Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés, most ébredtem az altatásból.
Eléggé elvagyok, azt se tudom mihez fogjak, lehet ritkán jövök még egy ideig. De visszaolvasni már sikerült azért.
Hazaértünk Bajáról, nem egészen úgy sikerült, ahogy terveztük, Benedek azzal kezdte, hogy belázasodott, torokgyulladása meg középfülgyulladása van, de ma már egész jókedvű volt szerencsére.
Előtte megkapta az oltást is, így nem tudom, az mennyire zavarhatott be, de még hétvégén is felment a láza.
Kihasználtam, hogy ott volt Tesóm is a gépével, így tudtam küldeni képet nektek Benedekről. Köszönjük a dicséreteket.
Nagyon nőnek ezek a babák, és mind nagyon szépek!
Ági, megnéztem az októberi képek felét, nagyon édes Kristóf rajtuk, nem semmi, hogy még a paprikát is megeszi, én sajnos nem tudtam ezt elérni az enyémnél. Egyébként is elég változó az étvágya. És nagyon szépen eszik villával Kristóf!
Bencikének ha odaadom a tányért tele étellel, akkor kifordítja azon nyomban a tartalmát...szóval ügyik vagytok.
Kriszta, Benedek le szokta szedni a könyveket a polcról, csak Baján még nem jutott el odáig, szerencsére mindig volt más felfedeznivaló. De a kazetták nem úszták meg.
Tényleg, a Tieitek is nagy rámolósak?
Seri, én teljes mértékben meg voltam elégedve a doktornővel. Nem igyekezett mindenáron beleavatkozni a dolgok menetébe, kedves is volt .Amikor kellett, akkor biztatott. Ha konkrétan érdekel valami, kérdezz még nyugodtan.
Kockavirág, én tudom ajánlani Nyirati doktornőt, a vasasban rendel, azt írták a lányok mostanság.
Ildi, örülök, hogy sikerült a kicsinyítés. Nagyon szép a lányod. Remélem mielőbb megjavul az alvókája.
Karmen, Angi, szerintem is váltsatok ételhordót, nem állapot, amit ezek csinálnak!
Enikő, Beni 35-ös fejkörfogattal született, de úgy emlékszem Peti is, és neki sokkal nagyobb feje volt. Szerintem a BPD mérvadóbb, Petinek 100 körüli volt, Beninek 91, ha jól emléklszem.
Tünde, klassz ez a hinta!
Jó éjszakát mindenkinek!