Sziasztok!
Na ne mááááááááááááááááááááááár!
Csillag! Ne menj el, szépen kérlek! Én nem akartalak megbántani! CSak próbáltalak felrázni! Magadat hibáztatod olyanért, amiről nem is tehetsz! Tényleg kellene segítség, de szerintem nem gyógyszer, hanem tényleg valami pszichológus - ÉS TERMÉSZETESEN MI!!!!!!
Mi nemcsak azért vagyunk itt, hogy örömködjünk, hanem mindenki eddig elmondhatta a bánatát (NEM UNDOK MÓDON, EZ TERMÉSZETES) és a többiek segítettek - ki így, ki úgy. Légyszi, ne menj el! Kell a Dílerünk!
Mindenkinek szüksége van barátokra és mi azt hittem, azok vagyunk, ha más nem, csak úgy félig, látatlanban! Légyszi, gondold meg magad! Ne dönts ilyen hirtelen!Anának igaza van: SZERETÜNK!
Chris,
Nagyon szép, jó kis pasi az Andriskád! Olyan férfias vonásai vannak!
Zsófinak is nagy a feje a korához képest - 2 héttel idősebb a feje, mint kellene! De szerintem nem lesz gondja...
Betti,
Nekem a bordámmal nincs bajom, csak deréktól lefelé... Éjjelente ilyen láblendítéseket kell csinálnom, mert annyira kész van már reggelre a csípőm, medencém és a Jó Isten tudja még mi nem..de a bordám még nem. Zsófika tuti, 45 cm alatt lesz, úgyhogy lehet, hogy nem lesz gond a bordámmal...
Ja, a fejkidugás, meg hát vagy popó-kidugás nálam is játszik...nagyon szereti, ha simizem, nem megy azonnal arrébb, élvezkedik elég sokat.
Szerintem ne félj a fájdalomtól...lesz, ami elfeledteti...ALgopyrin meg végülis kérhető!A haskötő jó ötlet! Leutánozom! Abarátnőm is mondta...
Niki,
Kinga jól beszélt: a körülményeitek rendben vannak...Tudod,kinek nincs? Annak,aki volt a TV-ben, na neki vajon minek kellett az a 6. gyerek? HAJLÉKTALAN! Na, az felelőtlenség volt! De hát ti rendben vagytok!
Én nem keresek rosszul, de feléljük minden pénzünket, mert nincs lakásunk, mindketten kopasz seggel jöttünk el otthonról, MINDENT be kellett szereznünk és albérletben lakunk...most egy csomó pénz ki fog esni, mert 80 ezer Ft - ot autóhasználatban kaptam eddig, ami ugye nem számít a táppénzbe... De leszarom, majd meg fogom oldani. Itt az ideje megtanulni spórolni. És te is meg fogod oldani.
de szerintem mára már rendbe jöttél...
És ANa, remélem, te is jobban vagy. Ez a TSDH dolog nem lehet egyszerű...