Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, de édes Áron is, és Léna csiniben-jaj és Eszti képei, és mindenki tegyen még képet, én is nagy képnézegető vagyok, imádom!!!
jah, és azért ne vigyem túlzásba, de ma reggel készítettem karácsonyra küldhető képeket Szendéről, sajnos majd mindegyiken bekapta az ujjait, de lett pár ari
Kép Kép Kép

detti_10
 
 


ahoyg ide kicsinyítettem, jól leroontottam a minőséget, na mindegy

hogy miért nem írtam a team-es vizsgálatról, mert nem is tudtam, h ilyen lesz. Az orvosunknak mondtam, h aggódok, ő pedig azt, h szreinte nem lehet semmi komoly, de hogy megnyugodtjunk, nézessem meg, ő beutalót egy alapítvány neurológiájára tud adni, ráírta, hogy lusta mozgásfejlődés. Tulajdonképpen örülök, hogy iylen komoly volt, mert így biztosabban hiszem, hogy mindnet alaposan átvizsgáltak, és fini, burkolt kérdésekkel tulajdonképpen engem is... nekem ez így nagyon megnyugtató. Hogy hányszor kell menni tornára+masszázsra, még nem tudom, ma hívom fel az ottani gyógytornászt. Bár ő igazából azt mondta, hogy javasolja, és elsősorban a masszírozást... úgy gondolom, akkor már őhozzá mennék el. Jah, és mindez a Gézengúz Alapítványnál volt.

detti_10
 
 


 
 

luna, önjáró, hihi, ez jó. :D :D :D

köszike a linket. ezt néztük mi is, csak mi úgy kértük, hogy 9-18 kg-osat szeretnénk, és ezt is mutatta. lehet, hogy ez lesz, jaj, nem tudom. majd apával megbeszéljük.

én most mozgás kapcsán megállapodtam magammal, hogy ha jan. 20-ig még mindig nem fordul, és meg sem próbál mászni sem, akkor kikérem doki néni tanácsát és megnézetjük mi is egy gyógytornásszal, mert nem szeretném aztán, hogy későn derüljön ki, baj van. (azért jan. 20, mert akkor megyünk oltásra és akkor tuti tudok beszélni a dokival.)

na megyek, végre megebédelek. elég nyűgös napunk van. biztos ez a hülye szél, én is úgy úúúútálom.

amúgy, Isten ments, hogy vitát váltsak ki, de attól, hogy én kb. egy percig sem szoptattam Vencit, és tápszeres baba lett, attól még én is szopi párti vagyok, csak nem volt már lehetőségem. és mindent el fogok követni, hogy ketteske anyatejes baba legyen. de ez csak zárójelben. :D :D

további szép napot mindenkinek!

Klau

Kép
pkklau
 
 


Jajj, Szende gyönyörű, nagyon édes, főleg mikor szendén a ruhája mögé bújik. :D :wink:

Aronedu meg igazi kisfiú már, és nagyon-nagyon helyes, el sem hinné az ember hogy ki tud néha csinálni téged, Luna. :D

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika
 
 


Rohadt T-mobile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na mindegy. Néhány kép.

Kép

Kép

Kép

Kép NA EZT NEM SZERETEM!!!!!

Kép AZ ELSŐ HAVAM

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Áron egy tündér!!!!! És látom szokott aludni is! :):):)

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Sziasztok!

Kép még nincs, lassan csinálok :D:D
Alexet lemértük 8400gr és 71 cm. Fej és mellkas 46 cm :D:D
Bár szerintem nagyobb, mert ugye a 74es cuccok épp jók, de tudja fene :D:D

Geo,
Az üveg reszelő miatt írtam :D Azt valahogy nem gondoltam, hogy lereszeled az almát és utána párolod meg :D:D
Széép nagyot nőtt Dávid is!! :D:D Ügyi pasi... :D:D
És akkor ma adtál neki almát? és mit szólt?

DhDetti!
Ja, akkor 17 :D:D Nem vagyok még agyilag toppon ám :D:D
Péntek a lényeg :D:D


Naaagyon cukik a törpék!!!!! :D:D
Szende rucija nagyon tetszik :D:D

Megyek, nagyot felhozom a nagyanyjától, és elviszem őket fürdeni :)

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Kicsit nem vagyok, és pörög a topic! :)

Geo,
Nekem sem lett egy mennyiség után több tejem a több szopitól. Ezt senkinek nem hittem volna el, ha nem én tapasztalom. :?
Na, majd a tesónál kiküszöbölök néhány hibát, hátha sikeresebb leszek.

Klau,
hajrá szopi a következőnél! Mindenképpen legyen egy olyan ember (Pl.Vok) akiben megbízol, és hajt előre ha elcsüggednél a szopiban, elbizonytalanodnál, mert ezt sem hittem volna, de RENGETEGET számít a támogató környezet, és ha csak egy valaki van a közeledben aki hajtogatja, hogy ugy sem fog sikerülni a szoptatás annyi már elég, hogy ne is sikerüljön.
Én parás vagyok és türelmetlen, már nem bírtam volna cérnával, ha még mindig nem fordul, ettől még lehet, hogy csak lusta :wink:
Hallás: Egy hete kb, én is azzal fárasztottam a férjem, hogy a gyerek süket a jobb fülére, mert nem fordította arra a fejét, ha szóltam hozzá, de csak bohóckodott velem. :)
Máté is hason alszik, de egyre többet találom oldaltfekve a kiságyban. Ennek örülök, mert mégiscsak jobb mint hason.

Luna,
de sokat nőtt Áronedu! Kész nagyfiú már! Nagyon szép kispasika! Olyan értelmesen néz, hogy csuda! Csúcs az a rózsaszín fejvédő!! :lol:
És a kis mikisapin nagyon jót nevettem!

BHdetti,
Levi is sokat nőtt, ő is nagyon cuki! A babakocsis kép csúcs!
Látom nálatok is Apa fürdet!
Gratu az almához!

detti10,
Szendikét is el tudnám nézegetni napestig! Az a pillantás!

Hát én nem párolom az almát (de még kipróbálhatom :D ), kéne hozzá valami pépesítő eszköz ami még nincs. Nekem csak annyi a problémám a párolással, hogy a vitaminok lebomlanak hő hatására.
De nyitott vagyok mindenre, úgyhogy ha lesz mixerem kipróbálom, mit szól hozzá Bogyófej.

KépKép
yadine81
 
 


Yadine!
Milyen sűrűn raktad cicire, amitől nem lett több tej? Csak érdekelne. :D:D
A környezet iszonyatosan sokat számít! Anyám mindig azzal jött, hogy ő nem tudott szoptatni, nekem sem fog menni... Aztán Hannát szoptattam 23 hónapig... És amikor terhes lettem Alexal még mindig jött azzal, hogy ne vegyem készpénznek, hogy a gyerek fog szopni... mondtam neki, hogy nagyon sok ballépésnek kell összejönnie ahhoz, hogy én ne tudjak szoptatni... És furcsa mód megint nekem lett igazam :D:DD
Most épp azzal basztat,hogy szegény gyerekről(Hanna) lebeszélem a tejet.. IGEN, mert nem tesz jót. És látom, hogy elvan nélküle. Akkor mi a lópikulának szoktassam rá???? Na, mindegy... ha én is ilyen leszek majd a gyerekeimmel, leragasztom a számat :D:D


Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


sziasztok,

yadine, köszi szépen. tulajdonképpen nálunk is az volt az elején, hogy ugye küszködtem, meg állandóan fejtem, pedig sokszor ki kellett öntenem a tejcit, és anyósom volt mellettem (amit azóta nagyon-nagyon megbántam, bár akkor anyámmal még rettenetes viszonyban voltunk.), ő pedig csak azt hajtogatta, hogy hagyd a francba a szopit, nem kell erőltetni, ha nem megy, és különben is a férjem is csak 3 hónapig szopott, utána ő is tápos volt, teljesen mindegy, így is fel fog nőni.
na ez nem épp a bíztató környezet. megjegyzem, akkor a férjem ugye 3 hónapig szopott, na Venci egy napig sem. már tudom, hogy én is hülye voltam, és ma már nem adnám fel, de akkor nagyon be voltam pánikolva és a rohadt hormonok miatt nem tudtam rendesen gondolkodni, ő meg csak nyomta a szarságot. de nagyon sokat tanultam ebből, az biztos. leginkább azt, hogy akövetkező gyereknél senki nem teszi be a lábát a lakásba, segítség címszó alatt, hanem szépen békén hagynak bennünket.

Klau

Kép
pkklau
 
 


Szép napot mindenkinek! :lol: :lol: :lol:

MA ESET JÖN HAZA NIKOS!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgyhogy ünnepi kaja lesz, mert hétfőn, 6-án a névnapján nem volt itthon így nem tudtunk ünnepelni.
Lesz sajttal-sonkával rakott csirkemell, rizibizi, majonézes krumpli és fava, meg lehet összeütök valami friss salátát is. Meg sütök zserbót.

A képeket én is mádom a bébikről!

Nanetto, még mindig csodállak, hogy van türelmed a scrapbookkal pepecselni :wink: Eszti nagyon édes és tuti nagy sikere lesz a naptárnak :D

Detti,
Szende sorozat nagyon klassz! Nagyon tetszik a ruhácskája, jól áll neki a zöldnek ez az árnyalata. A legjobb az a kép ahol próbál elbújni a ruha mögé :lol: :lol:

Luna,
Aron kész kisfiú, csodásak a szemei, olyan bocsáss meg, hogy ennyit sírok és nem alszok nézése van :lol: :lol: A mini mikisapi meg csúcs :lol: :lol:

Detti,
A babakocsis havas kép nagyon tetszik :lol: , jól bebugyoláltad őt :lol:
És mennyit nőtt, atya ég!

Még nem tudom mikor megyünk az biztos, hogy január 7 után valamikor. De december 17-ig megmondom majd, mert addig kell foglalni a jegyet. A malévnak addig van akciója.

A lány éhes, majd még próbálok jönni és bővebben is írni.
Vendég
 


Sziasztok :D

Ne hara, de még csak a 270. oldal közepén tartok visszaoilvasásban :oops:

A lakás szombat óta szana-széjjel van. Nagyon szép lesz a konyha, most már csak apró dolgokat kell befejezniük az asztalosoknak és kész lesz. Azt ígérték hétfőre.

Bocs, hogy nem jövök, de szombat óta mondeneste éjfél és 1 között fekszünk le, mert annyi takarítanivaló van, meg az emberkék is este 11 után mennek el innen. Irtó fáradtak vagyunk, az Arnit állandóan ölben kell cipelnem, nem tudom letenni, mert a 2 háló annyira pici, hogy oda nem megy, meg száll a por 1000 felé és.... na mmindegy.

A hab a tortán, hogy a várva várt mosogatóban nem megy le a víz, így még mindig nem tudok mosogatni és most már mosni sem, mert az is a konyhában van :( :( :( Most próbáltam egyet mosni, mert már alig van normális ruhája, rólunk már nem is e beszélek és csak úgy tudtam megoldani, hogy ott álltam a mosogató előtt és figyeltem a vizet, hogy amikor már kezdett tele lenni a mosogató, akkor gyorsan alá a lavór, atzzal meg ugye szaladgálni kellett, kiönteni, ja és a vadiúj mosogató szekrény is csurom víz lett bármenniyre is igyekzetem, metr közben ott az Arni is, aki sírt és nem tudtam vele foglalkozni :( :( :( rettentő mérges vagyok, emrt ez egy új ház és még soha nem használtunk mosogatót, szóval tuti benne hagytak vmit az építkezés alkalmával és emiatt nem megy le a víz, vagy az ejtése nincs meg, nem tudom.

Ma jön a fickó, aki csinálta, hát tervem van vele beszélgetni :!:


Közben meg a torkában lévő váladék végre felszakadozott múlt héten, emiattt meg hasmenése lett és bármennyire igyekeztrem kicserélni a pelenkáját minden kaki után, tiszta vörös, sebes a popója. Szegénykém vastagon kentem a Sudocremmel, amitől még rosszabb lett, most Neogranonrmont használunk, ami jó lesz talán.... Remélem.

Úgyhogy most jól ősszecsoportosult nekeünk minden. Még egyszer ne haragudjatok, ha nem jövök, de igyekszem olvasani, hogy ne maradjak le nagyon.


Sziasztok :D

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 


Vik, csodállak, hogy ennyi mindent el tudsz készíteni Zoé mellett. én örülök, ha egy félét sikerül, míg alszik. irigyellek. én is úgy szeretnék főzőcskézni, sütni, próbálkozni. :D :D

Klau

Kép
pkklau
 
 


Vik,
dejó, együtt lesz végre a kis család!

Klau,
nagyon szívügyem a szoptatás, mégsem rólam kell példát venni. :wink:
Szülés után tiszta zizi voltam én is, össze voltam zavarodva, tiszta ideg voltam, mert későn lövelt be a tejem, kiderült, hogy a szivecskéjével is gond van. Pedig elvileg tudtam majdnem mindent a szoptatásról, a buktatókról, de az ember a saját gyerekénél megzizzen. :)


Vok,
már nem is emlékszem pontosan, de az első két hónapot a cicimen töltötte, mert csak akkor nem bömböldézett. :lol: Fel is jött a mennyiség, mert 5 napos korában 20-akat szopott másfél óra alatt, ez lett három hónapos korában olyan 120 két ciciből. A maximum amit egy mellből szopizott olyan 130 volt, de akkorra a másik meg lenullázódott, az én hibámból, mert nem erőltettem amikor nem kérte, elbíztam magam, hogy megy ez egy ciciből is. Amikor elkezdett veszíteni a súlyából, akkor olyan másfél óránként tettem mellre, pár napig ment így, mértem persze a mennyiségeket, és nem evett többet mint amikor 3 óránként szopizott. Aztán már szopni sem akart, akkor jött a fejés minden szopi után, éjszaka is, és ezzel sem lett több tejem, viszont a cumisüvegre remekül rászokott. Na, mindegy is, már az elején elrontottam a bimbóvédővel, pedig csak türelmetlen voltam megtanítani neki a helyes technikát, így utólag erre kellett rájönnöm.

Én csak azt nem értem, hogy a főiskola miért nem a szoptatásra volt kihegyezve. Miért töltöttem több 10 órát, hogy megtanuljam a minden csont minden kis bütykét latinul, ahelyett hogy megtanították volna a szopi csínját-bínját. Irtó mérges vagyok!!! :twisted:

KépKép
yadine81
 
 


Kedves Kismamak!

Szeretnem ujra ajanlani webaruhazamban talalhato baba-termekeimet, a hideg tel bekoszontevel elsosorban az egyedi kulseju es kivitelezesu babakocsi-zsakot.

Kép

A leghidegebb idoben is melegen tartja a gyermeket a babakocsiban, vedi a szeltol. Extra hosszu, akar 4 eves korig hasznalhato, koszos cipo eseteben az alja nyitva hagyhato.

Most pihe-puha baranygyapju-utanzat belsovel is keszul, az extra hideg idokre.

Kép

ez a zsak a kovetkezo anyag-kombinacioval is kerheto:

Kép Kép

Ezen kivul megprobalunk egyedi kereseket is kielegiteni, ha mas mintat, vagy nevet szeretnel a zsakra varratni, batran irj privit!

Mas jellegu termekeket is talalsz boltomban:
www.babymarket.webs.com

Nagyon Boldog Karacsonyt kivanok mindenkinek!
Niki

littlebabymarket
Budapest
 
 


Talinn,
elhiszem, hogy mérges vagy!!! De majd minden rendbejön, és lesz egy nagyon tuti kis konyhád!

KépKép
yadine81
 
 


Nagyon szépek ezek a zsákok, mindjárt széjjel is nézek.

KépKép
yadine81
 
 


Még annyit a szoptatásról, hogy a jóanyaságot szerencsére nem anyatejben mérik, és Mátét szemlátomást nem viseli meg, hogy tápszert kell ennie. :lol:

KépKép
yadine81
 
 


yadine, ez aranyos. :D
szerencsére nálunk is az első perctől szívesen ette a tápit, nem kellett száz félét kipróbálni hozzá.
fordulással kapcsolatban, a védőnő szerint is minden rendben vele, csak iszonyú nagy baba ( 8 és fél kg és 73 cm, ami lehet, nem is olyan nagy, de 2900 g-mal és 52 cm-vel született, ehhez képest szerintem igen) , és tényleg lusta. nem akarok ráparázni nagyon, mert annak semmi értelme. még kap egy kis időt, addig is gyakoroljuk. :D
jobban aggaszt a füle, mikor lesz már fél 2 :?:

Klau

Kép
pkklau
 
 


Talinn: nincs semmi baj. Kívánom, hogy legalább karácsonyra kész legyetek.

Vik: zserbót én is kérek! :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy legalább receptet. :) Örülök, hogy együtt lesz megint a család.

Én meg idegbeteg voltam délelőtt a gyerekkel. Szégyellem is magam, bár asszem fél évente egyszer megtehetem. :(:(:(:( Fél hét óta fent volt, most aludt el, hogy levittem a levegőre. Minden baja volt. Semmi se volt jó neki. Viszont megette megint a párolt almát. DE: szerintem attól fáj a pocija - megint! :(( Tippek ellene? Infacol szart se ér. És kakilni se hajlandó! Meg az én gyomrom is vacakol. Lehet még a 2 héttel ezelőtti antibiotikum hatása?

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Detti,
aztaa, szegény Levi, valami nagyon nem volt okés neki akkor. Az infacol levegőnyelés okozta pocifájásra jó, ha az almára gyanakszol, akkor ne adjál neki. Próbálhatod a krumplit anyatejjel, vagy pár napig semmit, aztán megint almát, és meglátod, hogy reagál a pocikája.

Klau,
fél kettő, nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
yadine81
 
 


Detti,
maszírozni próbáltad a hasiját? Óramutató járásával megegyező irányba simítani, egy kis babaolajjal, feltolni a térdeit a hasára, hátha megindulna az a kaki.

KépKép
yadine81
 
 


Talinn,
ha mégsem javulna a neogranormonra, akkor boraxos popsikrémet vegyél a patikában, mert lehet, gogy gomba. Sudocrem helyett én Bepanthen párti vagyok, és a sebes popsira a Bepanthen plusz nagyon jó.

KépKép
yadine81
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok, csak inaktív üzemmódban. Talán utoljára azt írtam, hogy náthás vagyok. Nos, ebből sikerült kilábalnom elég hamar. Szerencsére a gyerekek nem kapták el.

Szerdán voltunk a 6 hós státuszon. Minden rendben Gergővel. 71 cm hosszú és 9170 g. Nem csoda, hogy már alig bírom cipelni a "kis" seggét.
Viszont Bogit vinnem kell vérvételre, mert lehet, hogy megint kicsit vérszegény. Meg aztán az utóbbi időben szinte semmit sem eszik - így nem csoda, hogy kiürülnek a vasraktárak. Mindegy, ha így van, akkor derüljön ki, és akkor legfeljebb szed egy kis vasat, azzal általában az étvágya is megjön.

Velem nem tudom, mi van. Teljesen lehangolt vagyok már jó pár napja. Talán most jött ki rajtam, hogy úgy érzem magam, mint egy robot. Mindennap teszem a dolgom, de ezenkívül semmi örömöm nincs az életben - persze a gyerekeim örömet okoznak nap mint nap, de ezenkívül semmi más. Valahogy úgy érzem, nagy a nyomás rajtam, és próbálom magam összeszedni, nehogy összeroppanjak. Esküszöm, olyan vagyok, mint egy rabszolga, aki teszi a dolgát, mindenkit kiszolgál, de egyetlen jó szót nem kap érte cserébe. A többit már ne is említsem. Szóval, ez van... sajnos. Lehet, hogy már haza kellene mennem néhány napra, hogy kikapcsolhassak, nem tudom mi lenne a megoldás, de most per pillanat nagyon sz@r.

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


sziasztok,

szerencsére semmi gond Venci fülével, csak túlaggódtuk a dolgot. de doki néni kedves volt, meg jó fej. mikor mondtuk, hogy hát első gyerekes riadt szülők vagyunk, mondta, hogy akkor gyorsan csináljunk még egy gyereket. :)
szóval minden rendben, kipucolta kicsit, és ennyi.
akkor aggódhatok a fordulás miatt. :D :D

annyira édes volt Venci. sütőtököt kapott ebédre és már egy pár napja nem evett, és szinte nevetve tátogott, hogy adjam már gyorsabban. :D ráadásul most megsütöttem, nem vízben főztem. nagyon szereti.

heny, hééé, fel a fejjel! és mi lett a flylady-vel, meg az új vasalási módszerrel? a múltkor még úgy örültél, hogy minden megy, mint a karikacsapás. gyönyörűek a gyerekek, és neked nem kell aggódnod, hogy nem fejlődik Gergő megfelelően. :D
tényleg, mászik már? videó?

jól eltűnt mindenki. nagyon péntek van. :D :D

este barátnőzöm. persze gyerekestül, de sebaj.

Klau

Kép
pkklau
 
 


Klau:
Áááááááááá, nem a háztartással és a vasalással van a gond. Nem is gyerekneveléssel - ezekkel megküzdök. De azzal már nem igazán megy, hogy az az ember, akihez hozzámentem, nap mint nap szinte keresztül néz rajtam. Na, jó, lehet, hogy ezt túl durván sikerült megfogalmaznom, de valami hasonló történik.
És akkor itt írják a "lányok", hogy naponta csókolóznak, meg milyen tettrekész a párjuk, és mennyit segít mindenben - nem baj, hogy leírták, sőt... rá kellett döbbennem, hogy nálunk hibádzik valami. Tudod, nem csak jó anyának (ez megvan), tip-top háziasszonynak szeretném magam érezni, hanem nőnek is. És ezen a téren bizony egyre inkább megtépázott már az önbizalmam.

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Heny!! Elsosorban egy topikot ajanlok neked: http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... &start=400
nem teljesen friss, de ha van idod erdemes elejetol vegigolvasni, lathatod hogy mennyire nem vagy vele egyedul es mennyire nem ritka ez a dolog amit megelsz :(
En nem mondom, hogy fel a fejjel, mert egy depisnek (ha ez meg nem is az, de olyasmi) ez sajna tapasztalatbol tudom, hogy nem segit semmit :( Ami segithet (a topikban is talalsz majd otelteket) emberekkel talalkozni, kimozdulni bar ehez asszem nem ez az idojaras a legmegfelelobb. Probalni kicsit egoista modon magadnak is idot szakitani... de ez megint szocseples a reszemrol, mert nekem is am ezt mondta a gyerekpszichiater, na de mikor is, hogy is? Erdemes lehet segitseget kerni a gyerekek ellatasaban, ha ugy, hogy hazamesz anyudhoz akkor azt kell csinalni, ha az otlet kedvedre valo!! Anno nekem egy otthoni pszichiater azt mondta, ilyenkor olyan dolgokat kell csinalni, amit az ember amugy nem szokott. (jah, es ott kezdodik a roszabb szakasz ha ez a lehangoltsag levertseg 5 napnal tovabb tart es esetleg testi tunetekkel jar egyutt, akkor erdemes sajat magadnak is segitseget kerni. Lehet ez mindennapos baratnozes de pszichologus is, nem kell azonnal pszichiaterre vagy egyeb kezelesre gondolni. Ha megy nelkuluk akkor ugy, ha nem akkor toluk segitseget kerni !! )
Jatszohaz? kismamas csoportok? itt erre semmi ilyen lehetosegem nincs, de en ilyeneket keresnek magamnak odahaza... kimenni, kimozdulni, emberek koze menni, ujdonsagokat kiprobalni (amikor eppen esetleg van hozza kedved, erod) es ha ez jo otlet akkor igen, menj haza feltoltodni!!!!!
Jah, es gyere es irj es meseld el mik jarnak a fejedben es majd mi is szoval tartunk, ne csak belul ragodj a dolgokon, ird ki vagy beszeld ki!!! Fogyeld meg, ki fog derulni, hogy tobbunk is jar hasonlo cipoben akar meg ebbena topikban is, mint te!!!

luna6
 
 


Egyebkent leirommeg mi jut errol eszembe... illetve mikor en voltam szarabbul akkor jutott eszembe, de felidezemmindig :)
Van aki itt meg Szulfel rajongo? Nos abban vagy egy olyan epizod ahol Linette kiborul...eloszor a fiainak a hiperaktivitas gyogyszeret szedi be, aztan szinte fuggo lesz aztan idegrohamot kap aztan lepasszolja Breenek az osszes gyereket es vissza se nezve elhuz, ki tudja hova :)
Na jo, a lanyok megtalaljak, es akkor elsirja, hogy omennyire kivan es milyen szaranya es o csak hazimunkat csinal es egy rabszolga eseseses... nem birja tovabb. Es akkor mondjak neki a tobbiek Bree es Suzan hogy de bizony ezen ok is atmentek es ez normalis... es Linett boog, hogy de errolmiert nem beszeltek? O errolmiert nem tudott? Miert erzi olyan egyedul magat....

na ennyit a sorozatok valosagtartalmarol, szerintem nagyon jol lett feldolgozva a tema...

luna6
 
 


heni, sajnálom. mindig kell a visszajelzés az embernek, hogy amit csinál, azt jól (esetleg rosszul) csinálja, és ha ez nincs meg, akkor tényleg az önbizalom bánja.
sajnos, (vagy hát szerencsére) nem tudom magam a helyedbe képzelni, se gyerek, se férj szempontból, de én úgy gondolom, hogy beszélni kell. egyrészt másokkal, hogy ami felgyülemlett benned, attól megszabadulj, viszont ez nem hoz megoldást, ugyanis a lényeg, hogy azzal tudj beszélgetni, és megbeszélni a dolgokat, aki miatt így érzed magad. meg kell beszélni a problémákat, mert az csak halmozódik és egyre nagyobb lesz a szakadék.
egyik barátomék majdnem elváltak, mikor az első gyerekük egy éves volt. és akkor egyszer csak leültek egy asztalhoz egymással szemben, és komolyan megbeszélték, hogy mi is történik velük. azóta féléves a második gyerekük és imádják egymást. vagyis megéri.

Klau

Kép
pkklau
 
 


Jajj, Luna, nagyon jó volt olvasni amit írtál. Persze gondoltam már én is erre a játszóházas dologra, csak ezzel az a baj nálam, hogy a város másik végén van - és igazából nem is tudom, mikor lehetne időt szakítani rá - mert...leírom velősen egy átlagos hátkönapunkat - reggel ébresztő mindkét gyereknek, Gergőt megetetni, felöltöztetni, Bogit felöltöztetni, reggelit adni neki, majd újabb öltözködés - hetvenhét ruha (kabát, csizma, overál - hogy meg ne fagyjanak) indulás oviba - ott Gergő végig ordít, míg Bogit átöltöztetem, Gergő kocsiba be, irány a bolt, majd haza, délelőtt takarítás, délben oviba Bogiért, majd haza, Bogi délutáni szunyája, én főzök, mire felébred 3-4 óra van, olyankor uzsonnázik, 5 órakor meg már hova induljak???, mikor Gergő fél 7 - 7 körül fürdik. Mire bevillamosozom, addigra már jöhetünk is vissza.
Van nekem itt egy jó barátnőm, a gyerekek együtt járnak oviba, vele elég sokat szoktunk beszélgetni - de nekem nem is ezzel van bajom, hanem a párom hozzáállásával a dolgokhoz.
Mióta megszületett Gergő, azóta szinte minden megváltozott - na, persze eggyel többen lettünk - viccet félretéve, megpróbálok példákat felhozni... ha itthon is van nagy ritkán (mindig dolgozik), akkor sem megyünk sehova - és ez hiányzik, hogy az egész család együtt valahova. Azzal még kiegyeznék, hogy nincs kedve menni - oké, akkor maradjunk itthon, de... igaz, mindenki itthon van, de mégsem együtt - én a gyerekekkel, mint mindig, ő meg durmol a kanapén, vagy éppen valami filmet néz - és olyankor akármit is szólok hozzá, meg sem hallja, vagy ha válaszol is valamit, visszakérdezek, és nem tudja megmondani, hogy mit mondtam - egyáltalán nem figyel rám.

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Ha valamit meglátok, vagy van néhány ötletem, akár most az ünnepeket illetően, és fellelkesülve mondom neki, hogy ez meg az milyen tök jó, meg hogy nekem mennyire tetszik, csak legyint, és a válasz: ne sokkoljam már ilyenekkel. Pedig tényleg apróságokról van szó (apró örömökről), ő mégsem tud velem együtt örülni semminek. Na, és amikor így reagál, ettől az én kedvem is elmegy mindentől.
A hétvégén is mondtam, hogy menjünk ki a karácsonyi vásárba a gyerekekkel sétálni, szétnézni, megnézni, hogy díszítették fel a várost, fényeket, óriási adventi koszorút - erre ő: tudod, te milyen drágán adnak mindent ilyenkor a vásárban??? Basszus én nem azt kértem, hogy szórjuk el a pénzt, és hülyére vásároljam magam, hanem menjünk ki mászkálni egyet. Szóval ilyen dolgok.

A múltkor szóba hoztam neki, hogy mi bánt, és azt válaszolta, hogy ő ezen nem tud segíteni. Azt elismerte, hogy valami megváltozott közöttünk, de mikor kérdeztem, hogy ő hogy látja, szerinte mi változott meg, azt válaszolta: nem tudom. Kérdezem, mi legyen a megoldás: nem tudom. Jó, akkor adtam az ötleteket: majd kérdezem, szerinted, mi lenne a helyes, hogy mindkettőnknek megfeleljen, a válasz: nekem mindegy.

Kérdem én, lehet ilyen emberrel bármit is megbeszélni??? Nem tudok belőle előhúzni egyetlen épkézláb mondatot.

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Én elhiszem, hogy fáradt, mert tényleg sokat dolgozik, de könyörgöm, azzal, hogy reggel elmegy melóba, majd hazajön, még nem áll meg az élet. Nem arra kérem, hogy nagytakarítson, hanem hogy beszélgessünk, játsszunk együtt a gyerekekkel. Olyan nagy dolog ez?

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Na jól teleírtam az oldalt a panaszkodásommal. Egyébként nagyon nem akartam írni róla ide, de már kezd tele lenni a hócipőm. És mint már írtam is, nem újkeletű ez a dolog, csak reménykedtem benne, hogy változik, és nem tekintettem súlyos problémának, de sajna csak a napok telnek, de ezenkívül minden marad a régiben.

Nyugodtan ugorjátok át, amit írtam, már az is jó, hogy egyáltalán le mertem írni.

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Szerintem az jo dolog ha leirod, kozben megfogalmazod es jobban korvonalazodik mi a baj.
Nekem pl nem mentseg az a pasi szamara, hogy fuu de sokat dolgozik. Te is ugyanugy sokat dolgozol szerintem. Es egyaltalan nem normalison feluli vagy ha kikapcsolodasra vagysz kozosen a csaladdal. Az elso ferjem volt ilyen, hogy hazajott melobol es hatokros szekerrel sem lehettt elvontatni meg a varosban lako o barataihoz sem. Mert o pihen... vagyhogy. Hat minimalis igenye volt szocialis kapcsolatokra, szerintem a mai napig is igy van. En vlahogy vonzom amugy az ilyenantiszcoialis alakokat, mert a jelenlegi is teljesen szocialis halo mentes, sehol egy haver (vagy csak mutatoba, es szo szerint egy kezem eleg azokat is megszamolni) sehol semmi melon kivuli kapcsolattartas. Es bar o hajlando elmenni hetvegen ide oda, de itt nepi hagyomany het vegen a shoppingokban valo setalgatas, ami meg idonkent engem eszmeletlen modon frusztral. Annyira abnormalis nekem, hogy evasarlokozpontban kelljen tolteni a het veget ha valamit akarok csinalni hazon kivul. Se egy jatszoter, se egy park..se baratok, semmi az eg vilagon. En amugy elmennek magam is a gyerekekkel, tojom le mit akar a masik... de egyreszt en nagyon egocentrikus vagyok, masreszt en kifejezetten maszkalos meg emberekkel talalkozos voltam mindig is.
Amikor hazamegunk az mindig ugy nez ki, hogy abban a 2-3 hetben olyan zsufolt programot szoktam osszehozni, hogy gyozzem teljesiteni. Mert ott megyek ahova akarok :D Persze mebre szokott velunk jonni, de nem szokta o az ilyen jovesmenest. Pedig en nagy jovosmenos lennek, ha lenne ra lehetosegem. Nem veletlenul lett nekem itt anno panikbetegsegem stb... ide vezetett az ingerszegeny kornyezet :D Na most ezen nekem is nagyon valtoztatni kell, es igazabol ha a masik nem partner, nekem ez akkor is letelemem, muszaj igy vagy ugy visszazokkennem ebbe, mert enelkul ez csak vegetalas, taposomalom es tuleles.

Natessek, most aztan jol feldobtalak, mi? :D

luna6
 
 


Heni,
szomorúan olvastam a soraidat, de szerintem is segíthet, ha kiírod magadból ami bánt! "Előtte" milyen volt a férjed? Biztosan nincs veszve semmi, ha nagyobb lesz Gergő, és már más is tud rájuk vigyázni, akkor vissza fog térni a romantika hidd el, hiszen szeretitek egymást, nemrég nézegettük az esküvői fotótokat, nagyon boldognak látszottatok! Az nem múlhat el! A pasik csak a mondott szóbol értenek, próbálj még vele beszélni!
Nálunk inkább pont fordítva van, én vagyok antiszociális (jó szakmát választottam hozzá :lol: ) A férjemnek több barátja van, mint nekem, illetve az ő barátai lettek az én barátaim is. De én mindig is ilyen voltam. :D

Klau,
én tudtam, hogy nem lesz semmi baj!

KépKép
yadine81
 
 


Hát sajna nekem, akkor sincs segítségem, ha nagyobbak lesznek a gyerekek. A barátnőm az egyetlen, akire vakon rábíznám a gyerekeket, de most ő is babát vár, és három gyerek mellett nem hiszem, hogy még az én gyerekeimre is vágyik.
A nagymama (anyukám)320 km-re lakik tőlünk, sőt a nővérem és az összes rokonom is, a másik nagyi, aki itt lakik, pedig nem beszámítható.
Mi csak akkor tudunk kimozdulni, ha éppen anyukám eljön hozzánk, vagy mi megyünk haza, de sajna ilyen benzinárak mellett ezt túl sűrűn nem engedhetjük meg magunknak (mármint a hazamenetelt).
Ja, és a párom azelőtt nem volt ennyire otthonülős fajta, meg sokkal több volt a felém irányuló kedvesség, bókolás és hasonlók. Olyan mintha elkényelmesedett volna... de azért ennyire nem kellene.

És tök jó, hogy vagytok nekem, erőt merítek belőletek.

Luna:
A született feleségeket az elején elkezdtem nézni, de aztán valamiért (már nem emlékszem) abbamaradt, és utána már elvesztettem a fonalat. De épp a minap töltöttem le az összest, már csak időt kellene találni, hogy megnézhessem. Valamikor napközben, mert a párom nem hajlandó ilyeneket nézni, még az én kedvemért sem - mondjuk heti 1x.

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Heny, szerintem meg lehet, h a férjed is önbizalom-vesztett, akár ameló miatt, akár mert nem érzi, h meg tud felelni az elvárásoknak.... akkor szoktak iylenek lenni, és a nők uyge általában azonnal arra gondolnak, h tuti velük, a nőisességükkel vana gáz. Nekem nagyon az az érzésem, h a film bámulás, a közöny azt jelenti, vmi miatt ő is örlődik. És ritkán örlődnek sztem ők a párkapcsolati gondok miatt, sokkal inkább az anyagiak, vagy a nemszeretem meló, vagy hasonló, ami miatt bambulnak. Talán

detti_10
 
 


Heni, fel a fejjel!!!! Gyere bármikor, mi meghallgatunk!!!!

Egy gyors kérdés: banán adható a gyereknek?

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Én már adtam Gergőnek banánt. Enyhe székrekedést ugyan okozott neki, de nem jött vissza emésztetlenül. Egyébként imádja. Valahol azt olvastam, hogy ha családban nem fordult elő allergia, akkor lehet adni. Amennyiben előfordult, akkor csak 1 éves kor után.

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Detti_10:
Most nagyon elgondolkoztam azon amit írtál, és egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek. Az tény, hogy itt a karácsony a nyakunkon, ráadásul Boginak a jövőhéten szülinapja lesz, és haza is szeretnénk menni. Ja, és épp ma közölte vele a főnöke, hogy nincs pénz, majd csak 20 körül. Hát remélem, hamarabb lesz, mert pl. a szülinap 17-e, és a karácsonyi sütés-főzéshez sem az utolsó pillanatban szeretném megvenni a dolgokat, de az ajándékokat sem hagynám az utolsó napokra.

Ötlet arra, hogy tudnám belőle kihúzni, hogy mik azok a gondok, amik aggasztják? Vagy felesleges nyaggatnom, úgysem mondja el?

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Sziasztok!

Hú, annyit írtatok és a fele már kiszállt.

Luna, írtó hálás vagyok az üléses oldalért, bár okosabb nem lettem, fogalmam sincs milyet kellene vennem. De jó dolgokat ír a csaj.

Detti, Voki szerint meg a legújabb ajánlások szerint nem szabad adni, mert déli gyümi és magos.
Na, de eddig meg az első 3-ban benne volt, ami adható. Szóval most légy okos, Domonkos.....
Sztem Neked kell eldöntened, itt bizti van aki nem fog adni 1 éves korig és tutti van, aki nyugisan adja.
Levi kapott, bár Ő nem nagyon evett ugye semmit.
Zéti már nyalt Leviéből, szóval amit szeleteltem Levinek abból ujjvéggel adtam neki...én sztem nem várok vele majd egy éves korig.

Heni, nagyon sajnálom, hogy gödörben vagytok.
Szerencsére mi mondjuk nem, de az ismerős, ahogy előadtad, hogyan reagál a férjed...mivel sztem nekem van a világon a legflegmább emberem. Ő alapesetben is ilyen, de Te tudod, hogy a férjed alapban milyen. de tény, hogy egy pasinak nem lehet célozni, mert körülírni (illetve a legtöbb pasinak neeem). Nekik fekete-fehéren kell megmondani.
"Véletlenül" nem találna rá az előző oldalra valahogy? Vagy csak felbosszantaná, hogy másoknak leírtad? Nem tudom, ez is pasitól függ, mert vagy felhorkan, vagy megérti, hogy miért.
Mindenesetre kívánom, hogy minél előbb hazajuss picit feltöltődni és még ennél is hamarabb rendbejöjjetek.

Igen, a babás lét tényleg eléggé embert próbáló egy kapcsolatban...
De pl nem hittem volna, hogy a múltkori rotás kórházazás ennyire közel hoz párommal. Ugye 5 éjjelt küzdöttünk végig 1-1 széken, meg polifomon felváltva, de olyan csodásan helyet állt Péterem, meg amikor ugye én már benn, Ő meg itthon mosta a lakást Levi után egész éjjel egyedül....szóval tök büszke voltam!

Yadine, 170eket eszik Máté? És ez szted kevés???? Hányszor naponta? Nem tudom, nekem Levi életében nem evett meg 130nál többet egyszerre, soha, soha, de más anyukák is ilyen 120-130ról számolnak be, ismeretségi körben.
Azért sztem minden babának más az emésztése, sőt, még babánként is változik. Pl most lehet hogy viccesen hangzik, de Zéti is volt, hogy többet pipilt és még hízott is, amikor keveseket evett, na, nem amikor 60at, de amikor 90-100akat evett, mint pl amikor 140-150eket. Mintha a hold állása befolyásolná a dolgot...
Szóval persze Te vagy a szakember, de sztem 170 az nagyon sok!

Voki, csak nekem maradt ki, vagy nem meséltél a hétvégéről? Hambi megvolt?

Tényleg Vik, hogy most hazajöttök, nem lesz verda? Apa hazaért?

Luna, azért ez tényleg nehéz lehet hogy hétvégén csak plázázás van, meg hogy nincsenek babás progik. De hogy van ez? Akkor ezek szerint anyukák nem járnak össze egyáltalán?
Ja, én páromnak sincs senki barátja. A gimis oszitársaink eltűntek, akikkel jóban volt, aztán az orvosi mellett nem volt ideje, a csoportjában 7 csaj volt és slussz, ezért nem is volt lehetősége haverkodni. De én nem érzem ezért antiszocnak, csak a körülmények. Bár tény, hogy én unszoltam, hogy menjen néha sörözni, hívja fel a régieket, de közben jöttel a gyerkők és elmaradt...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok :D :D

Sikerült végigolvasnom mindent, úgyh most tudok reagálni.

BhDetti sajnálom a szopit, de szerencsére, akkor a gyulád ,ár elmúlt.
Almaevészettel hogy álltok?
Levi nagyon cuki a képeken, főleg a mikulássapiban :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi újság a pocakjával?
Az antibigyótól nekem is fájt a hasam, nem szedtem hozzá azt,a minek most nem jut eszembe a neve.... :oops: na mindegy, szerintem kikészítette a bélbolyhaimat.

Apróka nagyon szép Zéti hossza és súlya, ez a 7860 g, ez igen :lol: :lol: :lol:
Hogy álltok akkor most az autósüléssel?

Nanetto irigykedve olvastam a eznebölcsit. Én is olyan szívesen járnék ilyen helyre. Az meg külön nagyon szuper, hogy ingyenes :D :D :D
Sajnálom a munkamizériádat, de biztos jól döntöttél.
Eszti nagyon cuki a képeken, igazi kis hölgy :D :D :D :D

Detti 10 Örülök, h jó híreket kaptál Szendével kapcsolatban :D :D :D
Nálunk is 4 étkezés van, amióta nem hajalndó szopizni, azóta képtelen vagyok besuvasztani az 5-et, így most 4 fő étkezése van :D
Szende nagyon édi a sapkás képen :lol: :lol: :lol: majd én is csinálokm az Arniról, ha már nem piros a popója :wink:
A karácsonyi képeken is nagyon drága :D :D kis karácsonyi kismanó :lol: :lol: abban a zöld ruciban.

Vik Akkor már biztos otthon van a férjed, jó ünneplést :D :D
Én mindig hátul ülök az Arnival, mert szeretem szemmel tartani, de nálunk a sofőr mögött ül. Nem is tudtam, hogy statisztikailag jobb az anyósülés mögött :roll:

Csilla Léni gyönyörű abban a fejpántban, jaj én is szeretnék egy kislányt majd :D :D

Tatim én tavaly ilyenkor megkaptam mindkét oltást, most nem tervezek 1-et sem.

Geo én is a Tesco-ban vettem és nekem is 2000 Ft körül volt az ára... sajna műanyag meg nem volt. Ettől az üvegtől félek, mert a tesóm is ilyet használt, aztán egyszer csak azt vette észer, hogy már szinte le vannak borotválva a reszelőnek a bigyói. Valszeg megette a kisfia a kajával együtt :shock: úgyhogy én most nagyon figyelek.

Luna Áronnak tényleg hatalmas kék szemei vannak :lol: :lol: bocs, most nagyon rácsodálkoztam. Nagyon szép kisbaba :lol: :lol:
Az a betakarózós kép :lol: :lol: :lol: milyen huncutul leskelődik Áron baba :D :D :D

Klau Szerintem nem gondol rólad senki rossazt, mert nem tdtad szoptatni Vencit. Ne legyen lelkifúrod :D :D
Abban tökéletesen egyet értek veled, hogy tényleg nem mindegy, hogy ki duruzsol a füledbe az elején.
A következőnél én is okosabb leszek, az tuti.
Hála Istennek, hogy a fülecskével nincs semmi gond :lol: :lol: Én is parás vagyok egyébként.

Vok Alex nemsemmi méretekkel rendelkezik :lol: :lol: :lol: :lol: Kérünk képet :D :D :D Üléssel hogy álltok? Mármint az önálló üléssel?

Yadine én is Bogyónak hívom az Arnit :lol: :lol: :lol: meg gesztenyebabának, mert pont úgy van a haja a homlokánál :D :D :D
Köszi a popsikrém ötleteket, felírom és, ha nem használ a neo, akkor kipróbálom őket. Most egyébként minden kaki után vízzel mosom a popóját. De lehet, h ezt már írtam. Bocs, estére már nagyon szét tudok esni...

Heni Gergő 9 kiló :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: elájulok, kérünk képeket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon cuki lehet :D :D :D :D
SAjnálom a rossz hangulatodat. Ismerős az érzés nekem is... Sajnos tényleg ilyenek a férfiak, h egyszerűen nem lehet velük beszélni néha... Te meg szanaszét pörgöd magad, h minden rendben legyen, ő meg anniyra sem képes, hogy rádfigyeljen. Néha elnyeli az embert a "hivatal" egyszerűen képtelen a munka és a rengeteg gond után kikapcsolódni, csak úgy, hogy bambulja a TV-t és másra képtelen. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez így jó, mert tényleg igazán elmehetnétek együtt a karácsonyi vásárra.
Próbálj egy kicsit türelmes lenni vele, munka után egy kicsit hagyd, hogy ő maga levezesse a feszültséget a TV által, aztán egy pár nap múlva próbálj meg vele beszélgetni egy kicsit, hogy neked is kell egy kis figyelmesség a részéről és nem csak fordítva.
Hátha elfogadóbb lesz így...

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 


Hol a vonalzóm?!

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 


Azé' 8)

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 


talinn, köszi szépen!

heni, ebben lehet valami, hogy túl sok gondolkodni való van. akkor viszont lehet, hogy előbb az "apróságokról" kéne beszélni, aztán ha az megoldódott, akkor esetleg megemlíteni a nagyobbakat. persze te ismered a férjed.
mindenképp gyere, és írd meg, mi bánt! sokszor van úgy, hogy ha az ember megfogalmazza, utána helyükre kerülnek a kockák. :)

ja, egyébként én is mindig hátul ülök a gyereknél.

Klau

Kép
pkklau
 
 


Sziasztok!

Hétvége van....mi épp Almakoncertezünk itthon. Levi őrjöng egy Micimackós gitárral, és énekel.

Talinn, még sehol sem. Van ugye a peg perego hordi, most abban úgy kötöm be Zétit, ahogy Luna is írta, nem beöltöztetve. Annyiban bajos, hogy nálunk nem igaz, hogy nem tudja lerugdosni magáról a takarókat, így futok vele a kocsiig mindig. Ami nehézkes, mert a pp hordik a legnehezebb hordik, + Zéti, kb 15 kiló. Plusz a nagytáska és a fél kezemben Levi. Eléggé mókásan nézünk ki sztem.
Aztán Levinek van egy maxi cosi priori xp, sztem még mindig ezek a legjobbak, árkategóriában és kényelemben is. Én nagyon szeretem. Ugye ennek az újabb verziója a tobi....csak az már marha drága, én ezt teszen vettem, 1 évet volt használva, szóval szuperjó!

És ugye most jönne a következő kategória, ami vagy egy 9-36 kilós, amire azt mondják, hogy túl nagy méretet ölel körbe , noname ülések és "Istenments" kategória, akkor inkább egy olyan 15-36os, amihez adnak hevedert rögzíteni az autóba, mivel a miénk nem isofixes. Még vakarom a fejem, mert én még ilyen hevederről nem hallottam és ugye ez a kategória már olyan, hogy nincs belső biztiöve, tehát saját, hanem a kocsi öve tartja csak a gyereket, meg nem is rögzíthető a kocsihoz. Ez nekem meg még nem tűnik biztonságosnak, Levit tutti nem tartaná meg így.

Zéti mostanában óránként kel éjjel, nappal is tiszta nyűgös, folyamatosan ölben van, 20-30 perceket alszik napközben, mintha sosem, se éjjel, se nappal nem tudna átjutni az első REM fázison. Sztem ez marhára nem egészséges. Sztetek??? Ötletem sincs mit kezdjek vele, foga jön, persze hetek óta, szóval már ötletem sincs, de úgy sajnálom, mert nagyon utálja már magát.
Kap chamomillát, annyit ér.... gondolom a sedatif pc-t nem lehet adni ilyen picúroknak, ugyi?

:roll: :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Reggelt!

Heni,
Mintha magamat olvastam volna Hanna után... :D
Mondjuk Ádám a gyereket és a vele járó elhanyagoltságot nem írta megemészteni. Pedig az enegriámhoz képest vele is tök sokat foglalkoztam. Persze neki az kevés volt.
De lehet, hogy tényleg az anyagiak aggasztják.
Amit megtanultam a könyveimből az az, hogy nekik rövid, egyszerű tőmondatokban kell elmondani a problámánkat és a fontos dolgokat először. a nők ezt fordítva csinálják. Bezsélnek és a végén jön ki a lényeg.
Pl én azt mondanám: Szeretném, ha elmondanád, hogy min aggódsz. Most úgy érzem velem van bajod és elzárkózol.

De kb ennyit mondanék, mert úgy sem fogják fel a többit. Kikapcsolják az agyukat. :?

És full érthető, hogy te meg kivagy. Nagyon sok mindent csinálsz ÉS nem normális az, hogy ilyenkor a pasi "pihen" neked meg nincsen pihid. Ezt az Ádám is megpróbálta előadni, nagyon csúnyán összevesztünk rajta.
Szerinte nekem kéne csinálni mindent, amíg ő alszik. Na persze... majd a következő életében :D:D Nem azért van itthon, hogy a lábát lóbálja. Te is fáradt vagy, mégsem tudsz leülni filmet nézni. Te is aggódsz csomó mindenen mégis képes vagy vele lenni.
Típus függő ez is, Ádinál bejön,ha ilyenkor kemény vagyok vele. Nem türelmes, mert annak az égegyadta világon semmi értelme sem volt. Ha nem szól neki az ember, azt hiszi, úgy jó, ahogy csinálja....
Én úgy gondolom egy párkapcsolat két FELNŐTT ember kapcsolata kellene hogy legyen, akik MINDKETTEN képesek a kompromisszum megkötésére. És erre "nevelem" Ádámot 20 éves kora óta. Még nem nőtt fel, de jól halad. Lassanként felnőtt lesz. Még jó, hogy "csak" 30 éves :D:D:D Csak remélem nem unom meg addigra és rúgom seggbe.. A múltkor már csak az segített, hogy közöltem, ha így marad minden, mi lelépünk a gyerekekkel albérletbe. Eleinte el sem hitte, de amikor látta, hogy tényleg keresek lakást, összeszedte magát. Nála sajna csak ezek a nagyon durva dolgok jönnek be, egyébként a végletekig kivár.

Kitartás, a hablatyom vége! :D És csak keményen! HÁtha nála is felrázó lesz....

DHdetti!
Na, majdnem szóltam egy csúnyát,a mikor megkérdezted a banánt. Itt írok róla oldalakat.. de akkor minek? :D:D
Ismét itt a táblázat, főleg az dermathitis miatt én ezt tartanám be:
http://www.tyukanyo.hu/articles/0/26/sz ... lek-1.html

Geo!
Na, hogy ízlett az alma? Azóta nem is írtál.....

Megyek, megyünk kaját venni anyával. :D

Legyen nagyon szép szombatotok!

Jajj, Vik! :D Főleg nektek :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Zsó!
A chamomilla fogzásnál általában kevés. Még ha addig hatott is a fájdalomra. Kell még más is.
Sedativ PC miért ne lehetne adni??? Ugyan oylan homeós cucc, mint más. Csak 1 bogyót kell elosztanod egész napra.
De itt egy lista. Ha nem stimmel egyit tünet sem, akkor keresek még másikat is neked.
http://www.fogzas.hu/?cikk2=3

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok!

Zsó,
na, most elbizonytalanítottál, mennyi az annyi. :lol:
Jó, nem kevés persze amúgy, de ha négyszer eszi, szerintem kevés.
De ezen már nem aggódok, eszik amennyit akar. :lol: Mostanában amúgy van, hogy 200-at is letol, lehet, hogy már nem elég neki az 1-es táp. A mi gyerekorvosunk még azt mondta, adjam neki még az egyest ha megeszi. Az utóbbi napokban kétszer is előfordult,hogy 3-4 felé hajnalban megeszik egy egész adag kaját, és alszik 7-8-ig is. Nem tudom örüljek-e neki, mert így kimarad a tízórai.


A banánnal én is várok egy évig, de egy csomó helyen (nem is a Kiskegyedben) olvastam, hogy az elsők között ajánlják. Találkoztam olyannal is, aKi hosszában kettévágta, a magját kikaparta és úgy adta.

Vok, köszi a linket a fogzásról, ellopom. :lol:

Heni,
igaza lehet Dettinek is tényleg! Fura szerzetek a pasik. Az enyémnek meg muszáj lenne kiadnia magából a feszültséget, mert van egy olyan betegsége (vastagbélgyulladás) ami előjön neki stressz hatására, ha magába folytja. Szóval ha nagy ritkán idegesen jön haza a munkahelyéről, én szoktam bíztatni, hogy ott az étkészlet, csak nyugodtan! :)
Ő olyan típus akivel még nem lehet egy jót veszekedni sem, még sosem kiabált velem, még nem is hallottam kiabálni. Állítólag egyszer felemelte a hangját osztályfőnöki órán, az egész iskola erről beszélt egy hétig. :lol:
Na, azt akarom ebből kihozni, hogy amikor látom, hogy szomorú, vagy kedvetlen, én addig járok a nyakára amíg el nem mondja, mert természetesen nekem az az első amire gondolok, hogy biztos már nem szeret. :wink: De aztán megölelget, és azt mondja, hogy neki velem a legjobb, én éltetem, és alig várja, hogy hazajöjjön hozzám , hozzánk.

KépKép
yadine81
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?