Sziasztok, csak gyors bejelentkezés részemről
Olyan jó, hogy tesztek fel képeket a kis babókákról, annyira szépek és édesek, csudahelyes lurkók mind egytől egyig
Niki, ügyes vagy fogyás téren, és drukkhegység holnap a tesztelés miatt, hátha abban is sikeres leszel most
Maccs, köszönöm kérdésedet, fogjuk rá, néha jobban vagyok, néha depisen... ez van.
Többen írtátok, hogy vitáztatok a párotokkal. Nálunk is volt a napokban is perpatvar itthon, lehet vmi a levegőben, de azt hiszem, ez talán normális egy kapcsolatban, mindig vannak hegyek és völgyek, nemigaz? Azért remélem, gyorsan kibékül mindenki a saját párjával, nem jó haragban élni
Nálunk megvolt Endike névnapja, anyóséktól kis Thomas mozdonyt kapott, pedig már volt itthon vagy 3, de sosem kérdezik meg, mit vegyenek
, anyuéktól egy nagy markolófélét kapott, tőlünk meg fagylaltkészítő gyurmaszettet kapott a lurkó, na meg persze a másik is, mert természetesen ketten játszhatnak a dolgokkal.
Holnap megint jönnek anyuék (ilyenkor eszembe jut, milyen szerencsés vagyok, Leti szegénykém már hiába várja anyuját
), és apukám beöltözik majd Mikulásnak
. Vicces lesz megint, mert minden évben felismerik Papát a gyerekek
, meg persze érdekes, hogy a Papának mindig akkor van dolga valahol, pont akkor nincs itt, amikor a Miku meg jön, aztán amikor a Miku megy, előkerül a Papa
Vasárnap meg megyünk mikulásvonatozni, ha addigra Szilikém meggyógyul, mert ma hőemelkedése lett, és egész nap fájt a feje. Persze a tanárnőnek hiába szólt szegénykém, az nem csinált semmit.
Mondtam neki, hogy erőszakosabbnak kell lenned kisfiam, ha vmit el akarsz érni
Azt hiszem, most ennyit tudok írni, mindenkinek drukkhegység, puszi, poci és babasimi, osszátok be