Új privát üzeneted érkezett!

Pucúr!
Laparos emil elküldve.

Gabó
Gabómanó

Drága KeriGaboKépKépKép

Levelet megkaptam, nem irigyellek. A keresöbe beirtam, de fütyül rám, hogy mit szeretnék töle és közölte, hogy 0 a találatok száma. Hát ez szép!

Orsoly!

Az a 2-3 honap elmegy hamar (igy utolag mondom, mert amig vártam nagyon lassunak tünt), de addig is feltétlenül nézesd meg a hormonjaidat! E. dr-nö is azt irta, hogy kellett volna kapnod hormonpotlást föleg, hogy PCO-d van!
Tisztázd le a dolgokat és akkor minden rendben lesz. Tegnap voltam UH-n, rendben találtak mindent, de azért a biztonság kedvéért kaptam utrogestant.

Pizza, ..hmm.... jo ötlet!!KépKép

Pucur
Pucúr

Sziasztok lányok!

Tudom, hogy kissé off lesz a téma, de én annyira örülök, és muszáj veletek megosztanom az örömömet!
Hát a nagy újság, amit már tegnap eléggé sejtelmesen megírtam: megvesszük azt a lakást, amit kinéztünk magunknak, kapunk pénzt a banktól, és az eladóval is le van fixálva a dolog. Nagyon szép kis lakás, remélem hamarosan kedvet kap egy kis manócska, hogy odaköltözzön velünk, ilyen szép lakásba én biztosan szívesen születnék. Kép

Pussszzz
Ildi
másikildikó

Sziasztok!

Az Outlet a Deak teren a metro kijaratnal van!! Eleg uj bolt, talan ezert nem ismeritek. NEM KIRALY UTCA!!!! Deak Ter!! A kiraly utca messzebb van a Deak tertol!! Mindegy. A mobilom be lesz kapcsolva azon lehet hivni majd.

Klari
Klari

Ildi
garatulalokKép

Klari
Biztosan odatalalunk,ne izguljKép

Lanyok
OFF:Ez tragedia,mar rosszakat almodok tiszta ideg vagyok.Ilyen stersses heleyen hogyan lesz nekem kisbabam!??Ha ev vegeig nem jon ossze akkor elmegyek innenKépKépKép
Ha ha hiszitek ha nem mar 2 napja ejjel 1-ig csak a mh-i stresszunket beszeljuk ki mert egyszeruen nagyon sok,eddig-eddig-eddig vagyok.Igy nem tudok szerelmeskedni a szerelmetes urammalKépKépKépKép
Ezen kivul azert jokedvem van de ez igen nagy problema.

ne hari,hogy nektek nyafizok de nyugos vagyok.

puszi Kriszti

mar csak 4-et alszunk!!KépKép
kriszti

KAPOSZTASMEGYEREN VAN LH-TESZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rohanok erte,holnap jovok,imadlak titeket

pusssz Kriszti
kriszti

Hopp!
teljesen szet vagyok zuhanva,most jovok ra,hogy mar csak vasarnap talalkozunk mert en nem dolgozomKépA gyerekekkel fogok beszelgetni,jaccani stb..

Mindenkinek jo pihenest es szep napokatKépKép

Kriszti
kriszti

Klári,
A metrónak cirka 5 kijárata van a deák téren! Melyikre gondolsz? Bocs, nem akartam senkit sem félrevezetni, rosszul gondoltam.
Moni
mj

Jó hétvégét, hétfõn jelentkezem.
Kösz Gabó a választ. Intézkedem, hogy csináljanak egy hormonmeghatározást.
Puszi mindenkinek, nyuszi
Névtelen

Puszka Mindenkinek én is megyek haza. Jó pihit és aztán talit el ne felejtsétek!

Pucúr!
Szerintem rosszul írtad be, mert nekem hozta.

Gabó Kép
Gabómanó

Pucúrka!

laparoscopia néven írd be, nekem hozza.

Gabó
Gabómanó

Moni!

Igazabol ket kijarata van, mert ebbol az egyik eg aluljaroba nyilik. Az kilove. A masik kijaratnal is van ket lehetoseged fent. De balra a templom van csak, bolt egy szal sem. Tehat jobbra.
Remelem erted melyikre gondolok.
Klari
Klari

KépSziasztok lányokKép
Bocsi,hogy kicsit elvesztem,de a gép nem engedett fel 2 napig a netre!
Majd a talin mesélek,UH-nem látott semmit és most minden nap inj.kapok hétfõig és kedden UH-megint...insem:?

Szeretném elkérni a tali pontos címét!!!!
-ha valaki sms-ben elküldené az is tökéletes lenne!
06 30 2579830 köszönöm
KépKandi72Kép
Kandi72

Sziasztok!
Bar meg uj vagyok nalatok, de ha nem gond, en is elmennek a talira, kivancsi lennek ratok Kép
Beirom magam a listara:
Cicó 4c 80 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 73 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 59 cn Györ 24 év
Melinda 3c 54 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 35 cn Budakeszi 32 év
Sien 13c 31 cn Budapest 28 év
Gitta 6c 31 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 30 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 27 cn Salgótarján 23 év
Djeszter 3c 26 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 26 cn Los Angeles 35 ev
Lora 12 c 25 cn Várpalota 24
Éva 29c 23 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 21 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 20 cn Budapest 31 év
Edina 7c 19 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 17 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 17 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 17 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 16 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 15 cn Svájc 27 év
Lella 11c 10 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 9 cn Galgamácsa 29 év
Kandi72 1c 9 cn Budapest 29 év
Edit 9c 6 cn Budapest 30 év
Edi 8c 2 cn Maglód 33 év
kamilla 2c 15cn Budapest 26 év

Gabo: kuldenel nekem is egy kis pozitiv energiat hatha ram is hat? Kép
Ok, elkezdem en is a homerozest.
Hallgattam a tanacsaitokra,es kinyomtattam a kismama szotart, es Erazmusz doktorno valaszait is, rengeteg info, alig gyozom olvasni Kép
Ez az Outlet vmi beulos hely, vagy onnan megyunk valahova?
sziasztok!
kamilla
kamilla

Kedves Lányok!
Tévedés ne essék, én nem az örökbe fogadás ellen szóltam. Söt, gyakran elöfordul, hogy egy házaspár örökbe fogad egy kis gyermeket, ezzel megszünik a görcsös akarás, valami gátlás alól felszabadul a szervezet, és rövid idö múlva bekövetkezik a terhesség. Több ilyen családot ismerek. Az örökbe fogadott gyermeket pedig ugyanúgy szeretik, mint a sajátot, és így lesz teljes a család. Amire én akartam figyelmeztetni, az volt, hogy a genetika sokkal jobban meghatározza a személyiséget, mint a környezet, és így nem lehet arra számítani, hogy a cigány gyerek örökbe fogadás után teljesen más lesz, mintha az eredeti családjában nött volna fel.
Üdv.: Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

kamilla!
A tali a Kláriék lakásán lesz!Azt hiszem a Hercegprímás utca...de nem tudom pontosan-azért kérdeztem én is!Te mikor mennél?mert én 1-2 körül!
Kandi72
Kandi72

Szép napot mindenkinek!!

Csütörtöki lista:

Cicó 4c 81 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 74 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 60 cn Györ 24 év
Melinda 3c 55 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 36 cn Budakeszi 32 év
Sien 13c 32 cn Budapest 28 év
Gitta 6c 32 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 31 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 28 cn Salgótarján 23 év
Djeszter 3c 27 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 27 cn Los Angeles 35 ev
Lora 12 c 26 cn Várpalota 24
Éva 29c 24 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 22 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 21 cn Budapest 31 év
Edina 7c 20 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 18 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 18 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 18 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 17 cn Miskolc 27
Kamilla 2c 16cn Budapest 26 év
Kisvuk 3c 16 cn Svájc 27 év
Lella 11c 11 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 10 cn Galgamácsa 29 év
Kandi72 1c 10 cn Budapest 29 év
Edit 9c 7 cn Budapest 30 év
Edi 8c 3 cn Maglód 33 év

A talin találkozunk!!

Puszi: Pucúrék
Pucúr

Lanok, ma kivetelesen beengedett a gep, a talihoz sok-sok jokedvet, es szupi beszelgeteseket kivanok, beszamolokat tessek utana megfogalmazi, oksi? Ma megkaptam a Pucur gorbejet, pardon, a Pucurek KépKép gorbejet, azon vagyok hogy felrakjam a fotki.com-ra, tudjatok: [url=http://public.fotki.com/Lella/diagramok/" TARGET="_top]http://public.fotki.com/Lella/diagramok/[/url] remelem, ma meglesz.

Orokbefogadasrol nehany mondatot: kedves ismerosom mar-mar gorcsosen akart gyermeket, nem tudom ismeros-e az erzes?! Kép, sikeresen elrendezett mindent, megtortent a dolog, nehany honapos!! kisgyermeket vitt haza. Imadta, helyesen, nem elkenyeztetve nevelte, gorcs megszunt, es hatevi sikertelen terhessegi kiserlet utan, amikor mar nem is gondolt a dologra, terhes lett, megszulte a gyermeket. Haaat, nem egyformak a gyermekek! A nagyobbik zabolazatlan, kisse gyenge kepessegu kisfiu, nehez termeszetu, a masik fia, a kisebbik, ertelmes, okos, talpraesett, tanulekony, figyelmes gyermek, pont olyan, mint a szulei, de a nagyobbik fia, hogy kire utott?! A szulok egyforman nevelik!!!! mind a ketto fiukat! Mindazt megadjak nekik, amire szukseguk van, NINCSEN MEGKULONBOZTETES!!!
/ja, az anyuka a legjobb baratnom, jol ismerem, ezert a fenti tenyek valosak!!!/

E fentin azert erdemes elgondolkodni! Meg 7 ev utan is van remeny a terhessegre, melyik a jobb, orokbefogadni, vagy a sajat.... Stb.... de azt hiszem, tultargyaltam/tultargyaltuk ezt a temat, es ennek a topicnak egeszen mas a celja, ugye, kislanyok?!

Hat hajra, ugyeskedjetek, tuntessuk el azt a franya c cn listat! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Sziasztok! Lella
Lella

Sziasztok, lányok!

Nemrég találtam Rátok, és máris úgy érzem, hogy egy csomó mindenben kiokosodtam. Magamról annyit, hogy 28 éves vagyok és Pesten lakunk. Tavaly decemberben döntöttük el, hogy babát akarunk, és megpróbáltam mindent a lehetõ legkörültekintõbben csinálni. Talán ez volt a baj... Pl. végeztettem rubeola vizsgálatot, kaptam oltást stb. Amikor már végre "rástartolhattunk" volna, egyszerûen nem jött meg. Egyébként régebben is, mielõtt tablettát szedtem volna, kb 40 napokra jött meg, de az orvosok ezzel nem foglalkoztak. Amikor elmentem a dokimhoz, az csak annyit mondott, hogy ilyen ciklussal nem eshetek teherbe, és elküldött a SOTE I. ARO-ra. Májusban csináltak egy alaphormonvizsgálatot, aminek, most figyeljetek : a múlt hétem bírtam végre a drága fõorvostól megkapni az eredményét. Azt mondta, hogy a prolaktin szint az egyik vérvételnél egy kicsit magas volt, a többinél nem. Az adatok szerint valószínüleg nem volt tüsszõrepedésem (akkor 52 napra jött meg, azóta mindig 32-35)Felírt egy gyógyszert: Bromocriptin a neve. Azt mondta, hogy szedjek felet 2 hónapig, aztán menjek vissza. Amikor kiváltottam a gyogyit, az állt az uutasításon, hogy feltétlenül védekezni kell a szedése közben. Persze jól beijedtem és felhívtam a dokit, aki csak nyugtatott, és halkan hozzátette: Maga még azért elég messze van a terhességtõl". Ez annnyira letaglózott, hogy egész nap legszívesebben bõgni tudtam volna. Végül bevettem a szert, de van bennem egy kis félsz.
Ezer bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de muszáj voltam elmesélni. Ha ismeri valaki ezt a gyógyszert, irjatok!!!!!!!!

Köszi elõre is, és ha megengeditek, csatlakoznék hozzátok.

Mivel van még egy Viki, ezért én Másikviki néven futok majd!

Köszi ezerszer

Másikviki
Névtelen

Sziasztok lányok!
Elég nagy ma a csend,biztos megint szabad-péntekesdi van.
Most olvastam Beszti jo hirét, és tiszta szivemböl szeretnék gartulálni!Olyan jo érzés olvasni,mikor olyan valakinek sikerül a bébi, aki szintén régota probálkozik, kicsit reményt ad a többieknek is, igaz?
Beszti, egy dolgot szeretnék megkérdezni.Irtad,hogy 13 ciklus, és 1 petefészek...és mégis sikerült. Mi volt az , amit ebben a honapban másképpen csináltál, vagyis szerinted minek köszönhetted a sikert?
Sok puszi nektek
A lisánkivüli BarbiKép (aki azért még mindig nagyon szereti az itteni lányokat,és jön olvasgatniKép)
Barbi

Pénteki lista:

Cicó 4c 82 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 75 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 61 cn Györ 24 év
Monchy 3c 37 cn Budakeszi 32 év
Sien 13c 33 cn Budapest 28 év
Gitta 6c 33 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 32 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 29 cn Salgótarján 23 év
Djeszter 3c 28 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 28 cn Los Angeles 35 ev
Lora 12c 27 cn Várpalota 24
Éva 29c 25 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 23 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 22 cn Budapest 31 év
Edina 7c 21 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 19 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 19 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 19 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 18 cn Miskolc 27
Kamilla 2c 17 cn Budapest 26 év
Kisvuk 3c 17 cn Svájc 27 év
Lella 11c 12 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 11 cn Galgamácsa 29 év
Kandi72 1c 11 cn Budapest 29 év
Edit 9c 8 cn Budapest 30 év
Edi 8c 4 cn Maglód 33 év

Pucur
Pucúr

Sziasztok,

Gratulálok Betszinek, most olvastam. Olyan büszke vagyok rátok!

Nekem megjött, de nem vagyok szomi. Elkezdtünk egy lakásvásárlási/cserélési mizériát. Voltam dokinál, megbeszéltük, hogy néhány ciklust kihagyunk emiatt. Ha mégsem jön össze, akkor visszamegyek hozzá.

Cicó 4c 82 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 75 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 61 cn Györ 24 év
Monchy 3c 37 cn Budakeszi 32 év
Sien 13c 33 cn Budapest 28 év
Gitta 6c 33 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 32 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 29 cn Salgótarján 23 év
Djeszter 3c 28 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 28 cn Los Angeles 35 ev
Éva 29c 25 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 23 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 22 cn Budapest 31 év
Edina 7c 21 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 19 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 19 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 19 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 18 cn Miskolc 27
Kamilla 2c 17 cn Budapest 26 év
Kisvuk 3c 17 cn Svájc 27 év
Lella 11c 12 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 11 cn Galgamácsa 29 év
Kandi72 1c 11 cn Budapest 29 év
Edit 9c 8 cn Budapest 30 év
Edi 8c 4 cn Maglód 33 év
Lora 13c 2 cn Várpalota 24

Szorítok mindenkinek, és jo talizást.

Puszi, Lora
Lora

sziasztok!
Megsem tudok elmenni, pedig nagyon szerettem volna Kép
Atgondoltam mindenki velemenyet, es egyetertek Erazmusz doktorno genetikai megkozelitesevel, belatom nem gondoltam at, csak atfutott a fejemben a gondolat. Elnezest, hogy felvetettem a temat, ez tenyleg nem ebbe a topicba illo, es kulonben is, itt meg mindenki nagyon fiatal ahhoz, hogy ezen gondolkodjon, no meg itt mindenkinek lesz egy csomo sajat gyereke!!! Kép
Most arra kondicionalom mgama, hogy ne akarjam gorcsosen a teherbe esest, mert az tenyleg nem tesz jot.
Mindenkinek jo bulizast, legkozelebb megprobalok en is elmenni.
kamilla
kamilla

Haliho!

Cicó 4c 83 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 76 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 62 cn Györ 24 év
Melinda 3c 56 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 38 cn Budakeszi 32 év
Sien 13c 34 cn Budapest 28 év
Gitta 6c 34 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 33 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 30 cn Salgótarján 23 év
Djeszter 3c 29 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 29 cn Los Angeles 35 ev
Éva 29c 26 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 24 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 23 cn Budapest 31 év
Edina 7c 22 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 20 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 20 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 20 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 19 cn Miskolc 27
Kamilla 2c 18 cn Budapest 26 év
Kisvuk 3c 18 cn Svájc 27 év
Lella 11c 13 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 12 cn Galgamácsa 29 év
Kandi72 1c 12 cn Budapest 29 év
Edit 9c 9 cn Budapest 30 év
Edi 8c 5 cn Maglód 33 év
Lora 13c 3 cn Várpalota 24
Lora

Másikviki!
A Bromocryptin arra való, hogy a magas prolactin szintet, ami gátolja a teherbe esést, lecsökkentse. Meglepödtem azon, hogy a kisérö lapjára az van írva, hogy feltétlenül védekezni kell a szedése alatt. Ugyanis ennek a szedése szükséges fenti esetben ahhoz, hogy sikerüljön a terhesség, abbahagyása után még magasabbra ugrik a prolactin szint. A bekövetkezett terhesség elsö két hónapjában sem szabad abbahagyni, majd a 3-ik hónapban fokozatosan. Szóval ismeretei, és gyakorlatom szerint nem igaz ez a felszólítás!
Üdv. Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Sziasztok!

Most jöttünk haza Egerböl, nagyon jó volt. Feltöltödtünk, pihentünk.

Mindenkinek köszönöm mégegyszer a gratulációkat, és mindenkinek hasonló örömöt kivánok! Kép

Barbi!
Bocsi, de:
ed {Nem tudom a receptet}, mert már két hónapig korábban is szedtem peteéréstserkentöt, és az akkor nem hozott eredményt. Akkor a két ciklus alatt egyszer nem volt tüszöérésem, de a másiknál volt, ráadásul két különözö gyógyszert kaptam. Az érdekesség, hogy most azt a gyógyszert szedtem, aminél NEM VOLT tüszöérésem (igaz eggyel nagyobb adagban)!
Amit irtam korábban, és szerintem a tényleges ok: amikor mi elkezdtük a próbálkozást, akkor sok stressz ért (költözködés), és attól a hónaptól kezdve minden ciklusban barnás trutyival kezdödött a menzeszem. Egészen a mostani ciklusig, mert most egyszer csak megjött trutyizás nélkül (ahogy régebben mindig). Aztán itt az eredmény. (Ezt orvos nem támasztaná alá, de szerintem a Maca-Vibe is segitett rendberakni a ciklusomat).
Höméröztem, de attól nem lehet teherbeesni! Kép
Azt hiszem nem volt más különbség, csak talán annyi, hogy kb. tudtam, hogy mikorra kell idöziteni.
De nem "görcsöltem" a témán kevésbé (látszik, hogy sokat is voltam itt veletek), fizikai munkát végeztem ciklus félidejében és azután is (kellett a segitségem).
Talán pont ez a csodálatos és a félelmetes is az egészben, hogy nem rajtunk múlik. Sokat vártam, sokszor elvesztettem a reménységemet, és mindenféle bajokat képzeltem be magamnak.
Sikerülni fog neked is! KépKépKép
Meg mindekinek. Kép
Tessék csak pozitiv dolgokat gondolni és mondani (na, ezt biztos másképp csináltam mint korábban, ezt a felfogást magamra is kötelezö érvényüvé tettem!)

MásikViki!
Ne vedd fel az ilyetén megjegyzéseit a dokinak. Nekem már többször mászott a lelkembe a sajátom (nem akarattal). Pedig jó orvos, csak nem mindig gondolják meg elöre, hogy mit is mondanak.

Beszti
Beszti

Sziasztok lányok!

Nagyon régen nem írtam,de rendszeresen
olvaslak .
Mindenkinek kitartást,és jó talizást
kivánok!!

Szia Másikviki!

Nekem is kellett Bromocriptint szednem,
mind addig amig bizonyitott lett a terhességem.
Bizzál a dokiban ,nagyon érti a dolgát,
engem is õ kezel.

Sziasztok! Szani
Szani

Beszti!
Köszi a soraidat, a biztatást, és a leirást. Tehát akkor volt gyogyi, Maca(c-velKép), idözités, minden ami csak kellKép
Mégegyszer gratula!
Nekem a barnás izémre a doki nem mondott semmit, illetve azt, hogy az az elözö mensinek a "vége", ami akkor távozik,amikor a friss kezd kiürülni a szervezetböl. (zárojelben, ezt már az interneten máshol is olvatam, tehát megvan rá az esély,hogy igaz)
Szoval,én barnázok,igy nem tudom mikor lesz bébi.
Mégegyszer köszi,hogy válaszltál nekem!
Barbi
Barbi

Szia Barbi!

1. én nagyon sok éven keresztül nem barna trutyiztam, ezért nálam biztos, hogy nem volt rendes állapot a trutyi (határozottan akkor kezdödött, amikor a sok stressz miatt (költözés) 40 napra tolódott a menzeszem és középidöben (18-19. nap, nálam ekkor szokott lenni az ov.) véreztem is egy kicsit). Neked mindig volt?
2. mennyi idövel elöbb kezdödik a trutyi? Mert nekem senki ne mondja, hogy ha a normál mensi elött két napig trutyizok, az OK. (Ráadásul minimális mennyiségüt, mintha nem is akarna megjönni.) Az OK, ha a friss vér elött néhány órával már kezd kevésbé friss (barnás) ürülni.
Tudod, sajnálatos módon már soha nem fogom megtudni, hogy végül is rendben voltak-e a hormonjaim (és hála Istennek már nincs is rá szükségem Kép), mert ugyan hormonszintmérés volt, de rossz hónapban (akkor csak a 44. napra jött meg).
(Igy utólag a högörbéimen is látszik, hogy nem volt OK, kár, hogy akkor azokat (januártól-árilisig önszorgalomból csináltam) senki sem látta. (És a Babanetet sem ismertem) Mert talán akkor hamarabb kiderült volna a baj is.)
Azt gondolom, hogy ha számodra nem elfogadtahó egy állapot akkor abba nem kell beletörödni.

Tudod igy utólag hihetetlennek tünik számomra is, hogy mennyit szenvedtem, görcsöltem rajta, hogy nincs baba. De azt hiszem, mégis jó volt, hogy igy alakult, mert együtt tudok érezni azokkal, aki hasonló helyzetben vannak. Perzse senkinek nem kivánom, hogy sokáig kelljen várnia, söt mindenki akkor legyen babás, amikor akarja, hogy az legyen. KépKépKép Egy olyan tapasztalat volt, amit még egyszer nem kivánok, de ami erösebbé tett. Reménykedni pedig megérte! Kép
Tégyleg, neked is csak a legjobbakat kivánom, hidd el, meg lesz az eredménye hamarosan! KépKépKépKép

Beszti
Beszti

Sziasztok!

Sajnos ugy alakult a dolog, hogy nem tudok menni a talcsira. Kép
De nektek jo beszélgetést! Kép

Beszti
Beszti

Sziasztok, a vasárnapi lista:

Cicó 4c 84 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 77 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 63 cn Györ 24 év
Melinda 3c 57 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 39 cn Budakeszi 32 év
Sien 13c 35 cn Budapest 28 év
Gitta 6c 35 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 34 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 31 cn Salgótarján 23 év
Djeszter 3c 30 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 30 cn Los Angeles 35 ev
Éva 29c 27 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 25 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 24 cn Budapest 31 év
Edina 7c 23 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 21 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 21 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 21 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 20 cn Miskolc 27
Kamilla 2c 19 cn Budapest 26 év
Kisvuk 3c 19 cn Svájc 27 év
Lella 11c 14 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 13 cn Galgamácsa 29 év
Kandi72 1c 13 cn Budapest 29 év
Edit 9c 10 cn Budapest 30 év
Edi 8c 6 cn Maglód 33 év
Lora 13c 4 cn Várpalota 24
Lora

Hali,

mi van a 30 nap fölöttiekkel? Tudtok roluk valamit?

Lora
Lora

Szia Beszti!
Ugy látszik,most kettesben beszélgetünk egész hétvégén!Kép
Az én trutyimrol: A fogamzásgátlo elött és alatt sosem volt trutyim, mensim mint a nagy könyvben.
Aztán abbahagytam, és onnantol kezdve vannak ezek az irdatlan hosszu ciklusaim (váltogatva néha rövidebbel), és a barna trutyi. A legutobbi esetben például pénteken kezdtem el, aztán az igazi vérzés csak következö csütörtökön kezdödött. De elözö napon már nagyon sok volt a barnaságom.Bocsi, ezekért a részletekért, de csak igy tudom leini.
Azért is kérdeztem meg, hogy a Te esetedben volt-e gyogszeres segitség, mert egyre jobban az az érzésem, hogy nálam sem megy spontán. Egy éve probálkozunk, de csak a nyáron mentünk el orvoshoz. Akkor megcsinált minden szürést mind a kettönknek, eredményeink tökéletesek, a férjmenek majdnem donor minöségü matyija van...Kép Azt mondta, hogy még probálkozzunk két honapot magunk,mert nem lát semmi hibát, lehet, hogy az idözitéssel van gond. Ez a két honap most letelt, és hétföre van idöponotom,most megyek vissza hozzá.
Röviden ennyi az esetem.
Szoval nem vagyok nagyon-nagyon elkeseredve a sikertelenség miatt (csak egy egész picit), hiszen az orvosi segitséges rész még csak most jön. Remélem hamar sikerül, és akkor én is elfelejthetem ezt az egész probálkozos idöszakot!
Szia!
Barbi
Barbi

KRISZTI!!!!!

Írtam neked egy e-mailt!!
Névtelen

KépSziasztok Találkás lányokKép
Köszönöm a zebrákat nagyon :-kedden el is viszem mindkettöt-hátha segítenek!
Legközelebb több idõt szeretnék köztetek eltölteni,mert hát ez kevés volt,de több a semmitõl!
Pucur holnapra keresi meg a barátnõm a sablont,este sms-ben elküldöm neked xy vagy xx kromoszóma van a bébidben!
Mindenkinek mégegyszer köszönöm!
KépKandi72Kép
Kandi72

Sziasztok!

Jó reggelt és napot! Kép

Szia Barbi!

Már máshol is olvastam, hogy a fogamzásgátló tabletták elfedhetik a peteérési zavarokat. Szerintem a hosszú és összevissza ciklusok nem jók, és nem tartom valószínünek, hogy a te hormoneredményeid (ugye volt ilyen?) jók lettek volna tényleg. Bocs... Kép Én is hasonlóképpen jártam a hormoneredményeim kiértékelésénél Kép: a doki tök jónak találta, söt azt mondta, hogy peteérés is volt a két idöpont között, aztán végül a 44. napra jött meg (nem voltam babás, teszt végig negatív), és én is ugy éreztem a jelekböl, hoy csak a 28-29. napon lehetett peteérésem, ha egyáltalán volt. Más orvos is mondott róla (a hormonokról) véleményt?
Mindezekkel együtt neked szerintem jobbak az esélyeid, mint nekem voltak, mert nekem közben még az egy petefészek (valószínüsége) is kiderült, ráadásul szerintem csak minden második hónapban van (volt) peteérésem a görbékböl. A gyógyiknál feltétlenül csináljon UH-t a doki (remélhetöleg saját magától is tenné), az téged is meg fog nyugtatni, ha tudod, hogy van peteérésed a gyógyszertöl. Elkeseredni meg tényleg nem érdemes. KépKép A szomszédunknak két gyerek után a harmadik csak 1,5 év alatt jött össze, pedig hát a két gyerek elég bizonyiték szokott lenni a termékenységükre (nem volt semmi orvosi bajuk).

Beszti
Beszti

Sziasztok!

Kriszti!
Láttam Erazmusz topicjában, hogy hiányolsz. Hát nem sok idõm van, de most megpróbálok írni.
Ha kérhetném, valaki javítson ki a listán.
30 c 3 cn 26 év Nyíregyháza
Elkezdtem a harmadik Metrodin-os ciklust. Most dupla inj.-t kapok. Ha most sem sikerül, akkor megyünk Debrecenbe inszem.-re.
Valaki nagyvonalakban leírná nekem a legfontosabb híreket?
Nagyon hiányoztatok ám nekem. Ugye tudjátok?
Akinek sikerült a baba annak szívbõl gratulálok, és sok boldogságot kívánok.Kép
Caldea, Szonja és mindenki!
Mi újság veletek?

Nagyon haragusztok rám, hogy sokáig távol voltam?

Mindenkit puszil: Éva
Éva

Sziasztok Lányok!KépKép

Végre újra itt! Már hiányzott nagyon a babanet..Kép

Jó volt a minitalcsi, remélem sok hasonlóban lesz még részünk!
Meddig tartott még utánunk?

Jó volt veletek...Kép

pussz,
Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Képzeljétek mi történt tegnap elkezdett fájni a hasam és délután megjött. Kicsit meglepõdtem mert
nem szabadna fél évig. Ma meg ömlik belõlem a vér és be is jelentkeztem a dokihoz. A szurira 2 hét múlva kellene csak mennem, de így muszáj le4sz ma is. Velem állandóan történik valami.

Caldea!

Olvastam a múltkori hozzászólásodat. Nálad hogy volt nem jött meg abszolút fél évig? Az elsõ szurit úgy 2 hete kaptam és most mégis megjött a vérzésem. Kíváncsi lennék a véleményedre.

Puszi

Andi
Andy

Lányoooooooooook!
Még nem olvastalak el benneteket, de nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott a talcsin. :-((((((. Szerettem volna felhívni valamelyikötöket, hogy értesítselek, de sajnos nem volt kéznél egyik telefonszám sem.
Az ok az az volt, hogy párommal Hévízre mentünk 3 napra. Úgy terveztük, hogy a 2 nap hazajövünk, azaz szombat este, de annyira jól éreztük magunkat, hogy nem jöttünk haza csak vasárnap késö délután. Bocsika mindenkitöl. A szívem fájt és sajgott és örültem, másfelöl meg örültem, hogy ennyire jól sikerült párommal ez a 3 nap!

Pusszancs,
Moni
mj

Szió Lányok!

Mikor talizunk megint??????????

Beszti!
Oyan jó olvasni amiket írsz. Mindig erõre kapok tõlük. Kép

Breki!
Miért nem jöttél a talira?

Ancsi!
Hazaértél rendesen? Jó lett volna ha megvársz és még az úton is tudunk dumcsizni. Kép

Gabó
Gabómanó

Sziasztok!!Kép

Ismet nagyon jo volt veletek!KépKép
Ezt a mondatot 1 ora alatt sikerult leirnom,csakhogy erzekeltessemveletek milyen helyen ulokKép
Sokaig maradtatok meg?Kimaradtam valami fontosbol?

puszi Kriszti
kriszti

Hahóóó!Kép
Gabó, drága!
Szívesen megvártalak volna, és szívesen dumcsiztam volna Veled, Veletek hazafelé is, de azt mondtad, a párocskád moziba akar menni veled, gondoltam akkor ez nem kérdés.Kép

Meddig maradtatok?

Kriszti!
Õszinte részvétem!Kép Tegyél egy függönyt a monitorra, talán nem látják meg hol jársz..Kép

Moni!
Kár hogy nem voltál a talcsin, hiányoztál!Kép
De azért remélem Hévízen is jól éreztetétek magatokat! Nagyon szép hely!Kép

Na, melózgatok 1 kicsit!

Ancsi
Ancsi

Sziasztok,
Elnézést mindenkitõl, de sajnos olyan családi dolgok jöttek közbe a hétvégén ami nem volt betervezett, de sajnos emiattKép nem tudtam résztvenni a vasárnapi talin. Mindenkitõl elnézést, de remélem Ti jól éreztétek MagatokatKép
Meséljetek milyen volt?

Breki
Breki

Gabómanó,
Bocs!Kép.Legközelebb feltétlenül ott leszek, leaglábbis megígérem.
Mi újság Veled? Sikeresen "becsikozódtál"Kép

Breki
breki

Lányok meséljetek mi a helyzet Monchival? Tudom nem tud jönni ide, de a talin biztos kibeszéltétek magatokat Vele.
Moni
mj

Sziasztok lányok,
már régóta olvaslak Titeket, de sajna nem tudok rendszeres hozzászólója lenni a beszélgetéseknek, mert csak ritkán vagyok gépközelben.
Szeretnék Tõletek egy kis segítséget, tanácsot kérni:
ajánlotta az orvosom, hogy kezdjek el hõmérõzni az ovuláció idejének megállapítása érdekében, aminek az értékeit, csak pár hét múlva fogja kiértékelni. Ami aggaszt az az, hogy nekem nincs 0,5 tized hõmérséklet emelkedésem, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Általában 36,5 és 36,7 között ingadozik, és a legmagasabb 36,8 volt.
Mit jelenthet ez? Pár éve voltam már terhes, de sajnos el kellett vetetnünk a babát, mert a nem tudott terhesség idején egy nagyon erõs gyógyszert szedtem.
Elképzelhetõ-e, hogy ennek ellenére nincs peteérésem?
Ha tudtok, volt hasonló "élményetek" légyszíves segítsetek, mert nagyon izgulok.
Nagyon köszi elõre is!
Esztike

Ma még senki sem listázott:

Cicó 4c 85 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 78 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 64 cn Györ 24 év
Melinda 3c 58 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 40 cn Budakeszi 32 év
Sien 13c 36 cn Budapest 28 év
Gitta 6c 36 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 35 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 32 cn Salgótarján 23 év
Djeszter 3c 31 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 31 cn Los Angeles 35 ev
Ildi 7c 26 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 25 cn Budapest 31 év
Edina 7c 24 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 22 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 22 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 22 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 21 cn Miskolc 27
Kamilla 2c 20 cn Budapest 26 év
Kisvuk 3c 20 cn Svájc 27 év
Lella 11c 15 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 14 cn Galgamácsa 29 év
Kandi72 1c 14 cn Budapest 29 év
Edit 9c 11 cn Budapest 30 év
Edi 8c 7 cn Maglód 33 év
Lora 13c 5 cn Várpalota 24
Éva 30c 3 cn Nyíregyháza 26 év

Beszti
Beszti

Móni!

Ha eredményes volt a Hévizi kiruccanás akkor biztosan megbocsájtanak.

Andy!

Bocsánat elfelejtettem megírni, az elsõ szuri után nekem (és még másoknak) is megjött. Kíváncsi vagyok mit mond a dokid. Szerintem felesleges találkoznotok egyszerûen megmondhatta volna mikor menj legközelebb.

Esztike!

Jók ezek a hõmérsékletek. Kb a 16. nap kezd el emelkedni 36,7 36,8 (peteérés után van). Elvileg elõtte kell akciózni. Menzesz elõtti nap leesik. Ha terhes vagy akkor (nem mindenkinél) 37 körül marad.

Caldea
caldea

Esztike!

Több minden is érdekelne, mielött válaszolnék. Elöször: hol méred (száj, hüvely, popó), mennyi ideig, milyen hömérövel?
Másodszor: mi volt a legalacsonyabb hömérsékleted, hol tartasz a ciklusban (leirhatnád az eddigi értékeidet a ciklusban...).
Ezek után lehet, hogy többet tudnánk mondani.

Beszti
Beszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?