Sziasztok!!!
Jaj úgy örülök, első körben hogy tegnap nem buktam meg! Mert január 5-ig nem volt már időpont anatómiára és csúszott volna így a többi vizsga és lehet kifutottam volna az időből. Szóval 2-t kaptam anatómián tegnap. Örültem, mert a legnagyobb buktató tárgy, de nagyon szar tételt húztam....amit nem akartam, bármi mást húzok kb 3-4-t kapok, mert az egyik tételem 4 volt, a boncolásom 3 és 3-t vittem a zh-ról, na most a 2. tételemnél kb majdnem kivágott a pasi, de adott rá egy kettest és így összjegynek is 2-t adott.....Nem a 2 miatt éreztem magam szarul, hanem olyan fapofájú tanár volt, jajjj, kevés ilyen rossz vizsgaélményem volt. De megvan és jeeeeee. Már megvan 3 vizsgám, 22-én megyek egy gagyi környezetegészségtanra (1 nap tanulás elég), 31-én biostatisztika -na ezen lehet bukni fogok, mert elég undi tantárgy, ilyen statisztikai program -SPSS, azt sem tudom mi az, pedig van közgáz diplomám-abban kell feladatokat megoldani.....na és a vége január 5 ÉLETTAN (HALÁLTAN). Na ez anat után a másik buktatós tárgy....meglátjuk
NA erre most nekiállhatnék, de nem fogok
Jó lenne január 5-én befejezni, mennyi időm maradna utána, de jó lenne. jan 31-én kezdődik csak a 2. félév.
Pozi teszt: ez egy jó story. hú hol is kezdjem. Szóval múltkor jól rágörcsöltem, nem jött össze....aztán volt ez a Rubint Rékás cikk, amit nem csak a honlapjára rakott fel, hanem ugye a facebookra is. NA most anyósom elolvasta és őrjöngve hívta fel a férjem. Hogy miért a netről tudja meg hogy akarunk gyereket....mert így is hányszor náluk van a kicsi (elmondom, 2-t soha nem vállalnak be, csak a saját unokát.....), és hogy épp elég, hogy iskolába járok, nehogymár gyereket akarjak, amikor a meglévőkkel sem foglalkozom! (ANYÁD
) amikor pesten laktunk sírt a telefonba, költözzünk vissza, hogy itt nyugodtan tanulhatok, ők mindenben segítenek....na most meg ez van a fejemhez vágva. Na mi is jól összevesztünk rajta itthon....és megbeszéltünk, nem vállalunk így 3.-at, mert nem számíthatunk majd senkire. De ez azután volt, mikor már megjött. Amúgy pont előtte voltak a Jónás napjaim, akkor nem védekeztünk. Amikor megjött, akkor nem volt olyan rendes vérzés, első nap igen, de 3 napon már semmi szinte. Így vettem tesztet, hátha Jónáskor összejött címszóval. Full nega volt. Úgy a 10. ciklusnapig hőmérőztem, nem volt még pé-m. Kb akkor volt az összeveszés is.....aztán 11. napon volt kis együtlét....azért kicsi, mert vicces nagyon.....szóval elég közel van hozzánk a mecseki erdő....itt volt anyám, mi meg leléptünk kocsival az erdőbe 1 kis borral, iszogattunk....és ott volt ez-az, de gumi nem
nem tartott sokáig, mert kényelmetlen volt, no meg azért paráztam jön az erdész, akkor mi van
Utána védekeztünk már, meg az utóbbi időben nem is nagyon volt sex, mert tanultam reggeltől-estig. 26 napos általában a ciklusom, ritkán 27. Semmi tünetem nem volt, kicsit szúrt a hasam, azt hittem meg fog jönni, meg persze elég idegbeteg vagyok mensi előtt, most is az voltam nagyon -vizsga miatt, de én mensire gondoltam. 27. napon hozattam a férjemmel egy tesztet. Délután iszonyat híg pisiből ez lett az eredmény. Qupidot vett, így mertem megcsinálni délután, de rengeteget ittam pont, de fél perc alatt becsíkosodott
Szóval vagy az erőben készült el, vagy még múlkor Jónáson, de ez uh-n egyértelműen látszani fog. 7. körül elmegyek, de még nem tudom hova, mert a dokim Pesten maradt.
Nem tudom mi lesz így.....de most mára már nagyon megnyugodtam -vizsga hatás eltűnt végre- és örülök neki! Nem tudom a sulival mi lesz, de most ezen egyenlőre nem is agyalok. Félek a családtól, nagyon......
na kb ennyi, bocs hogy ilyen hosszúra sikerültem, most bepótoltam az itteni nem-létemet.
Nagyon köszönöm a szülinapi köszöntést is, aranyosak vagytok!
És szépen vissza is fogok olvasni, mert ma nem tanulok semmit, jupppppi