Sziasztok!!
Gyönyörűséges babák!! Nagyon komoly tekintetek
Judit.. Lillácska falni valóóó
most még ugy sem igázán tudod szabályozni hogy mennyit ,és mikor egyen,próbálni lehet de ez csak később fog beállni igazán,mikor már tudsz mást is adni tejcsin kívül.
Sun....Megnéztem a babakocsit .Nagyon jó,és praktikus.Én is hasonlót szeretnék,2gyerekkel a tömegköz.nem lesz egyszerű. Még így is bonyodalmas néha
Kriszta ...PETRA nem front érzékeny.. ügyes!!!!!!
Szecs... Próbálhatod még az ecsetelős Dentinox Gélt ,bár Iza mindig csak nyalogatta,nem tudom mennyire volt hatásos nálunk ,de átmenetileg mindig csend lett utána
A borostyánláncot a nyakában tartod Blankának?
Kia...Gratulálok.Nagyon formás a pocaklakó,és szépen fejlődik.Olyan kislányos
Magunkról...Iza most Oviban van,meglepő alig voltak reggel a csoport szobában ,sok a "kis beteg" azt mondta óvónéni. Pedig már nagyon várja mindenki a Mikulást ,szépen díszítve van a csoportjuk is.Abban bízom nem esik vissza.
A pocilakó nagyon ügyes ,mocorog ,de azért még nem túl aktív
Nem tud valaki homeos. immunerősítőt??? megpróbálnám Izának,hátha jó lenne,és nem lenne itthon minden 2.héten
A munkahelyi ügyeimet intézem ,már amennyire tudom ,nagyon dühítő ez az egész ,de legalább a végkielégítéssel enyhítenek a problémán.
Valahol várható volt ,mert elindult ez az egész még mikor Izával terhes lettem,de most még is nagyon rosszul érintett
Naa ..jól kipanaszkodtam magam!
Mindenkinek Szép Napot!!
Sziasztok!!