Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Karmen, szupi a tablazat! A jatekok jok lehetnek, majd mi is nezunk valamit a legyenynek.

Kriszta, nem tudom kihez tartozunk.

Gabi, orulok, hogy jobban van Bator!

Gyorgyi, nehez dolog dokit ajanlani, mert aki nekem bejon, nem biztos, hogy neked is teszene. Mindenesetre en teljesen meg vagyok elegedve az enyemmel. Aranylag fiatal, de van tapasztalata, nekem profinak tunik. A tablazatbol latod, hogy ki kihez jar.

Agi
agi77

Sziasztok!

Edi taknyossága múlóban van, úgy érzem. Volt itthon egy szájjal szívható műanyag orrszívónk (védőnőm ajánlatára vettem ezt), de azzal szinte semmi nem jött le. Belepistul az ember úgy kell szívni, a vége meg elég hegyes ahhoz, hogy megsértse a gyerek orrát. Ráadásul keskeny a vége, és ha nagyon ficánkol a gyerkőc, jobban becsúszhat, mint szeretnéd. Mivel azonban eddig még nem kellett használnom, úgy gondoltam jó. A francokat jó! Megmérgesedtem rá és elmentem venni a Tecsoba porszívós orrszívót. Csöpi márkájút vettem, csak ez volt porszívósban. Ez viszont nagyon jól használható. Üvegből van, amit ki lehet főzni fertőtlenítés gyanánt. A vége meg szélesedő, úgyhogy véletlenül sem megy beljebb az orrlyukba a kelleténél. Nagyon bejött. Edi először ordított tőle, de mostmár kezd megbarátkozni vele. Persze le kell fogni még, de már nem ordít, csak tiltakozik.

Az orrszívó használati utasításánál azt írja, hogy minden használat előtt kifőzéssel fertőtleníteni kell. Ezt komolyan be kell tartani szerintetek? Egyrészt logikus lenne a bacik miatt, másrész meg ki a fenének van kedve naponta ötször kifőzni...

Gabi, örülök, hogy Bátor javul, és köszönöm a homeobogyós tippet. Én még nem használtam ilyeneket. Ezt egész picúrkának is lehet adni?

Györgyi, én a saját orvosommal nagyon elégedett vagyok. Igaz, ő nagyon felkapott, emiatt igen elfoglalt fiatal orvos, de szakmailag nagyon ott van, abszolút magabiztos és rendes, nagyon rendes.

Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

Nem találok szavakat lányokKép((((((( :
http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=54&cid=15765

.:Angi:.
angiszeged

Sziasztok!
Angi, ez tenyleg szornyu. KépKépKép Roluk meselt Szilvi ugye?

Gabici, mi nem fertotlenitjuk az orrszivot, csak elmossuk. A kazit kered?

Agi
agi77

Igen, tv-ben is többször volt róluk szó, egyszerüen megdöbbentö!!!

Gabici! nekem müanyag orrszivom van, mert ez tudom nem törik el, Orsi nem sir ha szivom, viszont közben rángatja, markolássza, igy jobb is hogy müa. Ezt meg ugye nem lehet fözni, de mivel ugysem veszi a szájába soha, szerintem is elég ha elmosom. Ha nagyon akarnám lehetne Domestosos vizzel is elmosni.
Orsinak adok Coryzaliat, kisgyereknek felet ir, én mivel kisbabának gondolom még negyedet szoktam adni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angi!
Maximálisan igazad volt, hogy ne vegyünk előre cipőt!

Lányok, van egy 19-es bundás cipő eladó, Márkós. Egyszer sem volt Léna lábán, 2000Ft-re gondoltam, akár kocsicipőnek is.

Mi szoktuk használni a Gabici által leszólt műanyag orrszívót, mert én meg a porszívóstól idegenkedem. Persze kell hozzá tüdő, de a koliban, ha éppen nincs otthon Zoli, akkor is könnyű találnom egy "nagytüdejű" szomszédot.

Karmen!
Jó ez a táblázat. Ha lesz időd, számoljunk már császárosokat egyszer! Úgy tippelem, hogy nagyon eltérünk a WHO ajánlásától...

Szerintem semmi gáz nincs a fizetős szobások megitélésével. Oda a takarítónő is kopog mielőtt bemgy. Viszont (egyik szobatársam volt fizetősben)
érdemes mindig zárni az ajtót, mert lopnak (más szülő nők, vagy azok látogatói), és az elsődleges célpont a fizetős szoba, mert ott ugye gazdagok fekszenek. Kép

Nóri
norcee

Sziasztok!
Én is elolvastam a cikket, esküszöm, borsódzik a hátam és szinte sírni tudnék.

Lányok, a tescoban 3999 ft-ért lehet kapni 3 db összecsomagolt libero pelenkát (kb. 22 van mindegyikben), mi vettünk tegnap, bár többnyire 15 kg-ig van többségében, de azért van nagyobb is.

A Kárász utcai cipőboltban meg állítólag le vannak árazva babacipők, de nem voltam bent, úgyhogy nem tudom, milyenek, csak annyit, hogy 3000 ft körül vannak.

Melinda, örülök, hogy jól érzed magad.

Angi, én is hiszek benne, hogy ha kiegyensúlyozott otthon a légkör, akkor a gyerekek is jól érzik magukat. Én pl. ezzel magyarázom Luca viselkedését. Jól tettem, hogy 3 hónapos terhesen otthon maradtam.

Képzeljétek, legújabban szól, ha kaka van. Pedig nem erőltetjük a bilit, néha mutatóban ráültetjük.

Karmen, nagyon lelkiismeretesen vezeted a táblát, ügyi vagy.

Györgyi, elég nehéz olyan dokit találni, aki nagyon közvetlen, de talán neked jó lenne Dr. Sikovanyecz János, ő a szelídebb típusból való.

Szerintem jó a porszívós orrszívó, mi azonnal öblítjük, ha használtuk. Kifőzni nem szoktam, csak azt a részét jól megmosni, ahol a nózival érintkezik.

Nóri, erre nem is gondoltam, hogy ott lopnak, de igazad lehet.
Viszont tényleg palota a gyerekágyhoz képest:-)))

Még mindig korán kelek, mert elnéztem a naptárat, szombaton megyek nyelvvizsgázni:-)))
Jó lenne, ha már túl lennék rajta.
H
babamama

Hajni!
Miből nyelvvizsgázol?
Nagyon jól birod! Nekem soha nem ment a koránkelés.

Ildi!
88m2+garázs az alapterület és tetőtérbeépítés lesz.

Nóri
norcee

Györgyi! Az Én dokimnak Ő a helyettese (Kalmár), így többször találkoztam Vele. Korrekt volt, és rendes, nem fogadott el pénzt a 7végi helyettesítésért. Szóval még korrewktr is volt. BÁr Ő mérte el Bogit egy teljes kilóval:D.

Kriszti! Igen, az KajtárKép. Nekünk nem Ő a körzetink, hanem Kanyó, de már Ő sem, mert új rendszer van. Mindenkinek egy fiatal volt klinikás doki a terhesgondozó orvosa. Hogy is hívják Ági?
3napos láz egy vírus: 3napig lázas a gyerek, aztán kb 3napig piros pettyes. Mi átestünk rajta, semmiség voltKép.
Viszont állítólag !!!száj és körömfájás van terjedőbenKép(((. NAgyon nhagy fájdalmakkal jár.

Szép napot! Ági! Írok mélást.

angiszeged

Sziasztok!

Noéminek nagyon piros az arca,olyan száraz rajta pár helyen a bőr.Szerintetek mivel kenjem be?

Angi!

Szörnyű ez az egész.Már láttam valamelyik nap a tévében is.

Kármen!

Milyen az orrszívód?Mennyibe került?

Györgyi!

Az én orvosom is nagyon jó.Igaz,ő már nem olyan fiatal,de meg tudtam vele beszélni mindent.25 éve a pályán van.

Ildi
tfildiko

Nóri!

Biztos,hogy nagyon szép ház lesz.Miért Mórahalmot választottátok?Egyszer mi is gondoltunk rá,hogy ott kellene építkezni.Akkor még a férjem ott dolgozott,de elvetettük az ötletet.

Hajni!

Mi is nagyon kiegyensúlyozottan élünk.Sohasem veszekszünk,imádjuk a lányunk.Szeretgetjük,szépen beszélünk hozzá.Rengeteget foglalkozunk vele,mivel alig alszik.Én is itthon voltam táppénzen a terhességem 18.hetétől.Noémi mégsem valami nyugodt baba.Sajnos,én is ilyen baba voltam,és az anyukám is.Másfél éves koromig aludtak anyuék villanynál,vagyis próbáltak aludni,de nem hagytam őket.De nagyon remélem,hogy változik a helyzet,és Noémi újra a régi lesz.Volt pár nagyon jó hetünk.

Ildi
tfildiko

Ildi! Az orvosi müszerben vettem, tavaly télen, akkor 1410 Ft volt és Arianna a neve.

Nóri! Össze fogom számolni, 40-60 arányra emlékszek.

Angi! De jo nektek hogy fiatal orvosotok van, kiváncsi vagyok ki az. Nekünk is változott, a Gróf volt, majd ha jön a védönö megkérdem. Angi nálatok a körzeti nödoki is új vagy csak a terhesgondozós? Mert eddig a 2 ugyanaz volt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabici,

en sem fertotlenitem soha az porszivos orrszivot, csak forro vizzel atoblitem, pedig ha en hasznalom, akkor minimum Kép 2 gyerkoc orrat szivom vele.

g.
gabomamo

Angi, nekem nagyon bejött a Kalmár doki, de tényleg nem egy hízelkedő fajta:-)))

Ildi, mielőtt bármivel is kennéd, először próbáld meg minden evés után tiszta vízzel letörölgetni az arcocskáját. Ha ez néhány napon belül nem javul, akkor pl a Sudocream nagyon jó. Én mindig utoljára nyúlok gyógyszerekhez.

Egyébként örülök, hogy minden rendben veletek, szerintem ez nagyon fontos. Az meg, hogy kicsit nyűgösebb, sokmindentől lehet, idő, fogak, stb. Ha nagyobb lesz, ez a része könyebben oldódik meg, persze akkor jön más. Én mostanság hajnali 4-kor arra ébredek, hogy inni kér a leányzó. De nálunk padlófűtés van és az emeleten alszunk, gyorsan kiszárad az ember. Azért sejtitek, mennyire jó érzés, hogy már nem tudok visszaaludni, mert tudom, hogy 5-kor csörög az óra.

Nóri, angolból vizsgázok, de a kelés nekem is nyűg, hidd el, viszont az embert a kényszer sokmindenre ráveszi:-)))
Este nem tudok tanulni, mert túl fáradt vagyok, reggel meg még viszonylag jól fog az agy.
H
babamama

Kármen!

Köszi.Nem találtam képszerkesztőt a programban.A férjemmel azért még megnézetem.Még egyszer köszönöm a segítségedet.

Hajni!

Köszönöm a tanácsot.
Sok sikert a vizsgához!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Bátornak tényelg kutyabaja. A kiütések elkerülték, úgy hogy fogalam nincs mi baja lehetet, nem volt túl magas a láza, 38,7 volt alegmagasabb, de szinte izzott a feje a végtagjai meg hidegek voltak.
Ez a kis disznó, megint korábban kelt és nem hagy gépezni. Remélem még sokáig bírja az ücsörgést.

Gyike: Én fizetős szobában voltam, de egyáltalán nem bántak madamként velem, tök rendesek voltak, szinte mindenki, kivéve a gyerekorvost. De ez más tészta...Kép Mindig kopogtak, ha valaki bejött. Az ajtót nem zártam, mert nem adtak kulcsot, később tudtam meg, hogy az is van. De semmim nem tűnt el. Mondjuk nem sokat voltam a szobámon kívül.Azért első gyerekes anyukának nem ajánlanám. A többi anyuka tud segíteni.
Dokit bármikor tudsz váltani, ha nem szimpi,nem kell most eldöntened, bár jobb ha már az elején egyhez jársz, de ha nem találod neked megfelelőnek, mág nyugodtan válthastz a szülésig.
A bordásfal azért van, hogy függőlegesen tudjál benne kapaszkodni a fájások alatt. Így a baba könnyeben töri magának az utat.
Nekem nem volt időm sem a labdát sem a bordásfalat kipróbálni. Kép

GAbici: A homogyogyókat már újszülött kortól lehet adni bátran.
Nekünk műanyag van, Pesztonka. Nem túl erős, de kiszippantja, amit kell. Néha ki szoktam főzni, a két gyereknek ugyan azt használom, csak forróvízzel elöblítem két használat előtt.

Karmen: A homeogyogyókat nem kell kisebb adagra osztani, nemtől, kortól és súlytól függeltenül adhatod ugyanazt a mennyiséget. Én Bátornak is ugyanannyit adtam a Corysaliaból, mint Flónak. A potenciált lehet esetleg változtatni. A Sas patikában tudnak erről felvilágosítást adni. Ott szakértő gyógyszerész van.

Angi: Már láttam őket a tévében, szörnyű...Kép

Képzeljétek, Bátor jobban szeret ücsörögni, de eddig nem ült magától. Tegnap egésznap nyöszörgött, felültettem és elhallgatott. És olyan ügyesen ült egyedül, természetesen elborul néha, ott kell lenni mellette.

Megyek mert a fiatal úr bömbizik!

Gabi3
inecsg

Gabi!

Biztos,hogy azért szeret ülni,mert úgy sokkal többet lát.Nagyon ügyes fiú,hogy már ül.
Miért nem volt a gyermekorvos rendes?
Én is gondolkodtam a fizetős szobán,de a dokim lebeszélt róla.Nagyon jó szobatársam volt,és sokat segített.Első gyereknél tényleg fontos,hogy valaki segítsen.Hány napot voltál abban a szobában?Mennyit fizettél?

Ildi
tfildiko

Karmen! Nekem is kezd telelenni a hócipőm. Még nem ért ide az ebédünkKép((

angiszeged

Angi, Karmen: Honnan hozatjátok az ebédet? Van Szegeden több cég akiktöl ily módon házhozszállítással lehet rendelni ebédet?
Esetleg internetelérhetöség?? Vagy túl sokat akarok??? Kép
EniköKép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Lányok a Ti gyereke(i)tek mekkora fejkörfogattal született/tek?
Enikö

ceniko
Szeged

Kármen!

Végre megtaláltuk, köszi a segítséget.

Képek a NoémirőlKépKép

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Tudtok nekem ajálani szegeden egy nő nődokit?
Cím vagy valami más elérhetőség jó lenne.

Köszi

Ági
kockavirág

Ildi,
Noémi elbűvölően szép Kép!

Enikő,
Eszter 33 cm fejkörfogattal született. Miért kérded?

Gabi,
ügyes Bátor, hogy ül. Én mindig körberaktam Esztert párnákkal. Persze, mindig a legvékonyabb párna felé dőlt Kép.

Angéla,
ez nagyon gáz! Hogy engedhetik meg ezt maguknak? Sztem már nem is hozzák.
Ezek a nődokik: Kalmár, Kajtár, Kanyó Kép majdnem egyforma a nevük.

Karmen,
náthával hogy állsz?

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Lányok,
az egy éves babáknak hol végzik az EKG-vizsglatot?

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok,
bocsánat a tudatlanságomért, de muszáj megkérdeznem, minek a szülőszobán a labda? A bordásfalat már értem...

Gerika,
a táblázatból látom, hogy a Nyirati doktornőnél szültél? Mesélnél egy picit, milyen volt, uis én is nála fogok januárban..

Eri
seri

Eniko,
Jozsónak 37 cm volt.
Vendég

Vandi egyedúl szívja már az orrát!
Ő kapcsolja be a porszívót is.Kép
Nina
nina74

Enikő!

Noémi 33,5cm fejkörfogattal született.

Kriszti!

Köszönöm a dicséretet.
Sajnos,nem tudom,hogy hol végzik az EKG-t.

Ildi
tfildiko

Enikő!
Lotti 32 cm fejkörfogattal született.

Gabi3! Nagyon ügyi Bátor az üldögéléssel.

Angi! Hát nem tudtam teljesen elolvasni a linket, mert csurogtak a könnyeim. Iszonyú.Kép

Kockavirág (Ági)! dr. Nyirati Ildikó.Elérhetőségét sajnos nem tudom.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ildi!
Nagyon szép Noémi, örülök, hogy sikerült képet feltenni róla.
Azért Mórahalmon, mert itt voltak elfogadhatóak a telekárak, és a sulihoz, ahol dolgozunk 20 percre van autóval a telkünk, meg tetszik, hogy város, de még emberi léptékű meg van fürdője, szintén közel a telkünkhöz (gyalog).

Nóri
norcee

Angi! Akkor gondolom már te sem kaptál késöbb sem, mert 2ig szállitanak ki. Mi 1kor csörögtünk oda, akkor igérték utánanéznek és visszaszolnak, azért reménykedtünk. De végül mi sem tudtuk öket tel. elérni, persze ök meg nem hivtak. Mondtam is ma a szállitonak ne adja ide a megrendelöt a héten befejezzük. Probált vigasztalni hogy nézzem meg jot hozott-e fel ha nem kicseréli (mert igy is jártunk) mondtam az a kisebb gond, az hogy nem is hivtak vissza elnézést kérve már nem nyelem leKép

Enikö! Ét-Trend volt, pénteken irtam le itt miért van elegem belölük.

Nina! Nagyon aranyos Vanda remélem Orsi sem fogja késöbb megutálni ezt.

Ildi! Örülök hogy sikerült!!Kép NAgyon szép kislány!

Kriszta! Még kinoz a nátha, köszi.

Kismamák. Ha megirjátok ki terhes, mikor volt ut. menszi, ki a nödoki akkor lesz kismamás táblázat is.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóri!

Hol dolgoztok?
Tényleg szép kisváros Mórahalom.Végeztetek már számításokat,hogy kb.mennyibe fog kerülni az építkezés?

Kármen!

Jobbulást neked!
Bocs,hogy 2-szer ment el az e-mail.Azt hittük,hogy az elsőt nem vitte el.
Mennyiért vettétek az ebédet?

Ildi
tfildiko

Ildi! a menü 420 ill. 520. De nem muszáj menüt venni, van egyéb kaja is 450-550 kb. az ára.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi, nagyon szep baba Noemi! KépOrulok, hogy sikerult kicsinyitenetek!

Eniko, Kristof feje 36 cm volt.

Seri, en labdaztam, es nagyon kenyelmes volt. Szerintem tagitja a medencet, es konnyebben halad a baba. (De ez csak az en velemenyem)

Nina, nagyon ugyes Vandi, es mekkorat nott!

Gabi, a fizetos szobahoz kulon tusolo is van? A csaladtagok annyit vannak bent amennyit akarnak? Van kek feny? Vagy adnak keres nelkul?

Lanyok, miert nem valtotok kajaszallitot?

Agi
agi77

Sziasztok!
Azért kérdeztem a fejkörfogatot, mert kutatok Kép Nem csak érdekelt, hogy vajon van-e összefüggés abban, hogy kinek milyen szülése volt a baba fejének fejkörfogatával. Hát a jófene tudja. Mondjuk Ági olyan vékony (hozzám képest) és lazán megszülte Kristófot a 36 centijével... Mondjuk Dancsin egyáltalán nem csodálkozok, hogy császáros lett. 37 centis fejkörfogattal... Dancsi olyan kis picike és vékony.
Csakazt nem tudom, hogy a Bogi aki 35 centis fejkörfogattal született, miért trancsírozott engem annyira szét.
Lehet nem is a buksi volt a ludas, hanem a dokik, hogy ketten nyomták a hasamat, hogy "haladjunk máááááár......"
Na ezért kérdeztem, köszi mindenkinek a választ!

Karmen: igen olvastam a múltkori Ét-trendes véleményedKép Sajnálom, hogy ilyenek....
Van másik ételküldö szolgálat? Azt hiszem szükségem lesz rá, ha majd megszülök. Nem fogok tudni fözni minden nap+ két kölök és egy pasiKép!

Puszó
Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Már megint csak egy rövid helyzetjelentésre van időm. Még olvasni sem bírtam néhány napja. De elkezdem, és mindenkinek válaszolok.
Nálunk esténként megint nyöszörgés van: Tomikának jön a 6. foga, és esténként nagyon szenved vele. Tegnap fél 11-kor aludt el, ma fél 10-kor, de már egyszer fölsírt. Közben sírás, röhögés felváltva, de persze csak anyucinál marad meg. Remélem, kibújik végre ez a fránya fog is, és lesz néhány nyugodtabb éjszaka.
Amúgy jól vagyunk, a cici lassan gyógyul, de azért már nem fáj annyira.
Ja, ezt még el kell mesélnem: ma délután a Tescóban ült Tomika a bevásárlókocsiban. Egyszercsak eldőlt.Beszunyált szegény.Megijedt, kivettem,sírt egy picit, és elaludt a kezemben.
Van újabb 2 fotónk:

Itt vannak a felső fogak:
Kép
ptünde

És végre van hintánk. Tomika nagyon szereti.
Kép

Mindenkinek további szép hetet kivánunk!
Tünde+Tomika
ptünde

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, most ébredtem az altatásból. Kép Eléggé elvagyok, azt se tudom mihez fogjak, lehet ritkán jövök még egy ideig. De visszaolvasni már sikerült azért.

Hazaértünk Bajáról, nem egészen úgy sikerült, ahogy terveztük, Benedek azzal kezdte, hogy belázasodott, torokgyulladása meg középfülgyulladása van, de ma már egész jókedvű volt szerencsére.
Előtte megkapta az oltást is, így nem tudom, az mennyire zavarhatott be, de még hétvégén is felment a láza.
Kihasználtam, hogy ott volt Tesóm is a gépével, így tudtam küldeni képet nektek Benedekről. Köszönjük a dicséreteket.

Nagyon nőnek ezek a babák, és mind nagyon szépek!

Ági, megnéztem az októberi képek felét, nagyon édes Kristóf rajtuk, nem semmi, hogy még a paprikát is megeszi, én sajnos nem tudtam ezt elérni az enyémnél. Egyébként is elég változó az étvágya. És nagyon szépen eszik villával Kristóf!
Bencikének ha odaadom a tányért tele étellel, akkor kifordítja azon nyomban a tartalmát...szóval ügyik vagytok.

Kriszta, Benedek le szokta szedni a könyveket a polcról, csak Baján még nem jutott el odáig, szerencsére mindig volt más felfedeznivaló. De a kazetták nem úszták meg.

Tényleg, a Tieitek is nagy rámolósak?

Seri, én teljes mértékben meg voltam elégedve a doktornővel. Nem igyekezett mindenáron beleavatkozni a dolgok menetébe, kedves is volt .Amikor kellett, akkor biztatott. Ha konkrétan érdekel valami, kérdezz még nyugodtan.

Kockavirág, én tudom ajánlani Nyirati doktornőt, a vasasban rendel, azt írták a lányok mostanság.

Ildi, örülök, hogy sikerült a kicsinyítés. Nagyon szép a lányod. Remélem mielőbb megjavul az alvókája. Kép

Karmen, Angi, szerintem is váltsatok ételhordót, nem állapot, amit ezek csinálnak!

Enikő, Beni 35-ös fejkörfogattal született, de úgy emlékszem Peti is, és neki sokkal nagyobb feje volt. Szerintem a BPD mérvadóbb, Petinek 100 körüli volt, Beninek 91, ha jól emléklszem.

Tünde, klassz ez a hinta!

Jó éjszakát mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Lányok, én váltani akarok csak valaki akkor ajánljon éterhordó céget!! Én nem ismerek mást aki házhoz szállit! Jövö hétre egyébként már nem rendelünk a férjem megy el ebédért, csakhát ö meg meloból tudja megtenni, jobb lenne ha megint hozná valami cég.

Erika! jobbulást nektek!

Tündi! Nem semmi, 6 fog!!! nagyon gyorsan fejlödik, ügyes fiú! Orsi még nem ült hintába, nem tudtam már lehet, akkor 7végén kiprobáljuk mi is.

Nóri! Nagyon ügyes Léna hogy tud már integetni, Orsinak hiába mutattam. Viszont magátol jött rá hogyan kell tapsolni 2 hete, azota imádja, és ha mondjuk neki akkor is megérti. Persze a nagyik azt várják már mikor integet nekik.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ma 4 hónapos a Noémi,és 6100g volt az este.

Tünde!

Nagyon klassz az a hinta,a pici fiad pedig csudaszép.
Mi még mindig szenvedünk az éjszakákkal,pedig még nem is jött fogacska.Mi lesz akkor!?Már félek előre.

Erika!

Remélem,hogy a Benedek gyorsan meggyógyul.

Kármen!

Nem tudom,hogy honnan rendelhetnél.Én még nem szállítattam soha ebédet magunknak.Ezért,elég egyhangúan táplálkozunk.Mindig valami gyorsan elkészíthető ételt eszünk.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Én is labdáztam, de én azért, mert irtóra pisilnem kellett (pontosabban olyan érzésem volt) és ettől kicsit oldódott az érzés.

Gyönyörűek a babák, mindegyiken látszik, hogy egészséges, jó kedvű. Öröm nézni!

Tündi, a néhány jó éjszakát szó szerint vedd, mert azért nem ez lesz a jellemző, de nem is baj, gyorsan túllesztek rajta.
A hintát hol vettétek és hogyan szereltétek fel? Mi is akarunk, csak nem találtunk.

Nem biztos, hogy a fejtől függ a császár. Luca nem fért ki, de pl. az apja majdnem 5 kg volt, mégis simán született és gyorsan.
Mondjuk az EDA is lelassította a fájásokat, szerintem ez is benne volt.

Kriszti, minek az EKG? Csak nincs valami baj? Bocs, ha valamiről lemaradtam.
Nem altatják közben a babákat? A fül-orr-gégén igen, mert nem lehet megvizsgálni őket úgy, ha mocorognak. Én félnék kicsit tőle.

Már én is gondolkodom a házhoz hozott kajákon.
H
babamama

Karmen:

Van egy Aranyfazék nevű kajaszállító. Az Ősz utcában van. Csak az egyik szállítójuknak tudom a telefonszámát, ha kell megadom.
Meg úgy tudom a Gödörből is szállítanak házhoz.
Ja meg a Hóbiárt is kiviszi a menüt, azt hiszem egy buszjegy áráért. Csak nem tudom így mennyi összesen.
Én még soha nem rendeltem, de mindíg készülökKép
Nina
nina74

SZijasztok!

Dancsi!Meg van még a szülőszobás felvétel? Ha igen, akkor kölcsönkérném! Mikor jártok a belvárosban?
Ki volt a doki?
Nagyon édesek Jocó fogai, Bercelnek még nincsen, én kb. 2 hónap múlva várom(mint Hangánál anno).

Bercel 3 napja elmúlt 6 hónapos, tegnap előtt megkapta élete első teáskanál almáját, addig csak anyatejen élt, végülis most is csak tejcsit kap, csak próbaképp adok neki almát, ö úgy veszi, mintha egy új játékot kapott volna, tetszik neki, bár minden falatnál kirázza a hideg és fintorog, de azért nyújtja a kezét a kanál után és nyitja a száját. 2 hete volt 8 kg és 70cm.

Ildi! Ne bánd, hogy soxor van kézben, hiszen most ennek van itt az ideje.

Angi! Én is annyit eszem, hogy néha nem akarom elhinni, férjem már rég kidöl a vacsinál, én akkor tartok a felénélKép Tök jó, és nem hizok semmit, hála a szoptatásnak.

Hallottatok már a Living Lab elemes orrszivóról? Esetleg van valakinek? Kiváncsi lennék, hogy kiszivja-e az orrot rendesen.

Szijasztok, Lara
lara

Lara!

Jó nagy baba a Bercel.Miket csinál már?
Nem bánom,hogy ölben van a Noémi.De nagyon fárasztó,hogy járkálni és táncolni kell vele órákon át.Főleg,hogy az éjszakáink is rémesek.Sokszor felsír,és kezdődik az éjszakai ringatózás.Ha lerakom a kiságyba,akkor legtöbbször kipattan a szeme.

Ildi
tfildiko

Ildii! Noémi nagyon szép babaKép)

Nina! AsztapasztaKép)). Milyen ügyes Vanda!

Erika! Milyen altatásból ébredtél? Lehet, h lemaradtam vmiről...
Benedeknek jobbulást!

Ma felhívtam délelőtt az6 Éttrendet, és sűrűn elnézést kérterk. MA hozta a srác a tegnapi kaját is (köszi), de természetesen nem kell kifizetni. Azért nem váltok, mert itt nem muszáj minden nap rendelni, rendelhetek a 7 két nspján pl, illetve eldobható a csomagolás, így nem kell mosogatnom sem. De úgy sem sokáig rendelelk már, mert később főzni fogok.

Lara! De jó, hogy jelentkezelKép). Bercel méretei khm, férfiasakKép. Grat az első falatkákhoz. 7végén mi is adtunk az unokaöcsinek sütőtököt. Úgy tátogott, mint egy kis madárfiókaKép

Ágiékkal elsétáltunk a játszóbölcsibe, és be is jelentkeztünk, mi jövőhét szerdától bvalszeg minden szerdán ott leszünk.

Szép napot!
Ma ha lesz időm, teszek be a csajszikról képet!

ps: Lara! Nekem is megvan a szülőszoba, ha ma véleltlen bemegyünk ANyumhoz, esetleg bent hagyom a boltba, az beélváros, oda bemehetsz érte. Jó így?

angiszeged

Sziasztok!
Bátor már megint nem alszik a nővérével délután, így megint itt nyöszög és fickándozik a kezemben, valahogy nem érdekli az internet. Kép

Ildi: A gyerekdoki azzal ijeszgetett,hogy ha nagyon lemegy Bátor cukoszintje, beleis halhat, ezért kell hogy adjanak neki cukros vizet, és 3 óránként szúrták az ujját. Már szita volt szegény gyerek keze. aztán meg azzal jött,hogy kell neki táp, mert túl sokat fog esni a súlya. Az egész abból indult ki, hogy én nem akartam, hogy az anyatejen kívül mást kapjon, sőt vittem igazolást arról, hogy tejallergiára hajléamos lehet. Azért kapott 9 ml. tápot. Kép Ha lesz 3. tuti nem engedem ki a kezeim küzül. Ilyen baromságot, az első éjszakán táppal tömték volna.

Majd folytatom...
inecsg

Tünde!
Grat Tominak a fogakhoz!
Léna még mindig kettőnél tart.

Karmen!
Léna, amióta tud folyton integet és mindenkinek. Ha feláll, akkor is azonnal egyik kezével integet. Tegnap tv-ztem kicsit és pont O. Viktor beszélt, hát neki is integetett. Kép
Tapsolni meg már nagyon régóta tud, igaz először a lábaival tapsolt.

Kaja közben meg általában jó nagyokat pukkant és azonnal közli az őt etető apjával, hogy te-te. Kép És mostanában egyre többször közli azt is, hogy kaka, ha tele a pelus. Én meg csak ámulok, mert nem voltam ilyen gyors fejlődéshez szokva.

Ildi!
Még nincs igazi költségvetés, de ha érdekel majd beszámolok.
Ha csak magadra fekteted éjjel, attól nem nyugszik meg Noémi? Elhiszem, hogy kimerít a sok séta meg tánc.
Hál'Isten Léna sose igényelte, hogy ringassuk!
Fél évesen sikerült először hasrafordulnia.

Látom, nehéz találni egy jó kaja hordó céget. Én meg egyetemista koromban is annyira elégedetlen voltam a menzákkal, hogy inkább főztem, mert kb. minden kajánál az jutott eszembe, hogy én ugyanezt sokkal jobban és olcsóbban megcsinálom, így azóta is főzök.

Ági, Angi!
Mi ez a játszóbölcsi?

Lara!
Nagyon szép súlyotok van!

Nina!
Nagyon ügyes Vanda!

Nóri
norcee

Ildi: 10 napot voltunk a fizetős szobában, ez 70 ezer forintba került.

Kriszti: Én is pránázok, de Flóra néha elvesz egyet és tuti hogy a helyére dőlne a fiatalúr.

Seri: A labda azért jó, mert ellazítja a szülőutat, így könnyebben tágulsz. Nekem nem sikerült egyszer sem kipróbálni. Kép

Nina: De ügyi Vandi! Nekem kellene az Aranyfazék száma, hátha hoznának Algyőre is. Télen valószínű kevesebbet fogunk csavarogni.

Ági: A fizetős szobáról, van külön vécé és tudoló. Minden nap takarítják, de én utána töröltem,mert a franc tudja hol járt előtte a ronggyal. Egyébként nagyon jó a szoba, az enyém kicsit szellős volt, de ha viszel valami hősugárzót elviselhető. Éredmes előre bejelnetkezni, mert túljelentkezés van. Családtagok addig vannak benn ameddig akarod. Egyszer sem küldték ki őket. Volt hogy kétszer jöttek egy nap, egy-egy órára.

Tünde: Ajánlanám neked fogzásra a Chamomillát!

Erika: Jobbulást Benedeknek!

Angi: Erika az esti altatásból ébredt! Kép NÁlunk ez ismerős.

Bátor addig nyöszörgött, míg Flórát felébresztette. Irtóra örülök neki.

Enikő: amit a jáccón beszéltünk, emlékszel?! Valószínű az volt a gond, azért trancsírozott Bogi annyira. A külső brutalitás könnyen flusztrálja a szülőnőt, így könnyen bezárja a méhszájat, az is egy izom összerándul, megmerevedik. És így nem tágul annyira, hogy könnyen átengedje a baba fejét. A kistesónál már biztos nem lesz ilyen gond.

Gabi3
inecsg

Lara! Bevittem a kazit! Nem gond, ha nem mész érte az sem, de ott leszKép

angiszeged

Sziasztok!

Edinek adtam ma homeobogyó-oldatot a taknyira. Voltunk a Sas-ban és elmondtuk panaszainkat. Sambucus Nigrat adtak, nem amit ti ajánlottatok. Meglátjuk mennyire hat, én bízom benne, hogy igen.

A kajaszállítás: nekem hétfőn rendes időben érkezett az Ét-trendes kaja, csak egy beugró kezdő fickó hozta és nagyon el volt keveredve, rohant. Most kezdtem megint rendelni tőlük. Anno a tavasszal hozattam egy ideig velük, és azt hiszem kétszer történt meg, hogy nagyon késtek (egyszer nem is hozták). Egyébként én olyan 11 körül kapom. Ha nem vagyok itthon, csak leteszi az ajtó mellé.

A Hóbiártból többször rendeltem. Ott az a jó, hogy lehet zóna adagot is kérni, nekem az is elég volt. A dobozért 25 ft-ot kell fizetni, plusz a kiszállás egy vonaljegy ára. Viszont láttam többször a hóbiártos motoros fickót ételhordókkal, szerintem megbeszélés kérdése, hogy abba kéred, és akkor nincs dobozköltség.

Van még egy jó és olcsó kajaszállító Újszegeden a füvészkert környékén. Nem tudom a nevét, címét, de azt tudom, hogy azon a környéken a postaládákba szokták dobálni a szórólapjukat.

Az Ősz utcaiban egyszer ettem, ízlett és kiadós volt nagyon. Kicsit visszatetsző volt nekem ahogy kinéz kívülről a kifőzde, ezért elpártoltam tőlük.

Mosolyt csalnak az arcomra mindig ezek a babaképek, amiket feltesztek. Én is rakok majd fel Ediről.

Ági, kellene a kazi. Mikor sétáltok a Kodály tér felé? Találkozhatnánk ezügyben. Mi minden nap délelőtt olyan 10 körül és délután olyan 4 körül sétálunk. Mikor menjünk arra?

Mindenkinek szép napot!
Gabici
gabici

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?