Na hol is kezdjem????????
Kezdem onnan, hogy Dec.3.án Pénteken csak fél napoztam reggel 7 re jöttem és 2 lettem volna, persze a párom úgy tudta egész nap vagyok.....12 órakkor kaptam egy hívást, hogy beszart a kocsija....
lehet befejezi a munkát, és haza meg
mert nem biztos, hogy van másik kocsi, és volt már ilyen és persze, hogy haza küldték...de mit adott Isten???du.kor kapott kocsit, szegény addig várt, és folyt. melót....ami jó is volt, mert így legalább megvoltam arról győződve, hogy nem fog végezni 6 kor, mert attól féltem, hogy szülinapja van hamar végez és haza fog menni, de hát nem képzeljétek 6 helyett fél 9 kor végzet....
Hát kezdtem ideges lenni, majdnem mindenki ott volt már nálunk 3-an nem jöttek el és 2 késtek 1 órát..az volt megbeszélve a haverjával, hogy haza csaja x-bozni
...de mivel ilyen későn végzet, már értem akart jönni a szoliba
Nagyon erőszakossággal beállítottak, fél 10 kor
és sötét volt, ment a boldog születésnap éget a gyertya a tortán és a tűzijáték
örült nagyon és kezdődött a buli
ami reggel 5 ig tartott, nagyon fáradt voltam már
Ráadásul 1 re meg mennünk kellet ebédelni anyósékhoz.....
Na és oda mentünk fél 1-re....Gyanús volt a terítés nagyon szép volt.....meg, hogy a kamera volt elővéve, de párom jól elterelte a figyelmemet....
Aztán megjöttek anyuék....és felköszöntöttük a páromat, nagyon izgultam a gyűrű miatt....erre kibontotta, megcsodálta 1 percig felvette, és ennyi volt...teljesen kétségbe estem....és akkor mondja: nagyon szépen köszönöm a gyűrűt és az ajándékokat, és azt, hogy összegyűltünk(mindenkire nézet forgott a feje)és akkor beszeretnék jelenteni valamit és egyszer csak hopp odafordult apumékhoz, és: Megszeretném Kitti kezét! És abban a pillanatban már ott térdelt előttem
Megijedtem és tudtam, hogy videóznak zokogtam és elfordultam, meg mondom az őszintét nekem ez már intim dolog.....ha ketten lettünk volna, lehet nem így reagálok, sőt biztos.... elfordultam és azzal a lendülettel el is léptem 2 lépést..mindenki meglepődött és mondták, hogy gyere vissza nem vagy benne a kamerában....erre, bután szólva de zokogva benyögtem, hogy "olyan szemét vagy"(azért, mert nem akarta és nem tetszett, hogy ott voltak a szülők, de arra fogtam aztán ezt a beszólást, hogy megijedtem, de míg is lelki ismeret furdalásom van, aztán elmondtam a páromnak, hogy ez nem igaz, és, hogy bántott, hogy ott voltak a szülők.....
Erre ő még mindig térdelt, és mondja nekem, most hova mész????Hát nem leszel a feleségem????És megfordultam és zokogva mondtam neki, hogy hát mit kell ilyenkor mondani, hát igen!!!!és oda borultam rá, és átölelt....aztán gyűrűt megkaptam felhúztam, és akkor közölte a család, hogy ez ma nem a Tomi születésnapi bulija, hanem az Eljegyzési buli....Aztán hozzáeszem baromi fáradt voltam, éhes, másnapos minden bajom is volt, és már mondtam Tominak fél 5 kor, hogy menjünk....szóval rövid is volt.....Szóval látjátok most már mi volt....még most is felkavar, mert nem olyan volt, amilyennek Én gondoltam és legszebb az, hogy Tomi sem így akarta....hanem úgy, ahogy Én gondoltam.....Szóval picit el vagyok keseredve......a szervezés miatt, meg nem voltam kipihenve na meg ezek, értitek már gondolom.....szép volt mert volt torta meg minden de még is rövid olt, és mintha nem is velem történt volna meg.....másnaposság is ...na nem ismételem.....
Ennyi a történet....
Aztán még mindig nem jött meg, lassan 50 napja, amin nem csodálkozom, mert az elsőnél is 52 nap után jött meg..de jó lenne már mert szeretném, ha köv előbb jönne meg, mert akkor lehet meni a vv...ami attól függ mikor fog meg jönni, és meg örülnék, ha a köv egy 35-37 napon belül megjönne, az még Január lenne, és az jó, nem tolódna át februárra....