sziasztok lányok!
szóval: Bálintnak tüdőgyulladása van. Kapott másik antibiotikumot és hörgőtágítót, mert a sok köhögéstől teljesen begörcsöltek a hörgői. úgy tűnik, ez végre használni fog, mert a közérzete már sokkal jobb.
tegnap voltam GI-nél. Nem dobott föl nagyon. Azt mondta,hogy max, 2800 gramm Petra, ami elég kevés, főleg ha figyelembe vesszük,hogy a fiaim 4 és 4,5 kg-val születtek. Nem feltétlen szeretnék újra ilyen nagy babát szülni, ha egészséges és úgy ekkora, azzal nincs bajom, csak nehogy valami gond legyen!!!! Ráadásul azt mondta,hogy kevés a magzatvíz és a lepény is öreg.
Én úgy tudom,hogy ilyen esetben szoktak flowmetriát nézni, hogy megfelelő e a baba ellátása, de GI azt mondta, hogy elég hetente CTG, hozzá se kell bemennem csak szülni(!!!!???!!!???)
A cukrom is fölment 8,3-re, de a javaslat szerint nem kell nagyon diétáznom sem.
Gi csak a miatt aggódott kicsit, hogy nagyon fönt van a baba és a feje nincs beilleszkedve, illetve,hogy nem függőleges, hanem kicsit ki van billenve, haránt fekszik..... na ennek egy kicsit császár íze volt!!!!! és pont e miatt aggódom a legkevésbé, hiszen van még 3 hét. Pár óra alatt is bármi történhet. A belső méhszáj is még zárt.
Nekem a Lukács hipotóniával született, nem szeretném,ha megint lenne valami gond!!!!!
Ne haragudjatok, most nincs kedvem visszaolvasni, nem vagyok a toppon, majd kicsit később.
Üdv Kriszta