Úgy rosszkor, hogy a ciklus szerinti 14-ik nap körül próbálkoztunk eredetileg, de mivel nekem nem 28 napos a ciklusom, hanem van a 31-től a 41-ig minden, kiderült, hogy a 14 napot a végéből kellene visszaszámolni... Na mindegy, mostmár ovulációs teszttel próbálkozunk, úgy a tuti
Niki, van olyan, hogy nincs peteérés... lehet, hogy ez történt ebben a hónapban, vagy az is lehet, hogy később lesz...
Alapvetően kislányt szeretnénk újra, de az se baj persze, ha fiú lesz
Elméletben tudtuk, hogy a kislányhoz a peteérés előtti 1-2 napban kell együtt lenni, nem pont a peteérés napján, mert akkor lesz fiú, de nem úgy jött ki a lépés, mert peteérés előtt 2 nappal voltunk együtt, de végül még aznap is utánaküldtünk egy adagot, biztos ami biztos, hátha nem tartanak ki a kisfickók mégsem 48 órán át
Niki,
Nem kávézom, viszont minden reggel kakaót iszom, az is tele van koffeinnel... de talán napi 1 nem számít. Viszont azt még nem hallottam, hogy nehezítené a teherbeesést, csak azt, hogy a babának nem jó, ha már terhes vagy...
Bercsi,
azt én is szeretném tudni mi csinál szép ciklust!!!
Korenka,
laptető
Drukkolunk hogy bejöjjön!
Málna,
ma "kellett" volna megjönnie, de csak akkor, ha az előző hónapot vesszük alapul, vagyis a 35 napot... De tulajdonképpen mivel össze-vissza jön meg, még jövő hét szerdáig is belefér...