Sziasztok!
Dike
Nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek!
De jó, hogy már megvan a dokid és a szülésznőd is!
Olyan édes a kisbabátok az uh fotón, látszik rajta ahogy mozogtak a kis kezecskéi, lábacskái.
Ica
Látom jól vagytok!:) Ez a gél ürítés tényleg nem lehetett valami jó.
Szerintem nem lesz semmi baj ebből a géllel együtt távozó vérrögökkel
, de nagyon jó, hogy megírtad ezt a dokidnak, aki szerintem azért nem írt vissza evvel kapcsolatban, mert ez ilyenkor normálisnak mondható.
Mit sikerült intézni a nyugdíj intézetben?
Aviubi
Kérdeztem még korábban. A következő lombikprogramot akkor tudjuk elkezdeni, ha túl leszünk a laparon.
Sikerült már melót találnod?
Vviki
Mi megvagyunk, zajlik az élet.........
Olvastam, hogy a Te párodnak is könnycseppek gyűltek a szemében, szomorú volt, hogy nem sikerült a baby!
Mi a tesztre várva és amikor még az asszisztenssel is beszéltem a teszt eredményéről reménykedtünk abban, hogy talán a teszt tévedett és mégis sikerültek a babák.
Azaz igazság, hogy nekem a beülti előtt és után egyfolytában olyan érzéseim voltak, hogy most sikerülni fognak a babák! Aztán a beülti után több, mint egy héttel volt egy olyan belső megérzésem, hogy nem sikerült, egy kis fura érzést éreztem magamban, a pocakomba………….igazából nem is tudom, elég fura érzés volt ez az egész.
Persze gyorsan elhessegettem ezt a megérzést és továbbra is arra gondoltam, hogy a picik velem vannak!:)
Most minden erőmmel belevettem magamat a melóba és nagyon várjuk a nőgyógyászhoz való menetelt!:)
Remélem decemberben két csík lesz a fátok alatt!:) Nagyon drukkolok, hajrá!!!:)
Muki
Hogy vagy? Jövő héten várható eredmény, ugye? Nagyon drukkolok!!!
A melóhelyemen egy ideig tudták, hogy lombikprogramra járunk, aztán miután nem sikerült, már nem beszéltünk se az utána lévő vizsgálatokról, se a mostani lombikról és a továbbiakról!
Babszika
Hogy vagy? Tudom, könnyű mondani, de hajtsd túl magadat!:wink:
Bartika
De jóóó, örülök, hogy minden ilyen simán ment Kovács dr-nál és februárban már indulhat is a babyprogram!!!:) Szerintem a síeléssel járó elutazás nem ütközik a dokihoz-menetelhez!
Roni
Hogy vagyok? Remélem, mind a hárman jól vagytok és nagyon vigyázol magatokra!!!
Igen, igazad van a melóterápia tényleg nagyon jó, néha még sok is!
Gigi, Kalkata és a többiek, hogy vagytok???