Bercsi, nekem is van, mikroszkópom, de nekem is össze-vissza jelez, nem nagyon lehet rá építeni. Én nyálból csinálom, a múltkor meg is örültem, hogy a LH tesztel egyidejűleg volt páfrányos, de aztán megcsináltam újra fél óra múlva és tök buborékos volt. Lehet, hogy hüvelyváladékkal kéne?
Az LH teszt nekem legtöbbször jelez, esténként szoktam megcsinálni, amikor hazaérek, de mivel nálam gyorsan változik a LH csúcs, nem mindig tudtam elkapni a legerősebb csíkos szintet . A múlt hónapban délelőtt, este is csináltam és nagyon szépen látszott változás a csíkozódásban. Csak hát itt a munkahelyi Wc -én elég macerás a tesztelgetés, na meg ha csúcs van, pont délelőtt, akkor honnan szedjem elő a párom?
A párom is nagyon szeretne már babát, de nem igazán partner ebben a tesztelgetős dolgokban. A múlt hónapban pont hétvégére esett ez az időszak és kértem, hogy nézze meg, hogy egyforma e a csík, és mintha zavarban lett volna, vagy nem tudom. Nagyon idegen nekik ez az egész, nekik ez a dolog úgy jön le, hogy most kell csinálni vagy nem.
A múltkor bevallotta, hogy neki nagyon stresszes az a hét amikor mondom, hogy peteérésem van, mert így nehezebb teljesíteni. Szóval mostantól nem avatom be ennyire a részletekbe, mert ilyenkor nem az élvezetre koncentrálnak hanem a végeredményre, és így az egész mesterkélt lesz.