös

Haliho,

Dike,
Nem tudom hogy a magyar publikaciokba mit szabad es mit nem, de az angol irasokba a kov. vannak: folyekony tojassarga es abbol keszult termekek (pl. hazi majonez, olyan salatak amikbe nem tudni milyen majonez van), maj es majkremek (meg a vegetarianus majkremet is ide irjak, de miert?) nehany halfele (a mercury miatt), sushi, elore csomagolt salatak (natriummal tartositjak), max. 1 kave/nap, alkohol csak mertekkel
Kell sok zoldseget/gyumolcsot enni, tejet a kalcium miatt es napi 3 liter vizet inni (na ennyit en nem tudok meginni!)

Linda,
Nekem azt mondta a dokim hogy nem kell fekudni, mindent csinaljak ugy mint azelott, de kimelo uzemmodban....ne emeljek, ne farasszam ki magam, stb.
En a beulti napjan es masnap pihentem, de harmadnap mar utaztunk (500 km kocsival), 4. emeletre lepcsoztem a rokonokoz (csak akkor dobbentem ra hogy a negyediken laktak amikor a lepcsohazba ertunk :shock: es mar nem volt visszaut )..... de nem emeltem, nem rohantam sehova, szepen nyugisan setalgattam.
Sok feherjet kell enni beulti utan, allitolag az is segit.
Es nem szabad tul meleg vizzel zuhanyozni.
Hat en kb. ennyirol tudok :)

Kép

Kép
ica79

Dike,
es hust csak jol atsutve lehet enni....mostantol semmi felig sult steak :wink:

Kép

Kép
ica79

ica! köszi:)

linda! én az nap és másnap feküdtem,amennyit tudtam,3 nap bornap egész éjszaka sétáltam álltam fáztam:)))

KépKép
dike

Sziasztok !

hogy vagytok ezen a hideg havas hétvégén ????

szegény szervezetem kicsit megkavarodott, egy héttel előbb jött piri és két nap után eltűnt ! :shock: :shock: :shock: :shock:

vvviki

Sziasztok!
Ne haragudjatok! Megint eltüntem. Rengeteg dolgom van. Történtek, rossz, és jó dolgok...

Ica! Lágy tojást a nyers tojásban levő bktériumok miatt nem lehet enni. Azt hiszem ezek okozzák a toxoplazmozis, de nem akarok hülyeségeket írni... Azt tudom, hogy otthon készült majonézt, nyers, vagy félig nyers húst nem lehet enni, és nagyon kell vigyázni a macskákkal, azaz a macska ürülékkel. Akinek van régóta macskája az valószínűleg védett, de akinek nincs az ne mostanában aza ne terhesen kerüljön kapcsolatba vele. A macska az tényleg a toxoplazmozist okozza, de a majonéz nem tudom pontosan mit, csak azt, hogy nem szabad! Na most nem segítettem sokat..

Velem ami érdekes történt, hogy voltam szerdán a Kaáliban, és felírt a doki fogamzásgátlót. Amit most majd 2 cikluson keresztül szedek, és utána lombik! Ami azt jelenti, hogy március elején lombikozunk! Annyira várom már!!!

Dike! Nagyon szép már a pocakod!!!! :wink:

aviubi

Dike: nagyon aranyos már a pocid:-)

Én -talán- mostanra jutottam el odáig, hogy már ismét tudok örülni ha kismamát látok! És nem jön rögtön a sírás, hogy most már mi is 13 hetesek lennénk...

Még decemberben megyünk további vérvizsgálatokra, amivel talán fény derül a vetélésem okára. (korábban csak a 4 alap faktort nézték, meg kariotípus vizsgálatot végeztek, itt semmi eltérést nem találtak)

Tudnátok segíteni, hogy mi az az immunológiai eltérés vizsgálat, amit Fülöp doki végez és ezt milyen vizsgálatokkal végzik? Csak nálam, vagy apánál is kell? És ez más, mint a véralvadási faktorok vizsgálata?
roni34

Halihó!

Bocsi, jól eltűntem mostanában, de annyi minden volt nálunk is! :oops:

Vviki, utólag is köszi a köszöntést!:) Nekem 31 napra jött meg, aminek örültem, mert nekem 30 napos szokott lenni, csak az volt a gáz, hogy pont akkora kaptam időpontot a nődokihoz, így a tervezett rákszűrést akkor nem tudta elvégezni, amiatt holnap megyek majd hozzá. :? Holnap eldől az is, hogy mikor lesz az endo műtét!:)

Írok, amint tudok! Mindenkinek puszi és mindenki vigyázzon magára, a kismamák meg a kisbabájukra!:)
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Gondolom mindenkinel javaban folyik a karacsonyi keszulodes :)

Kellemes Karacsonyi Unnepeket es sok-sok ajandekot kivanok mindenkinek!

Kép

Kép
ica79

sziasztok!

ma voltunk 4D a genesisbe,nagyon jó volt az egész,meghitt,szép,sokat nevettem olyan boldog voltam. 35 percig uhuzott kb. az elején nagyon sokat ficánkolt,majd 15 perc után bealudt,sokat ébresztgettük,vagyis nem az volt a gond, h elaludt,hanem h nagyon elbújt a lepény mögé. tornáznom kellett kicsit,meg ettem szőlőcukrot, és a végére megint aktív volt.hallgattunk szívhangot. integetett,ásított,tátogott(ivott) és nagyon nevetett is nekünk:))) el se hiszem, annyira jó élmény, azóta már 2szer megnéztem itthon a dvd-t. át is másoltam a szülőknek,meg a képeket is plussz ott nyomtattattam 5öt.
nagyon rendes volt a nő is,végig úgy beszélt az én kicsi fiamhoz:))) ugyanis ezer százalék h kisfiúúúúú Árminkánk lesz:))

Bpd(két fül között) 2.64cm ez alapján 14+4 napos
hc(fej körfogat) 9.82cm 14+4 napos
ac(has) 8.62cm 14+6 napos tele volt a pocija:)
fl(comb) 1.33 14+0 rövd lábú mint én:)

méretei alapján 98g a drágánk:)

apa is nagyon figyelte,kérdezgetett,megszámoltatta a kezén,lábán az ujjait,de stimmelnek:)

majd hozok képeket.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

KépKép
dike

tennék fel képet,de most vmiért nem engedi...javascript azt írja ki..majd legközelebb.

KépKép
dike

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

szóval még több kép a babaprojekt 2010 topicba akit érdekel,de még ott se az összes.

KépKép
dike

Kép

Kép

Kép

KépKép
dike

Sziasztok !

Mindenkinek boldog karácsonyt és még boldogabb új esztendőt kívánok !!!!

vvviki

Mindenkinek áldott ünnepeket, és babaesőben gazdag boldog új évet kívánok!
Kép

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS SZERETETBEN TELJES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BABAESŐBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK :!: :!: :!: :D

Kép
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok !

hogy vagytok ??

töltött káposztát kb. tíz évig nem akarok látni.. :lol: :lol: :lol:

vvviki

sziasztok!

vvviki, fagyaszd le a t.káposztát, mi is így tettünk, jó lesz pár hét múlva majd ha éhesek leszünk. :lol: :lol: :lol:

Boldog évvégét Lányok!!
nani72

Sziasztok !

Nani
talán márciusban jól fog esni :lol: :lol: :lol: :lol:
szólítsatok nyugodtan Vikinek, a vvviki név elég furi, először a vviki akartam lenni ( a monogram alapján ) de az már foglalt volt

hogy vagy ?

vvviki

Sziasztok!

Remelem mindenkinek jol telt a Karacsony a finomabbnal finomabb etelekkel :)

Dike,
Nagyon jok a fotok!
Mi jovo heten megyunk a Magzati Diagnosztikai Centrumba genetikai uh-ra....alig varom hogy mi is kapjunk szep fotokat!

Viki,
En imadom a toltott kaposztat, de ami sok az sok! Anyosom is csomagolt nekunk a karacsonyi vacsi utan....fagasztoba nincs hely, kiraktuk a teraszra fagyni, azota is ott van :wink:

Nani,
De jo, te mar nagyon a finishbe vagy :D Hogy erzed magad?

Kakukk, Roni, merre vagytok?

Kép

Kép
ica79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?