Új privát üzeneted érkezett!

malna5: a nagyoknál nem volt a méhszájaddal gond? Ott miért volt császár?

Kép

Kép
mirci09

Pedig én is mennyire hajtottam rá.megnyerted a következő pozitív tesztet :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
mirci09

Eletem elso terhessegenel elveszitettem egy 5 honapos kislanyt emiatt. utana vegig fektettek az "elso" lanyommal. Vegig nyitva voltam. Nagyon nyitva, fejjel lefele fekudtem vele 6 honapot a korhazban. koraszulott lett, de nem nagyon. O a nagylanyom.
Es itt jon az, ami mindenkit megzavart> A kisebbik lanyommal semmi nem volt! Vegig kihordtam gyonyoruen. Ugy gondoltuk megerosodott a mehszaj, amikor most belevagtunk. Hat nem. ugyhogy most ujra probalkozunk, de elore kikototte az itteni orvos, hogy nincs tobb kockaztatas, most varrnak. -szerinte mar a fiucskaval is kellett volna....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

:shock: :shock: :shock: :shock: Pff....akkor tényleg nem kellene elkerülnöd a varrást. Szegény!

Kép

Kép
mirci09

Hat nem is!! Mostmar csak baba kell a pocimba!!!

malna5

Mirci,
nekem az altatással nem volt semmi bajom. Talán csak annyi, hogy már akkor az asztalhoz kötözték kezem-lábam, mikor még ébren voltam, az nem volt túl jó, főleg fájásokkal tarkítva. Meg, hogy a doki kente be ezerrel a hasam a fertőtlenítővel, az nem volt kellemes úgy, hogy fájások közben, kikötözve, és még hideg is volt a fertőtlenítőszer.

De elég hamar vége lett, emlékszem odatette a hölgy - aki nagyon kedves és figyelmes volt - a számhoz a maszkot hogy lélegezzem be, hirtelen ahogy rámtette úgy éreztem, hogy beszorultam- pedig nem vagyok klausztrofóbiás :) - kértem és el is vette a szám elől, onnantól nem emlékszem semmire, úgy látszik már egy szippantás is elég volt, hogy elbóduljak és gondolom utána visszatette a szám elé, de arra már nem emlékszem. Szóval az egész nem volt több 2-3 percnél onnan hogy betoltak.

Utána arra ébredtem, hogy tolnak a szoba felé, meg áttesznek az ágyamba, aztán visszaaludtam (mondjuk ez hajnal 3-kor volt) A doki azt mondta, hogy erre a megébresztésre nem fogok emlékezni, de emlékszem. Altatás után fel kell ébresszenek, hogy megbizonyosodjanak, hogy magadhoz térsz.

Aztán hajnal 6-kor arra ébredtem, hogy a kezembe nyomták a babát :) Azt se tudtam hol vagyok, mi van, mit kell csinálni :)

Császár után a sebem az viszont tényleg gáz volt, főleg első héten a felülés-felállás... kb. 2 hét volt mire normálisan tudtam mozogni.

Kép

Kép
sz.veronika

itt vagyok :D Mindkét gyerkőcömet természetes módon fájdalomcsillapítás nélkül szültem potom 3 óra alatt. Fantasztikus, gyönyörű élményeim vannak, úgyhogy kilógok a sorból. :D
malna5: szorítok a laptetőhöz! Annyira sziporkázunk, hogy egy nap alatt egyszer mindenki sorra kerül laptető ügyben.
korenka
Szár

mirci09: miért lesz pajzsmirigy műtéted? Mi az, hogy nemsokára? Akár terhesen is megműtenek? Mesélj!
korenka
Szár

bbercsi hol van? Csak jövő hét csütörtökön vizsgázik!!!
korenka
Szár

Mirci, most volt hiszteroszkopiam oktoberben, altatasban. Semmi rossz emlek rola, igen branul ment a kezfejembe, azt szivesen kihagytam volna, de azon kivul, csupa pozitiv elmeny volt. Nem ereztem semmit utana! Mi a gond a pajzsmiriggyel? Lehetsz vele terhes? Nem mondtak, hogy elobb mutet, aztan terhesseg?

malna5

Én elköszönök, megyek ügyintézni. Szép napot!

Kép

Kép
sz.veronika

malna5:
Pár éve voltam dokinál erős anyai ráhatásra. :D :D :D Minden női rokonom női ágon (fiatalabb és idősebb egyaránt) átesett már ezen a tortúrán. Nekem is számos hideg göböt találtak és pár cisztát. Működésével nem volt gond, így évente ellenőriztetnem kellene (nem teszem persze :oops: :oops: :twisted: ) és ha túl nagy lesz, akkor kiveszik. Gond az, hogy már érzem, ha nyelek. Terhesség előtt nem szeretnék ezzel foglalkozni, tekintve, hogy ha már terhes lennék is késő lenne. :D :D :D :D :D

sz. veronika:
Szia! Várunk ám vissza! :)

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok Lányok!

Bbercsi ma délelőtt csavargott egyet és angyalkát játszott. Még kisebb apróságok hiányoznak a karácsonyi ünnepséghez.

Veronika, Mirci : sajnálom a dolgot mindkettőtöknél, de legalább az újévet - ha minden jól megy - egy "Csodácskával" kezdhetitek.
figyelmetekbe ajánlom -és már beszéltünk is itt róla-, hogy a ciklus első felében jó a cickafarkfű tea. a másodikban pedig a palástfű. közben pedig egy kis barátcserje kapszula. szépen előkészíti a testünket a babavárásra.

kis reklám: a Nova gyógyszertárakban nagyon jó áron lehet most hozzájutni a Femibionhoz.
Vendég

bbercsi:
Te aztán belehúztál! :shock: :wink: Ügyes vagy.
Egész délelőtt ökölbe volt a kezünk, csak nemrég jött a hír, hogy nem is ma vizsgázol. :D :D :D

Köszi az együtt érzést. :roll: Majd Karácsonykor beleerősítünk. :D
Sajnos nincs erre felénk ilyen típusú gyógyszertár, legalábbis nem tudok róla. Azért megnézem még Szekszárdon. Köszi :)

Kép

Kép
mirci09

nagyon jól esik, hogy gondoltatok rám.
bár most azért kicsit zavarban lettem volna a szigorlaton, az utolsó 7 tételről még azt sem tudom miről szól :D most kicsit nehezebben megy a tanulás. az utolsó vizsgákra már mindig elfárad a szegény nebuló :oops:

a mai napi körkérdésem: Ti milyen karácsonyi ajándéknak örülnétek a legeslegjobban????
Vendég

Visszajöttem, mert úgy fáj a derekam (a havi miatt), hogy inkább hétfőre halasztom a dolgokat... ez a jó a kötetlen melóval :D

Mirci,
jaja, karácsonykor kell ismét belehúznunk! :)

Karácsonyi ajándék ötlet saját részre engem is érdekelne, mert nem jut eszembe egy sem, a párom meg kitalálta, hogy írjak listát és arról majd meglepetésszerűen megkapok valamit :) Az a meglepetés, hogy melyiket :lol: De semmi nem jut az eszembe...

Kép

Kép
sz.veronika

Jó reggelt. Ma "dolgozom".
mirci09: látom a vonalzódat... mégis megjött? :(
bbercsi: kilóméter hosszú listát tudnék írni. Rengeteg könyvet, lakberendezési tárgyat írnék rá, cd-ket, ruhákat... hajaj...
Látom már, meg lesz a böjtje annak, hogy itt lógok. Lassan nem látok ki az íróasztalom mögül.. gyűlik a feladat... de mit lehet csinálni, olyan jól érzem itt magam veletek.. :D Aki szintél robotra van kényszerítve ma, az jöjjön, akinek meg jobb dolga van, annak kellemes hétvégét kívánok!!
korenka
Szár

Pálinkásat!

Én még nem láttam a vonalzómat, de tegnap a Megasztár után bekopogott a Miki, csakúgy, mint egy hete. A gond az, hogy akkor nem ez volt a puttonyában. 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
Most nem csinálok szerintem új vonalzót, majd középidőtől, akkor már úgyis tudni fogom, hogy mikor kell megjönnie.

A sztachanovistákat külön köszöntöm :P :D Nekem mondjuk nem kuriózum a szombati munka, mert 16 éve szinte minden szombaton robotolok. :D :roll:

korenka:
kell egy kis kikapcsolódás. Barrikádod körbe magad az asztalon és akkor az sem lesz baj, ha bejön a főnököd. :D

Kép

Kép
mirci09

Reggel amikor bejöttem, minden dossziét szépen félretoltam, klaviatúrát magam elé húztam, és elhatároztam, hogy non-stop netezek. Erre nyilik a hivatal ajtaja, Polgármesterem megjelenik az ajtóban.. a francba.... dossziék visszahúzva... Kérdeztem tőle, hogy nem tudtál aludni, miért jöttél be? :( Egyébként jófej, de azért mégsem netezhetek az orra előtt, mégis csak a főnököm...
Most elment kávét főzni a drága....
A mensit nagyon sajnálom. Én is szurkálódom, és a mellem is feszül... ez nagyon mensire hajaz.. jövő héten csütörtökön kéne meg nem jönnie...
korenka
Szár

Úgy emlékszem kereskedelemben dolgozol... milyen irányban.. szóval ruha, élelmiszer... nem vagy otthon ezzel a gyönyörű gyermekkel? Lehet, hogy írtad már, akkor bocsánat... már hál'istennek tök sokan vagyunk, és kezdem keverni a dolgokat.
korenka
Szár

Festékboltban dolgoztam 14 évig, hétvégente pedig tanítottam, illetve most is tanítok. Egyébként itthon vagyok a kisfiammal, dehogyisnem. :wink: Azért is siettem volna annyira ezzel a második terhességgel, mert egyszerre kellene lezavarni mind a kettőt. A régi munkahelyemre már nem akarok visszamenni, újat kellene keresni, de azzal a tudattal, hogy úgyis vissza akarok vonulni.... :?

Kép

Kép
mirci09

jaa.. tényleg.. most hogy így írod, emlékszem már .. :oops:
...hát igen értem, és ahogy nézem ugye szépen lassan 2 éves lesz majd, addigra meg szeretted volna ha nem gyesen-kellene tengődni ugye? Újra gyed-et kapnál... azért nem mindegy.
korenka
Szár

Sziasztok
Jo hamar keltetek. A parom reggelre olyan beteg lett, hogy meg talan sosem. Meg sem tud szolalni, csak nyog es kohog. Mar a leanykam is panaszkodik. Nesze neked babaproject!!!!
Mirci sajnalom, de azt neztem, hogy 25 napos vagy, mire elmegy a Miki, mar jon is a kozepido, nem kell sokat varnod!!!
Ha pentekig nincs semmi, en is tesztelek... meg 1 het...Korenka ezek lehetnek eppen a terhesseg tunetei is. Emlekszel az elozo terhessegedre? Nektek mik voltak az elso tunetek es mikor?

malna5

sziasztok:)
csatlakozhatnék hozzátok?
én idén már a 40-et töltöttem és kisfiamat 36 évesen szültem most dolgozunk a második babán és reményeim szerint talán össze is jött de még nem merek benne bízni.egyenlőre annyit hogy Salgótarjánban élek.7 éve vagyunk együtt a párommal.Kisfiam januárban lesz 4 éves.Igazi vagány rossszcsont.Most ha lehet kislányt szeretnénk de ha nem az lesz a tesó az sem gond csak egészség legyen :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!

Ma én is bejöttem dolgozni, de csak délig vagyok a hivatal rabja.
egy kicsit azért rendet kell tennem itt az íróasztalomon, mert egy hét alatt is szép kupacokat halmoztak fel a kolléganőim.
Korenka, drága: kávéillat? hogy vagy vele?
Málna, vigyázz Magadra, bár beteg gyerek mellett ez kicsit nehéz.De az anyukák mindig a legstrapabíróbbak.
Mirci, szia neked is. Úgy bírom a nick neved :) mindig eszembe jut rólad az unokaöcsém, aki olyan édesen mondja, hogy cica :)
Vendég

Szia Nika! Köszöntünk a csapatunkban!
Szép napot Neked is!
Vendég

Szia Mónika! Nagyon örülök neked. Az én fiam is 4 lesz február 1-én!
Hogy álltok a baba projekttel? Mikorra nem várod a mensit? Mi feltettünk vonalzót arról, hogy hogyan is állunk ciklusilag, így mindenki követni tudja az eseményeket. :D
Simán szülted a fiacskádat? Valahol olvastam, hogy 35 felett első babánál sokszor császároznak... igaz ez?
korenka
Szár

bbercsi: Sajnos már a 4. kávémat iszom éppen.. semi ... :(
malna5: vigyázz magadra! Persze ez nagyon költői volt. Hogy vigyázhatna magára bárki is, ha körülötte mindenki beteg... :? de azért mégis! Annyira furcsa, mert csak arra emlékszem, hogy egy este a férjem azt mondta, hogy olyan hülye vagyok, mintha terhes lennék (vagyis dilis :D ) ezen felháborodtam, és kimentem tesztet csinálni. Fiamat vártuk, és volt otthon teszt. Hát pozitív lett. Ujjongva szaladtam be a férjemhez :D:D:D szinte azonnal hányingerem lett, és undorodni kezdtem a kávétól... ennyire emlékszem csak. Se a cickó fájdalomra, se szurkálásra semmi egyébre nem ...
korenka
Szár

folytatva ...mondjuk nem csináltam akkor ekkora "cirkuszt" magam körül, hogy mikor van peteérésem, mikorra kéne jönnie, csak csináltuk. Most nagyon be vagyok rezelve, hogy sikerül-e, hamar sikerül-e stb..... ki érti ezt!
korenka
Szár

sziasztok

császárral szültem de nem úgy indult csak a kis édes nem akart kibújni :)

nekem elég összevissza ciklusom van.ezért nem is teszek vonalzót :)szóval ebben a hónapban is úgy volt hogy mikor meg kellett volna jönnie akkor volt pém.de már ez is érdekes volt mert ilyenkor nekem tojásfehérjés váladékom van egy napig na most ez négy napig tartott.Ott már éreztem hogy valami más.Előtte másfél nappal voltunk együtt párommal.aztán mikor meg kellett volna jönnie két napig csak két csepp pecsételgetés volt. Azt tudni kell hogy nekem pé után mindig de írd és mond mindig 14 nap múlva meg szokott jönni.aztán megint jött a tojásfehérje és most ott tartok hoigy reggel csináltam egy lh jós tesztet ami full pozitív.azért csak lh mert per pill nincs hcg-m.de csütörtökön még a hcg nega volt.szóval ezért a bizakodás és remélem sikerült a tesó projekt.Holnap veszek tesztet és kedden reggel megcsinálom :)

nika70
Salgótarján

ja az még lemaradt hogy császár után a kötelező fekvés után én már közlekedtem stb.baromira nem érdekelt hogy mütöttek egy nappal előtte :) szóval én jól viseltem :)

nika70
Salgótarján

Korenka: olyan jó stílusod van. mindig megtudsz nevettetni :D
Vendég

Jó Reggel!

Üdv Mónika! :D Gratulálok a kisfiadhoz. Drukkolok a babához. Érzel valami tünetet?

Egy napig nem vagyok, és teleírtatok 2 oldalt, nem győztem olvasni :D

Mirci és Veronika
Sajnálom, hogy ebben a hónapban nem jött össze, de úgy döntöttem, hogy a következőben mindenkiinek fog! :D Most úgy is jönnek az ünnepek, el leszünk foglalva, hamar eltelik majd ez a pár hét.

Ma én is itt nyomom, ráadásul mi 4ig leszünk ma, a főnök nem híve a lógásnak. Most még nincs bent, így kapok én is alkalmon...
A torokfájás engem is elért, de annyira még nem rossz, hogy gyógyszert vegyek be. Tavaly beoltattam magam én is az új influenza ellen, de most olvastam pár napja, hogy az új vakcinát akkor is ajánlják ha be lettél oltva. Nem tudom, de valószínű, hogy nem fogom beadatni, mert tavaly annak ellenére, hogy megkaptam, megbetegedtem, persze enyhébb volt a lefolyása, de ha elvileg nem mutálódott akkor védve vagyok, nem?

nikiee
Budapest XI. kerület

jaj Mónika! Nagyon szorítok akkor neked!!!!! A második szülés is várhatóan császár lesz? Sajnos itthon sokszok indokolatlanul császározzák a kismamikat. Pl. úgy tudom, hogy nem is lacafacáznak ha az első császár volt akkor a második tuti az lesz, pedig úgy tudom, hogy simán meglehetne szülni a babát persze, ha a egyéb kockázat nincs. Ha ikreket vársz akkor szintén meg sem próbálják természetesen úton.
bbercsi: örülök :wink:
korenka
Szár

Jaj még azt akartam kérdezni, hogy nektek átlagban a terhességek mennyi idő után sikerültek?

nikiee
Budapest XI. kerület

szia nikiee: üdv a munkások között! :D Az oltás a gyógyszeripar biznisze, és én mérhetetlenül ellene vagyok (gondolom ezt sejtettétek :D:D ) Egyébként azért a gyerekorvosunkkal mindig konzultálok, de Ő is ezt mondja. Anno a kislányoknak a méhnyakrák ellen is kitaláltak valamit. Kérdeztem a dokit, egyenesen tiltott tőle, mert annyira fiatal ez a dolog. Ki is derült a végén, hogy bizony csak bajt okoz... Próbálnak lelkiismeret furdalást okozni a népben, hogy felelőtlen aki nem oltja be magát, de biztosan én is ezt tenném, ha ettől lenne jactom a tengere ugye? :D
korenka
Szár

Szia Nika
Az LH jostesztnel ugy van nem, hogy akkor vagy terhes, ha 2-3 napig csinalod es egyre erosebb? Van meg lh teszted otthon? mert akkor esetleg a hetvegen nezd meg, erosodik-e a vonal!
Nekem nagyon felment a hom, de attol tartok mar bennem is bujkal ez az ize. sott, kicsit erzem a mandulaimat is, pedig a parom ejjel lent aludt miattam.,...
En a mostanmi terhessegemre emlekszem jol, es semmi tunet nem jon elo. Azt hittem megjon, annyira hasonlo volt, mint a normal ciklus. Ezert mondtam Korenka, hogy lehet ez becsapos....
Akkor harman is izgulunk a jovo heten. Nika, Korenka es en...
Nektek meg Bbercsi jon a Love-het!! :D :D

malna5

nekem nincs választott dokim szóval nem tudom hogy ha összejön akkor császár lesz e de valszín mert közben van egy erős rossz látásom szemüveges vagyok és ez is a császár felé húzza a dolgokat meg hát a korom is.Állítólag idősebb korban sokkal többet császároznak mint a fiatalokat.

Niki: üdv :D

Gergő kb másfél év nem védekezés eredménye.most lassan már három éve próbálkozunk de nem olyan intenzitással mint kellett volna csak úgy voltunk hogy ha sikerül nagyon szeretnénk de ha nem az sem gond.Most viszont nagyon szeretném ha sikerült volna :)

nika70
Salgótarján

Szia Nikee, kerdezted hanyadikra jottek ossze..1.,2. elsore, 3. harmadjara, 4. negyedik honap

malna5

nikiee: minden kisbabám hamar megfogant. 1. vagy a 2. próbálkozásnál. Úgyhogy az új jövevény kösse fel a gatyáját! :D
korenka
Szár

malna5: naaaaagyon izgulunk magunkért, naná és jövő héten olyan vonalzókat szeretnék látni, hogy "babánk 4-5 hetes" és hasonlónk...
korenka
Szár

két napja is csináltam gyengébb volt és ma meg sokkal erősebb :)a kontroll még ki sem jött mikor a teszt már nagyon erős volt reggeli első -ből

nika70
Salgótarján

Köszi Nika, Malna!

Nekem az első 4. ben, most meg már megint 4 hónapja próbálkozunk...Anno nekem az előző nődoki azt mondta, hogy egy 35+ is könnyen teherbe tud esni, nem feltétlen kor függő. De ahogy nézem lehet, hogy mégis? :shock:

nikiee
Budapest XI. kerület

nika70!!!!!!!!! Olyan ismerős volt a niked, úgyhogy megnéztelek, és együtt főrumoztunk 2006/2007 babákba!!!!!!!!!!! Hát szia!!!!!
Ott korena voltam. Most azért nem az vagyok, mert már nem emlékeztem a jelszavamra...... JÓ ÓMEN!!!!!! De örülök :D :D :D
korenka
Szár

azon gondolkodtam ma reggel míg jöttem dolgozni, hogy milyen érdekes is az internet. egyikünk az ország egyik végében, a másikunk az ország másik végében, a harmadikunk egy másik országban. és összeköt minket egy valami. valami amit olyan nehéz megfogalmazni.
egy csöppnyi emberke , aki még csak a vágyainkban, az álmainkban van jelen. akit annyira várunk és annyira szeretnénk...
Vendég

pfúúúúú, de érzelgős voltam. :) nem véletlen. Ronan Keating karácsonyi CD-jét hallgatom. :)
pedig rokker vagyok , ízig -vérig :D :D
Vendég

bbercsi: nagyon romantikus vagy! :D Egyébként ezen én is gondolkodtam, hogy tök idegen embereket mennyire képes összekötni az, hogy egy irányba néznek. Gondolok itt a várva várt babócáinkra, a szép korunkra... valószínű az utcán elmennénk egymás mellett, és ha beállnátok elém a sorba a postán beszólnék nektek ugyan úgy :D :D
korenka
Szár

bbercsi: igen 3 nappal ovu elött ezt elnézük neked! :D
korenka
Szár

jól van na, :D cs kicsit elkapott a romantika. :oops: :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?