Sziasztok Lányok!
Először is mindenkinek nagyon szépen köszönöm a gratulációkat!Most Boti mentes vagyok így talán lesz időm mindent leírni,de lehet,hogy csak több részletben
Witch
Borzalmas és embertelen amit leírtál!nem hiszem el,hogy ezt érzéstelenítés nélkül kellett megcsinálni egy ilyen pici babával!Viszont nagyon örülök,hogy minden rendben a szívével.Ha jól emlékszem mi is ennél a dokinéninél voltunk a magzati szívuh-on csak a magánban.Tényleg nagyon jó fej orvos.Minden gyerekorvosnak ilyennek kellene lennie!Remélem te is gyorsan rendbe jössz!
Vuki
örülök,hogy rendben vagy(tok) és gratula a kukishoz
Benszi
Boldog szülinapot a gyerekeknek!
Elan
Mégegyszer nagyon köszi a hírhozást
Kuki dolgot sajnálom
azt hiszem nálunk is ez lesz a vége
Rólunk:
Szombat óta itthon vagyunk,az első 2 nap nem sokat aludtam,de úgy látszik rendeződnek a dolgok.A mai éjszakám fenomenális volt aludtam végre 3 órát egyben(eddig egész éjszaka ennyit aludtam össz vissz)és még 1X 2 órát.Szóval nem panaszkodom
Botit mikor haza hozzták szombat este és meglátta a kistesóját sírva fakadtam.Annyira örült neki,hogy sikongatot és alig bírtuk levetkőztetni.Nagyon szereti,simogatja,puszilgatja,van hogy már túlzásba viszi.Szegénykém néha olyan mint egy kiselefánt a porcelánboltban
Velünk viszont néha hétördög,vasárnap kiborultam én is és a párom is,sírásig fajult a dolog.De szerencsére azóta nem volt olyan borzalmas napunk.próbálok nagyon türelmes lenni vele,de néha szakad a cérna aztán meg lelki furdalás.De megértem őt is hiszen hatalmas változás ez neki,de így is össze tehetem a két kezem,hogy csak velünk ilyen és a tesóját meg imádja ennek ellenére.Sokat segít nekem,próbálom nem kiközösíteni és még élvezi is,hogy segíthet.
A picur egy zabagép!Szerencsére már péntek óta van tejem és ügyesen szopizott az elejétől fogva.Bár a kórházban a bal cicimből fejnem kellett,mert ott valamiért nem ment neki.Itthon viszont kénylemesen elhelyezkedtünk és lám onnan is megy.Eleinte 20 ml-ket evett,aztán 40-et.tegnap este már 70 ml-t!Tele a pocakja és nagyokat alszik,sírni csak akkor szokott ha öltözünk vagy fürdünk
Csendben elnézelődik,türelmesen vár és ha már nagyon éhes akkor is csak nyögdécsel
képzeljétek a pocakomba nem az ujját hanem a kézfejét szopizta amitől sebes is volt a kis keze és tényleg szeret cumizni.Elalváshoz a szájába nyomom és magától álomba cumizza magát.Remélem ennél rosszabb dolgom nem lesz vele:D
Nálunk szombaton jön a mikulás(apósom öltözik be idén is),Boti már nagyon várja!Hoz neki mesekönyvet,egy céltáblát amire felragadnak a golyók(állandóan eldobálja a játékait hátha ezen levezeti a dobálhatnékját
)csokit a csak a nagyszülőktök.Párom legnagyobb bosszúságára!Karácsonyra pedig Duplót kap szerelőműhelyt,benzinkutat és kocka készletet.Fürdőkádba egy tűzoltó állomást,pénztárgépet(imád vásárolósdit játszani),seprű készletet,óriási traktort,gyurma készletet.És persze a könyvek sem maradhatnak el
Folyt köv...