Új privát üzeneted érkezett!

meli: 32 napos ciklus? akkor neked duplán kell lennie pé-d nek... orvost nem kérdezted még erről?

de mindegy is, azt mondják 2 naponta együtt lenni és kész is :)

Kép
selyem
Pécs

Hali.

selyem.fiamnál nálam is barnás-rózsaszín volt a wc-papíron.ezért nem is gondoltam rá...én naív...:) hogy terhes lennék..de mégis.
nyugi.ha 1-2napig nem jön meg akkor minden oké

ÁÁ..lehet nem lesz itt tesztelés..nagyon fájdogál a hasam.:(

andi
csandi26
Szolnok

Sziasztok!
Üdv az újaknak!
selyem drukkolok, nagyon klasszak az lh tesztjeid :wink: valahogy úgy érzem babás vagy, komolyan :wink:

Na mi meg átbeszéltük ezt az egész baba-ügyet....jön, amikor jönni akar. Ha nem, az sem baj, így sem könnyű 2-vel. Mármint a férjem nagyon szeretné, de én nem 100%-ban. Ha nem lennék 30 éves, akkor nem gondolkodnék ennyit, de így kénytelen vagyok. Azért orvos-jelöltként nem mindegy, mikor kerülök munkába sajnos....és tuti halasztanom kéne. OK, van 2 diplomám, de akkor is, én már nagyon szeretnék a szakmában dolgozni és abba nekem nagyon nem fér bele 3. bébi, no meg anyám....nélküle nem menne, a segítsége nélkül, de annyira nehezen viselem el így is, türelmetlen nagyon a fiúkkal, de kénytelen vagyok gyakran rábízni őket, most is betegek voltak. Viszont szeretnék még, csak asszem nem most....de megbeszéltük, nem védekezünk és ha terhes leszek, akkor hurrá:)
chamomilla
Pécs

szia milla

rég hallottunk felőled :) örülök, hogy minden rendben van veled és veletek. teljesen megértem a te álláspontodat, hogy most a tanulásra szeretnél koncentrálni...

de azért reálisan nézve, ha nem védekezik az ember 4 hónapon belül átlagba teherbe esik, de ha nem is akkor egy éven belül 80% 8)

azért remélem minden úgy sül majd el, ahogyan szeretnéd.

a tesztek alapján én nem bizakodok. semmit sem érzek..feltettem egy kérdést gyakorikérdéseken és válaszolt a csajszi, hogy 2.ára nem várja és pozit tesztelt tegnap....a mázlista. nekem a hcg tesztem negatív volt két napja, egy halovány csík sem volt rajta. hát, ezért nem élem bele magam...pedig már a férjem is nagyon szeretné, nagyon várja. :roll:

Kép
selyem
Pécs

Sziasztok Meli és Csandi!
Selyem,nekem bent a kórházban azt mondták,hogy a rózsaszín nem jó késésnél,így,hogy nem jött meg,"emlékszik" a szervezet,de ha jó helyen van,ott is marad,jöhet akármilyen színű akármi.És az a lényeg még,hogy amikor meg kellene jönnie,akkor lehet ilyen akármi is,ne félidőbe,mert akkor nem nagyon jó.Jól írom Selyem?Nekem ezt mondták a kórházban.
Andi,pisilsz valamibe és várod a postást?Én csináltam már ilyet... :lol: Mégsem akartam a reggeli pisit elszalasztani... :lol:
Himia?Merre vagy?
Betelefonáltam a kórházba,kész a szövettan,de nem mondtak semmit,sőt időpontra kell visszamennem.A barátnőmnek megmondták telefonom az eredményt,jó lett neki minden,mármint genetikailag,mert szegény 20 hetes babával a hasában volt,aki már legalább 1 hete nem élt,ez nagyon szörnyű.Ő volt az,aki ilyenekkel volt a kórházba,mint én már 2szer is,őmiatta nem ragaszkodtam annyira hogy mindenáron benttartsam,mert ha bizony menni akar,engedni kell,szerintem.
Úúúúú,nekem takarodó,mert reggel ébresztenek a gyerekek....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Hali.

Melinda.ja-ja ,úgy lesz ahogy mondod :lol: :lol: begyűjtöm,aztán várakozó álláspontba teszem :lol: ...csak ne várjon hiába,mármint a postásra.

selyem.én is detto így vagyok.a 2gyerkőcömnél olyan hamar voltak tünetek-már azelőtt is,hogy pozi legyen a teszt.most semmi.már tényleg nem tudom,hogy mit gondoljak.

Andi
csandi26
Szolnok

jó reggelt! na én meg elaludtam rendesen....így csak délre megyek be az egyetemre 8) mondjuk tanulnom kéne, nem itt ülni :D

Drukkolok lányok, csandi várod már a postást, mi? :)))

selyem, igaz amiket írsz, meg pláne a statisztika nálam rendesen bejátszik, azért a 2 fiam is azonnal összejött....ezt a nem védekezést úgy gondoltam, hogy azért pé környékén nem engedem úgy rendesen....érted :oops: ha azon kívül összejön akkor a babának jönni kell, mint ahogy a nagyfiam is jött 8)
chamomilla
Pécs

így legalább a férjem lelke is megnyugszik...én megértem őt is, 32 éves, nem 40 évesen akar megint apa lenni, de akkor is, ő simán dolgozhat, elvégzett 3 egyetemet stb, nekem jár áldozattal, kétszer meg már megtettem, ezért vagyok még mindig 30 évesen is iskolapadban, és ez nem olyan iskola amit csak úgy hipp-hopp elvégez az ember. Biológuson fele ennyi tanulással kitűnő voltam, közgázon semmit nem tanultam, 3-4 között elvégeztem. Itt az ember meg hülyére tanulhatja magát és néha örömtáncot jár a kettesért....és ezt senki nem tudja, csak aki ugyanúgy benne van, mint én.
chamomilla
Pécs

ma reggel teszteltem egyet, hát ez is csont nega lett. nincs baba, nem gond... csak nem értem mi kell ahooz, hogy összejöjjön?!?! két fiatal egészséges ember...havi 15-17 alkalom együttlét, ovuteszt kutyafüle... az egyéjszakás "besikerült" terhességek meg dühítőek.... babát szeretnénk! nem vagyok türelmetlen mert csak most kezdtük az egészet, csak tényleg érthetetlen hogy valakinek egy röpke együttlétből sikerül mások meg éveket várnak egy babára.

nem jött még meg ugyan, de biztos megfog, ha nega a teszt. csajok mit csináltam rosszul? :? :?: :roll: talán az a baj, hogy rögtön rohantam fürdeni és nem hagytam időt nekik, hogy felmásszanak? a férjem szerint az...

bocs, a nyavajgásért....

Kép
selyem
Pécs

Hali!
Elvileg nincs köze hozzá,és a gyakorin olvastam,hogy a párnak úgy jött össze,hogy alig fejezték be rohantak zuhanyozni mert késésbe voltak.Amíg nem jött meg,ne búslakodj.Nem emlékszel a 3 napos késésnél milyen rossz tesztem volt?Alig láttam a 2. csíkot.
Hődet mérted reggel?
Csandi?Postás?
Milla,én férjem is 32.Én meg 25. :roll: az most sok vagy kevés? :roll:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

melinda: a hőmet nem mérem. és következő hónaptól hagyom az egészet, úgy ahogy van.. karácsonyi felfordulás, nem lesz időm ezen gondolkodni,annyit kell tanulnom................................................

25évesen, hogy lennél már idős? :) nyugi te is ráérsz még, hiszen már van 2 gyerkőcöd is, méghozzá 3 év alattiak.

Kép
selyem
Pécs

Sziasztok!

Hú, ti aztán termeltek, Csajok :lol:

Selyem :? sajnálom a nega tesztet, hányadik dpo-n vagy?
Voltál már kivizsgáláson babával kapcsolatban? (ja, én hülye, most olvasom, hogy most kezdtétek :oops: )
Azért holnap is lőj egy tesztet....
De ne türelmetlenkedj, nekünk 2 év után jött össze, bár nálam voltak gondok is.

Camilla :) neked mennyi idősek a gyerkőceid? És milyen dokinéni leszel? Én is eü-s vagyok, csak állateüs.És nem doki
8)

Csandi, megjött a postás? :D

Melinda, meg a többiek :lol: szemtelenül fiatalok vagytok :lol:

Kép
meli0805

szia meli: amikor terhes az ember mindenki arról beszél, hogy azt lehet érezni. csajok ti is éreztétek?

amúgy olyan 13-4 dpo körül vagyok, és ennyi is a lutheálisom.

nem türelmetlenkedem, csak azt hittem elsőre sikerül majd, vagy másodikra... anyám 5 gyereket szült, tehát elég termékeny. ezért gondoltam velem sem lesz baj. ezek szerint gyakorolnom kell még a türelmet :)

egyébként nem mindenki ilyen szemtelenül fiatal, csak én a 20mal, meg melinda a 25ével :)

vagy lehet hogy himia is? nem emlékszem...

Kép
selyem
Pécs

sziasztok.

Nem jött a postás.. :evil: :( ,de piri sem még.ma van ugye a 37.napom.Kaptam barinőmtől egy 10-es tesztet és csontnega.
Mi a fene van?!

Andi
csandi26
Szolnok

úgy látszik ez egy ilyen hónap :D

Kép
selyem
Pécs

megjött :)

Kép
selyem
Pécs

selyem...na frankó...pedig úgy szorítottam neked :? de nyugi még nagyon fiatal vagy, ne csüggedj...semmi baj nincs szerintem, csak tudom hogy idegesítő. figyi, próbáljátok majd meg úgy hogy gyertyába állsz utána :oops: komolyan, nem vicc, ne folyjon ki és ne fürödj meg utána (legalább is 1 órán belül ne)

csandi :( 10-es tesztek már csak ilyenek, vagy átvágnak, mint engem 2. halvány csíkkal

meli, Marci 3 lesz márciusban, Milán nyáron volt 6 éves.

melinda, dehogy sok a 25 éved, a férjed is 32 évesen még tök időben van. Az enyém is ezért akar most még gyereket, nem 40 évesen....most még fel van rá pörögve, később annál nehezebb.
chamomilla
Pécs

szia milla

olvastam erről a gyertyázásról, szerinted hatásos? egyedül csak ezt nem tettük meg az ügy érdekében, persze a "benntartáson" kívül. de vajon ez az ami majd betalál? :roll: :idea: :?:

kb. augusztus óta nem védekezünk...eleinte csak azzal, hogy nem voltunk a zöld napokon együtt, aztán októbertől mindent bele alapon ment. ezt eddig nem említettem, mert ki is ment a fejemből...a férjem hívta fel ma rá a figyelmemet. szegény kicsit ki volt akadva, mert ráizgult a babatémára :) folyamatosan felhozza a témát, célozgat, szeretné ha kismama lennék... nagyon aranyos 8) :) :wink:

milla: milyen volt amikor terhes lettél az elsővel? lehet hogy kérdeztem már nem tudom
:oops: :oops: :oops:
úgy értem, egyetemista voltál, pocakkal jártál suliba? hogy oldottad meg? milyen volt a szülés? orvosok?

olvastam olyanokat, hogy a fiatal anyukákról lesajnáló a vélemény...

Kép
selyem
Pécs

én a kisebbik fiamnál gyertyáztam, második nekifutásra jött össze, 2007 nyarán.
Nagyobbik fiamnál meg meséltem, nem volt tervezett...és abban a hónapban nagyon keveset voltunk együtt, meg gyógyszert is szedtem és elcsúsztam vele, ez pont 7 éve volt, 2003 nov.5-én jött meg utoljára, akkor voltam 23 éves.
Előnyöm nem származott a terhességből az biztos, pl a bioszon 8 hónapos terhesen úgy kivágtak szóbeli vizsgán, hogy majdnem megszültem :D pláne azt a tanárt nem érdekli, akinek nincs gyereke....az első fiamnál ugye pont vizsgaidőszakban töltöttem a 7. hetet, de olyan vészes hányásom volt, hogy veszélyeztettként kórházból jártam vizsgázni saját felelősségemre....addig lekapcsoltak az infúzióról. Következő féléven passzívon voltam. Nyáron szültem, szeptembertől meg átmentem levelezőre minkét szakomon, így szépen párhuzamosan jártam egyetemre, de úgy meg simán belefért. Most az orvosin 2. éves vagyok, mert kapásból nem is iratkoztam be, amikor terhes lettem....inkább rá 2 évre újrafelvételiztem, amikor már elmúlott 1 éves a gyerek. Tavaly nem is járt nagyon bölcsibe, mert Pesten nem lehet bekerülni, diákhitelből fizettem a magánbölcsit....de a biosz miatt sok felmentésem volt, szóval nem kellett sokat nélkülöznünk egymást. Most itt Pécsett könnyebb, hogy itt vannak a nagyszülők, pl reggel sokszor após viszi őket, mert nem gyakran járok 8-ra
chamomilla
Pécs

Hali.

Milla.mikor született a nagyobbik gyerkőcöd?
mert nagyon úgy számolok,hogy a lányommal kb egyidős.Lánykám 2004.08.17-én született.

selyem.hajrá,következő hónap.de az tuti,hogy minél jobban akarja az ember ..nem sikerül.A gyertyázás szerintem is jó ötlet :)

Andi
csandi26
Szolnok

igen, én is nagyon fiatal vagyok a magam 22 évével.
nekem elvileg 5én kéne megjönnie, illetve nem kéne. hát nem tudom. nem igazán bizakodom. szerintem nem lesz szerencsém.
himia
Budapest

Sziasztok,hű,termeltetek!
Sajnálom Selyem,talán egy szilveszteri + teszt vár majd rád.
Én egy márc 15-it szeretnék.
Majd holnap megmondja a doki.Szorítsatok 12-13 között.
Csandi,az internetes 10-es tesztek egy rakás sz@rok,one step-pes nekem is nega lett a reggeliből,2 nap múlva meg a 25-ös gabriel délutániból szép pozi.
Én nem terveztem a fiamat,észre se vettem,hogy egy hete kihányom a kávét minden reggel,azt hittem eltelt vele a szervezetem,és én mindennap leerőszakoltam.Bár azt tudjátok,hogy 1 szex volt abban a hónapban. :oops:
De nem éreztem semmit.Ezt a mellfeszülést én nem éreztem sosem.Lehet azért mert extra mérettel rendelkezem,de ezek a szurkák sosem voltak se mellbe,se hasba....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

szúrkák a mellben. 1 hete kb néha beleszúr, de akkor nagyon. mintha kicsit teltebbek is lennének. :S ha baba van, akkor 3 hetes a kalkulátor szerint. illetve 3 hetes terhes vagyok. nagyon nem akarom, hogy megjöjjön hétvégén.
himia
Budapest

himia. drukk.ezek jó jelek.

melinda...meg is nézem,nekem milyen volt...basszus...nekem is one step.Lehet veszek egyet holnap gyógyszertárban egyet.nálam mind2 gyereknél medilab mutatta ki.az azt hiszem 20-as érzékenységű.na majd meglátjuk.

Andi
csandi26
Szolnok

Akkor hajrá,mert én az one stepnek nem hiszek! :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

én vaterás wondfo teszteket használtam eddig...és mindig igazat mondott 8)

én is a szilveszteri pozitívban reménykedek. a karácsonyi meghitt hangulat remélem rásegít az egészre 8)

andi: lássuk a tesztet

Kép
selyem
Pécs

Csandi,igen,lásuk-lásssuk,remélem tettél félre a reggeliből... :lol:
Ja,Selyem,én is gyertyáztam most... :lol:
Na lasssan készülök,mert délre mennem kell,hajmosás,minden,azt nem tudom,hogy vizsgál-e.
Himia,bízzunk benne,hogy sikerülni fog,mint ahogy Selyemnek is a szilveszteri pozi! :D

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!
Meg van az erdmény,most már tök okos lettem :lol:
Milla,ha fordítanál megköszönném! :lol:
Ökölnyi tömegben szürke szövetlemezek és alvadékos vér.
A vizsgálati anyagban deciduas stromajú endometrium ismerhető fel. A stromaban vizenyős fellazulás látható,néhol lymphocytak jelennek meg.A mirigyek kanyargósak,lumenüket világos,secretios hengersejtek bélelik bázison ülő maggal.Magzati elemet nem találtam.
Residuum deciduae verosimiliter post abortum spontaneum.Magzati elemet,mely az intrauterin graviditást egyértelműen bizonyítaná nem találtam.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

sziasztok,
himai drukk!

amúgy én éreztem, amikor terhes voltam az elsőnél, tök nagyok lettek a melleim és durván feszültek....ezért is vettem tesztet és igazolt, Gabriel 20-as durván erős pozi volt a nem várt napján.

melinda: Méhnyálkahártya=endometrium (ez a méh legbelső rétege, az izom alatt -miometrium alatt, tehát a méh üregét ez borítja) Általában a ciklus második felében, a beágyazódás megtörténik a megtermékenyítést követő 7. napon, ekkor az embrió beágyazódik az endometriumba. Ez a 12. napon fejeződik be (ha nem történne meg ez, lelöködik az endometrium és megjön a mensi....) MAjd progeszteron hatására (sárgatest termeli ---> sárgatest a visszamaradt tüsző, amiből kilrepedt a petesejt) az endometrium stroma sejtjei deciduális átalakuláson mennek át, tehát a decidua sejtek akkor jönnek létre, ha beágyazósott embrio is volt. Az embrioból származó chorionbolyhok, a deciduasejtek és az intervilllozus tér együtt fogja adni a méhlepényt. De létezik decidua menstrualis sejt is, ami a nem terhes méhre jellemző mensi alatt. Itt amit írtál nem jön le, hogy melyik decidua sejtre gondol. (van egy pár, pl decidua basalis, decidua spongiosa, stb ezek terhesség esetén....)

lymphocyta az fehérvérsejtet jelent, van az mindenhol a szervezetben
az a lényeg, hogy a fent említett elemekből levonható az a következtetés -ez az én véleményem-hogy spontán abortuszod volt, annak ellenére, hogy magzati elemeket nem talált (szövet, sejtek, stb) mármint azt írja, hogy spontán abortsuz, de mivel nem találta meg a magzati elemeket, egyértelműen nem bizonyított az intrauterin graviditás=méhen belüli terhesség.

de mivel volt pozi teszted, kimaradt mensid, majd amiket írtál...szóval sajna spontán ab.
chamomilla
Pécs

Sziasztok.

Megjöttek a tesztek,tettem is félre,de annyira nega még a jósteszt is,hogy csak na.teljes száradás után is csak alig látszik a 2.vonal.
De akkor mi a fenéért nem jön meg????????????????????
Az mondjuk egy kicsit furi,hogy a kontroll vonal is elég halvány :roll:
-a rendes HCG-n nem ilyen szokott lenni....
Holnap újra próba,legalább friss pisiből :lol:

Andi
csandi26
Szolnok

Milla köszi!
Reggel kérünk friss tesztet! :D Ja + kérünk! :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

csandi, lehet, hogy hibás volt akkor a teszt.

nekem barátom mondta tegnap jegyezte meg, hogy nagyobbak lettek a melleim, meg tömörebbek. ez lehet jó jel? 3 nap múlva nem várom :S
himia
Budapest

himia.

simán jó jelek :) :) nagyon drukk.
ma megint löttem LH-t és brutál nega,most már az az icipici második vonal sincs.röhej
:twisted:
csandi26
Szolnok

én nem értek ehhez a jósteszteléshez, szóval hozzászólni se tudok, hogy mi lehet a baj.

ha nem jön meg hétvégén, érdemes tesztet csinálnom, vagy várjak még vele? kb. egy hete csináltam, akkor negatív volt , bár akkor a petefészek szúrkáláson mást nem éreztem. de most, hogy a melleim is duzzadtabbak - és nem csak én vettem észre... szóval vegyek tesztet és kíváncsiskodjak? :)
himia
Budapest

jóstesztelés: szerintem ha nincs csíkod, akkor nincs baba valami más a baj...

himia: nekem 1 héttel mensi előtt kezdenek duzzadni...és tart a mensi napjáig. ha én észlelném a tüneteket, tudnám hogy nincs baba. önmagában a duzzanat normális pms tünet. ha fáj vagy feszül az inkább terhesség jele, ugyanis a melled felkészül a tejtermelésre :)
ha az ember nagyon akarja a babát bármelyik terhességi tünetet tudja produkálni :) velem is volt így kb. 3-4 hónapja, már undorodtam a szagoktól meg minden.

http://babatervezok.otthona.net/pms.shtml[url]

azért én drukkolok. :!:

EZT NÉZZÉTEK MEG!!!

http://www.youtube.com/watch?v=v0mUPr68 ... _embedded#![/url]

Kép
selyem
Pécs

Sziasztok!
Én nem hiszek a jósteszteknek se,főleg,ha one step-pes. :lol:
A 2.kal csináltam,a nemvárt napján teljesen 1 csík volt rajta,de méghogy azon,a terhességin se volt semmi.Bementem a dm-be,ez a reklám helye,és az + volt.Akkor megfogadtam,hogy nem rendelek többet ilyen vackokat,aztán meg dehogynem! :lol: :lol: :lol:
Csandi,mennyi ideje késik??

Jah,2 hónap múlva próbálkozhatunk,juhhhhé!!!!! :lol: :lol: Jó lesz nekem a novemberi baba is,nem fontos decemberi :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda.
holnap már a 40.napom lesz.(29-32napos ciklusokkal).a 28.ciklusnapon nem védekeztünk....de már tényleg nem tudom,hogy mit gondoljak.:(

Andi
csandi26
Szolnok

Amúgy hogy védekeztek?Esély sincs a hamarabbi esetleges teherbe esésre?Hát ezérdekes.41. napon már mutatni kellene,ha 10 napot számolok a vándorlásra,meg 3 mire beágyazódik és elkezdi termelni a hcg-t.Hát ez mindenhogy érdekes,reméljük baba,és nem a ciklusod szórakozik.Én is attól félek,hogy bekavartak a tisztítással,és majd kínlódhatok.
Nézted az első oldalt?Ot van fényképem hcg tesztről,neked volt annyi a lh-n?Vgy totál teljes -?

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Himia, Csandi!

A jóstesztre ne adjatok, úgy hallottam, hogy becsapós!
Szerintem lőjetek egy HCG-t! és drukk!
Jó lenne, valaki már egy pozi tesztet rakna fel :wink:
Nekem Miki napján esedékes a miki :?
De én érzem sajna a közeledtét, én valami brutál feszült és elmebeteg vagyok mindig előtte :roll: :lol: de csak amióta szültem....

Kép
meli0805

Melinda.nagyon jóindulattl kb ennyire látszik,vagy egy picit gyengébben.száradás után a mai LH-n is van valamennyi második csík.

Amennyire a lányomnál emlékszem...vele a 24.nap körül lettem terhes és a 41.napon mutatta ki a Medi-lab.
ÉS képzeljétek 2003.12.05-én lett először pozi az a teszt :) .Én tudok várni a mostanival is addig :lol: :lol: :lol:
csandi26
Szolnok

Csandi :lol: hát akkor bírd ki!!!! :wink:

Kép
meli0805

holnap reggel csinálok egy próba tesztelést.
amúgy selyem, nekem sose volt menzesz elõtt mellduzzadásom. ez az elsõ, szóval ezért reménykedem.
Miki pozitív tesztet hozzon a zsákjában :)
himia
Budapest

himia, drukkolok!
amúgy én is full idegbajos vagyok mensi előtt 8)

csandi, én 2003.dec 6-án teszteltem pozit, a fiam 2004. július 31-én született 38 hétre :wink:

amúgy nem tudom miért ilyen becsapós a jóstesztelés, mert ha van baba tényleg emelkedik az LH, ha nincs, akkor negatív lenne. (elvileg)

Én tegnap megkérdeztem az élettan tanáromat a tejszivárgásomtól, AZt mondta menjek mindenképp endokrinológushoz, mert ha nem vagyok terhes akkor tuti van vmi, vagy túl jó a sexuális életem :lol: :lol: :lol: (orgazmus esetén oxitocin termelődik = méhösszehúzó--> reflexxerűen tej termelődik, a szoptatásnál a baba ha szívja a cicit, akkor is az oxitocin hatására termelődik.)
chamomilla
Pécs

na csajok, lõttem egy tesztet. szellemcsíkos :S lilyvel teszteltem, szerintem most várok hétfõig, ha addig nem jön meg, akkor csinálok egy újat.
himia
Budapest

Sziasztok Lányok!

Kicsit sűrű volt az élet mostanában - ezért tűntem el...

Milyen teszteket használtok, és honnan szerzitek be őket?

OVU tesztre és terhességi tesztre is kíváncsi vagyok

Nekem agy Gabriel OVU tesztet sikerült csak vennem, pedig 3 patikában is voltam - és hát eléggé drágállom 7 db van benne és 3800 forintba került. - ebből ja ha 1-et engedhetek meg egy hónapban, pedig 7 teszt az nem sok :-(

Én még nem vagyok járatos a tesztelésben, meg a szintek és értékek nézegetésében - és néha kicsit kínai amiről beszélgettek
:D de remélem hamarosan beletanulok

Én azért nem hagytam abba a hőmérőzést - úgy hallottam az jó jel, ha fent marad az érték.
Nekem 9 napja 36,9-37 fok a reggeli hőm, az előtt 36,4 volt.
Nekem 26-27 napos ciklusaim vannak és a 16. napon emelkedett meg, és azóta fent van.
Jövő héten 6.-7. körül kellene megjönnie (remélem nem fog)!!!!

egyébként a gyertyázást mi is próbáltuk
- egy kis negatívum, hogy mi nem tudunk rendszeresen 2 naponta együtt lenni - a férjem munkabeosztása miatt :(

Szurkoljatok!!!

Andi
csillagvirag1225
Vác

Sziasztok!

Azt elfelejtettem írni, hogy két hónapja késett 3 napot! - már nagyon elkezdtem reménykedni :-(
Azelőtt bomba biztos rendszerességgel megjött 26-27 napra -se előbb se később....

- de akkor még semmilyen tesztet, és megfigyelést nem végeztem...

- lehet, hogy baba volt, csak rögtön el is ment?

Andi
csillagvirag1225
Vác

Sziasztok :)

Huh, Himia, hányadik napon is vagy? Képet tudsz tenni?Halkan, de elképzelhető, hogy lehet gratulálni?........ :wink:

Milla :) tejszivárgás meddig normális? Ugyan én 2 hete hagytam abba a szoptatást, de fürdés után mindig megindul egy kicsit.
Ha tejszivárgás van, a prolactin is emelkedett, nem?Tejért ez a hormon felelős, vagy hülyeséget írok?
Nekem a doki-ha nem megy el a tejem pár héten belül-bromocriptint akar adni.

Csvirág :D akkor együtt NEM várjuk :wink:

Kép
meli0805

30.ik napon vagyok. Nem töltök fel képeket, mert képeken sajnos nem látszik, én is csak haloványan látom. Nagyon reménykedem.
himia
Budapest

Sziasztok!
hÚ,már én se bánnám,ha nem szopna Melcsi,ha magától abbahagyná,de esze ágában sincs.Na jó azt a napi kettő hármat kibírom,de ha azt nézem,hogy 2008.04.22 óta folyamatosan szoptatok,és ebből nagyjából 12 hónapig kettőt is,és még a tejadóba is küldtem a 6-8 deciket naponta több mint egy évig,hát csoda,hogy van még mellem :lol: :lol: :lol:
Csillag,és akkor nem teszteltél?Én ahogy olvastam 80% a nőknek nem is tudja,hogy volt egy ilyen végülis vetélés,szóval késés az életében,mert csak legyintünk,hogy késett 1-2-3 napot,közben meg elkezdődöt ugye valami...

Hétfőn megyek uh-ra,csináltam egy hcg tesztet,nekem is van rajta valami,vagyis én tudom hogy hol kell lenni a csíknak,de a férjem is látja,neki meg lövése sincs a tesztekről.
Remélem nem kell megismételni a műtétet.
Szerintem csak lassan ürül ki a hormon.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Kép

akkor itt a kép. szerintetek? :S
himia
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X