Sziasztok, koszi a kerdest jobban vagyok, hazaert a parocskam is, teazgatok, mezet eszegetek, lazam mar nincs.
Nem vagyunk betegeskedos tipusok, nekem nincs is itthon minipatikam, csak lazcsillapito, es egy- ket szunyog elleni kence es kesz. Es az angol orvosok total antibiotikum-ellenesek. Van Bella donna is itthon
Kulonben is vitamint szedek tudjatok!!!!
Korenka, egyszer olvastam valahol, hogy vki ikreket akart es tobb folsavat szedett. Mar meg is van, Czeizel irta.
"Az A vitamin és a folsav ami szóba jöhet mint ikerterhességek számát növelő tényező. A folsavat pl. az állategészségügyben már régóta használják ivadékszám fokozására. Tehát nem szabad túl sok folsavat sem enni annak, aki nem akar ikreket. "
Es ez pedig a magzatvedo vitaminokrol:
"Czeizel Endre írása ragadott meg amiben kifejti véleményét a magzatvédő vitaminok és az ikerterhességek összefüggéséről. Tény és való, hogy mióta feltalálták ezt a vitamin komplexumot és ezt szedik is a terhességre vágyó nők, az ikerszületések aránya 40 %-al nőtt. "
A leghatasosabb, ha magzatvedo melle meg egy szem folsavat is eszel.... De te nem szedsz vitaminokat!