Új privát üzeneted érkezett!

igen, az előzőekben olvashattátok a hivatalos véleményemet.

Pedig, mikorleszmárpéntek és ne is péntek hanem egy héttelkésőbb és legyen rajt két csíkocska,na lécccii, lécci , úgyszeretném :lol:
annyira....
Vendég

Korenka, de jó az a négy gyertya!

az adventi koszorúról.
én sem koszorút készítek, hanem csak asztali díszt. de nagyon szép lett. majd lefotózom és felteszem Nektek.
Vendég

bbercsi: ebben hasonlóak vagyunk. Nekem is minden azonnal kell, és mi az hogy nem? :lol: Képzeld ma egész nap olyan érzésem van, mint amikor meg akar jönni. Erről persze most szó sincs.... hiszen most lesz tüszőrepedésem. Korábban már írtam, hogy én tudom mikor van, mert fizikailag érzem. Szóval minden idegszálammal oda koncentrálok. Ha nekem ebben a hónapban nem történik meg a dolog akkor leszek totál padlón. Nem fogom tudni megmagyarázni magamnak a dolgot anélkül, hogy ne gondolnék valami "nagy" bajra.
Mert hát ugye, ha tudom mikor kell és akkor csinálom, akkor hogy a fenébe nem történik meg? Na jó nagy hülye vagyok, hogy már előre felhúzom magam ezen :D
Akkor gondolok inkább....Kép egy ilyen édes tündérre
korenka
Szár

Sziasztok
Korenka most latom csak, hogy ugyanakkor van az AKCIOS hetunk. Nekem ez a het es a jovo het eleje.
En sajnos nem mindig erzem, ugyhogy csak saccolni tudom az ovu idejet.
Ma van a lanykam szulinapja, bementem a varosba hajbavalo diszeket venni, meg megrendeltem a kedvenc tortajat, profiterole torta. 12 eves es nagyobb, mint en, hihetetlen.
Ez a babafoto olyan gyonyoru Korenka!
En mar ezt irtam szerintem, hogy egy olyan honapban lettem terhes, amikor total meg voltam rola gyozodve, hogy nem a jo napon voltunk egyutt. Amikor meg biztos voltam benne, akkor meg nem jott ossze. Ugyhogy ez ilyen. Lehet, hogy amikor erzed, akkor meg csak kezdodik a peteeres, de csak 2-3 nap mulva szabadul ki.
Az is lehet, hogy pont az ellenkezoje az igaz, villamgyorsan kiszabadul a tuszo, ugyhogy az is jo, ha mire erzed, mar ott varnak a kiskatonak a kozelben. Mi biztos, ami biztos 2 naponkent osszebujunk, igy remeljuk elcsipjuk majd!! Igen Bbercsi en is hallottam ezt a nehezebben jon ossze szoveget, de erre csak azt mondanam, hogy tavaly, az akkor 37 eves baratnommel egyszerre hataroztuk el, hogy johet a baba. En 36 evesen 4 honapot vartam, ok egyetlen egyszer tudtak egyutt lenni, mert koltoztek, es terhes is lett. Nagyon sok huszoneves eveket var. Minden a ti egeszsegi allapototoktol fugg. Ti cigiztetek valaha? Mert mi szerencsere azt sem. Mindeketten sportolunk, egeszseges eteleket eszunk, minden eselyunk megvan!!!!
malna5

Málna, a kislányodnak nagyon boldog szülinapot kívánok!!! Teljesüljön minden vágya, legfőképpen pedig az, hogy mihamarabb kistesója legyen!
:)
bevallom cigiztem. letettem több, mint másfél éve, egyik napról a másikra.
Egészségileg sztem rendben vagyunk, bár a páromon van némi súlyfelesleg. Igyekszem úgy irányítani, hogy egészséges ételeket együnk. szerencsére gyógyszereket nem kapkodunk.
Hát majd meglátjuk. Figyelek magamra, a testem jelzéseire.

Korenka,édes a kis angyalka!

Lányok! akkor ezt a hetet és a jövő hetet is kinevezem számotokra a szerelem heteinek és csak szeressétek egymást a párjaitokkal!!!
Vendég

SZiasztok
Bbercsi, ma szerda van. Valami tunet? Penteken van elvileg a ciklus vege?
Azert a regi cigiert ne aggodj! De ismerek olyat, aki nem teszi le, csak a pozitiv teszt utan, pedig akkor a baba mar 2 hetes! Nekem a szuleim vegig cigiztek a gyermekkorom, meg a kocsiban is, utaltam. Talan emiatt nem is erdekelt soha!
Koszi a jokivansagokat a leanyzomnak! Furcsa, hogy ilyen nagylany lett! Meg olyan, mintha most szuletett volna, a szules minden percere emlekszem, meg az illatokra is. Nagyon-nagyon gyorsan felnonek!
Eppen neztem, ha most osszejon a baba, augusztus vegi lesz - nektek aug.kozepi- az nagyon jo lenne nem? Akkor meg ki lehet vinni oket, nincsenek jarvanyok, mi is konnyebben felerosodunk, vannak gyumolcsok, mindket lanyom teli, szivesen kiprobalnam a nyar vegi szulest! (Persze csak akkor, ha most osszejon, nehogy megint korabban jojjon!!!!)
Ezen a heten en is szabin vagyok fozocskezek, keszulok a Karacsonyra...
malna5

Sziasztok Lányok!

Jelentem, én már csak a kora őszi babaszületésben bízhatok.
No nem baj, ha fiúcska fogan decemberben és 2011. szeptemberben születik, szeretni fogja a szőlőt, és borász lesz, mint a nagypapája. :D
Vendég

Ez most azt jelenti, hogy kicsit hamarabb jott meg?
Akkor az ovud is hamarabb volt, mint azt gondoltad?
Nagyon jo a hozzaallasod, nagyon tetszik!
Teljes szivembol kivanom, hogy most legalabb 1 evig ez legyen az utolso mensid!!!!!
malna5

Szia Málna!

Igen, két nappal előbb jött a nemvárt.
Az az igazság, hogy én is tudom mikor van pém. Sőt még a mikroszkópikus kukkantóm is igazolt a dologban. Bár mindent megtettünk, mégsem sikerült. Mikor megjött, kicsit azért elszontyolodtam. De fel a fejjel, gondoltam, majd ebben a hónapban sikeresek leszünk
:)
Egyébként nekiálltam teázni. Már kortyolgatom a cickafark teácskát.
Kicsit azért keserű. :roll:

Lányok!
Viszont nálatok mindentbele hét van, tehát hajrá!!!! :)
Vendég

... ja és vettem barátcseje kapszulát is. :oops:
Vendég

helyesebben: barátcserje kapszulát.
de ma már csak egy ilyen össze-vissza napom van. :oops: :D
Vendég

Sziasztok
En 4 napig ittam a cickafarkot, de aztan lealltam. Olyan eros verzesem volt tole, hogy csak na. Olvastam, hogy csinal ilyet, ilyenkor jobb a mensi utan elkezdeni. Viszont a baratcserje nagyon jo volt meg nekem is. Ne szomorodj Bbercsi, meg egy het, es lehet ujra mikroszkopozni...
malna5

Sziasztok Lányok!

Csatlakozhatok hozzátok? :D

Pár napja találtam rátok és nagyon tetszik, hogy beszélgetni tudok hasonló korúakkal, mint én.
36 éves vagyok és első baba lesz. Pontosabban 2. de a pici manónkat elvesztettük nyár elején a terhesség közepén. :(

Most mi is ismét várjuk a csodát, csak hát nem nagyon akar jönni. Szeptember közepe óta próbálkozunk... az első 4. hónapra jött össze, pont akkor amikor nem is gondoltam volna.
Szép estét mindenkinek!
N
nikiee
Budapest XI. kerület

Szia Nikee
Nem hiszem el, hogy mennyire hasonlit a sztorink. En is 22 hetes babot veszitettem el a nyaron. Leirod mi tortent? tudsz mar beszelni rola?
Szoval te is a probalkozas fazisaban... Mi is itt a topicban mindannyian! Nekem is 4 honap alatt jott ossze a pici, akit elveszitettunk, most pedig az elso honap a probalkozasban. Remelem sikeres lesz. Genetika volt neked? Most tervezed?
Irj magadrol, hogy megismerjunk!
malna5

Szia Nikiee!
Örülünk Neked! Szívesen látunk!

Ahogy olvastad, mi mindhárman 37 évesek vagyunk. Málna és Korenka már anyukák. én pedig futok és szaladok utánuk, hogy én is anyukává válhassak :)
Nálam ez lesz a harmadik próbálkozós hónap. Itt vannak az összebújós téli esték, csak meghozzák a várva várt babicsekünket :)

Lányok eldöntöttem,ha márciusig nem sikerül összehoznunk a kis csodánkat, akkor indulok dokihoz. Szerintetek?

Málna! A barátcserjéből hány kapszulát kapkodtál naponta?
... és a cickafarkból hány csészével kell kortyolgatni szintén naponta?
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a kedves fogadtatást! :)

A baba nekünk is a 22. héten gondolta meg magát... hogy mégsem szeretne erre a világra megszületni. Igen voltam genetikán, minden oké egészséges volt, hirtelen megállt a fejlődés , valszeg a méhlepénnyel voltak gondok, persze ez már sohasem fog kiderülni. Túl kicsi volt, még nem lehetett megmenteni.
Nagyon nehéz volt ezt feldolgozni, annyira vártuk ám Őt! Még mindig vannak napok amikor kicsit szomorkodom, de próbálok optimistán gondolkozni és előre nézni. Málna Te hogy viselted, jobban vagy már?

Szóval most megint itt a próbálkozás szintjén. Mindent bevetettem előző hónapban is, teszt, hőmérőzés stb. de semmi. Remélem most ez a hónap sikeres lesz. 2 napja iszom a cickafarkteát, bár nekem rendesen van peteérésem, remélem azért nem árt napi egy csésze.
Bercsi: A körzetim egy fiatal anyuka és mindig türelemre int, fél év átlagosan kell egy gyerek összehozásához de soknak csak utána sikerül. A múltkor is még az első baba előtt mentem hozzá és panaszkodtam, hogy megint nem sikerült stb., mindig azt mondta, hogy türelem! Sikerülni fog és így is lett. Persze engem is megőrjít ez a várakozás. Most azt vettem a fejembe, hogy lehet, hogy elállítódtak a hormonjaim a szülés (hivatalosan vetélés) után és azért nem sikerül... :? Én is összegondolok ám mindent! :D
nikiee
Budapest XI. kerület

Nikiee!
szomorú a történeted. de fel a fejjel!!!

...akkor majd a közös csevegéssel elütjük azt a várakozós-türelmes időt.

egyébként-ha nem titok- az életben mivel foglalkozol?
Vendég

Sziasztok
Hat izgis lesz ez a honap, kivancsi vagyok....
Nikee ezt csak ugy lehet tulelni, ha elore nezunk, a jovot tervezzuk, hiszunk benne, hogy meg lesz picibabank. Marpedig lanyok, mi megteszunk mindent igaz???
Cickafarkbol napi 2 cseszet keszitettem reggel, az egyiket delelott ittam meg, a masikat delutan. Baratcserje nekem 400 mg-os es napi kettot irt. GYonyoru ciklust csinalt.
Ha az ember orvoshoz megy, egy korrekt doki eloszor a ferjet vizsgaltatja meg. Az o vizsgalata a legegyszerubb, es ha o rendben van, csak akkor kezdik szurkalni a not. Nalam, amikor turelmetlensegbol tavaly 3 honap utan elmentem a dokihoz (
es azt mondtam 6 honapja probalkozunk) 21.napi hormonszintet neztek, meg peteerest ultrahanggal.
Persze minden tok jo volt, megnyugodtam, es a kovetkezo honapban hopp, terhes is lettem.
Ez amolyan psziches vizsgalat volt, mert turelmetlen voltam...
malna5

Nikee nem vagyok en egy csoppet sem erosebb nalad, elsirtam a konnyeimet, magamat hibaztattam honapokig (mig ra nem jottek, hogy nem miattam volt) sott meg azutan is. Aztan rajottem, hogy vagy teljesen kikeszulok, vagy adok magunknak meg egy eselyt a boldogsagra. Es en ezt valasztottam, mert nagyon szeretem a parom es a kolykoket, es ok egy vidam, belevalo anyukat -feleseget erdemelnek.!!!
malna5

Sziasztok csajok!

Jelentem a megérdemelt szabadságom pontosan 27 perc múlva elkezdődik. :D az elmúlt napokban akkorát hajtottam, hogy csak na. de úgy szeretek elmenni szabira, hogy minden dolgomat rendben hagyom.

ma édesapám névnapját tartjuk, a drága anyukám egy nagy lúdláb tortával vár bennünket. A kedvencem. :)

holnaptól pedig felváltva, hol szorgoskodom egy kicsit a karácsonyra készülődve, hol kicsit tanulgatok, hol pedig csak a lábamat lógatva szabadságolom magam. Jó lesz.

Málna, köszönöm a jótanácsot tea ügyében. én is két csészével gondoltam inni. Barátcserjéből is kettőt veszek be naponta. Egyet reggel, egyet este. aztán majd váltok jövő hét vége felé a palástfűre.

Lányok! Sztem sírni azt kell. Mert csak úgy lesz könnyebb az ember leleke. Aztán ha mindent megpóbálunk helyretenni magunkban, akkor ezerrel az új cél felé kell fókuszálni.
Mi most négyen kijelöltünk magunknak egy "ÉDES KIS CÉLT", kívánom, hogy mind a négyünk mihamarabb el is érjük azt!!!

Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

úúúú.. látszik , hogy fáradt vagyok.
olyan fogalmi dugóba :) kerültem az előbbi hozzászólásommal, hogy ihajjjjjj:) kérlek, nézzétek el nekem!

szóval hajrá csajok, szülessen egy édes kisbabánk 2011-ben!!!
Vendég

Sziasztok lányok!
Sajnos letelt ez a picike szabim. Üdv Nikiee. Szomorúan olvastam a tragédiádat. Amikor elveszítettem a kisbabámat 1 éven keresztül minden nap sírtam és ez nem túlzás, tényleg. Mikor teherbe estem a lánykámmal még akkor is sokat sírtam. És ha időnkén eszembe jut még ma is megsiratom. Ez sosem múlik el. Picit jobb idővel. Első babim most 14 éves volna!!!
Na de fel a fejjel korenka jön a vidám élet, jön a következő kicsi csemete! Legalábbis az elmúlt héten mindent de mindent megtettünk érte! :D
A Télapó remélem hoz egy pozitív tesztet a fa alá!
Hogy telt a hétvégétek?
korenka
Szár

Udv Lanyok!
Akkor kb 2 het mulva tudod meg, hogy van-e siker Korenka?
Na megjott ma reggel ide is a Mikulas, a lanyok 6-kor keltek, teljesen kiakadtam... De nagyon orultek a sok csokinak!
Meg en is kaptam kepzeljetek!!!!
Remelem jovore mar egy harmadik, tundi-bundi kotott cipocske is kint lesz...majd kap valami kis jatekot a csoki helyett....
Most meg dolgoznunk kell rajta szerdaig :wink:
malna5

Sziasztok Lányok!

Nálunk is járt a Télapó. :D

Korenka! Akkor Te a karácsony előtti napokban elvileg már tesztelhetsz, ugye?
Málna! szerdáig ki ne hűljön az ágyikótok! :)

én pedig azon álmodoztam ma reggel, (szabin vagyok a héten, van időm lustálkodni és heverészni :oops: :) ) milyen klassz lenne 2011. január első reggelét egy zebracsíkos teszttel köszönteni...... :oops: :)
Vendég

Sziasztok!

Vége a hétvégének, én is ismét csatasorban :D Lelkiekben felkészültem a hosszú hétre, ugyanis mi szombaton is dolgozunk, a karácsonyi munkaváltozás miatt.
Szia Korenka, remélem jól telt a szabid, Bercsi neked meg nagyon jó pihenést. Ebben az évben már végig szabin vagy?

Korenka, tőled akartam kérdezni, hogy másodszorra mennyi idő után estél teherbe?
Málna, nekünk is ez az akciós hetünk. :D Várom ismét a csodát, de szép is lenne egy ilyen gyönyörű ajándék! Néha én is elengedem magam, de próbálok uralkodni magamon, mert én se akarok egy megtört nő lenni, tovább szeretném élni az életem vidáman úgy mint eddig. Kívülállók úgy sem értik meg, hogy ez nem olyan dolog amit elfelejtesz, így én nem is beszélek róla senkinek sem. Persze nincs olyan nap, hogy ne gondoljak az elvesztett babára. A mikulás nálunk is járt, kaptam jó sok csokit, már attól lelkiismeret furdalásom van ha rájuk nézek :D Hú, én nagyon nagy csokievő vagyok ám!
nikiee
Budapest XI. kerület

Elméletileg a mai napon kell még elkapni apát a Jónás naptár szerint. Ezt mindenképpen ki akarom még próbálni :D Sajnos hétvégén nálunk aludt a sógornőm, és 2 nap kimaradt :( Ez miatt jól felhúztam magam, de utána úgy döntöttem, hogy lecsillapodok, mert semmi értelme idegeskedni. Sokszor a "nagyon akarás" miatt nincs eredmény. Amikor eszembe jut vizualizálok a méhembe egy kis babszemet :D mintha már ott lenne... na de 2 hét múlva le is tesztelem!
Nagyon remélem, hogy ezt az évet mindannyian két csíkkal zárjuk!!!
korenka
Szár

csajok!
azt kérdezném Tőletek, hogy Nálatok a Hímnemű egyedek, hogy állnak a babatémához?
Vendég

Szia nikiee! Igazad van senki sem értheti meg a gyászunkat úgy igazán mint mi, és ez így van rendjén. Én sem beszélek róla senkinek. Annak idején amikor ez történt anyósom flegmán mondta, hogy mit vagyok úgy oda ezért, meg ne bőgjek már mindenkinek megvan ám a maga nyomora. Amikor a kutyája halott kiskutyát ellet napokig bőgött. Akkor megutáltam, és a helyzet azóta is változatlan. (Fordítva is igaz :D) 5 hónap telt el csupán a babácska elvesztése és a lánykám megfoganása között.
Én már nem vagyok nagy csokievő de ez nem látszik rajtam :D:D
A gyerekek majd megeszik az én részemet is, mert én is jó kislány voltam, és kaptam csokit!
korenka
Szár

Himnemu egyed csak egy van nalunk, a parom. O jol all hozza, nagyon szeretne, egy kicsit nyilvan feszelyezi ez az "akcios het", de valahogy mindig meggyozom... Nalatok ?
Korenka akartam en is vonalzot, de hiaba masolom be a BBc kodot, nem jelenik meg... Szerinted mi az oka? (A profilomon be van kapcsolva a BBC kod).
Nekem rovidek a ciklusok (26-27 nap), ugyhogy meg Karacsony elott kiderulne, ha ez a honap sikerul...
Korenka nem tudtatok valahova elbujni? Vagy kozos szobaban kellett aludnotok a sogornoddel?
Akkor hajra mindkettonknek a mai nap!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

malna5: úgy látom sikerült a vonalzó!
A sógornő a nappaliban aludt, de a férjemet feszélyezte a dolog... :?
Férfi téma: Én a lánykám után már nem akartam több gyerkőcöt. Csak a karrieremnek éltem. A férjemet ez bántotta, mert Ő egy egész focicsapatot szeretett volna, sokat nyaggatott miatta. Aztán nálam is beindult valamitől a vágy, hogy szeretnék még egy gyermeket. Magam sem tudom mi hozta ezt elő. András 2 hónap múlva meg is fogant. Apa nagyon boldog volt. A szülőszobán már mondtam, hogy még egy babát szeretnék. Sokat vaciláltunk rajta, és ennek anyagi okai voltak... de végül döntöttünk, most vagy soha..... szeretne még egy kislányt...
korenka
Szár

Az anyagi oldal nalunk is elojott, de ha belegondoltok, minden tok bizonytalan ma! Egyik kormany behozza a gyes-t, a masik eltorli, most jo lesz az adokedvezmeny, ki tudja meddig....
Erre nem lehet epiteni! Viszont ahol kettonek jut vacsora, jut a harmadiknak is. Cserebe szep nagy csalad leszunk, es korbeuljuk az asztalt minden Karacsonykor, es nekem az lesz a legnagyobb ajandek!

malna5

szal csajok, örülök neki, hogy a Ti családjaitokban is akarják, várják az új jövevényt.
Nálunk is ez a helyzet, a párom nagyon várja már a közös babánkat. viszont tény, hogy én is észrevettem, kicsit aggasztja az akciózós hét. valószínűleg a férfiak is tele vannak félelmekkel, meg aggodalmaskodással a gyerekvárással kapcsolatosan, csak ügyesen leplezik :)

figyu csajok! ti mit gondoltok az LH tesztekről? Ti használjátok valamelyiket ?
Vendég

Pont most teszteltem egy jo nagy negativat az lh teszttel, de aztan olvastam, hogy inkabb estenkent kell tesztelni, ugyhogy meg ma kesobb megismetlem... :(

malna5

igen, azt én is olvastam valahol , hogy este szerencsésebb megcsinálni a tesztet.
azért kérdeztem tőletek, mert gyanús nekem ez a mikroszkóp. most is teljesen páfrányos....... :roll:
Vendég

Bercsi, nekem is van, mikroszkópom, de nekem is össze-vissza jelez, nem nagyon lehet rá építeni. Én nyálból csinálom, a múltkor meg is örültem, hogy a LH tesztel egyidejűleg volt páfrányos, de aztán megcsináltam újra fél óra múlva és tök buborékos volt. Lehet, hogy hüvelyváladékkal kéne?
Az LH teszt nekem legtöbbször jelez, esténként szoktam megcsinálni, amikor hazaérek, de mivel nálam gyorsan változik a LH csúcs, nem mindig tudtam elkapni a legerősebb csíkos szintet . A múlt hónapban délelőtt, este is csináltam és nagyon szépen látszott változás a csíkozódásban. Csak hát itt a munkahelyi Wc -én elég macerás a tesztelgetés, na meg ha csúcs van, pont délelőtt, akkor honnan szedjem elő a párom? :D

A párom is nagyon szeretne már babát, de nem igazán partner ebben a tesztelgetős dolgokban. A múlt hónapban pont hétvégére esett ez az időszak és kértem, hogy nézze meg, hogy egyforma e a csík, és mintha zavarban lett volna, vagy nem tudom. Nagyon idegen nekik ez az egész, nekik ez a dolog úgy jön le, hogy most kell csinálni vagy nem. :D
A múltkor bevallotta, hogy neki nagyon stresszes az a hét amikor mondom, hogy peteérésem van, mert így nehezebb teljesíteni. Szóval mostantól nem avatom be ennyire a részletekbe, mert ilyenkor nem az élvezetre koncentrálnak hanem a végeredményre, és így az egész mesterkélt lesz.
nikiee
Budapest XI. kerület

A férjemet ez nem stresszeli. Inkább az, hogy most több a szex az érinti nehezen, hogy hogy most nem vagyok annyiszor fáradt? :oops: Igaza van. A jövőben erre jobban figyelek majd. Ez csak nálunk van így?
korenka
Szár

Bbercsi: Én is írtam korábban, hogy nekem a kukkoló nem jött be. Mindig ugyan azt mutatta... Mi az az LH izé?
korenka
Szár

Na megtaláltam a választ, és ha ti csináljátok, akkor itt egy tök jó oldal, ami leír mindenfélét ezzel kapcsolatban http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml
korenka
Szár

Korenka,
AZ LH hormon csúcs váltja ki a tüszőrepedést. Akkor érdemes akciózni, amikor az csúcson van. Onnan nagyon rövid idő a ovuláció. Valahol azt olvastam, hogy a csúcstól számítva 24-36 óra, de máshol meg azt ,hogy akár pár óra múlva is lehet tüszőrepedés. Úgy néz ki, mint egy terhességi teszt, csak LH van ráírva. Drogériákban, patikákban lehet kapni.
nikiee
Budapest XI. kerület

Köszi nikiee! :) Azt olvastam valahol, hogy a tüszőrepedés után a petesejt 12-24 óráig termékeny. Ha mondjuk nekem reggel 7-kor van tüszőrepedésem, akkor este már virgonckodhatok én, akkor sem lesz semmi... De mondjuk, ha előző este szexeltünk, akkor van esélye a babónk, mert ott kavircolnak a srácok a közelben.. jól gondolom?... hű de tudományos voltam. Magyarul minden este bújjunk össze, hogy esélyünk legyen... Ha ebbe én belegondolok, csoda hogy gyermekek születnek :lol: :lol:
korenka
Szár

kiművelődünk a témában rendesen. :D
Lh tesz: egy csík -két csík, meg jön a csúcs.
itt van ez a kütyürű mikroszkóp: most buborék? vagy páfrány? vagy mindkettő? Cickafark tea , barátcserje, ciklus második felében meg palástfű tea. kész vagyok.

Komolyan mondom Nektek, hogy az úgy elfutott a méreg . Az előbb álltam a Müllerbe a mindenféle tesztek előtt.
Aztán átsuhant az agyamon, hogy minek ez a nagy tudományoskodás. A csudába az egésszel! Azt gondolom, hogy ennek nem erről kell szólnia.
Teljesen másról. A szerelemről, amit a másik iránt érzünk. A vágyról, ami mindent elsöpör. A szeretetről, amit akkor érzünk, amikor csak rágondolunk a párunkra.
Ugye?
Ha az a gyerek jönni akar, akkor jönni fog. Kész és punktum.
Csudába a sok tudományoskodással!!!!!!

:roll:
Vendég

bbercsi: Igazad van. Előző gyerkőckéknél nem gondolkodtunk, nem számolgattunk, csak csináltuk :D . Most meg.... mindenféle orvosi fogalmakkal, praktikákkal foglalkozom. rémsztorikat olvasgatok... mondjuk ilyen lh izét nem vettem... de lehet, hogy leszek annyira kétségbe esett néhány hónap múlva mondjuk, hogy rávetem magam a patikában.... bár nem szeretném...
korenka
Szár

Korenka, de örülök neki, hogy egyetértesz velem.

Éljen a szerelem !!! Éljenek a pasik és a csajok!!! Naná :D
Vendég

Furcsa. Egyik nap en is ezt gondolom lanyok. Masnap meg azzal kelek, hogy basszus 37 eves vagyok. Anyam negyven egynehany evesen nagymama volt. Es bizony ilyenkor nem azt gondolom, hogy eljen a szerelem, jojjon amikor jonni akar, hanem azt, hogy MOST AZONNAL JOJJON!!!
alapjaban veve igazatok van...csak megis a mi esetunk kicsit mas...

malna5

Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék hozzátok. 35 éves vagyok és második babára gyúrunk. Fél éve próbálkozunk, eddig elsősorban kislány projekt volt, most már mindegy, csak jöjjön minél hamarabb. :)
Szeretném megosztani a várakozás perceit (bízom benne, hogy nem hónapjait) veletek.:)

Kép

Kép
mirci09

Szia Mirci!

Szívesen látunk csapatunkban! Mit tudhatunk Rólad?
Vendég

bbercsi:

Köszönöm.:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mirci09 2010.12.08 18:58-kor.

Kép

Kép
mirci09

Mindenkinek Jó reggelt és szép napot!
Örülök neki, hogy szép lassan bővül a kis csapatunk.

nem tudom, hogy Ti hogy vagytok ezekkel az időjárási frontokkal. Csak jönnek-mennek. hol hideg, hol meleg. :) érzi is a fejem, hogy jön a hidegfront.. :(
Vendég

Jó reggelt lányok, üdv neked mirci09. Bővül a csapat, meg lesz a 8% :D:D
malna5: na éppen erről beszélek, hogy igaza van bbercsinek, de neked éppúgy. Tegnap este éreztem magam rosszul emiatt, amikor rávetettem magam apára. Már elaludt, én meg felébresztettem, mert hát akciós időszak van. Persze Ő készséges mindig :oops: de szégyeltem magam kicsit.....nagyon. Úgy éreztem magam mint az imátkozósáska aki felfalja a párját szex után. Tényleg ez a kép ugrott be. Ennyire azért nem tragikus a dolog, de... értitek.... szélsőséges a dolog.
korenka
Szár

Szia Mirci, orulunk neked! Edes a kisfiad! Hogy volt az a lany-project? Milyen az?
Korenka ugyanigy vagyunk mi is, termeszetesen o is megerti mi a helyzet, sott kepzeljetek, ma reggel azzal kelt, hogy "na milyen a homersekleted?"
De latom, hogy faradt estenkent, es az is lehet, hogy normal korulmenyek kozt nem lenne akcio 2 hetig masnaponta. Ne szegyeld magad Korenka, ez egy kozos megegyezes koztetek, utana ugyis lesz idejuk kicsit pihenni, mert speciel nalam utana egyaltalan nem lehet majd.....
Az eletben vannak ilyen helyzetek, ahol osszefogunk 1 cel erdekeben. Ez most egy ilyen... Es Bbercsinek is igaza van, en folyamodok pici trukkokhoz, hogy fenntartsam a varazst.... de nem konnyu igy a masodik heten mar.
Remeljuk dec.21.-en olyan pozitivat tesztelek hogy csak nnnna!

malna5

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?