Új privát üzeneted érkezett!

Kép babókánk:)))))

KépKép
dike

Dike,
Nagyon szep nagy a baboka es a kepen mintha jarna keze, laba :)

Kép

Kép
ica79

ica! járt is neki nagyon nagyon egyfolytában:) köszi!

KépKép
dike

Kedves Lányok

progesteron streuli 25 mg-os ampullák (70 db), illetve Utrogestan és Duphaston eladók.

Ha érdekel, kérlek írj a vreka1@yahoo.com címre

Mindenkinek sok szerencsét kívánok

Kép
kikka

Jo reggelt!

Nagyon lelassult a topik, senkivel nem tortenik semmi?

Ilyen esos idoben nem is csoda...
En bemegyek ma a Kaaliba egy receptert mert megint elfogyott a huvelygelem...most nem ajanlotta fel a doki a korai UH-t, mint a vervetelnel, ugyhogy ki kell varnom hetvegeig.

Multkor a felgyulemlett gelt uritgettem magambol (na, ez sem egyszeru dolog! :shock: ) es a gellel egyutt verrogok is jottek ki. Irtam a dokinak a recept miatt es megemlitettem ezt is, de nem irt rola semmit....gondolom akkor ez normalis es massal is elofordult mar.
Verzes nem jott meg ugyhogy probalok nem parazni miatta, hamarosan ugyis kiderul hogy mi a helyzet.

Ma megyek Anyummal a nyugdijintezethez, megkerdezzuk hogy mikor mehet nyugdijba :D
Na nem az unokak miatt, csak mar szeretne itthon lenni velunk :)

Mindenkinek szep napot!

Kép

Kép
ica79

ica! remélem semmi komoly!!!!

ma voltam vvtelen Fehérváron..na de hogyan? felmentem az emeletre a beutalókért, 4en voltak előttem,meglátott a szülésznőm,egyből jött h adjam a kis könyvet,gondoltam oda adja a beutalókat aztán mehetek vvtelre sorba állni stb...,nem behívott és ott helyben levette a vért,meg volt pisi.éhgyomi cukrot nézett, de terhelésest nem,mondta ő is h az marhaság ilyen korán,,de h a védőnőm megnyugodjon éhgyomisat vett. meg írt beutalót terhelésesre, amit egy hónapon belül felhasználhatok....persze azt ott felejtettem..majd szerdán visszamegyek érte, apa is volt vem, nagyon örült h nem kellett egy egész délelőttöt ott ülni.

KépKép
dike

Dike: Gratula a kis izgő mozgó babócához:-) Nagyon begyorsultatok itt a vizsgálatokkal.
(remélem péntektől már nálunk is történik vmi, nem csak várjuk a 12.hetet! Ha nem akkor partizán akcióban elmegyek a védőnőhőz én is)

Ica, sztem egy kis vérzés még semmi rosszat nem jelent, de azért én felhívnám még 1* a dokit, hogy megnyugodj tutira.
A Crinont kibányászni, na az nem semmi művelet. A dokim mondta nekem, hogy nyugodtan legyen sex, mert a babáknak ez nem árt, nekem meg jót tesz :wink: na de crinonnal? Hát elég gáz egy gyógyszer, de kibírjuk!

Meli mi volt a baba mozin????

Többiek?
roni34

Sziasztok !

hogy vagytok ?

én jól vagyok, sokat melózom

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok!

Dike
Nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek! :D De jó, hogy már megvan a dokid és a szülésznőd is! :D :wink: Olyan édes a kisbabátok az uh fotón, látszik rajta ahogy mozogtak a kis kezecskéi, lábacskái. :D

Ica
Látom jól vagytok!:) Ez a gél ürítés tényleg nem lehetett valami jó. :oops: Szerintem nem lesz semmi baj ebből a géllel együtt távozó vérrögökkel :wink: , de nagyon jó, hogy megírtad ezt a dokidnak, aki szerintem azért nem írt vissza evvel kapcsolatban, mert ez ilyenkor normálisnak mondható.
Mit sikerült intézni a nyugdíj intézetben?

Aviubi
Kérdeztem még korábban. A következő lombikprogramot akkor tudjuk elkezdeni, ha túl leszünk a laparon. :oops:
Sikerült már melót találnod?

Vviki
Mi megvagyunk, zajlik az élet......... :roll: Olvastam, hogy a Te párodnak is könnycseppek gyűltek a szemében, szomorú volt, hogy nem sikerült a baby! :cry: Mi a tesztre várva és amikor még az asszisztenssel is beszéltem a teszt eredményéről reménykedtünk abban, hogy talán a teszt tévedett és mégis sikerültek a babák. :roll: :D
Azaz igazság, hogy nekem a beülti előtt és után egyfolytában olyan érzéseim voltak, hogy most sikerülni fognak a babák! Aztán a beülti után több, mint egy héttel volt egy olyan belső megérzésem, hogy nem sikerült, egy kis fura érzést éreztem magamban, a pocakomba………….igazából nem is tudom, elég fura érzés volt ez az egész. :roll: Persze gyorsan elhessegettem ezt a megérzést és továbbra is arra gondoltam, hogy a picik velem vannak!:)
Most minden erőmmel belevettem magamat a melóba és nagyon várjuk a nőgyógyászhoz való menetelt!:)
Remélem decemberben két csík lesz a fátok alatt!:) Nagyon drukkolok, hajrá!!!:)

Muki
Hogy vagy? Jövő héten várható eredmény, ugye? Nagyon drukkolok!!! :D A melóhelyemen egy ideig tudták, hogy lombikprogramra járunk, aztán miután nem sikerült, már nem beszéltünk se az utána lévő vizsgálatokról, se a mostani lombikról és a továbbiakról! :D

Babszika
Hogy vagy? Tudom, könnyű mondani, de hajtsd túl magadat!:wink:

Bartika
De jóóó, örülök, hogy minden ilyen simán ment Kovács dr-nál és februárban már indulhat is a babyprogram!!!:) Szerintem a síeléssel járó elutazás nem ütközik a dokihoz-menetelhez!

Roni
Hogy vagyok? Remélem, mind a hárman jól vagytok és nagyon vigyázol magatokra!!! :D Igen, igazad van a melóterápia tényleg nagyon jó, néha még sok is! :oops: :roll: :D

Gigi, Kalkata és a többiek, hogy vagytok???
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!
:)

Új vagyok sajnos,és látom nem egyedüli.
Amikor el van keseredve az ember leánya ,jó tartozni valakihez-valamihez.
Segítséget szeretnék kérni kaális pároktól,megindulóban vagyok.
Sok betegséggel a háttérben és a 38. életévemmel ,az első gyermekvállalással előtt ,az orvosom centrumba,kaáliba irányitott .
Tanakodunk merre induljunk bajáról.
Valaki tapasztalat-szeged (ahova húzok)-pécs kaáli intézet?
El kellene induljak ,de még telefont,orvos nevet sem tudok.
Szívesen fogadom a tanácsotokat!
Köszönöm
novorapid
Baja

Megmaradt gyógyszereket féláron odaadnám:
1 dob. Utrogestan 800 Ft/doboz - lejárat 2012
6 dob. Duphaston 500 Ft/doboz - lejárat 2015
1 dob. Adimet 500mg 120 db-os 700 Ft/doboz - lejárat 2011.11 hó
Ha szükséged van rá, írj a vreka1@yahoo.com címre

Kép
kikka

Novorapid,
En nem ismerek senkit sem a Szegedi, sem a Pecsi Kaali Intezetben. Szerintem a leggyorsabban a Szegedi/Pecsi Kaalis forumozoktol kaphatsz valaszokat (nekik van kulon topikjuk a listaban) .....vagy menj fel a Kaali honlapjara es valasz magadnak egy szimpi orvost :D

Roni,
Szex a Crinone mellett???! Epp az este mondtam a paromnak hogy ha akarnam sem tudnek helyet adni neki odabenn :lol:
A dokinak nem emlitettem meg a verrogoket megeszer, tuti biztos hogy nem siklott el felette (O nem olyan!) es ha nem irta hogy baj lenne akkor biztosan minden rendben.

Dike,
Nagyon sebesen vegigcsinaltad a vizsgalatokat :)
Mi a kovetkezo lepes?

Mi vegulis nem voltunk a nyugdijintezetnel tegnap.....egyreszt mert szetragta Anya kedvenc sapijat a kutyank (elozo este kieshetett a kabatja ujjabol amikor a kocsibol behozta) es teljesen ketsegbeesett hogy nincs mit felvegyen :o Masreszt pedig a honlapjukon irjak hogy senki ne faradjon el odaig elozetes idopontegyeztetes elott. Fent van vagy 15 telefonszam, ha sikerul valakit elkapni a vonal masik vegen akkor kb. 3 honap mulva mar kaphatsz is egy idopontot (ezt irjak a honalpjukon :roll: )

Kép

Kép
ica79

Ahhh, unalmas itt irogatni magamnak :?

Kép

Kép
ica79

Helló!

Ica én itt vagyok!:)
Nem semmi volt a kutyusotok!:(
Egyébként tényleg csak időpontkérés útján lehet valamit is elintézni. :?
Nemsokára mehetsz uh vizsgálatra!:)
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Nemreg sikerult elernem a nyugdijintezetet telefonon, azt mondtak hogy nem kell idopont csak be kell setalni a Fiumei ut 19-be es kell huzni sorszamot......a honlapjuk jol felrevezeti az embereket.

A tacskonk egy rosszasag! Annyi mindent tonkre tett mar....allandoan csak ragna, mindent ami az utjaba kerul. Meg csak 6 honapos, varjuk hogy kinojje.
A labradorunk az maga a tokely, olyan okos egy szofogado, de kolyokkoraba imadta a viragokat kiasni :wink:

Megint nekivagok a postanak. Tegnap is voltam de nem tudtam befizetni a csekkeket mert 2 orakkor bezart. Ez a videki elet tiszta relax :lol:

Kép

Kép
ica79

Nemreg sikerult elernem a nyugdijintezetet telefonon, azt mondtak hogy nem kell idopont csak be kell setalni a Fiumei ut 19-be es kell huzni sorszamot......a honlapjuk jol felrevezeti az embereket.

A tacskonk egy rosszasag! Annyi mindent tonkre tett mar....allandoan csak ragna, mindent ami az utjaba kerul. Meg csak 6 honapos, varjuk hogy kinojje.
A labradorunk az maga a tokely, olyan okos egy szofogado, de kolyokkoraba imadta a viragokat kiasni :wink:

Megint nekivagok a postanak. Tegnap is voltam de nem tudtam befizetni a csekkeket mert 2 orakkor bezart. Ez a videki elet tiszta relax :lol:

Kép

Kép
ica79

Dike, ez ám a sztárfotó! Kinél tervezel szülni Szfváron?

Ica, vidék az "fogalom" (minden téren). Imádni fogják egymást az tuti!

Gyalogkakukk, melózom ezerrel és nem tervezek semmit :roll:

Vviki, én meló dettó...

Nanikám, pusszzz (hogy vagytok???)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Meli, 4D UH???? Fotó???

Roni, vagyogattok? :D

kalkata

ica! a következő vizsgálat dec 6. 12.heti uhu. :D

kalkata! Rubliczkinál...

én ma elmentem Fehérvárra csomó dolgom lett volna, de elő utam a kórházhoz vezetett,a beutalóért,amit ott hagytam. nem volt parkoló hely...én kerestem...és durr neki tolattam egy fának,pedig néztem a törzsét,viszont az ágat nem vettem észre..kitörött az egész hátsó szélvédő! :cry: mehettem a szervizbe,ott is hagytam. az üveg meg munkadíj 50 ezer de ha a horpadást is megcsináltatom akkor 70.ezer. :cry: ez is kurva jókor :(
még jó h anyum Fehérváron volt és vele hazajöttem, ja azért bementem a kórházba, de senki nem volt a meddőségin, így beutalót se tudtam elhozni.

még mindig fáj a hasam, de csak ha megyek:(

KépKép
dike

sziasztok!

bocsánat, h nem jöttem mostanság, de az életünk felfordult.
Ugyanis szombat de-től vasárnap du-ig vajúdott a kutyánk. Első szülés volt, így még segíteni is kellett neki, de a férjem nem igazán bírja a vért, így rám maradt a feladat.

szerencsére minden jól alakult és így most 5 kis Shar-Pei babánk van, akiket nagyon szépen nevel az anyukájuk. Apát nem engedi be a házba azóta a lány kutyánk, így szegény száműzve lett a hidegbe (de van kutyaház neki kint).

a szülés egyébként azt jelentette, h szombaton reggel 4-től vasárnap éjjelig nem aludtunk a férjemmel, szóval olyanok voltunk mint a zombik.

de legalább nem volt időnk túlizgulni a tegnapi napot (igaz, én az időpont előtt 2 órával csikarodó hassal készültem a dokihoz), amikoris elmentünk a kaáliba első konzira.
ha megengeditek, bemásolom a blogomból a történéseket.

Nagyon izgultam. Hasmenésem volt, olyan ideges voltam. Ráadásul várattak is minket és így egyre jobban izgultam.
De mikor bejutottunk Kováts Tímea doktornőhöz, minden idegességem elszállt.
A doktornő; végtelenül kedves, nagyon szimpatikus és végre közlékeny!!!!! Örülök, h végre olyan orvosunk van, aki elmond mindent, vagy legalábbis készséggel válaszol mindenre (na jó, nem panaszkodhatom, hisz a nőgyógyász dokim is ilyen)
Ráadásul vmi eszméletlen, h mennyire pozitív és magával ragad a lendülete.
Februárban kell mennem hozzá a ciklusom 8. napja körül egy UH-ra, addig a következő vizsgálatokat kell elvégeztetnem:
T4, TPO, trombózis szűrés, rákszűrés, Chlamydia, Trachomatis vizsgálat, ill. vércukor és inzulin (0 és 120 perc). Mindkettőnknek kell HIV és HBsAg vizsgálat.
A doktornő még annyit mondott, h valószínűleg április lehet a mi hónapunk a kezdésre.... addig rendbe kell jöjjek teljesen, és fel kell készülnöm az anyaságra mindenképp, mert szülni fogok.
Egyébként a papírjainkat átnézve a doktornő sok mindent nem értett, de korrekt volt a BMC-vel és nem mondott semmit inkább. Persze, ebből is leszűrtünk sok mindent.
Többek között azt, h a lombikomból sokkal több tüszőt le tudtak volna szívni... ami persze nem jelenti azt, h most anya lennék, de ....
De mindegy is.
A lényeg, h jó kezekben vagyunk (Bálintom is lelkes volt), és érzem, h minden rendben lesz.
Áprilisig végülis még csodababára is van esélyünk....

bocsánat, h msot nem olvasok vissza, de hulla vagyok.
7végén leszek, majd akkor olvasok és reagálok ....

szép estét!
Kép

babszika

Ica: holnapra egy kalappal!!!! Nagyon szurkolok, hogy kicsi dobogó szívet/ket lássatok :lol:

Meli: UH????
roni34

Sziasztok, még új vagyok itt.
Kaáliba készültünk, csak januárra kaptunk időpontot, de tegnap felhívott a csajszi, h vki visszamondta a dec-i időpontot, uh mehetünk.
Vinnünk kell az eddigi papírjainkat. Már nagyon izgatott vagyok.
Szerintetek, ha mindegyikünknél minden rendben van (papírok szerint igen) akkor mi vár majd ránk?
Tudnátok nekem egy árlistát küldeni? Csak hogy kb hogy készítsük a pénztárcánkat.
kitipi

Sziasztok!

Jelentem hogy megvolt az elso UH!
Egy aranyos babokank van, majdnem 7mm :)
(pedig mar kezdtem beleelni magam az ikres dologba :wink: )[/size][/size]

Teljesen abban a hitben voltam hogy hallani fogjuk a szivhangot, de ez nem volt hangos ultrahang, viszont a kis szivecske pulzalast lattuk :D
Legkozelebb mikulaskor megyunk, akkor mar kezeket, labakat fogunk latni :D

Kép

Kép
ica79

Roni,
egy kalappal!!!!!!

Kép

Kép
ica79

ica! gratulááálok! örülök a babádnak:)

KépKép
dike

sziasztok !

bocsi, hogy csak ilyenkor este tudok jönni :oops: :oops: :oops:

Ica
sok sok gratula a babádhoz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez lesz a legszebb mikulásotok !!!!!!!!!!!! :D :D :D

Babszika
én is ugyanezt éreztem, mikor először voltunk a Kaáliban
hát ilyennek kellene lennie minden dokinak mint a Kaáliban !

vvviki

Kata
boldog névnapot !!!!!!!!!!!!!!!

Kakukk
hogy vagy ?????

vvviki

Koszi szepen a gratulaciokat :D
Teljesen transzban vagyunk, tegnap elmondtuk anyukameknak is.
Csak kulon-kulon tudtuk nekik elmondani mert apum meg mindig a korhazba van, de mindketten nagyon orultek :D

Babszika,
Meglatod milyen hamar eltelik az ido. A dokik a Kaaliban egyszeruen szuperek!
Meglepo hogy milyen sok vizsgalatot kell csinalnod, nekem nem kellett ennyit.

Kép

Kép
ica79

Ica, nagy gratulaaaaaa! :D
nani72

Ica én is szívből Gratulálok a picurkátokhoz!!!!!:) Biztos nagyon megható lehetett látni a kisbabátokat!:)

Babszika
Örülök, hogy ilyen jó benyomást tett rátok a doktornő!!!:) Én Szmatonához járok, de amikor először mentünk hozzá mi ránk is olyan jó benyomást tett, kedves, segítőkész volt..........amit mondjuk a sotes dokiknál nem nagyon tapasztaltunk. Ott valahogy nagyon futószalagosnak tűntek a dolgok. :roll:

Nagyon elfáradtam a napokban, mindennap annyit és valahogy olyan lassan mentem, mert a mobilom fülhallgatójának egyike süket lett, így csak a másikba lehetett hallani a zenét és így inkább nem hallgattam semmit.....:(
Tegnap viszont a névnapomra kaptam egy vadiúj fülhallgatót és így ma már igaz fáradtan, de szárnyaltam már egyik hivatalból a másikba!:):):)
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Ica: szuper, nagy gratula vigyázz a kis 7mm-re :lol:

Nálunk sajnos megtörtént a tragédia...mindkét kisbabánkat elvesztettük :cry:

Majd egyszer biztos megyünk tovább, csak most nagyon, de nagyon fáj!

A háttérből szorítok Nektek!
roni34

Roni
borzasztó dolgokon mentek most át, nagyon sok erőt kívánok Neked !!!
nagyon nagyon sajnálom !

vvviki

Roni! neeeeeeeeeeee! :cry: annyira nagyon sajnálom!!!!!!!!!nem találok szavakat!sok erőt kívánok a testi-lelki felépüléshez.
uhun derült ki?hány hetes voltál?:(((persze ne válaszolj ha fáj,megértelek!:( de én is annyira félek!puszi neked!!!!!!!!!

KépKép
dike

Roni,
Annnnyira sajnalom :cry: :cry: :cry:
Roni, legy nagyon eros es legyszives ne adjatok fel, tamogassatok egymast mert most az a legfontosabb.
Mit mondtak az orvosok?

Kép

Kép
ica79

Roni
Nagyon, nagyon sajnállak Téged/Titeket és a piciket :!: :( :cry:
Nem tudom mit mondhatnék :roll: , talán csak annyit, hogy szeressétek, támogassátok egymást a vőlegényeddel és próbáljatok meg erősek lenni, testileg-lelkileg felépülni :!: Kép Kép
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

((((((((((((((((Roni)))))))))))))))))))))))))9
/erre nincsenek szavak, átérzem fájdalmadat....)

kalkata

Roni??????????????????????MI történt??????????????????
:shock: :shock:
nani72

Roni :(
nagyon sajnálom, a háttérből nagyon, nagyon drukoltam nektek és örültem, hogy végre sikerült...

mniki

Sziasztok!

Nagyon köszönöm, hogy együtt vagytok velünk most is, hogy annyian szorítotok értünk a háttérből is!
Sajnos egyenlőre csak annyit tudunk, a babák az Uh-on ott voltak, látszottak (a lelet szerint szabályos pzsák, szikhólyag... csak épp nem dobogott már a kis szívük) 9.2 voltunk UH-on és állítólag a méreteik alapján a 8 héten történt az elhalás.
A dokim azt mondta, ne keressük az okokat, mert ilyenkor 90%-ban a babákkal lehetett a gond. Nekem csak az nem áll össze, hogy mind a két kicsit elvesztettük! Azt nem tudom megérteni, elhinni, hogy mindkét kicsivel gond volt? Sokkal inkább azt gondolom, hogy az én szervezetem nem volt képes megtartani őket. Most egy kicsit pihenünk, aztán persze folytatjuk, már csak Értetek és a lombikos közösségért is!!

Ha vki volt hasonló helyzetben és van vmi tanácsa, mit tegyünk, mit lehetne ilyenkor még kivizsgáltatni, szívesen venném, ha írna!

Drukk Mindenkinek, ügyesek legyetek!
roni34

Roni, nálam a válasz: "genetika" volt (amitől persze nem lettem okosabb, mostanra értem el odáig, hogy nem hibáztatom magamat és próbálom elfogadni, hogy valamiért így kellett végződnie...)

kalkata

Roni
Én nem voltam hasonló helyzetben, de talán lehet, hogy egy genetikai vizsgálatot érdemes lenne elvégeztetni. :roll:

Kalkata
Neked a genetikai vizsgálat kimutatott valamit?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Nekem azt mondta a dokim ha a fagyibabak nem jonnek ossze akkor csinalunk egy genetikai vizsgalatot. Az en eredmenyeim is jok voltak meg a parome is jok voltak....csak a babak nem akartak tapadni ezert gondolt a doki a genetikai vizsgalatra.
Szerencsere erre mar nincs szuksegunk.

Roni,
Biztos vagyok benne hogy te minden toled telhetot megtettel hogy a babak veletek maradjanak. Ne hibaztasd magad es ne emeszd magad azzal hogy keresed hogy hol hibaztal. Tudom hogy nagyon nehez elfogadni, de ennek igy kellett lennie. (Lehet hogy betegek lettek volna ha megmaradnak, es azt senki sem szeretne!)Valoszinuleg a babak nem voltak eleg erosek, de egy genetikai vizsgalattal biztosan tobbet tudtok majd meg.

Kép

Kép
ica79

hahooo itt egy boldog kismama:))

felhívtam reggel a dokit, azt mondta menjek be. odaértem felhívtam a szülésznőt, aki lehozta a beutalót(amit múltkor ott hagytam, a kiskönyvem mert azt is ott hagytam,meg a vérvétel,pisi eredményeket. azt majd részletezem mindjárt ami csillagos.

dokihoz bevitte a kiskönyvem,kicsit vártam és behívott. megvizsgált kézzel,c 3000 minden renben,utána mentem vele az ultrahangra. drágám nagyon mozgott minden fele,csodálatos látvány volt, 43mmes kukis:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

doki: na mit lát?
én: mit? semmit?
doki és most?
én: az egy kuki?
doki: az, az:) nem tudtam h nevessek, v sírjak...de inkább nevettem. teljesen be vagyok zsongva.

nem bírtam ki h ne mondjam el szüleimnek, apa örült, anya nem akarta elhinni, biztos szar a gép stb...nagyon rosszul esett.annyira de annyira lányt szeretett volna.hát sajnálom...én is inkább lányt,de most is boldog vagyok, nagyon örülök a kisfiúnak is. amióta elmondtam viszont teljesen megváltozott a hangulatom...lehet felhúztam magam rajta,nem tudom,de fáj h nem láttam rajta azt a nagy örömöt.tesom nagyon örült!!!!!!
anyós, áhh ne is beszéljünk róla. mondom neki..ő jajj de jó én tudtam akkor zolika lesz..mondom nem lesz az..Ármin lesz..jajj mért ne mondom de!szóval jobban tettem volna ha nem mondom el, addig felhőtlenül boldog voltam!de próbálom leszarni.....és újból örülni.ha kell csak magamba egyedül!

KépKép
dike

Dike,
Orulok hogy ilyen szuper beszamoloval jottel!
Igazad is van, ne is foglalkozz senkivel a lenyeg hogy nektek legyen jo :D
Szerintem elso gyereknel mindegy hogy mi, csak egeszseges legyen.....majd a masodiknal lehet kivansag musor :wink:

Nem is gondoltam hogy ilyen hamar megtudod hogy kisfiu-e vagy kislany, ez szuper! :)
Armin szep nev, nem hetkoznapi!

Kép

Kép
ica79

Dike, boldog babavárást!!!
Szuper, hogy ilyen korán megmutatta a lábaközét a kisfiad! :wink:

(mi csak a 19. héten tudtuk meg)

Lényeg ,hogy jön a baba, nem is értem, mit foglalkoznak vele ( a család) fiú e ,vagy lány?
nani72

Novorapid!

Írtam privit!!!
jazmin1229

Sziasztok!

Végre 2,5 hét kórházi bentlakás után itthon:)

Roni! Én sem találom a szavakat, együtt érzek Veletek...Sajnos közeli ismerőseimnél, többnél is előfordult a tragédia, és én úgy látom, hogy még a Kaáliban is csak úgy elsiklanak fölötte, mert sajnos nem tudják az okokat, és nem keresik a miérteket. Az én egyik legjobb barátnőm itt a pesti Kaáliban vetélt el 8-9 hetesen, és közölték vele, hogy term.szelekció. Egyszerű válasz, és könnyű... Aztán kiderült több minden is, mert ő nem hagyta magát. Mindenesetre ő a Czeizelhez is elment, akit egyáltalán nem így képzelt el, türelmes és alapos volt velük, mindenre választ kaptak, és megnyugodtak. Szerintem ha még nem voltál genetikai szűrésen, érdemes elmenni.
Persze most csak gyászolj, mert ilyenkor azt kell tenni. De tudom, hogy eljön majd az idő, mikor lépni akarsz és visszaszállsz a ringbe...Nagyon drukkolok Neked, és bízom benne, hogy mindjárt itt az újabb év, és ezzel jön az új remény és az új élet...

Rólam annyit, h 2,5 hete hirtelen vérzés, egyszerre rengeteg. Be a kórházba, és aztán megnyugodhattam, mert hallottam a szívét. Volt egy vérömlenyem, ami ma már minimális. A baba tegnap volt 4 cm, még nyaki redőt is tudott mérni :lol: (szerencsére normál érték) 10 hetes 0 napos voltam tegnap, de az UH szerint 6 nappal öregebb a baba. Most itthon pihi, jöv hét csütörtökön pedig már megyek a genetikai UH-ra :D

Dike, szóhoz sem jutok. Attól, hogy úgy tűnik kisfiú, meg attól sem, ahogy a kedves család reagál. De ne hagyd, h elrontsák a kedved, most őszintén miért nem mindegy ez???

Ica, hát pontosan tudom mit éreztél, mikor megtudtad, hogy egyedül van...Én is kicsit csalódtam, mikor az első UH-on voltam, mert már ráhangolódtam az iker témára, de pár nap múlva már nem foglalkoztam ezzel. Sőt, ez azért könnyebbség is, Te is tudod. Jó növekedést a babának!
csutiko
Budapest

Csutiko,
Orulok hogy mar kint vagy a korhazbol es minden rendben van!
Nem is olyan konnyu nem izgulni egy terhesseg alatt :shock:

Ugy nez ki hogy kezdek megfazni....az ejjel annyira melegem volt, valoszinuleg volt egy kis lazam.
Van egy digitalis lazmerom de mivelhogy nem surun kell hasznalni, mire odakerulok hogy kellene mindig le van merulve. Az este 35,6-ot mutatott :twisted:
Most is erzem hogy melegem van, de max hoemelkedesem lehet.
Nem szedek semmilyen gyogyszert (a femibion es a magne B6-on kivul) mert nem szeretnek artani a babanak. Csak teazgatok...
Szerintetek mit csinaljak? Van valakinek valami jo otlete?

Kép

Kép
ica79

A digitalis egyébként 4-5 fokkal mindig alacsonyabbat mér! Nekem bennt volt a kórházban 37, 4, és elég furán éreztem magam. Én se akartam gyógyszert, s bár ez csak hőemelkedés, én lezuhanyoztam hideg vízzel, h lehűtsem magam. Ha a helyedben lennék, feküdnék, forró teát szürcsölgetnék, és jól bebugyolálnám magam, h kiizzadjam. És sok C vitamin.
csutiko
Budapest

csutika! örülök h már otthon vagy, és minden rendben!!!!jó nagy már a babátok!!!már megnyugodtak..mármint anyum természetesen már nagyon örül, a kisfiúnak is, csak elsőre nem akarta elhinni. anyós még párszor biztos megjegyzi h miért nem Zolika lesz!de ugyse!!:))

ica! egyetértek csutikával a gyógymódokat illetően.méz,citrom
jobbulást!

KépKép
dike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?