Sziasztok!
ma du jöttünk haza. Angie köszi a hiradózást és a mai telefont.
Mindenkinek köszi a gratulációt!!!
Panka, de jó hogy felbukkanttál. (én is gondoltam rád az elmúlt hetekben, hogy vajon mi lehet veled.) Szívből gratulálok a tesóhoz. Ezek szerint (ha jól számolom, nyári baba lesz.) legalább van újabb kismamink, reméljük többen csatlakoznak hozzád (akik tesót szeretnének. akár újak is.) Emili fürtök nélkül is nagyon bájos.
Norwell
a 19.02-es hozzászólásod 14-én épp találó volt. hogy mi lehet velünk. (te tényleg egy boszi vagy .
) akkor már épp a műtőben voltam és adták kb a gerincvelői érzéstelenítést. Lucát 19.18-kor emelték ki. utólag kiderült, hogy tényleg indokolt volt a császár. kétszer a nyaka körött volt a köldökzsinór, vérzéssel -görccsel indult a szülés, ennek oka az volt, hogy a lepény széle elkezdett leválni. a doki azt mondta a magzatvíz sem volt tiszta, belekakilt Luca, úgyhogy jó hogy nem volt rendes szülés, mert akkor gond lett volna. fájásaim pedig voltak, a papíron lehetett látni a szép csúcsos görbéket, meg hát éreztem is. Megmutatták Lucát, legalábbis a fejét, még véresen, lilán, magzatmázasan. utána miután bebugyolálták szépen, az aneszteziológus odatartotta közel az arcomhoz, puszilhattam, simizhettem a fejét. utána rám jött valószínűleg valami allergiás reakció. elkezdtem fulladni (a gégém összeszorult, teljesen eldugult az orrom) baromira szédültem, kiderült a vérnyomásom teljesen lement. aneszteziológus gyorsan bekötött még infúziót (vérnyomás-emelőt, kalciumot meg még valami cuccot) na akkor azoknak a mellékhatásaitól szédültem. még sose ájultam el, de éreztem hogy közel vagyok ehhez az állapothoz. nagyon lassan normalizálódott a helyzet. a nő noszogatott hogy szedjem össze magam, mert az intenzív osztályra kell mennem, ha ez így marad és akkor két napig nem láthatom a babámat. aztán lassan jobban lettem, kitoltak, kint a folyosón ott volt Apa. na attól a ponttól tényleg jobban lettem. a szobába, ahova kerültem bejött Apa, jó 20percre odaadták neki a kis becsomagolt Lucát. Nagyon jó volt látni őket együtt. Innentől már minden ok volt. Lucus nagyon helyes babó, de tök más mint Máté. fekete haja van, nem szőke. és sokkal kisebb buksija van mint Máténak volt, pedig Lucának is nagy bpd-t mondtak. viszonylag nyugis babó. jól aluszkál. tejci tegnap indult. tegnap 3szor volt 10 gr, ma 30-20-10 aztán sajnos nulla. most már 40-eket kellene ennie egy evésre, de annyi még nincs. ez volt Máténál is, mindig fáziskésésben voltunk, volt tej, de mindig kicsit kevesebb mint az életkorának megfelelő lenne. de hét még az elején vagyunk. azért irattam tápot, de megpróbálom keveset adni neki. úgy veszem észre a cicim is jobban bírja mint Máténál. bár az egyiknél csillagokat látok mikor rácuppan, minimálisan sebes is, de nem tragikus.
Majd teszek képeket, meg reagálok az előző hozzászólásokhozos, ha lesz időm.
Maci, Kinga drukkhegyek. (szerintem már Maci lehet megszült, vagy kórházban van? ??)