Sziasztok!
Börzei fáradalmakról ne is beszéljünk, alig bírtam hazavánszorogni. Mára meg tiszta véraláfutás lett az a csuklóm, amire a szatyrok voltak akasztva
Viszont nagyon tuti cuccokat vettem, bár Ákos jól kiakasztott, mert mikor hazaértem, közölte, hogy minek hoztam már megint ennyi cuccot, mikor nem férünk a gyerekruháktól (hát igen, de a kinõttet mégsem adhatom a gyerekre), és különben is miért ilyen nagy méreteket hoztam, ez még jövõre sem lesz jó. Aztán mikor felpróbálták a lurkók a ruhákat, akkor mutattam, hogy azért ilyen nagy méreteket hoztam, mert ilyen nagyok a gyerkeink. Mert persze jók voltak rájuk. Aztán bevallotta, hogy csak fáradtságában kötözködött, mert kimerült a gyerekvigyázástól
Én is így vagyok egyébként, hogy mindennap muszáj feljegyeznem valami jó történetet, vagy mondást a gyerkeimrõl, mert annyira édesek. Pl. Zsókától kölcsönkaptuk a Mondd ki szépen! c. könyvet, amiben logopédiai gyakorlatok vannak. Áron erre teljesen belelkesedett, hogy õ most meg fogja tanulni az eddig hiányzó hangokat, és mindennap(!) elõveszi a könyvet, kinyitja az S és az R betûnél, azzal a felkiáltással, hogy "Nekem ezt kell gyakorolnom!", és magától csinálja fáradhatatlanul a gyakorlatokat. És ma már suttogva sikerült kimondania az S-t! Annyira boldog volt! Alig akarta abbahagyni, mikor mondtuk, hogy most már pihennie kéne, mert elfáradt a szája
Ma meg Bóbitáéknál voltunk, ahol is történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi: Hannus egyedül kanalazta be az ebédjét! Eddig kanalazni nem nagyon akart, bár a többi kaját csak egyedül hajlandó enni, de most ehhez is ragaszkodott, és egész ügyes volt. Persze nem tagadta meg önmagát, mert egy egész csirkecombot (alsó-felsõ) bekebelezett krumplipürével
Emese!
Megkaptam a listát, köszi! Édes lehet Lili, ahogy a fiúkkal alszik. Tessék fényképet készíteni!
Bidés sztorihoz: múltkor amíg fürödtem, 2kölkem teljes egyetértésben kilopta a doboz tampont a WC-ben lévõ szekrénybõl, és széttrancsírozták a szobában az összes db-ot
Talán tudták, hogy egy dbig nem lesz rá szükségem
Na akkor is gyanúsan nagy volt a csönd
Jamina!
Sajnálom, hogy Bebe beteg volt, mert tényleg jó volt a börze. Remélem, most már nincs gond.
Azt meg fõleg sajnálom, KingAndi, Dia, FDia, Madárka, hogy nem találkoztunk! Na, talán majd 3-án!
Verus!
Nem tudom, hogy a Kerék u-i-e. Csak azt, hogy Kaszásdûlõn van. Snoopy talán bõvebbet tud, elvégre õ az eredeti ötletgazda.
Madárka!
Ez szörnyû! Tényleg az a szerencse, hogy eddig nem esett bajotok! És még jó, hogy most végül fény derült rá! Vigyázzatok magatokra nagyon!
Evey!
Én is a vízhólyagra szavazok, nekem is többször volt. Úgy látszik, Adri baba nagyon erõsen szívja.
Nekem egy idõ után magától elmúlt.
Tvica!
Légy üdvözölve!
Zsóka!
Visszakerestem a Söfis topikban: Neogranormon sampon volt az egyik jó buborékfújó, viszont a patikait meg kell kérdeznem Ákostól, mert azt én sem tudom.
Kriszta!
Hogy ment a pótmamázás?
Kati!
Nem semmi, hogy Kitti inkább éhezett! Egyébként Hannus is mindig így volt, amikor pl. egyetemre kellett mennem. Most is a börze után úgy rámvetette magát
Aztán persze egész este még WC-re sem akart elengedni!
A fogzás nálunk mindig ilyen étvágycsökkenést okozott, úgyhogy attól is lehet. Próbálkozhatsz új kajákkal, vagy lehet, hogy csak pl. gyümölcsöt enne. De ha semmi nem jön be, akkor sincs szerintem gáz. A lényeg, hogy magától az evéstõl ne menjen el a kedve. A tejcsiben meg minden fontos benne van, és hát Kitti nem úgy néz ki, mint aki éhezne
A tali nálunk már föl is van írva a naptárba!
Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi: Pele