Kedves Pucúr, Gabómanó, Mj, Gyorgyi es Mindenki!
Olyan jol esett toletek ez a nehany kedves szo, hogy most itt pityergek a billentyuzet felett.
Foleg estenkent tudok hozzatok tartozni, mert itthonrol netezem, a mai egy kiveteles nap, nem birtam ki, hogy ne kapcsoljam be a gepet.
En azt hiszem kiscsira vagyok meg mert ez csak a 2.c-m, es ezen belul is a 13. cn, tehat meg az is lehet, hogy ebben a honapban osszejon ujra.
Novemberben leszek 26 eves, es az I.sz.SOTE Klinikara jarok az orvosomhoz,dr.Ujhazi Andrashoz.
Jo, hogy Ti igy meg tudtok erteni. A korhazban a mutet utan mindenki csak azt mondta, hogy: "...most mit szomorkodik? Ez a termeszetes szelekcio! Oruljon, hogy ilyen koran es nem kesobb..."
Tudom,hogy vmilyen szinten igazuk van, de olyan sokfelekeppen mondhattak volna
Volt a kortermemben egy 5 honapos kismama is akinek elhalt a terhessege,kapott szurit este,hogy ejszaka megszulettessek vele.Szornyu volt.Sosem fogom elfelejteni milyen kinokat elt at.Egyutt nyoszorogtunk fajdalmunkban.
Emlitette az orvosom,hogy a kovetkezo terhessegnel felir majd olyan huvelykupot, ami hormonalis hatteret biztosit majd (sargatest).Remelem majd hasznal.
Ti gondolkodtatok mar azon,hogy ha nem sikerul orokbefogadnatok?
Megegyszer koszonok minden jo szot:
kamilla