Sziasztok!
Nem volt időm írni, de olvastaaam! Nikó, már az első teszten látszott a csík, aztán a másodikon pláne... ez a hcg-eredmény meg überkirály!!! GRATULÁLOK!Az új dokid a kabalád
Progira mégy?
Sokat feküdj! Én az első terhességemnél rengeteget aludtam az elején, főleg, hogy délutános-esti műszakban voltam állandóan, úgyhogy napközben, üres lakás és szunya volt
:):)
Megérte hazarohanni párodhoz
Tök vigyorgok, nagyon-nagyon örülök.
Csajok, tök kedves volt, amit írtatok, hogy már csak mi hiányzunk Csillaggal a babás sorból, ha meglesz, akkor teljes a lista, nagyon jólesett! Köszönjük!
Magam részéről majd a januári hormoncsekk után referálok, hogy mikortól próbálkozunk... remélem, hogy hamartól, de nem fogunk addig sem kijönni a gyakorlatból
Ma voltam a Burda stúdióban, ha 3v. több Burdát veszel (kivéve 2010-esek), akkor 400,-Ft/db. Vettem egy csomót 2005-2009-ig. Bár most még a mikulástatyókat kell megvarrnom, mert rájuk sem néztem eddig, aztán kreálom a ruhakölteményeket
Márciusban megyek vissza dolgozni - asszem ezt már írtam -, úgyhogy addig van időm, aztán nyista.
Betti, Letti, nagyon drukkolok közelgő szülésetekhez!
Csillag, jobbulást a nagyfiadnak, remélem, hogy a kicsi nem kapja el! Itt a házban beszéltem egy csajjal a tizedikről, náluk is végigment ez a ge.i vírus, ahogy nálunk is (kivéve ugye engem
), végigsöpört a bölcsödén Enikőéknél, és egyébként valószínűleg Ricsi hozta haza oviból
:):)
Chris, kitartás fejés-téren, nem lehet semmi az "ipari" gép, le a kalappal! Elhiszem, hogy alig alszol, ez nagyon időigényes (meg valszeg fáj is).
Kinga, sok rádgondolás, meg picire, nem könnyű az első pár hét, az új életforma, de jól veszed az akadályokat.
Gabi, üdv. a topikon, kívánom, hogy nálad is mihamarabb legyen baba a pocakban.
Sok puszi, Timi