Itt vagyok még, élvezem a nem tanulást.
meli, nem visel meg a boncolás egyáltalán. Pécsett felajánlott "normális" tetemek vannak, Pesten gázabb volt, sok volt a hajléktalan, na ott paráztam mindig, mert a TBC-t nem öli meg a formalin. Amúgy te is bírnád szerintem, hozzászokik az ember szépen fokozatosan. Sőt, merem most már mondani, még szeretni is lehet. (nem beszélnek vissza......)Nagyon érdekes ám, meg ahogy egyre mélyebbre ásod magad a tudományban, annál jobban nem olyan szemmel nézel rá. Mert nem ám össze vissza van ott minden, megvan mindennek a miértje, melyik ér merre halad, pl a hashártya merre tekeredik, szalagok mit hol rögzítenek, idegek lefutása, mi mit merre keresztez. Amúgy hihetetlen ahogy az ember össze van "rakva", ahogy egyre többet tudok, egyre kevésbé hiszem el, hogy minket nem vmi felsőbbrendű civilizáció rakott össze.
Nem tudom még milyen orvos leszek, első körben vagy bőr, vagy nődoki, érdekel még a belgyógyászat, patológia. Aztán ahova felvesznek rezidensnek, elválik, sajnos annyira nem kívánságműsor. Ami nem szívesen lennék: onkológus, neurológus, urológus, gyerekorvos, pszichiáter, szemészorvos, kardiológus.
Amúgy nekem volt olyan csoporttársam, aki állatorvosiról jött át, mert nagyon sajnálta az állatokat, meg azt mondta a szagok miatt sem bírta, ott szinte döghúson dolgoztak....meg az is nagyon nehéz, ott aztán annyi féle van, ló, macska, kutya, disznó...minden. Én azt sokkal kevésbé bírnám.
Más: elevittel semmi gond nincs, tök jó multivitamin, de rengeteg a B vitamin benne, nálam pl iszonyat étvágyat csinált. Ha szedsz elevitet akkor max méhpempőt vegyél hozzá. Meg régen dolgoztam egy szlovák cégnek, a legeslegjobb ilyen gyógynövényes termék a Gynex. Volt régen egy ilyen blogom, de inaktiváltam, mert nem fért bele az életembe, de nemrég visszacsináltam, mert egy ismerősömnek meg akartam mutatni, ha gondolod kukkants be és ott mindent el tudsz olvasni róla:
www.babaproject.freeblog.hu
himia, fel a fejjel, olyan kis szomorkásnak tűnsz