Sziasztok!
Jelentem, Törpém a szobájában töltötte a teljes éjszakát!!!
Lefekvésnél persze ment a műsor + a vergődés, hogy pisilni kell, gyere még be egy puszira, ez kell, az kell, amaz kell, de hamar elaludt. 2-kor kijött pisilni, hozta magával az egész pereputtyát (Mikulás hozott zseblámpát, meg van érte veszve + egy régebbi baba el volt téve, most újra előszedtem és az is ott alszik azóta vele), pisilt és ment a kanapéhoz, mondtam, hogy ácsi, vissza a szobába, erre nyafogott 2 sort, aztán szépen bevonult és aludt tovább. Aztán 5-kor kijött, hogy "most kint is szunyókálok kicsit", de aztán mondtam, hogy mindenki szépen az ágyában szunyókál és duzzogva visszavonult, de aludt tovább.
Délben voltam bent az oviban, elhoztam az ágyneműt, tornazsákot. 15-én du. lesz karácsonyi készülődés néven családi közös páróra a csoportnak. Ajándékkészítés, öszöm-iszöm-sínom-dánom. Akkor adnak majd a gyerekek a szülőknek ajándékot és kérdezte az óvónő, hogy akkor Timivel mi lesz, mert ő nem csinálta meg az ajándékot, mondta, hogy hozzam be vmelyik nap, mert annyi van, hogy egy jelükkel hímzett vászondarabra textílfestékkel kézlenyomatot nyomnak. Na, gyerek kint volt a kocsiba (apával persze), kiszaladtam gyorsan érte. Hát nem mondom, hogy eljáult az örömtől, hogy bementünk a csoportba. Márti néni ölbe vette, még váltott pár szót egy másik anyukával, közben odajött Éva néni is, üdvözölte, megpuszilta a kezét, de Timó csak nézett, mint aki a kivégzésére vár ... Aztán elmentek kéznyomatozni, totál besértődött, hogy Márti néni összekente a kezét piros festékkel.
Mondjuk az ujjfestéket itthon sem igazán csipázta. Aztán jöttünk is el és már mikor kint voltunk, akkor kérdezgette, hogy ez + az a kislány volt-e + látta Rékát, kérdezem, hogy köszönt-e neki, mondta, hogy nem ... meg ezt+azt nem látta ...
Szóval eléggé kis passzív volt, ugyanakkor meg csak azt látom, hogy azért kérdezgeti a többieket, itthon is, de mégis azt mondja, hogy nem akar menni, nem szeret menni ...
Tegnap is kérdezem, hogy nem sajnálja, hogy nem találkozik a Télapóval + mi lesz akkor az ajándékával, kinek adja majd a Télapó? Azt mondta, hogy Éva néninek ...