Új privát üzeneted érkezett!

himia
Budapest

Első ránézésre -,de ha megdöntöm a laptop kijelzőjét,akkor látom.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Himi :) én is látom, hogy dereng valami, de meg lehet valahogy buherálni ám, egy régi topicban meg tudták csinálni-néhány lány.Valahogy sötétiteni kell asszem egy kicsit.
nem tudja valaki közületek, hogy kell?

Kép
meli0805

Kép

Kép
meli0805

sikerült.Ugye, hogy így jobb?

Kép
meli0805

ez viszomt már nem szellem :wink: csak mesötétitettem egy kicsit

Kép
meli0805

Egyébként a 30. napba belefér még ez a halovány.Nekem a 34. nap volt olyan erős, mint a kontrollcsik.És naponta duplázódik a HCG.Nem?

Kép
meli0805

2 naponta duplázódik a Hcg, na gyors visszaolvasok :wink:
chamomilla
Pécs

himia, ez nem szellemcsík! szerintem pozitív, az enyém halványabb volt 10-sel, a Lily meg nem mutatott semmit, az 25-ös teszt, szóval szerintem HAJRÁ :D :D :D

meli, én másfél éve nem szoptatok, szóval el fogok menni endokrinológushoz, de mire időpontot kapok....komolyan az ember azt hinné, ha orvosi jár előnyt élvez, hát nem :roll: amúgy nálad még normális ha van tej, prolaktin még lehet magas szoptatás után, nem szűnik meg azonnal.
Magas prolaktinra hat az oxitocin, ösztrogén (utóbbi nem bizonyított), mechanikai inger, ha nem szoptat az ember, nem normális, valószínű anyagcserebetegségek...ritka esetben agydaganat.
chamomilla
Pécs

Te jó ég Milla! :shock: sokszor azt vettem észre, hogy ha túl sokat tud az ember, annál parásabb......én olvasok sokmindent, pl. a terhességem alatt nem mertem netezni sem, mert féltem, hogy "rosszakat" találok.Pláne aki egészségügyes :roll:
Drukk Neked!
Vérvizsgálat volt már egyébként?

Kép
meli0805

Sziasztok!
1 a hcg-m.Tehát nem nagyon vagyok terhes.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda :( sajnálom
Nem vagyok igazán képben, neked spontán baba lett volna?

Kép
meli0805

spontán sikerült,de spontán nem maradt meg.Az jó,ha nem vagyok terhes,mert akkor nem kell megismételni a műtétet,mert sajnos be kellett fejezni.Ez lett volna a 3. babánk,első kettő komplikációmentes volt.2 hónap múlva próbálkozhatunk.

Hú Himia,ez poziiiiiiiiii!!!!!
Nem garulálok csak másnap,amikorra nem várod.Én hülye babonás vagyok!De ez igen,ez pozi!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

jajj, csajok :) annyira izgatott vagyok! nagyon remélem, hogy ez tényleg ez tényleg pozitív :D:D hétfõn csinálok egy másik teszttel. tudtok mondani érzékenyebb tesztet?
himia
Budapest

himia, tuti pozitív!!! Vegyél dm-ben coraxot, az olyan 700 Ft körül van, 20-as érzékenységű. Vagy gyógyszertárban Medlilab, Gabriel, mind 20-as, terhesen ilyeneket lőttem el a kicsi fiamnál és nagyon erős pozitív volt a nemvárt után! De a Lily is jó, hétfőn már tuti erősebb lesz, addigra lesz olyan koncentráció, hogy erősödjön a csík!
chamomilla
Pécs

meli, én is mindig mindent elolvasok, de azért nem baj, abból is tanulok :D
chamomilla
Pécs

Sziasztok Lányok!

Kérlek írjatok valamit a tesztekről!

Miket használtok, hol szerzitek be, és mennyibe kerülnek!!!!

Köszi

Andi
csillagvirag1225
Vác

internetről one step-pet nem szabad használni,hiába 70 ft/db,olyat nem szabad.
Én ovut is onnan használtam,de a spontánkodásnál jött nekünk össze,úgyhogy nem használok már azt sem.
Nekem a Gabriel after 3 jött be most az utolsónál,tán 25ös érzékenységű,de erősebb volt a délutáni abból,mint a reggeli elvileg 10 érzékenységű one step.
Gyógyszertárba vettem,1100 ft,de ha terhes az ember,az a pár száz forint szerintem nem számít,úgyértem veszek egy fos tescosat 300 ft-ért,és 3 napig izgulhatok,hogy ott-e a csík,vagy nem,vagy megveszem 1000ért,és egyértelmű.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Drusza :) tehát akkor attól is függ, hogy milyen olcsó egy teszt? :shock: azokban akkor nem lehet megbízni.
Én a dm-ben szoktam venni a húúúú, nem jut eszembe, de a legolcsóbb és 2 db van benne.
Én úgy gondolom, ha terhes vagy, a szar olcsó is kimutatja.Bár akkor már keményen az 5. héten kell lenni, hogy jó erős legyen és egyértelmű :)

Himi :D ma nem csinálsz? :wink: én megmondom őszintén amit linkeltél azon semmit nem láttam, de így lesötétitve jobb, ugye?
Ha ilyen lesz még, csak szóljatok buhermaistro-nak :lol:

Kép
meli0805

És azt honnan lehet tudni, melyik milyen érzékenységű?Mert az nincs feltüntetve a teszteken, nem?

Kép
meli0805

de a dobozon rajta van,elvileg.én is 4-szer néztem meg,mire megtaláltam,de van amelyiken a használati papíron van.Érted?Drusza,Isten éltessen minket!! :lol: :lol:
http://www.pirulapatika.hu/8880000165570/adatlap

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Lányok,e fölött a topic fölött van nem sokkal a babaproject 2009 indul,ott van abban a 14 oldalon egy kép,alatta egy kis ismertető a képről.Ahol a 3 lány van,és én vagyok középen egy kicsit kell lefelé menni.
Hisztek az ilyen francokban?Előző képen a férjem meg a fiam,alatta is én vagyok pár hozzászólással.Ha megnéztek tudtok arcot kapcsolni hozzám.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nagy ráérésemben elolvastam a másik topic beli hozzászólásaimat,és én egyszer a 8 héten csináltam egy full nega tesztet a wondfo biotek-kel vagy mivel...csak eszembe jutott,hogy nekem az is nega lett!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

nah, én nem tudom, hogy most akkor mi van. most ellõttem itt a munkahelyen egy one minute-ot, az csont negatív. sehol csík. :( most akkor mi van?
himia
Budapest

Szia!
Mikor nem kell megjönni?
Veszel egy műanyag tesztet,ami 1000 ft környékén van,és majd az megmondja a tuti.
Az one-val kezdődőek nekem nem szimpik.
Ez is papírcsík,amit ma lőttél?

Kép
Kép

Kép
melinda1985

himia, vegyél gyógyszertárban gabrielt vagy medilabot. És reggeli pisit nézz, akár holnap reggel. Tuti erős pozi lesz ha van bébi!!!
chamomilla
Pécs

melinda mindjárt lecsekkollak. Rólam is van fent kép :wink:
chamomilla
Pécs

melinda, nagyon durva az a kép, beleborzongtam!!! Húúúúú, én alapjáraton földhözragadt vagyok, de az ilyesmiben simán hiszek :D :D :D :D
chamomilla
Pécs

ma nem kéne. és elkezdtem görcsölni. :(
himia
Budapest

hátha nem jön Himia,én drukkolok,de szerintem mindenki!

Milla,téged hol lehet megkukkolni?kiváncsi vagyok rád,én kapcsoltam arcot hozzád,megnézem sokat tévedtem-e.hát a képembe én is beleborzongtam utólag,és fogom a hasam,aznapra vártam.. :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

most voltam wc-n, és jelentem: megjött. :( akkor hamis volt a teszt?
himia
Budapest

Sziasztok!Azon a teszten tényleg volt valami,hamis + nincs,én úgy tudom.Szerintem ez az a kategória,amiről a dokim beszélt,hogy sok nő észre sem veszi,és még azelőtt vége szakad,hogy lényegében elkezdődött volna.Sajnálom.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

megmondom nektek őszíntén én nem láttam semmit azon a képen, és senkinek nem akartam elvenni a kedvét, ezért nem is kommenteltem...nem gondolom, hogy terhesség lett volna, ha volt is rajta valami akkor sem volt rózsaszín csík, tehát fals volt a teszt vagy csak hibás.

ne csüggedj himia, és ne gondolkozz azon, hogy most vajon elvetéltél-e vagy ....

új hónap, új remények :) karácsonykor is lesz sok romantikus pillanat, ami segíthet a baba fogantatásában... és nem karácsonyra lesz pozi teszted, hanem újévkor... az meg még jobb, új év, új kezdet. 8) :!:

Kép
selyem
Pécs

hú himia sajnálom! Olyan nincs hogy egy teszt álpozitív...max szellemcsíkos, ha idő után becsíkosodik (mint nálam.....), ha időn belül van rajta csík, akkor az pozitív, akármilyen halvány. Mikor lett csíkos?

én most jöttem haza, de annyira nincs kedvem tanulni, pedig nagyon kell, akkora nyomi vagyok, pont születésnapomra sikerült felvennem az anatómia vizsgát....nagyon sokat kéne gyakorolnom....na abbahagytam, csak kicsit be vagyok tojva, na.

melinda, tényleg nagyon durva a képed, hihetetlen!!!! :shock: :shock: :shock: 8)
hú én nem is tudom hol vagyok itt fent, mindjárt megnézem. Sokat írtam a 2010-es babaprojectesbe, csak annyi időm elment rá -nagyon pörög az a topik- hogy inkább nem írok, nem tudom követni, csak ha örökké ott lógok, azt meg nem kéne....inkább tanulnék helyette, vagy ugye ott vannak a gyerekek :oops:
chamomilla
Pécs

183 és 184. oldal a Babaproject 2010-es topikban. Van mindenféle, még a szülés utáni dagadt korszakomból is 8) :wink:
chamomilla
Pécs

Milla,én ilyennek képzeltelek,csak 5-cm-rel rövidebb hajjal,meg 4 árnyalattal világosabbnak.De komolyan!!Hát ez tök jó!!
Selyemet is hasonlónak gondolom hajszínileg,meg hajformailag,de arcot hozzá nem tudok kapcsolni.
Himiához meg totál nem.
Melcsi druszám világosbarna szerintem.Csandit meg vörörsesnek képzelem! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok.

kicsit eltűntem,hogy egyszer hátha jó hírrel jövök,de mégsem.
42.napom van ma -és én is úgy látom,hogy megjön,görcsölök én is stb + már a wcpapíron mutatkoznak a jelek (bocsi a részletességért).
hát ez egy ilyen hónap lett nekünk :( :(
A Hcg teszt persze csont nega (LH is ) -de így örülök is neki.carabb lett volna ha pozi a teszt és utána meg mensi...
Volt benne ráció,hogy az LH-n csak egy csík volt...
Meg legalább folytatom a fogyókúrát-ha már pozitívan kell gondolkodni :)
Pedig olyan aranyos volt apósom tegnap...azt álmodta,hogy terhes vagyok :)

Melinda.ez jó.tiszta jó kedvem lett,ahogy találgatsz :) :) súgok..hosszú szőkés-barna hajam van :)

Andi
csandi26
Szolnok

annyira durván görcsöltem, hogy majdnem elájultam vásárlások közepette. :(
mindenki pozinak mondta a tesztem, szülésznõnek tanuló barátnõm is.
nah mindegy. minden úgy történik, ahogy lennie kell.
amúgy melinda, jelenleg középbarna hajam van, váll alá ér kicsit. sajnos le kellett levágni, pedig már derékig ért.
nem baj, jövõre hosszú haj és baba is lesz :)
himia
Budapest

Sziasztok Lányok :)

Himia :? pedig a sötétitett képen látszik a csik é s rózsaszin :?
meg ha ennyire erősen görcsölsz, valami tuti volt :?
Nekem is volt egyébként ilyen, pár hónapja.De lehet tényleg teszthiba is.
Ne csüggedj!!!!!
Nekem vil. barna hosszú hajam van.

De mi lenne csajok, ha iwiwen kukkolnánk megy egymást.Akit érdekel, priviben elküldöm a nevemet.

Én is érzem sajna a jeleket már magamon, hogy meg fog jönni.Kiváncsi vagyok az első szopimentes hónapomra, hogy alakul a pirim.

Kép
meli0805

Drusza, téged is meglestelek, nagyon helyes vagy te is!
Hát nem semmi!Hogy történt ez? :shock: Basszus :lol:

Kép
meli0805

haha milla ezek után téged foglak figyelni az utcán... :) egyébként megdöbbentettél... hasonlónak képzeltelek el, és ez tök érdekes. mondjuk kicsit "ducibbnak", mármint a sovány alakodhoz képest.na...érted :lol:

és mennyire meg tudja változtatni egy ember karakterét az, hogy hány kg... döbbenetes.teljesen másmilyennek nézel ki azokon a képeken.

melinda: nem tévedtél sokat, ami engem illet. :)
csak esküvős képedet láttam, de az is elég sötét volt, tehetnél fel másikat is. én egyébként hosszú vállaláérő hajúnak és világosabb barnának képzeletelek, mint a képen.

csandi: én pont világosbarnának képzeltelek, vállig érő hajjal :)
himia: vékony, csontos, világos bőrű és mogyoróbarna haj... de lehet teljesen más vagy :)

Kép
selyem
Pécs

.g
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára selyem 2010.12.06 22:32-kor.

Kép
selyem
Pécs

sztem is

Kép
kacshici

selyem, te tudsz valamit :)

esküszöm, ez most jó kedvre derít a dolgok ellenére. barátom is azt mondja, hogy valószínûleg volt akkor valami mivel én nem szoktam görcsölni ennyire. meg ma délelõtt, mikor megjött, olyan volt, mintha valami ki"csúszott" volna belõlem. csak leültem, és mint egy darab valami kiesett.
himia
Budapest

selyem, én is tök hasonlóan képzeltelek el! Ma megyek a gyerekekkel a közgázos Mikulásra, 18-kor kezdődik :wink:
chamomilla
Pécs

Milla :D basszus, de jól nézel ki! :shock:

Szóval senki nincs fenn iwiwen? :shock:

Hú, Himi, akkor tényleg! :?
Selyem, megleslek téged is!

Kacshici :shock: kicsit bővebben magadról?

Kép
meli0805

Selyem :) jók a képek!!! :wink: annyira hasonlitasz egy tolna megyei ismerősömhöz!

Kép
meli0805

én mindenhol fenn vagyok. :)
himia
Budapest

én és a párom még múlt hónapban.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 5528_n.jpg
himia
Budapest

Húúú, micsoda rocklady vagy! :D

Kép
meli0805