Új privát üzeneted érkezett!

Férfi-nő, és okosság téma: a férjem lényegesen okosabb nálam, eszes, tanult, művelt, széles látókörű, ésésés, ellenben az EQ-ja.... abban kenterbe verem, s az empátia, konfliktuskezelés, érzelmen alapuló dolgok is mind az én asztalom. Ez a különbözőség időnként már-már menthetetlen meg nem értést, nagy összecsapásokat eredményez, és van, hogy fantasztikus kiegészítésként éljük meg a másik létét. Nekem a nagy beszélgetésekkel nincs bajom, ha energiám van hozzá, mert amúgy mindig én kezdeményezem, s általában sikerre is vezet, de szinte soha nem azonnal, hanem másnapra szokott "beérni". Én sokat beszélek, csivitelek, ő jobban szereti tömören a tényállást ismertetni :roll:
tényleg érdekes, ahogy mindnekinek megvan a saját problémája, s azok mennyire eltérőek. Én pl. nagyon örülnék, ha a férjem azt nehezményezné, hogy kevesebbszer fogom meg a kezét vagy hogy szeretne többet beszélgetni és amiket Nanetto még írt, neki meg kiborulást eredményezett... akartam is kérdezni Nanetto, hogy most a tesó téma is előjött? Emlékszem, amikor határozottan azt írtad, nem akartok kistesót. Meggondolod-e magad? Amúgy egy ilyen szép kapcsolatba tényleg érdemes lenne, no, de én ne szóljak semmit, valahogy csak az eszem tudja, hogy jó lenne testvérke, ugyanakkor tolom el magamtól még a gondolatot is. (Még)

Heny: jó hír a korábbi fizetés, s a mosógép vásárlás! Az is, hogy beszélgettetek, s jót tett.

Tatim: szép méretei vannak Dorkának! A kanapé ügy most már remélhetőleg rendeződik, nagyon fárasztó lehett az egész, és nem csoda, hogy kibuktál kicsit. Nagyon különlegesek az igényeid, hogy nehezen találsz most újat?

Nálunk is volt hosszú ideje halogatott bútorvásárlás, és még hosszabb ideje tervezgetett függöny rendelés. Az utóbbi árától képedtem el leginkább, de legalább lett valahogy ennyi év után. (Csupasz volt az ablakunk)

Körkérdés: Van valaki, aki már teljes étkezést váltott ki étellel? És olyan, aki a szopit (tápot) utólag adja, étkezés után, s nem előtte?

Ma Szendének almás krumplit adtam,a krumplit most először. Ette, ari volt.

Jja, én annyira éhes vagyok, uis tegnap elkezdtem nagyon figyelni a kajákkal... úgy nassolnék vmit :oops:

detti_10
 
 


Sziasztok!

Huh, olyan béna vagyok, minden nap igyekszem visszaolvasni, mire végzek valami miatt el kell rohannom a géptől, írni nem jut idő, aztán másnapra már nem aktuális, amit írnék. :)
Nagyon nagyon pörögtök. :)

Férj témában szerintem is az őszinteség a legfontosabb, és hogy azonnal, mikor a probléma, gondolat, stb. felmerül, akkor rögtön elő kell hozni, meg kell beszélni. Persze ehhez partnernek kell lenni mindkét félnek, mert egyoldalúan sajnos nem megy.
Meg nálunk ezért nem merül fel a második gyerek, mert (tudom, másoknak ez totál hülyén hangzik) mi egymással akarunk lenni sokat, és nem akarjuk hogy a gyerekek "közénk álljanak". Nem tudom ez nem félreérthető-e. Lizát imádjuk, de Párom így fogalmazta meg: "Egy Tündérke elég, nem akarjuk, hogy megszálljanak." :D

Heny, remélem sok beszélgetéssel Ti is helyre tudtok jönni. :) A Karácsony tökéletes alkalom lesz újra nagyon közel kerülni. Meg mindenki másnak is. :)

Na, ennyi tellett tőlem, bébike már ébredezik. :)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika
 
 


sziasztok,

most csak gyorsan, mert ezt meg kell osztanom veletek.
tegnap este végre tök egyedül Venci megfordult a hátáról a hasára!!! :D :D :D :D :D
már napok óta gyakoroljuk, pici segítséggel ment is, de tegnap a közelében sem voltam, és átküzdötte magát.
olyan boldog vagyok, mert nagyon aggódtam!

majd jövök még, párkapcsolat és hozzátápi témában....
pussz mindenkinek

Klau

Kép
pkklau
 
 

 
 

Sziasztok!

Vok,
ááá a support-t szót, bár nem tudom mit jelent, de szoktam hallani tesómtól, ő a T-Systemnél help-deskes,ha jó ez a kifejezés, Németországból hívják őket ha gondjuk van aaa nem tudom milyükkel. :)

Tatim,
ha a párod elfogadja, hogy tartod a kapcsolatot az exekkel, akkor ez teljesen rendben van. Szerintem senkinek nincs joga rajta kívül megítélni a helyzetet.
És mikor kapásból utálom az összes előttem levő lányt, akkor nekem is eszembe jut, hogy ez mennyire kicsinyes már, hiszen nekik is köszönhetem, hogy G. ilyen lett amilyen.

Érdekes ám olvasgatni ki mit gondol erről.
Nekem a férjem előtt nem volt egy normális kapcsolatom sem! A főiskola végéig egyetlen egy sem!! Gimiben még nagyon éretlen voltam, aztán meg nem volt fiú az évfolyamon,nagyon az épületben sem, az iszok-hányok-belefekszek bulikba meg nem lehetett elrángatni.
Aztán volt néhány randi (internetes is, ne tudjátok meg!!! :lol: ), max két hetes kapcsolatok. Na, volt egy két hónapos távkapcsolat féle, a srác egyszer csak nem jelentkezett többet, addig meg minden happy volt, szóval elég sokáig rettegtem, hogy G.-vel is így járok, azért nyüstölöm, és megigértettem vele, hogy ha valami gondot észlel, azt mondja, beszéljük meg. Ő egy áldott jó és türelmes lélek. Nem vagyok egyszerű eset, de nagyon tud kezelni. Még mindig bennem van pont ezért, hogy egyszer csak borul a bili.

Kedves nézőink pszichoterápia című műsorunkat látták-hallották! :lol:

Detti-10,
mi már majdnem ott tartunk, hogy kiváltjuk a főzeléket,100-at adtam eddig, de még ette volna, én nem a tízórait váltom ki először, ott még csak egy harmad adag megy,ha éppen nem hagyja ki.

Szerintem Máté ugrik, tegnap minden egyes alkalommal 200-at evett, és most hajnalban is 200-at. :shock: Csak lesek, hogy a nyammogós kisfiammal mi történt!

Tatim,
símán lehet a fogzás jele, Máté is csinál ilyet már egy ideje, de fog még sehol.

KépKép
yadine81
 
 


"Nekem fontosak ezek a kapcsolatok, és nem köpködök rájuk soha, mert azzal úgy érzem hogy csak magamat járatnám le, hiszen ha egyszer jó volt, akkor most már miért nem az?"
Addig oke,. hogy fontosak de a kerdes onaltatas :) Mert nem, mostmar nem jok, kulonben veluk lennel :) Miert nem? Mert kiszerettel beloluk, valoszinu nem tudtal rajuk ferfikent felnezni, tisztelni stb. Persze nem kell kopkodni, miert is kene, de nem jok neked mar egyaltalan :)

Gondolkodtam aztan arra jutottam, hogy nem okoskodok tovabb a temaban :) Olvastam erdekes dolgokat amirol eszembe jutottak masok, na de mi kozom nekem vegulis hozza? :) Szoval megkimellek magamtol benneteket :)

Ellenberger egy dolog meg: asszem nyuszi irta, ogy itt a karacsony, remek alkalom ujra kozelebb kerulni egymashoz. huuuuuuu szep gondolat! elvileg :D:D De szerintem a karacsony a legtobb esetben bizony pont az ellenkezoje hatast eri el :D A karacsony nagyon sok emberenek (persz,e hogy megint nem mindenkirol van szo, de nagy tomegekrol) iszonyuan depis unnep. Bevallva vagy nem bevallva a nagy frusztraciok ideje. Ev kozben lehet sunnyogni, kompenzalni baratnokkel, munkamaniaval, sporttal, haverokkal, tarsasaggal, na de a szeretet unnepen mikor megall az elet, nincs tomegkozlekedes, nem lehet senkit felhivni, nincs menekuloutvonal... hat sokan szembekerulnek az ev kozben elnyomott frusztracioikkal, amikor 'kotelezoen' boldognak es szeretetteljesnek kene lenni de nem megy, vagy mondjuk egyedul van az ember na ott gyulik a feszultseg es haragszik az ember a vilagra, a masikra, a mindenkire, es duhos es frusztralt eseses... szoval eleg depis egy idoszak, mert kiprovopkalja, hogy az emberek szembenezzenek a sajat szarul felepitett eletukkel (mar ha nekik olyan van, mert persze, hogy nem mindenkinek van olyan)
Jahh, es a nagy csaladi tetemrehivasok unnepe is ez, regen latott 'kedves' rokonok ozonlenek es teszik a meg nem valogatott eles megjegyzeseiket, amiket a nagy szeretet jegyeben benyelunk es forrongunk...aztan mikor lecseng a kotelezo harom nap (itt nalunk pl csak 25.-e az unnep, 26 mar munkanap, franciaknal is) akkor mindenki fellelgzik es a hata kozepere kivanja a kedves szeretteit, es orul, hogy legkozelebb csak egy ev mulva kell veluk szembeneznie hasonlo keretek kozott :D:D:D:D:D:D:D:D
Szeretet unnepe... persze, meg az utalkozase is :D:D:D

luna6
 
 


fúúú, luna, kemények az írásaid, de nagyon igazak is. tetszik, hogy ezt így ki is mondod, nem szarozol. tetszik.

na, erre nem felébred ez a drága gyermek?
persze ma éjjel se aludtunk ám, minek azt? :D

hozzátápi, nálunk a tízórai után már nincs tápszer. már vagy három hete. tízórai pedig gyümölcs (kb. 100-120 ml), és két kanál sinlac bele.
ebédre kap olyan 160-180 főzeléket és utána mindig készítek 70 tápszert, aztán vagy megeszi az egészet, vagy nem. igazából csak azért kell, hogy cumizzon egy kicsit, legtöbbször bele is alszik.
viszont uzsonnára nem tudok mit kitalálni neki, mert a sinlacot nem eszik magában, kis gyümölccsel megbolondítva sem, már
próbáltam másikat, milupának a vaníliás rizspépjét (na az is határszar ízű), de az sem kell neki. Yadine, nincs valami ötlet?

úgy látszik visszaaludt, mert mégse reklamál.

párkapcsolat: hát, nálunk az van, hogy én 16 voltam, amikor megismerkedtünk, a 10 éves évfordulónkon házasodtunk össze, és rá egy évre (majdnem napra pontosan) érkezett Venci. és nagyon sokáig csak keveset találkoztunk, viszont rengeteget beszéltünk telefonon. és egy percét sem bánom, mert így rákényszerültünk, hogy beszélgessünk már az elejétől, és ezt a mai napig tartjuk, ha tudjuk. (mostanában persze kevesebbet, és érezhető is). ez ilyen első nagy szerelem kapcsolat, és tudom, hogy ezzel nagyon meg is szívhatjuk, de sokat beszéltünk arról, hogy ha jól érezzük magunkat egymással, akkor csak azért szakítsunk, mert ez az első? hülyeség.
mi mindent megbeszélünk. van, amit csak utólag, pl. ha nagyon ideges vagyok, akkor velem nem lehet beszélni, mert attól vagy bepörgök teljesen, és elküldöm a p....ba, vagy közlöm, hogy JÓ. és átmegyek a másik szobába. ha lenyugodtam, akkor viszont átbeszéljük, és édes a békülés. :D
igazából együtt nőttünk fel, még akkor formáltuk egymást, amikor talán könnyebben formálható az ember. és nem utolsó sorban nagyon szeretjük egymást.

húúúúhha, most mit fogok kapni! :D
Luna, te jössz!!!! :lol: :lol: :lol:

Klau

Kép
pkklau
 
 


Hát, ellenkeznem kell Lunával.
Nekem is megmaradtak barátnak az exeim és nem bánom, sőt! De ehhez is olyan típusnak kell lenni. És remélni, hogy az ex új nője nem akar szétszedni...
Szerencsémre Gergő barátom felesége nagyon aranyos és egész jól viseli, hogy mi vagyunk egymásnak. Gergővel 1 évet éltünk együtt, rajta keresztül ismertem meg Ádámot. :D:D Mi ott voltunk az ő esküvőjükön, ők a miénken, sőt, nálunk Gergő volt a kamera man :D:D És működik a barátság.
És ott voltam a kislányuk születése után, ugyan úgy örültem a kicsinek, mint más. :D:D És a másodiknál is. Ők meg jöttek Hannát nézni, Judit a lánybúcsúmra... :D:D
Sőt, nekem van olyan barátom, aki több mint 10 éve a barátom és soha semmi se volt közöttünk :D És a barátom :D Sokan nem hisznek ebben, de nálunk működik.
Pl a nagy rózsaszín ködös szerelmem (húúú de nagy bakik voltak ott... azta... na mindegy :D) ő vele is tartjuk azóta is a kapcsolatot. És hogy milyen a sors... a lányuk 1 évvel később született, mint Hanna, de szintén április végén, a fiuk meg Alex után 2 héttel azt hiszem... szal az ért a sorosk szépen összefonódnak :D:D (persze az én gyerekeim szebbek... na jó, nem :DD De igen. :d szal értitek. :DD:)

Ádám Gergőt elfogadta, nem zavarja. Chrisnek nem örül. Sőt, kifejezetten idegesíti,pedig kb ugyan annyira akarnék újra összejönni a Chrissel, mint Gergővel. Szóval semennyire. Megtanultam a magam leckéjét mindkettőnél és jó is úgy, ahogy most vagyunk :D

Detti és Klau,
Kaja kiváltás: :D:D mi még vényévekre vagyunk ettől....
De mondjuk megpróbálhatnál uzsira csak gyümölcsöt adni neki. 2 hónap múlva meg már lehet majd neki kölesgolyót adni. Hanna nagyon szerette elcsócsálni :D:D:D

Detti, én úgy szoktam, hogy két szopi között adom Alexnak a kaját, hogy azért éhes is legyen egy kicsit és ne nyomja ki a tej a kaját, ha büfizik. Szal kb szopi után 1-2 órával. Ő ugye 4 órát kibír napközben enni nélkül. Ez olyan köztes dolog. :D Hannával is így csináltam, mivel annyi tejet evett az is, hogy folyton felbüfögte. Alex is. Nem akarom,h ogy visszajöjjön neki.

Klau,
Gratu a forgáshoz! :D

DhDetti!
Gratu a fél évhez :D:D:D

Jajjj, valaki kérdeztett valamit kaja miatt,d e most nem találom :oops:
Légyszi kérdezz újra... Bocsi!!!!!

Megyek, csak beugrottam :D:D

Viki!
Merre jársz???

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Azért mert pasinak nem jók már, mert tényleg elmúlt a szerelem, attól még embernek, barátnak nagyon is megfelelnek, legalábbis nekem. :) A köpködésről meg csak az jutott eszembe, hogy vannak olyanok akik mindenfélének elhordják az exet, és ez az amit soha nem tudtam megérteni.

A karácsony tényleg nagyon felemás ünnep, vannak nemszeretem részei, de mi szerencsére abban a helyzetben vagyunk, hogy nem kell mindenből kivenni a részünket. Elszomorít mindig ha azokra gondolok, akik egyedül vannak, és nem azért mert így akarják, és a saját kereteink között mindig igyekszünk is változtani ezen. Volt többször is olyan hogy barátaim nálunk voltak karácsonykor, mert nem olyan a családi helyzet hogy szívesen lennének otthon, vagy mert meló miatt nem tudtak haza menni, stb, és azok pl mindig jól sikerültek. Nyilván nem szedhetem öszze az összes hajléktalant az utcáról, ebbe belegondolni sem szeretek, de a magam szintjén azért teszek vmit, és ez is több a semminél. Persze lehet mondani hogy miért csak ilyenkor, miért nem egész évben, mert máskor is lenne szükség segítségre, de arra tudom hogy rámenne nem csak a pénzünk, hanem én magam is, mert nagyon érzákeny tudok lenni mások nyavalyájára, és a helyzet attól sem oldódna meg véglegesen.
Meg anyuéknak köszönhetően évek óta ugyan az a forgatókönyv az ünnep alatt, és ez pl egy tök jó dolog, szerintem. És hiába lett Dorka, attól mi még oda megyünk hozzájuk Szenteste, ott lesznek tesómék is, meg a másnapi ebéd még együtt lesz, aztán mindenki megy a maga dolgára. Gyerekkoromban is nálunk volt mindig a saládi buli, és imádtam hogy a nagybátyáim a gumimatracon aludtak a fa alatt, mert már csak ott volt hely. Azóta már csak egyikük él, és ő is alkoholista, szóval nem lesz ott, már nem nagyon érdekeljük, csak ha kell neki vmi, de attól még emlékezni azokra az ünnepekre nagyon jó.

Na jól kikarácsonyoztam magam, nem is tudom mi ütött belém, de hátha így lesz hangulatom is az ünnepekre, mert egyelőre még nincs.

Luna, most hívott anyám, jött egy csomagom, gondolom tőled, nagyon köszi. Megkeresem a blokkot, és küldök egy privit. Vond le belőle a posta ktg-et, meg a gyógyszer árát, és rendezzük.

Nem az igényeimmel van baj kanapé ügyben, hanem a választékkal. Sok helyen ugyan azt lehet kapni, esetleg más színben, és nem arról van szó hogy különlegeset szeretnénk, de olyat ami kibírja majd Dorka támadásait is, elég kényelmes két embernek heverészni is, és lgyen kinyitható, ha esetleg úgy alakul. Ja, meg az ülőfelület mélysége szokott még probléma lenni, nem elég széles, mély ahhoz hogy igazán kényelmes legyen. És persze az ára sem mindegy, nem akarok kanapát/garnitúrát 500 e Ft-t.

KépKép
tatim
 
 


Jelentem, felreertheto voltam, latom Eszterbol :D:D:D
Semmi bajom a fennmaradt baratsagokkal, csak azt akartam mondani, hogy miert ne lehetne kritizalni (kopkodni nem kell) az expasinkat meg akkor is ha baratnak oke, ha egyszer a mi szemunkben pasikent bukta?! :D:D:D

luna6
 
 


"Sőt, nekem van olyan barátom, aki több mint 10 éve a barátom és soha semmi se volt közöttünk És a barátom Sokan nem hisznek ebben, de nálunk működik. "

persze, hogy mukodik, mert nem latsz benne ferfit :D:D:D amig semleges nemu tesot latsz benne siman mukodhet.

luna6
 
 


Klau, en nem tudok mindent, es ami, azt is lehet, hogy tevesen vagy mas nem ert vele egyet :D:D Szabad am ilyet! :)
Nem latok abban semmi rosszat, hogy elso kapcsolat, siman mukodhet, szerintem a bananhej nem ebben lehet hanem inkabb ha nem egyenranguak a felek, ha a ferj az 'uram, parancsolom' aki megnevel... vagyis apakepet keresek benne (nem mindig latvanyosan egyertelmu, mint pl a naaagy korkulonbsegnel) avagy a fiucska nem nott fel es en vagyok a potmama :) De ennek szerintem nincs koze ahoz, hogy elso vagy nem elso.
Az lehet - de nem probaltam , szoval nem autentikus velemeny - hogy a keves tapasztalat ha felrecsuszik a dolog akkor kesobb frusztraciot szul, hogy mi lett volna egy masikkal stb... van ismerosom aki negyvenakarhany evesen mondta nekem, hogy bar mukodonek mondja a kapcsolatat de sokszor eszebe jut, hogy mileyn lehet mas pasival... de hogy ez mennyire torvenyszeruen kovetkezik be vagy sem, illetve hogy valoban mennyire igazian mukodo a hazassaga ezt latod en nem tudhatom :) (gyanitom nem teljesen oke akkor...)

luna6
 
 


luna, csak azért piszkállak, mert kíváncsi voltam a véleményedre. :D

én is csak azt tudom, hogy nekünk egyelőre működik, aztán majd meglátjuk.

na megyek, mert kb. egy hete nem vasaltam és akkora a kupac, mint én.

Klau

Kép
pkklau
 
 


Klau, csak egy hete nem vasaltal? Nahh engem is lehet am boncolgatni, hogy en miert nem vasalok hetek, honapok, evek ota... akkor sem ha van ra idom meg lehetosegem... miert van a halogatos hozzaallasom... mi az oka es hova (nem) vezet...de leginkabb hogy lehet ebbol kimaszni :) Es milyen magyarazatokat tudok magamnak krealni erre es meddig fogok meg magamnak mellebeszelni es alindokokat megfogalmazni :D:D:D

luna6
 
 


Sziasztok!

Most csak 1 percre....

Yadine, szívecskének nagyon örülök!

Luna, egyet se félj tesóm és én évente 2x vesszük elő a vaslót és egyikünk családja sem tépett manó...úgy kell a ruhákat összeválogatni, hogy nem gyűrődőset veszel és spórolsz vele órákat, napokat.....

Mi ma voltunk neuró kontrollon és utolsó pszichomancin.....de majd később mesélek mert Zéti nem értékeli a dolgot....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Fuhh, mi januar elejen meg tuti megyunk. Na majd gyere es meselj!!! Erdekel!! :)

hat biza arongyerek is vasalatlan cuccokban nyomul meg en is sokat... de emberem inges melohelyen van... mondjuk mikor a vallamat megmutottek (masfel eve tavasszal) akkor leszoktam a neki vasalasrol, most o csinalja... na ez milyenmar :D:D mondjuk nagyfiu, nem a szereposztas ami zavar ebben, csak az en passzivitasom... az nem, hogy o vasal magara :D:D de en magamra sem :D:D

luna6
 
 


Sziasztok!

Yadine: Örülök, hogy Mátéval minden rendben van! Csak így tovább!!!

Luna:
Irtóra tetszett amit a karácsonnyal kapcsolatban kifejtettél. Miután elolvastam a gondolataidat, 1-2 percre mélyen elgondolkoztam rajta. És igazat kell, hogy adjak. Már nem emlékszem, mikor, de nálunk is volt egyszer ilyen karácsonyos összezördülés, de aztán elnapoltuk, mert nehogy már ilyenkor balhézzunk. Az okot már nem tudom, mi volt, de nem is ez a lényeg.

Rájöttem, hogy nálunk az is gondot jelent, hogy alig látjuk egymást. Nálunk nincs közös reggeli, közös ebéd - a vacsora is csak néha. És nincs hétvége sem. Mivel mindig dolgozik. Na mármost ennek két oldala van: ritkán vagyunk együtt, így "megszoktam", hogy naphosszakat egyedül vagyok (gyerekekkel). Természetesen örülök, mikor nagy ritkán szabadnapja van, de olyankor van jóformán időnk többet beszélgetni, és olyankor jönnek elő a felgyülemlett sérelmek. Persze nem minden esetben civakodunk, viszont ez sajnos úgy tűnhet, hogy amikor itthon van - mégse olyan jó, mert valamin biztos összekapunk.

Hozzátápi: nálunk először van a kaja és utána a szopi. Ha nem akar közvetlenül utána szopizni, akkor kb. 20 perc múlva kéri.

Az mennyire gáz, hogy Gergő nem hajlandó semmit inni? Az anyatej csupán, amivel szomját oltja, de kérdem én ez elég így is, hogy már többfélét is eszünk?

Nekünk az uzsonna az tejpép.

Ma újra brokkoli-főzelék volt neki ebédre - iszonyat sokat megevett belőle - egyszerűen imádja. Már a múltkor is nagyon imádta, csak akkor még nem mertem 60 g-nál többet adni, pedig ette volna. Nálunk még mindig a sárgarépa a legnagyobb mumus.

Ma vitt Bogi az oviba Kinder-pingui süteményt - ezzel "bajlódtam" tegnap - és mindenkinek nagyon ízlett - büszke is voltam magamra. Na jó, nem nagyon, csak kicsit. Az egész délelőtt Bogi volt a középpontban, gyertyát gyújtottak neki, a többiek elénekelték neki a Boldog születésnapot dalt, majd el kellett fújnia a gyertyát. Az óvónéniktől ajándékot is kapott - egy édes kis plüss zsiráfot.

Holnap pedig karácsonyi ünnepség lesz - ezért is raktuk át mára a szülinapozást - mármint az oviban. És ezzel be is fejeztük erre az évre az ovibajárást.

Képzeljétek tegnap délután megjött a menzeszem, estére már nagyon brutál mennyiségben, a mai nap meg igazi horror. Olyan jól elvoltam nélküle. De hát ez van. A kevesebb szopi eredménye... :cry:

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Sziasztok :D

Tatim, nekem kb olyan a karácsony ahogy neked. :d Kb. hasonló a családi menetrend, és nekem ez a kedvenc ünnepem az évben, mert gyerekkorom óta olyan szép emlékek vannak róla, persze ma már más, de remélem Lizának is tudunk majd olyan szép emlékeket adni. :D

azokat én is nagyon sajnálom, akiknek rossz és egyedül vannak karácsonykor, vagy előjönnek a bajok olyankor :(

Mi barátokkal is minden évebn karácsonyozunk, 22-én, így nekünk már aznap van fa, mert nálunk van a buli :D Most is így lesz

ááá, mennem kell, tortát sütüök, jön az illata, ehhh, sosem érek ám ide...

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika
 
 


Karacsonyos osszeveszesek :D errol lehet novellakat tudnek irni sajat eletembol :) Illetve eletem regenyeben erre lehetne egy fejezetet aldozni... a nem, annyi talan meg nincs :)

- emlekszem egyszer meg ugy haaat mondjuk tizenpar eve (szoval en felnott voltam mar) anyam kitalalta, hogy lepjuk meg a nagymamat (mai napig el anyam anyukaja) egy mikrohullamu sutovel, mert szegeny labaskaban melengeti a tesztajat vizgoz felett miegymas, szoval egy egyszemelyes haztartasban jol jon az neki. Jol osszeadtuk a penzt unokak meg anyam eeeees karacsony este 24.-en ott volt a csaladi osszejovetel es atadasra kerult a mikro. Emlekezetes karacsony volt :D:D:D Ti meg olyan balhet nem eltetek szerintem egy mikro korul, nagymam uuuuugy kiborult es uuuuugy osszeveszett anyammal, hogy meg ilyet en sem lattam. Nem, kiabalas nem volt csak morgas es repkedo megjegyzesek... odaig jutottunk 24.-en este, hogy nagymamam kijelenetette, hogy anyam vagy elviszi az o lakasabol ezt a gepet vagy o elmegy ??!! mert o nem alszik egy legterben ezzel :D:D:D:D Ugyhogy baromira osszevesztek de nem latvanyosan hanem szonyeg alatt, mert maskent nem illik (nem illik szembeszallni az idosebbel nyiltan :D:D) ugyhogy 24.-en este a mikro eltuntetesre kerult a garazsba, kesobb anyam asszem eladta, megszabadult tole.
Hat en mindig felemlegettem, akkora elmeny volt :D:D:D Erre iden kiderult (szamomra) hogy nagyanyamnak nehany eve mar van mikroja es hasznalja is :D:D:D:D hat keeeeeeesz voltam :D:D:D Komoly balhe targya egy ajandekba kapott mikorhullamu suto, ami megkonnyiti egy idos ember eletet :D:D

- Tavaly karacsonykor hugom ugye gondolt egyet (de ezt tavaly tuti elmeseltem) es meglepetesszeruen hazaallitott anyankhoz 24.-en delelott :D:D:D pedig jol tudja o is, hogy anyank sosem birta a meglepeteseket, semmifelet, sem ajandek sem esemeny formajaban, erre hugom megis :D:D Fuhhh amit o kapott ott napokig, majdnem kitette anyam szerintem az utcara :D:D:D

szoval nem kell ehez meg csak rossz parkapcsolat vagy egyedullet sem, hogy karacsony cimszo alatt emberekbol elobujjon a jobbik enjuk :D:D:D:D

luna6
 
 


sziasztok!
jaj lányok próbálnék én mindenkinek irni de egyrészt ki vagyok készülve - bár jobb a helyzet de ezért tűntem el - másrészt nincs laptopom és mire végigolvastalak most kéne felállni mert uram hiv de még juszt is írok!!!!

szóval az eltűnés!
Após állapota rosszabbra fordult kedden majdnem meghalt! nagyon durván kikészültünk! és nem a bajától hanem az orvosoktól hogy szemtől szembe azt mondták meg fog halni! nincs mit tenni nem kötünk be infúziót bár könyörögtem! és a hab a tortán végre elküldték gyomorszondára hogy tudjunk bele vizet rakni merthát attólhalt meg majdnem hogy kiszáradt! felvitték a sürgősségire beleraktak 2 dl tápszert amitől kicsit "magához tért" fel a gyomorszondára majd közölték ja nincs a kórházban gyomorszonda! másik kórházba meg nem mehet menjen haza vagy ha nem tudjuk vinni berakják az elfekvőbe! nem is akarok erről többet irnimert hát 13 órától 18 óráig csak telefonálással töltöttem az időt ha nem etettem meg picit dajkáltam esztit! éveket öregedtem viszont a tejem úgy belövelt hogy majd leszakadtak az idegtől! lehet nálam ez is fordítva működik!
a jó isten most megfogta a kezem! egy olyan orvost sikerült találni akinek a kézremegése miatt el kellett hagynia a praxisát és most ingyen jár két körzetet és csak "úgy" segít! és most ő segít!!!! durva mi???és volt nála gyomorszonda és mondta majd ő berakja feketén régen sokat csinált ilyet! ... aztán kapott végül szondát és tudtuk etetni és jelenleg jobb bőrben van sokkal!!!! ...

másik: ma megtámadott 3 kutya! azt hittem úgy összefosom magam én ilyen szituban SOHA nem voltam! halálfélelmem volt ... a gyerekkel voltam vásárolni és kijött 3 kutya akiknek letépett lánc lógott a nyakukról! hirtelen jöttek vicsorogva! ... aztán ahogy toltam a kocsit úgy lettek egyre agresszivabbak!!!! ... elég messze voltam először gondoltam hivom a párom de mondom mire ideér megesznek! ... aztán nagyon nagyon lassan elkezdtem hátrafele menni és eszembe jutott hogy amikor anyut kutyatámadás érte és szétmarcangolták a lábát akkor úgy menekült meg hogy kidobálta a táskájából a kajákat ... és mikor ki akartam volna dobni a húst akkor úgy megtorpantak és végül hagytak elmenni! lányok én úgy megizzadtam hogy büdösen jöttem haza pedig én soha nem izzadok!!!! ahhhhh velem baszki MINDIG történik valami ezt komolyan mondom!!!!!! ....

Geo jó hogy jöttél! na de hol a Vik??????

ünnepi menü - mert a szentestén itt lesznek anyuék és nagyikám is!!!! ...
halászlé (de ezt nem én csinálom!) aztán
pulykafalat érme gesztenyével fogpiszkálón átszúrva
tökmag bundában sült csirkemell csíkok
natúrhús
rántott sajt
és köretként röszti buri sült hagyma és savanyú!
tortának meg fenyőtorta! .. de elképzelésem sincs mi a recept és hol találom de napok óta ez van a fejemben hogy ezt fogok sütni!
:-)

apukám meg hoz mandulát mert az iszonyat drága és lesz mandula sütve sózva amit IIIIMÁDOK ...

jövök még!!!!!! ha eltűnnék akkor após miatt van vagy mert a laptopom szervízbe bár jelentették hogy kész!
képzeljétek garanciális (3 év) ÉS a memórián kivül MINDENT kicseréltek rajta! még a burkolatot a pántokat is mindent! :-)

ja és jó hír! nyertem a MIlka játékán! ott a nevem a neten! híres lettem és ki is hozták a sporttáskát egy nagy gls autóval! :-)
Vendég
 


Atyaééég, te Nanetto, veled tényleg MINDIG történik valami. Apósod szegény, nemigaz, hogy mik vannak, ezt megélnie szegénynek, hogy ott nem segítenek rajta, ahonnan az ember a segítséget várná.
A kutyáktól én is félek, ha Mátéval vagyok, hogy megtámadja a babakocsit, ha kutya mellett megyünk el, én ugrásra kész vagyok, csak azon szoktam gondolkodni, a kutyára ugorjak, vagy a babakocsit védjem. Hála ég, hogy megúsztátok!

Klau,
szerintem maradhat a táp uzsonnára, nyolc hó körül a gyümi mehet. Vagy ahogy a gyerekorvosod javasolja.

Luna,
a szüleim régebben minden 24. -én összevesztek, de estére kibékültek. Már kérdeztük a tesómmal 24.-én reggel anyáékat, hogy- na, idén min fogtok összeveszni? )
Nem semmi sztorijaid vannak. )

Én ragaszkodom hozzá, hogy Szenteste itthon legyünk,most hogy Máté itt van, max. Anyósék jönnek át. Aztán 25.,26.-án járjuk a rokonokat. Nálunk is így volt gyerekkoromban, és és olyan jó volt az egész, ahogy Anyáék megteremtették a varázst.(miután kibékültek))

Én fogok főzni, ajjaj a köbön! )

KépKép
yadine81
 
 


Én Hari mellet Cicmareket is hiányolom!

KépKép
yadine81
 
 


Jézus, Nanetto, ez borzasztó, Én is leizzadtam volna, mint állat!
Még jó, hogy nem támadtak meg.

Nekem a párom retteg a kutyáktól, mert gyerekkorában egy kutya megtámadta, ledöntötte, és már harapta volna arcon, mikor leszedték róla...belegondolni is szörnyű.

Basszus én meg azt akartam mesélni, mitől kapott el engem a rémület két napja: a saját lakásunkban megbotlottam, babával a karomon, és basszus akárhogy balettoztam, elestem. (valószínű az egyensúlyom a kis 8 kilós segge miatt nem tudtam visszanyerni)
Szerencsére a manó észre sem vette, sőt nevetett, mert azt hitte játszok, de én úgy szarrá vertem a bal térdem, hogy tiszta lila, és nagyon fáj.

Ma meg letettem a szőnyegre, erre hallok egy kis puffanást, hatalmas bőgést. És nem igazán jöttem rá mi a fenét csinálhatott: vagy fejbe vágta magát a csörgővel, vagy fel akart ülni, és oldalról visszapuffant, vagy nemtom.

Uhhh, tudom, még sok-sok ilyen lesz, de komolyan a szívem majdnem kiugrott.

Luna, ez a karácsonyi sztori, nem semmi. :) Nálunk igazából ehhez képest unalmasak a karácsonyok, család összejön, szét zabáljuk magunkat, aztán társasozunk, meg borozunk ájulásig. Na, nem a bortól ájulunk be, annyit nem iszunk. :)
Ajándék abszolút másodlagos, általában ruha, vagy könyv, vagy társas :) vagy jelképes, a családozás a lényeg.
Bár ha belegondolok, az a ritka, 2-3 havi alkalom, mikor így együtt van az egész család ugyanolyan mint a karácsony, csak nincs fa, és ha jóidő van, akkor a kertben vagyunk, grillezünk, és bor helyett sörözés van. :)

Ja, és íme, műveim, ajándék lesz barátnőmnek:

Kép

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika
 
 



Nyuszi!

Nagyon édes Liza! Imádom a szemeit! Szinte beszél velük! Az utolsó sötétben készült?

Most, hogy már nincs tejem: ittam 3 kávét, egy üveg kóla light-ot, felesborsó levest, megsimogattam a csipkés melltartóimat, éjjelre nem vettem melltartót, pezsgőztünk férjjel.(fél pohártól berugtam)

KépKép
yadine81
 
 


Yadine!
A koffeint irigylem!!!! :D:D:D
De majd egy fél év múlva már én is (vissza akarok én szokni a koffeinre??? ... neeeeem... de úúúgy hiányzik...)

Nanetto,
Tudom, én nem vagyok olyan mint ti, de én nem hiszem, hogy felháborodnék a dokikon.
Apósod egyébként mit szeretne?
Mennyire fáj neki?
Kitartás!!!


Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok újra! :-)

Jaj, Liza de édes!

Már nem is tudom mit akartam, mert késő van,én meg nem aludtam múlt éjjel....egyedül voltam és persze hogy felváltva szórakoztattak a csimoták.

Luna, egyenlőre semmit különös, neurón megint minden negatív, semmi baja sincs Zétinek, szóval továbbra is senkinek semmi ötlete, de már a pszichológus sem mond konkrétat. A hold állásával megegyezően eszik vagy nem a kispasser és továbbra is sok szerencsét a túléléséhez, kb ezeket kaptam útravalóul.
Evvan, mi még mindig a túlélésre játszunk, bár most az elmúlt két hónap szupernek mondható, hiszen párom itthon van kényszerszabin. Januártól lehet hogy elképesztő méretű depibe zuhanok majd a hirtelen jött egyedülléttől.

Párkapcsolatok: annyira jó téma.
Én jól megszívtam és biza nekem van köpködni való múltbeli tévedésem is. 30 éves kontra 17 éves kislány, aki csak arra kellett.....volna, na de ezesetben bebukta.
Aztán rá rögtön egy édes pasi, csak épp az összeomlás szélén, autóbalesetet okozott, meghalt mellette a legjobb haverja és a kocsi tulaj is hátul. Ő túlélte bár éppen hogy, de folyamatosan hallucinálta a barátját. Szép kis kapcsolat, engem épp hajtott a "mindenpasitólhánynomkell" hangulat, Ő meg....képzelhetitek. A lényeg, hogy nem volt egyszerű dolog a vége, mivel fél évig fenyegetett mindenfajta földi jóval hogy mit tesz ha vége és én leszek a felelős.
Na, ezek után kivel sikerül összeakadnom??? Azzal a gimis oszitársammal, akivel 4 évig szanaszéjjel szívattuk egymást, kb tűz és víz, majd az érettségi után 1 évvel egy buliban összejöttünk. Másnap reggel mindketten úgy ébredtünk hogy "én-azzal". :roll: :lol: Aztán mégis adtunk egy esélyt és ennek már 8 éve. Az a legjobb, hogy ugye gimiben nem bátortalankodtunk, 4 év alatt mindketten megismerhettük a másik árnyoldalát is. Szóval nem volt zsákbamacska, annál inkább bátor döntés sztem, de egyenlőre működik. Bár néha kicsit olaszosan... :lol:

Karácsony: Luna, tök igazad van, de sztem ezt tudatosan talán lehet csökkenteni, mármint a feszkót....na persze nem mindig jön össze.
Nálunk is Szenteste szűk család, másnap Péterem családja, ez 2x 20 fő, anyós és após tesói, unokatesók, nagy a család. Kövnap meg éncsalád, már ott is vagyunk tucatszám és egyre több gyerek. Most az enyémek a legkisebbek és szanaszét vannak kényeztetva a nagyobbak által. Olyan jó nézni őket....pl. amint a nagyok pokróc-polifom párosításban száguldanak le az emeleti lépcsőn a kicsiket meg úgy kell visszatartani. Vagy amikor a plafonon lévő mászókán nyomulnak. :oops:
Régebben, amikor még csak apummal voltunk és a Máltánál dolgozott, akkor megcsináltuk az Idősek Otthonában a karácsonyt az időseknek, utána meg a maradék kajákkal mentünk a Moszkva téri hajléktalan melegedőbe....persze így későn és röviden volt csak családi kari, de ennek is megvolt a hangulata.

Na, jól elmesélgetek itt Nektek/magamnak, de megint 10kor akartam feküdni.

Nanetto, jó, hogy nem lett baj a kutyukkal! Soha ne nézz a szemükbe, ezzel kb negyed akkorára csökken a támadás esélye, csak az emberek 90%-a ösztönösen belenéz. Bár gondolom, ezt tudod.
Apósodhoz meg kitartás, másképp nem lehet, de ha bírjátok ne menjen kórházba, mert az rettenet ebben az állapotban. És tény, hogy benn már nem akarnak/tudnak sokmindent tenni. :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


sziasztok,

lknyuszi, liza annyira édes! az a pancsolás a kádban......fergeteges. gondolom apa is fürdik ilyenkor :D
és tök aranyosak azok a figurák. nagyon ügyes vagy!

Yadine, akkorát röhögtem azon, hogy megsimogattad a melltartóidat! :lol: :lol: :lol:
engem apa cukkol, hogy felvehetném azt a kis piros rucit, amit a nászéjszakánkra vettem. hááát, nem hiszem, hogy az a látvány az, amire vágyik. :lol:

szerencsére csak olyan 3-4 kiló plusz van rajtam az esküvőhöz képest (annál vékonyabb sose voltam), de az viszont mind a hasamon, és egyébként is pocakos alkat vagyok, úgyhogy szerintem ez már sose fog lemenni, persze, ha tennék érte valamit, akkor nagyobb lenne az esély. :)

nanetto, nagyon sajnálom apósodat. ez iszonyú. és persze nektek is szörnyű lehet ezt végig nézni. :(
fúúú, a kutyás sztori nagyon durva, én biztos összecsináltam volna magam!

Vok, Yadine, köszi a választ uzsi ügyben. szerintem maradunk egyelőre a tápinál, aztán majd beszélek a doki nénivel.

még mindig ébredünk éjjel. én ezt nem értem. a héten minden nap, pedig most már a kis éjjeli fényt is lekapcsoltuk kínunkban, mert mást már nem tudtunk kitalálni. lehet, hogy most már el kéne fogadni, és akkor talán meg is oldódna??? :) csak nekem mindig keresnem kell a miérteket..... :?

húúú, tegnap már nagyon rutinosan forgolódott a szentem, nem is marad meg a hátán egy percet sem, így aztán minden csupa bukás állandóan. ja, igen, köszönjük a gratulációt!
viszont a hasáról a hátára csak és kizárólag az ágyában hajlandó megfordulni. bár gondolom, ha utál a hátán lenni, minek is fordulna a hátára, nem?

nem is meséltem, hogy tegnap előtt este vittem be Vencelt a fürdőbe apához, még várni kellett, mert nem volt kész a víz, erre egyszer csak érzem, hogy ázik át a pólóm..........hát nem lepisilt, de úgy isten igazából?! csupa húgy lett a pólóm, a nadrágom, a zoknim, kész voltam. de legalább apa röhögött egy jót! :lol:

Klau

Kép
pkklau
 
 


Sziasztok :lol: :lol:

Eszter,
Hogy hol járok??????? Azt én is nagyon szeretném tudni!!!!!!

Egyszerűen az utóbbi napokban nincs időm SEMMIRE :cry: , DE TÉNYLEG SEMMIRE!!
Mindig van valami :( . Mióta Nikos hazajött az óta kb semmire sincs időm :( . Hol ide, hol meg oda kell menni. Most egy névnap, aztán csak simán az anyósomékhoz mentünk. Gyerekorvos, oltás, bevásárolni, vasalás, főzés, háztartás, aztán este mire leülök a géphez addigra már nincs másra erőm csak arra, hogy elolvassalak titeket. Egyszerűen úgy érzem, hogy szétesem :(
Múlt hét hétvégén ide is megérkezett a tél, egész hétvégén viharos szél, dörgött-villámlott, szakad felváltva vagy az eső vagy a jégeső és 5!!! Fok volt. A hegyekben havazott is.
Aztán kissé oda voltunk lelkileg, mert hiába vadi új a lakás amiben lakunk az idóta tulaj nem csinált sehol szigetelést, ezért nyáron nagyon meleg, télen nagyon hideg van. Hétfőn reggel 16fok volt bent amikor felkeltünk. Légkondival 19-re felfűtöttük kb ¾ óra alatt, aztán bekapcsoltuk a központi fűtést, 3 órán keresztül cask fűtött és fűtött, de a termosztát egy fél tizedet se mozdult felfelé:( Már azon gondolkoztunk, hogy elköltözünk…… Ez az egész fűtés-hűtés téma éléggé depissé tett minket az elmúlt héten.

A lány sajna nem hízott cask 100 grammot :(, de amúgy minden rendben vele. Azt mondta doki, hogy ne aggódjunk, ünnepek után vigyük el őt megint és ha továbbra sem hízik akkor elkezdjük keresni mi lehet az oka. Nem értem hogy miért nem hízott, szerintem jól eszik. Reggel 200 táp, aztán délelőtt 170-180 gyümölcspép, ebédre 170-180 főzelék, délután 180-200 tejpép és vacsira 170 tápszer. Komolyan nem értem...

Nanetto,
Nagyon sajnálom az apósodat :(, szörnyű lehet , hogy így a szemetekbe mondják, hogy lemondtak róla.

Ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek külön, mindent elolvastam , de nincs erőm megint mindent újraolvasni, hogy tudjak reagálni :cry: :cry: :cry: :cry:

Azért megmutatom nektek , hogy Krétán is van hó, bár a balkonról fényképeztem talán látszik, hogy fent hegyekben van hó:
Kép
Vendég
 


Luna,
igen, tudom,hogy itthon is munkát kellene találnod, de minha korábban olyasmit írtál volna, hogy itt könnyebb lenne, ugye? egyébként meg úgy érzed nem adtálmég bele apait-anyait? tényleg mi van a nyelvtanfolyammal?

Henibaby,
kiprónáltad már a mosógépet?? :lol:

Luna,
tudod az a fura, hogy (szerintem) olyan jól látod pl. ezeket a párkapcsolati dolgokat is, hogy számomra hihetetlen, hogy ment már tönkre kapcsolatod... :roll:

Yadine,
nem terveztem én ezt a kekszes dolgot ám hosszú távra :lol:
hiába, hogy az elején nem szerettem, most már nagyon bírom a védőnőmet, meg is bízom benne, és ha ő (meg a sógornőm érdi védőnője is ezt mondja),hogy egy picit kell nekik adni, akkor oké. egy picit adtam. aztán ahogy írtam,ennyivel be is fejeztem. viszont utána néztem ezeknek a babakekszeknek. háát, ez se sokkal jobb, úgyhogy kb egy fél napot a DM-ben töltöttem, és vettem rizspelyhet :lol: :lol: majd holnap reggel rizspehely-körte mixet kap Dávid, de ezt sem szándékozom rendszeressé tenni, mert szeretném ha a tízórai az gyümi lenne. egyébként meg vééégreee megvan, hogy eddig mi ízlik Dávidnak a legjobban: a körte-barack mix :D imádjaaa!!!! :wink:

Vok,
én is az összetevőket szoktam nézni. csak gondoltam mivel babakeksznek hívják, azért más lesz.. persze nem nagyon... :?
ja, és akartam már kérdezni ezt a tejnemevést nálatok, hogy akkor paacsintát, meg fagyit, ilyeneket nem is esztek?

Detti,
én úgy csinálom,hogy
7:30/8:00 kor reggeli (táp)
10:00/10:30kor tízórai (csak gyümi)
12:00 kor ebéd (táp)
15:30/16:00 kor először gyümi és utána táp.
ha én először a tápot adnám,akkor a gyümit tuti nem enné, csak nyammogná :lol:

párkapcsolat,exek:
háát, 22évesen nem lehet ebben olyan nagy választéka az embernek.
mindenesetre én azt vettem észre magamon, hogy tudat alatt próbálokpont anyámellentéte lenni. 5-6 éves voltam amikor láttam ahogy megcsalja apát, meg rengeteg kapcsolata volt, amivel még nincs is baj, miért ne keresgéljen az ember, de azért egyszerre több embert szédíteni... :twisted: na mindegy... ráadásul, ami számomra megbocsáthatatlan, az az, hogy az aktuális kiszemelt mindig fontosabb a gyrekeinél... amikor a 3.érjétől elvált, most kb 2éve (12évig voltak együtt, szinte ő nevelt fel minket), akkor anya azt mondta nekem,hogy bocsássak meg neki, hogy soha nem voltunk neki annyira fontosak mint a férje... na,extra dühös lettem, amikor ezt így kimondta :x
a múltkor valaki kérdezte, hogy miért voltam a pszichitrián... na kb ilyen dolgok miatt... meg gyógyszerfüggősség, meg személyiségzavar, stb.
szar gyerekkorom volt, az tuti... volt amikor anya elfelejtett hazajönni hozzánk egy buli után, és öcsémmel egész nap egyedül voltunk (én6,öcsém3) és a szomszédok hoztak kaját, stb.
meg 5évesen én jártam bevásárolni, mert anya nem mehetett a faluba ki, apa úgy ellátta a baját... na szóval voltak dolgok, és sajnos még mindig vannak is... egyszer meg is szöktem otthonról :lol:
na szóval szerintem ezért van az nálam,hogy én sosem szerettempasizni, mindig hűséges voltam/vagyok (nagyokat szoktam röhgni,mert akik nem ismernek mindez nem nagyon tudják elképzelni rólam az öltözködésem, meg amiatt is, hogy korábban baromi sokat jártam bulizni).
nekem András előtt összesen egy kapcsolatom volt, vele 14éves koromban jöttem össze, és már szenvedgetett a kapcsolatunk, amikor felbukkant andrás.
szóval nagyon fiatal voltam még akkor, és kissé koraérett voltam mindig is, szóval biztosan ezért is ért véget a kapcsolatunk, mert egyre inkább kezdtem érezni, mennyire gyerek még. viszont iszonyat jó lélek, kedves, aranyos, szóval egyetlen pillanatra sembántam meg azt, hogy vele, és nem pasizással teltek a gimis éveim :)
na már annyit írtam, hogy azt se tudom mit akartam ebbőlkihozni... inkább olvasom tovább a hozzászólásokat :lol:

valahol elkezdtek fúrni, kíváncsi vagyok gyermek mikor ébred fel rá...

Tatim,
ha az embert nagyon, de nagyon átverik, akkor aztán ott lehet köpködés... sajnos andrással is hasonló volt a helyzet, monjuk ő nem köpködött, számára megszűnt létezni az ex... de mondjuk milyen ex az, aki őt hívogatja, miközben van egy kislánya, meg egy férje? ja, és a férje az úgy lett, hogy elment andráshoz, megkérdezte, hogy biztos nem békülünk, mert akkor hozzámegyek x-hez? őmondta hogy nem,és másnap igent mondott a férjének...
én olyan esetben tudok elképzelni barátságot egy szerelmi kapcsolat után, ha mikor szétmentek az közös döntés volt, és ekkor már egyik sem volt szerelmes. mert én még néhányszor találkoztam az exemmel, mert egyszerűen olyan sok mindent jelentett nekem(persze nem úgy, hanem mint barát.. andrás nem örült neki, de elfogadta).. aztán rá kellett jöjjek, hogy ő így nem tud felejteni... mert még mindig szerelmes. úgyhogy egyszercsak nem találkoztunk többet..

Luna,
:D :D asszem nekem apakomplexusom van, nemkicsit, nagyon... nem tudommanapság hány 19éves hagyja ott csapot papot a családját, hogy menedéket keresve összeköltözzön egy 30éves pasival,majd egy év múlva hozzá is menjen, és alig 22évesen gyereket szüljön neki :D :D
andrás is mindig ettőlfél,amit te írtál, hogy én csak hozzá menekültem, és hogy talán emiatt lesz egyszer vége a kapcsolatunknak. meg hogy sajnálatból ne legyek vele, és ha a madárka repülni akar, hadd repüljön...
én nem érzem úgy, hogy emiatt elhagynám, vagy valami, és remélem nem festi ezzel az ördögöt a falra :D

Luna,
én sem vasalok :oops: :lol:

lknyuszika,
nagyon jó ajándékokat csináltál :lol:
nemtudommi a fene van a netünkkel, de egyszerűen csak "homokórázik" mikor a videóidra kattintok :twisted:
andrásmondta hogy hoz egy új routert, remélem már hamarosan tényleg hoz, mert tök nyomi a net...

Yadine,
na igen, mióta nálunk sincs szopi, én is csak próbálom magam visszaszoktatni ezekre a dolgokra... viszont most hogy nem kell figyeljek arra mit eszek, hát nem is eszek kb... inni meg... szóval most már erre figyelnem kéne... :roll:
tegnap pl csak 4szaloncukrot ettem egész nap... persze ez este jutott eszembe, akkor meg már nem voltam éhes, inkább csak álmos...
Vendég
 


gyermek 2órát aludt, én nemhogy a dolgomat csináltam volna...
BABANETEZTEEEM
:D :D :D
Vendég
 


Azt elfelejtettem az elöbb, hogy ha az égiek is úgy akarják akkor január 25-én magyar idő szerint 16:45-kor landolunk Ferihegyen és 10 napig leszünk Magyarországon :lol:
Ha addig nem utáltok ki a miatt, hogy most alig jövök és benne vagytok egy találkozóban akkor szívesn részt vennénk rajta!

Igyekszem megint többet jönni :wink:
Vendég
 


tescóban nagyon olcsóóó most a pampers pelu... asszem 43.-ért vettük darabját
Vendég
 


Sziasztok!

Geo,
uh, szegénykém, nem volt könnyű gyerekkorod. :cry:

Nyuszi,
csodaszépeket készítettél!

Vik,
de jó kép! Sajnálom a szigetelést, úgy látszik mindenhol hideg lett Európában. :?
Szerintem senki nem utál ki azért, ha ritkábban tudsz jönni, csak gyere!

Olyan ideges vagyok, Máté unokatestvérei jönnek holnap Anyósomékhoz, és a nagyobbnak ún. pillangóhimlője van, hivatalosan erythema infectiosa, ami egy vírusos gyermekbetegség, nem túl veszélyes, ő már nem fertőz, de az öccsében még lappanghat, mivel nagyon fertőző. Szóval mi nem megyünk addig amíg itt vannak, csak a férjem fog találkozni velük, ez elkerülhetetlen, de ő is elkaphatja, na mindegy, csak biztos lesz ebből egy kis feszültség, mert Anyósom szerint semmi baja a fiúknak. :?

KépKép
yadine81
 
 


Jaj, Geo, nagyon nem lehetett jó a gyerekkorod, sajnálom. De az a lényeg, hogy most jól vagy és Boldog vagy!
Az meg hogy egy párkapcsolat elromlik nem a múlttól függ, persze befolyásolhatja, de ez ellen lehet tenni tudatosan és mindig két emberen múlik...

Yadine, ha félsz és félted Mátét, akkor tényleg nem szabad odamenni. Anyósnak meg egyszer elmondod, aztán vagy megrágja vagy nem.
Képzeld és pont 13 hetes terhesen mentem ki tesómékhoz, ahol 4 gyerek van, hát másnap hív tök rémülten sógornőm, hogy a 4 éves Mári estére belázasodott és bárányhimlős. Apum meg nem tudta megmondani hogy én voltam-e....és tudod mit jelenthet ha nem. Pont a 2.trimszterben okozhat mindenféle rettenetet a babánál, végtaghiány, bénulés, retardáltság.
Huh, 3 hétig tartott mire kiderült a vérvizsgálat eredménye, hogy voltam-e, meg hogy akkor fertőződtem-e, de az a 3 hét kb egy évtizednek tűnt. Annyira féltünk...
Szóval ha tartasz a dologtól, akkor sztem ez épp elég magyarázat, hogy karácsony előtt egy héttel nem akarsz egy beteg félévessel virrasztani és slusz. Na, nem mintha máskor jobb lenne....
:roll:

Vik, jó hogy jöttél! Fűtést nagyon sajnálom.:-(
Hol fogtok itthon lakni?
És akkor kocsi nem lesz?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Detti: ???????????????????????????????

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok!

Itt szakad hajnal óta, már betemetett mindent. A kismotort még sikerül kivadásznom alóla.....

Detti, csak nem elszállt minden?

Yadine, már régebben meg akartam kérdezni: vettünk mi is 2es tápszert és megnéztem az összetevőket. Nekem nagyon fura hogy minde összetevő kisebb értékű, mint az 1esé. A zsír, a szénhidrát, minden. Akkor hogy is van ez? Miért jobb, vagy miért laknak jobban tőle a babák? :shock: :?:

Zéti tiszta ölbebaba lett, alig lehet letenni napok óta, de MOST, juhééé, végre megtaláltuk mitől nyugszik meg, ÁKOST hallgat. Anyja fia, minden kétséget kizáróan, ugyanis az Andante arat! :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Jo izlese van a gyereknek!!! :)

Itt sut a nap! Deodahaza meg lezartak Ferihegyet, es igy egy itteni magyar ismeros tesoja szegeny mar nem tudott landolni helyben, mentek Pragaba... ez mar mekkora macera, ugyanze gyerekkel meginkabb.

luna6
 
 


Geooo, irtad, hogy nem is erted nekem hogy ment tonkre kapcsolatom :) Egyszeru, hiszen en sem ugy szulettem, hogy ezeket a dolgokat hoztam magammal, sot otthonrol sem hoztam am, ehez ido meg utanaolvasas meg tapasztalat meg utkereses kell, szoval a kor hozhatja magaval :) Na meg ugye ne feledjuk, hogy abban a pillanatban, hogy az ember elvesziti azobjektivitasat (egy kapcsolatban megugye elvesziti) nem olyan egyszeru a tudott dolgokat felismerni es hasznalni, ehez is gyakorlat kell am.
Es akkor meg ott van az is, hogy mondjuk az ember fejlodik es felno erzelmileg, felnotte valik egy meglevo kapcsolat idejen... rajon egy csomo mindenre, amde ugye ketten vannak a kapcsolatban es ha a masik EQalapjan nem felnott hanem tovabbra is 'gyerek' akkor hiaba okos az egyik fel egyedul :) Na ebbol lesz a gyors valas :)
Jah, azt a verziot ki is hagytam a felsorolasbol, hogy van amikor az ember tudja (erzi vagy tudja is) hogy gaz van es megsem csinalja. Mert tele van (vagyunk) felelmekkel... hat ilyen is van :)
Szoval nagyon valtozatos tarsasjatek ez, jo sokfele szart ossze lehet hordani, kar, hogy rovid az elet, hogy mindannyian megtanuljuk amire szuksegunk van es boldog teljes eletet elhessunk. Azert en igyexem igyekezni, mert kicsit elhanyagoltama dolgaimat.... ez meg valasz arra, hogy beletettem e mindent az itletbe. Azt hiszem nem, de meg arra a kerdesre nem tudom a valaszt, hogy mit is kezdjek ezzel :D:D marmint, hogy akarok e apait anyait beleadni... most eppen ezen a 'csomon' toporgok es ragodok... de vegulis a gordiuszi csomo megoldasa is pofonegyszeru volt, ez is biztos az csak meg nem talaltam meg :D (a megoldasok amugy altalaban mindig roppant egyszeruek, amde sokszor fajdalmasak attol meg felni szoktunk :D:D)

pl lehetne egy megoldas, hogy hazamegyek es beiratkozom az ELTEre pszichologiara :D:D (es meg elveznem is)

luna6
 
 


Sziasztok!

Zsó,
Nem vagyok tápszakértő, csak gondoltam táplálóbb a 2-es, de ezek szerint nem. Nemhiába mondja akkor a dokinő, hogy ha megeszi, akkor maradjon még az egyes.

Ma kétszer 40 percet sétáltunk, muszájból, először megfagytam, másodjára a szakadó hóesésben jöttünk, sálat kellett kötnöm a babakocsi kupolája köré, mert kisMátét betemette volna a hófúvás. )

Luna,
nyugtass meg, hogy a hazaköltözős, problémamegoldós tervedben benne van az embered is, ugye?

KépKép
yadine81
 
 


Yadine, ha nem sejtenem, hogy nem te vagy az anyam akkor most azt hinnem, hogy igen :D:D:D:D
Megtiltotta, hogy elvalljak ugyanis :D:D:D:D:D (nekem meg total ugy remlik, hogy 39 eves felnott ember vagyok, ergo nem fogom kikerni a velemenyet :D:D) o is ilyesmi kovetkeztetesekre jutott mint te :D:D:D
Egyelore jomagam sem tudom mit akarok csinalni, tehat nem szottem terveket emberem koltoztetesere sem. Amde egyet tudni kell, mindenki maga dont a sorsarol, szoval ha en dontenek valamit az egy dolog, amelle neki is dontenie kell ugye, helyette nem lehet :D:D:D

luna6
 
 


Nah kozben magamba neztem es kigondoltam, nem szep, hogy csak itten vigyorikat irtam de nem mondtam el miert is :)
Hat azert, mert ugye eppen a korabbi irasban fejtegettem, hogy mennyire felunk bizonyos dolgokat meglepni az eletunkben (felunk az azzal jaro fajdalmaktol) es bar en ugye semmit nem dontottem semerre csak ugy lebeg a dolog egy ideje a levegoben (mellesleg emberem persze, hogy tud rola, konkretan tudja, nincs ebben neki semmi titkos vagy meglepetes) itt van anyam es most mar mas is, aki helyettem is fraszt kap egy esetleges egoistabb dontestol :D:D jajjjcsaknehogyazt!! :) mondtam en, hogy mindannyian felunk dolgoktol :) de erdekes az, hogy nem csak a sajatjainktol hanem meg a masoketol is :)

luna6
 
 


Nem elszállt a hsz-em, csak sok volt a csütörtök 3 péntek.
Holnap vagy holnapután leírom.

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Luna,
az jó akkor, ha tud róla mi a pálya, csak úgy megsajnáltam, olyan rendes pasikának tűnik. :lol:

Közvéleménykutatás: Mit gondoltok, adjak Máténak tízóraira valamit, vagy ne adjak?
Tanácstalan vagyok, mert amúgy eszik eleget: Hajnali4-5-kor megeszik 200 tápot, aztán nyolckor-fél kilenckor megint 200-at, aztán dél-fél egykor 160 főzeléket, du. négykor 200 tápot, este hét-fél nyolckor 200 tápot. Nagyon megugrott a kajamennyisége. Azon filózom, hogy adjak-e neki úgy mint geo tízóra körül gyümit?
És hogy miért éhezik meg ilyen korán? Addig bőg, amíg meg nem etetem, aztán vígan alszik tovább.

Na, meg van olyan is, hogy 2-3 körül eszik éjjel, aztán reggel hat-hét-kor, akkor okés a tízórai.

KépKép
yadine81
 
 


Ahaaaa... szoval en meg a rendes pasikakat orruknal fogva vezeto es oket palankot athajito nozetnek tunok :D:D:D:D:D (bar engem sajnalni nem kell mert magamnak foztem amit eszek eppen, de azert szerintem kettonk kozul - ha versenyezni akarnek - nekem szarabb jelenleg, illetve nem is, ugy korrekt, hogy en erzem kevesbbe jol magam a boromben es nem o :) de tenyleg, szegeny rendes pasi! :D )

apropo: mit jelent az, hogy rendes pasi? :)

luna6
 
 


Jaj, Luna, tudod te..nem ismerem persze, csak abból vagyok ilyen okos amit leírtál, meg amit hozzáképzelek. :D Hogy otthonmaradt mikor kikészültél, meg hogy jól kijön Manciddal, akivel mondjuk nem lehet nehéz. Ilyenek. Na jól eltársalgok itt az életedről, ne haragudj a belepofázmányozásért. :oops:

KépKép
yadine81
 
 


Aaa nyugodtan bele lehet dumalni, ha nem lehetne nem irnam ugye :)
Persze, nincs is az emberrel semmi baj :) (semmi alapveto lenyegi, az en dilemmamhoz keves koze van, peche van, hogy erintett kozvetve megis)
Csak azert kerdeztem a rendes pasi fogalmat, merugye ha pl gaz lenne vele alapvetoen is de jol kijon a gyerkkel, az meg nem eleg indok arra, hogy az ember lanya vele elje le az eletet. (mindez teoria mondom, semmi ilyesmi jellegu gondom nincsen asszem :))

Nekem az exferjem is egy rendes pasi amugy, nagyonis rendes, de koszonom, nem kerem megsem :D:D

luna6
 
 


Megnyugtattál! :D (Még mindig nem az Anyukád vagyok :lol: )
Én olyan idealista vagyok, mindenki éljen boldogan, turbékoljon mint a gerlepár. Szerintem költözzetek le délre, sunshine, beach, szüljél még sok aranyos babát, és kész. :lol:

KépKép
yadine81
 
 


Vagy az en keszulekemben van a hiba vagy mas sem attol boldog, hogy van egy rendes ferje es sok-sok gyereke :)
Amugy 39 evesen ne kivanj nekem sok-sok babat meg :D En pillanatnyilag ugy gondolom a csucson kell tudni abbahagyni, es ez most lehet :D:D:D (Delen pedig ugyanugy hideg a tenger, tudod ez itt ocejan :D:D)
Nah szoval sok ertelemben tenyleg semmi panaszom nem lehet... sot anyam szerint orulhetnek, hogy van aki eltart :D:D:D:D Na de en nem orulok, es mindez nekem keves a teljes boldogsaghoz :) Es miert adjuk alabb? :) Ezek mind mulando dolgok amik nem kepezik az onmegvalositas reszet, az ember meg tartosan attol bodog amit sajat maga er el a sajat maga 'kedvere'. (az anyasag egy szakasz az ember eleteben, de nem az elete ertelme, a gyerekek ugyanis kirpulnek... es akkor maradok magamnak panaszkodva savanyuan, mint anyam? na nem, ez into pelda, hogy nem... marmint nekem nem :)

luna6
 
 


Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?