Sziasztok!
Először is köszi a sok együttérzést, a szép szavakat és eleve azt, hogy itt vagytok nekem (itt vagyunk egymásnak). A körülményekhez képest tartom magam. Folyamatos hasmenésem van tegnap óta, mert reggel a Húgom keltett (ő ott éjszakázik Anyukámmal) és annyira megijedtem, hogy azóta van ez a tünet. Anyukám szegény küzd, beszélni nem tud, enni csak max 1 teáskanál valamit egész nap kb cseppenként, inni pedig tegnap már talán megvolt az egy liter, de az is türelmesen cseppenként. Kicsit hazajöttem pihenni tegnap, de 1 óra múlva engem keresett, így visszamentem...sose lehet tudni, mikor miért "gyűjti be" a családját. Ott van mindenki, ilyenkor rohadtul össze tudunk tartani. Tegnap már voltak víziói, mondta, hogy az "urak érte jöttek" meg is mondta, hogy hárman voltak, de fényt még nem látott.
Onnantól kezdve a férfiaktól (az Öcsémtől is) nagyon fél, amíg el nem magyarázzuk, hogy ki az. Én azért reménykedem, bár nincs rá túl sok okom, de amíg él, én remélek - valszeg ez tart egyben.
Amikor van velem valaki, nincs gondom, de ha egyedül vagyok, megrogyok...tegnap reggel is nézegettem az iwiw-en...k. szar, hogy mindig volt Anyukám 37 évig, most meg lehet, hogy többet nem lesz.
Chris, nagyon irigyellek a fogyásod miatt ám! 15 kg plusszal indultál? Nagyon aranyos a kisfiad - tényleg a nyugalom szobrának tűnik! Te vizesedtél?
Én tiszta ödéma vagyok már, de a vérnyomim tartja magát.
Kinga, tanulok tőled kuglóf (süti) ügyben. MAjd ha már itthon leszek. Bár akkor te nem nagyon fogsz sütögetni!
Én is hallottam, hogy front hatására indulnak meg szülések!
Niki, a jan. 3 az nagyon rendben van...lehet, hogy azt én gólyámat kapod! Már ha megelégszel egy lányossal! Drukkolok ehhez is meg a 2 számjegyű súlyhoz is!
Ana, az én párom is ilyen óvatos.... a 12. hétig nem nagyon hitte el, UH után kezdett "felengedni". Te meddig fogsz dolgozni?
Csillag, szép képet küldtél nekem, köszike! Aranyos vagy. A hízásohoz: én megfigyelte magamon egy olyt, ha valami hízlalót kiiktatok és várom az eredményt, tuti, hogy valahol máshol behozom. Tehát nem biztos, hogy a cukor elhagyása elegendő, mert lehet, hogy tudat alatt több kenyeret eszel
Én pl amikor elkezdek teljes kiőrlésűt enni, többet eszem, mondván, hogy azt lehet...becsapós dolgok ezek. Én midnig akkor fogytam le, amikor alig ettem valamit. Máshogy sose ment.
Betti, én holnap töltöm a 33-at! Jól elszaladt az idő!
Nekem még csak félig-meddig van kész a cuccom, de még kiságy sincs. De szerintem baj se lesz!
Várjuk a januárt! Neked mi is a dátum?
Na lányok, mégegyszer köszi mindent, tudom, hogy ilyenkor nincsenek megfelelő szavak, nem is vártam/várom, de az, hogy itt vagytok, gondoltok rám és vagytok n ekem, ez minden szónál többet ér.
Köszönöm szépen!