Hali!
Na, most végre picit tudok írni.
Bettike, nagyon édi pocika, szép nagy görögdinnyét rejtettél bele
Maccs, szép lett az arcocskád
Ana, hogy vagy friss kismami? Nagyon szépek a tesztecskék, most már tényleg hangosan gratulálok!
Niki, drukkolok, hogy sikerrel járj mérlegelés és baba szinten is, remélem minden a legszebb álmaid szerint alakul!
Én voltam ma a munkaügyi kp-nál, megkérdeztem, hogy mikor kell oda mennem bejelentkezni, stb, azt mondták, hogy hétfőn, de most kigondoltam, hogy mégis inkább elmegyek passzív táppénzre, ha lehet, remélem, lesz olyan rendes a dokim, hogy kiír, mert 1 hónapra jár elvileg, és akkor csak ezután megyek munkanélkülire. Csak azért gáz, mert pont a két ünnep közöttre esik, akkor nem tudom, foglalkoznak-e munkaügyis dolgokkal?!
Szegény páromnak feldagadt az egyik lába, tele van vízzel, fáj neki nagyon. Mi a szartól lehet ez, nincs vmi tippetek? Nem ütötte sehova be, nem szúrta meg semmi állítólag, és csak a jobb lába dagadt be.
Ó, mi a franc jöhet még, mondjátok meg nekem? Mivel sújt a sors még bennünket? Amúgy meg azóta is megkapom anyáméktól, anyóséktól, hogy minek akarok mégegy gyereket? Mi van, ha apucival történik vmi, hogy tartom el a 3 porontyot? Ááááá, de ha így fogom fel, akkor még ez a kettő sem kellett volna, mert mi van ha... utálom ezt a szemét világot! Most is lelkiismeretfurdalásom van, mert ha táppénzre megyek, a cégemnek kell fizetni utánam ezt az 1 hónapot is, én meg ilyen idióta vagyok, hogy ezen rágódom.
Pedig gondolom ők nem halnak bele abba a kis pénzbe, nekem viszont sokat jelent.
Cupp mkinek, és bocs, ha kihagytam vkit, nem volt szándékos ám!