Sziasztok
köszönöm a kedves fogadtatást,aranyosak vagytok!
Nem tudom milyen gyakran tudok jönni,mert azért Noel mellett van bőven tennivaló....majd azért igyekszem néha bekukkantani
Niki
Hát ez szuper,nagyon nagy gratula,de azért még halkan
de tuti minden rendben van,ha ilyen szépen erősödik a hcg a szervezetedben.Nagyon szorítok hogy kb két-3 hét múlva egy kis dobogó szivecskét láss azon a monitoron!!!!
Én elevitet szedtem Noellelnem volt ondom vele,elötte nem szedtem semmit,csak mikor már bizonyított volt a terhesség,de már előtte is nagyon fontos a folsav,mert már a kezdetektől sokban csökkenti a rendellenességek kockázatát.B12 vitaminnal szokták együtt szedni,mert a folsav felszívódásához szükség van B12 vitaminra.Hú és a hőd is nagyon szuper,ez már nemm kérdés,tuti biztos hogy jól befészkelte magát a babócád!
Drukk holnapra!!!
Kinga
Köszi a névdicsit,szerintünk is szép név,de a Bence is nagyon szép,tesóméknál is Bence van
Sajnálom a hányást,de talán csak túlette magát 6-8 hetesen nagyon megugrik az evés igényük,nálunk ez bejött.
Ana
Köszi a véleményt,azért nagyon kiváncsi vagyok a mai mit mutat majd...Köszi a dicsit a kisfiamra,bár az avatarom és a vonalzóm "ezer" éves,2 éve még mi is itt fórumoztunk aztán kerestünk egy zárt helyet,sajna azóta már az sem a régi,de sebaj,úgyis mindig kevés időm van.Majd ha ráérek kicsit lecserélem az avatart,meg a vonalzót.
Ja amúgy kislányra próbálunk gyúrni,úgyhogy most már nem bújunk össze,csak pár nap múlva
Szletícia
Sajnálom anyudat
És ne félj ha ott lesz a babád,mindent tudni fogsz,nyugi.tudod azok a bizonyos ösztönök!
Puszi Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.12 13:13-kor.