Chris! Gyönyörű a baba! Őt sem fogják lánynak nézni, abszolút fiú a fejformája. Szépen összehoztátok
Leti, megnéztem az uh-fotókat
Jól elbújt a kiscsaj, de formás keze és lába van. Megvárom, míg kibújik
:):)
Niki, Neked is mennek a ++++++++++++++++++++ enerdzsííík!
Szerintem a párodnak is küldenem kéne, de az éjszakai műszak-témához, óh szegény! Rövidtávon csak-csak elmegy, de évekig biztos nem lehet ezt csinálni!
Kinga, szedd össze magad
, hétvégére fotókat kérünk az újszülöttről
Ana, nem vagyok én ilyen szép, de kedves Tőled. Nagyon örülök a pozi teszteknek, nagyon-nagyon.
Tervezed, hogy a 7. hét előtt progicsekkolásra elmész? Én tervezem majd magamnál, mert szerintem egy nagy plusszt ad. Mensmentisben - ha jól tudom - 2.500,- magyar pénz.
Egyébként én is a 6-7. héten akarok uh-ra menni, mert tökre elkettyentem Enikőnél, mikor az 5. héten semmit sem látott a doki, sőt, a tesztem is nega lett a rendelőjében (miközben otthon full pozik sorakoztak; 7. héten meg már "idősebb" volt az embrió a koránál)...
Tinababa, üdvözlet és nagy gratuláció itt is
Örülök, hogy tartogatsz nekem is kis varázslatot majd a projetünkhöz.
Emlékszem, mikor írtad nekem - ez tökre megmaradt, és nagyon jópofa is volt, meg nagyon szomorú is -, hogy ha a nőgyógyász azt mondja, hogy vállald be a kerékbetörést, mert ez a baba ára, akkor szó nélkül megteszed.
Nagyon nehéz lehet az első babára ilyen sokat várni, de gondolom, hogy most mindennél boldogabb vagy
:):) Sok puszi!