Sziasztok Lányok!
Gyabi,
ahogy Sirki is írta, tényleg mindig történik valami veletek. Nándinak cupp, biztos nem komoly a lábbaj.
Jaimmee,
milyen fura, h. már az ovis készülődésről beszélünk, pedig nem rég született Rékababa...
Köszönöm a szoba (és pocak) dícséreteket!
Nemrég bent jártam a régi melóhelyemen, és mindenki el volt ájulva, h. mááááár ekkoraaaaaaaaaa!! a pocakom!!!
Meg, h. mi lesz a végén???? hát nem tudom, h. mekkora az átlagos pocak, de szerintem alkattól is függ. Nekem főleg a pocakom nőtt, és talán ezért szembetűnőbb? Szerintetek??
Közben a babakocsit is megvettük. 3az1-ben típusú, pelenkázó táska, lábzsák, esővédő is volt hozzá. Szerintem (szerintünk) nagyon cuki és praktikus is. Majd teszek fel erről is képet.
Jaimmee kérdezte, h. kihez járok dokihoz, és igen, ahhoz akit kb. 1 éve találtam, a máv kórházban (vagyis AEK-ben) dolgozik, de a magánjába járunk. Nagyon szimpatikus, modern gondolkodású doki, de valszeg a korából is adódik, mert max. 40 éves lehet. Nagyon alapos, eddig meg vagyok elégedve vele.
Levibaba irtó sokat mozog idebent, aminek nagyon örülök!!
Irtóra röpül az idő, amikor belegondolok a szülésbe, szinte hihetetlen, h. már "csak" 3 hónap...