Új privát üzeneted érkezett!

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.01.03 14:24-kor.
Vendég
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.01.03 14:21-kor.
Vendég
 


..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.01.03 14:25-kor.
Vendég
 

 
 

Fuuuuuuu mekkora haja van Aronbebinek!!! :) En ilyet nagyon keveset lattam odahaza (itt gyakoribb) es Boliviamnak a nagy 16 evesnek volt ilyenje, 3 hos koratol copfozva, de o ugye mesztic lany ugyhogy volt honnan szednie. Micsoda sero!!! :) Edes a fiacskad!!!

luna6
 
 


Nanetto, jobban vagyok :) Azert hogy jol e azt megitelni meg korai... de ha igy marad megint visszamegyek az ateremhez, hogy beminositsen es megallapitsa meg mindig kell e szerinte a dilibogyom :) De meg nem tartok ott... a szopi elhagyasaval sem. Es azt sem tudni mennyire atmeneti csak a jobbanleves vagy tartosabb.... de a gymrom nem jo, kavarog, emelyeg. Lehet megint van valami felmarodas benne, mint masfel eve mikor csovet nyeltemmiatta, de az ater szerint ez is lehet az agybajom tunete, ezert nem lett meg kezelve, ez vacak dolog :)

luna6
 
 


zuzi.MEEEKKKORA HAJ JESSZUM DE CUUUUUKI
:-)

lUNA: te inkább vegyél elő tollat papírt és kezd el megírni életed történetét! mert amiket irsz itt néha baszki csak lesek :shock: :shock: :shock:

ja és aztán kérek is belőle rögtön egy példányt mert az fix hogy elolvasom! még azt sem tudom hogy ismerted meg a pasid :-) azt is ird bele...
Vendég
 



..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.01.03 14:26-kor.
Vendég
 


A következő még a dolgozó anyukákra is vonatkozik:
Karácsony előtt össze kell hozni valami talit!!!!!!!!!!!!!!

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Zuzi: király Áron haja. Levi elbújhat mellette.

Nanetto: gyere ide is főzni ilyen fincsit! :)

Luna: engem is érdekel életed története, főleg ezzel a délamerikaival felcsigáztál. Részleteket, pls. :):):)

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


portugálról is.... Luna
ahogy a töri tanár mondnaá
hol, kivel és milyen körülmények között? :-)

detti benne vagyok a taliba ha nem kedd és csütörtök :-) és péntek

ahhh jól belőttem mi???? téli szünetben nincs meló és a péntekjeim is szabadok! lányok repülnek a hetek mi a jövő hétvégén lakást diszitünk karácsonyiba - senki ne akadjon ki én továbbra is imádom ezt az ünnepet!!! és bizony mi ilyen hamar kezdjük :-)
égősorok gyertyák girlandok elő!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

vagyok én is!

Nanetto,
jó lett a hajad! Én azt hittem, hogy sokkal rövidebbre vágattad az alapján amit írtál. És hogy ti milyen egy mosolygós-boldog kis család vagytok :lol: !
Gratula Eszti fogacskáihoz :lol: :lol: .
Azt hiszem lassan kezdhetsz nekem ötleteket adni, hogy mit főzzünk, ha tök üres a hűtő és a kamra. A férjem főnöke ugyanis sz@rik fizetést adni és még azt se mondja, hogy 5-10 nap múlva vagy egyáltalán mikor várható a fizetés. És nem kevés pénzről van szó. Első körben másfél havi fizetés, aztán meg a karácsonykor szokásos ajándék ami szintén egy havi fizetés. Szóval kezd igen komolyra fordulni anyagi helyzetünk :( :( :evil:
Jó,hogy emlékeztettél az égősorra. Nekem tavaly tönkre ment, idénre újat kell vennem (márha lesz miből :roll: :roll: ). Én december 6-ra díszítem majd a lakást, meg a fát. Kérek majd képeket, hogy hogy díszítettél.
Ténlyeg mikor gyújtjuk meg az adventin az első gyertyát. Itt nem szokás, így nem tudom :roll: . De én szoktam 4 gyertyát venni és egy széles szalaggal átkötöm és mi "tartjuk" az adventet miattam.

Detti 10,
én úgy tudom, hogy 5 hós kor után lehet a bébiket rövid ideig megtámasztva ültetni. Szóval szerintem nem volt gáz az az 5 perc hintázás :roll: . Nagyon élvezte egyébként :lol: .


Luna,
jó olvasni, hogy jobban vagy. És gratula, hogy Aron végül feladta és megadta magát a cumisüvegnek. A videók egyébként szuperek! Az tuti az én idegeim nem bírnák sokáig a sikítozós sírást. Le a kalappal előtted! Reméljük, most már a családbarát verzióra vált a gyerek és hagy téged is kikupálódni.
A megismerkedés történetekre én is kiváncsi lennék!

Zuzi,
A ti történetetek sem semmi! És mekkora haja van a fiadnak :shock: :lol: . Az én lányomnak meg alig van :( , remélem azért idővel lesz neki is, mert én már úgy várom, hogy lehessen copfot csinálni neki.
Apa nekem is lepasszolja a lányt, ha nyűgös. Nem bír vele olyankor :roll:

Talinn,
5. hónaptól húst :shock: :shock: . Én tuti nem adnék neki, majd valamikor a 7. hónaptól szerintem. És akárki akárhogy rágná a fülemet akkor se adnék neki.
Bár pont a múltkor mondta anyósom, hogy már alig várja, hogy a csirkecsontot odaadhassa neki és rágcsálhassa. Na ahhoz azért lesz nekem is egy-két szavam.

Hozzátáplás és más emberek véleménye arról, hogy mit, hogy kéne csinálni:
Apósom már megkérdezte anyósomat, hogy majd mikortól ehet a lány tojást, mert akkor majd gyűjtik a csirkék tojásait, hogy a lány falusi tojást tudjon enni. Nem akatam már most vitázni, hogy a lány egy fél falat falusi tojást sem fog enni. Mert én nem adok neki olyan tojást ami nem hőkezelt és nincs feltüntetve a szavatossági ideje. Én biotojást terveztem neki adni azt is csak 1 éves kor után. Először a sárgáját és utána az egész tojást.
Anyósom meg, hogy majd tesz az ő tyúkjait adjuk a lányka enni. Én nem bírom megenni a falusi általuk nevelt csirke-tyúk húsát. Már főzés közben a szagától felfordul a gyomrom, megenni meg nem bírom. Olyan más íze-szaga van. Lehet az az egészségesebb, de én akkor is inkább a bevált hentestől veszem majd a húst a lánynak és pici adagokban fagyasztom majd le. Az egy más kérdés, hogy anyósom vagy egész vagy fél csirkét fagyaszt le. Az meg kicsit sok egyszerre a lánynak elkészíteni. Főleg hogy az elején majd még csak grammokról beszélünk hús evés terén....
Ők már most próbára teszik az idegimet pedig a lány még csak tejpépet és gyümölcsöt eszik tápszeren kívül........

Geo,
megoldottátok a problémát Andrással?

Gemini,
jó hogy jelentkeztél! Örülök, hogy minden jól megy nálatok :lol: :lol:

Csilla,
veletek mi újság????? Remélem nem lettél depis! Léni hogy van? Alvás?

Olyan sokat írtatok, komolyan meg kell próbálnom megint minden nap jönni, mert hiába olvasom rendszeresen a fórumot, mire odajutok, hogy írjak már a felére sem emlékszem. Remélem nem haragszotok, hogy nem mindenkinek reagáltam külön.

Már két napja fejfájás gyötör.....

Tegnap voltunk a tengerparton egy kávézóban, meg sétáltunk a parton. Csináltunk pár képet, az egyiken látszik a tenger, felteszem, mert a múltkor kértetek tengerpartos képet. A képen én is rajta vagyok bocsi :roll:
Kép

Meg egy másik kép, itt apa és lánya nézik a tengert, ez az kép most az új kedvencem :D :
Kép
Vendég
 


Luna,
vegre van egy kendos kepem
Kép
amiota vette, aldom neved"

Vik
Naggyon jok a kepek!

Zuzi
udv!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.01.03 14:26-kor.
Vendég
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.01.03 14:27-kor.
Vendég
 


Kép

Zuzy,
szegény, sokat aggódhattatok érte! Nagyon szép kisfiú, és a haja wow!

Vik,
Nagyon szépek vagytok!
Fura, hogy ódzkodsz a falusi tojástól, csirkétől. Én nem érzek rajtuk olyan nagy különbséget.

Luna,
nem semmi, hogy ismerted a "nagy Edut".

Olyan szinten elfáradtam ma, hogy nem forog az agyam. Beoltattam magam az influenzák ellen, annak ellenére, hogy fáj a torkom. Lehet, hogy nem kellett volna.

Nálunk mától Apa öltözteti, vetkőzteti, Mátét fürdés előtt, után, kompaktan övé mától a fürdetés. Ugyanis legtöbbször végigüvölti a füri utáni öltöztetést, és tegnap azt mondtam, hogy miért is mindig nekem kell hallgatnom öt centiről az üvöltést mikor apja is van a gyereknek, persze neki azt mondtam, hogy az apa-baba kapcsolat erősítése miatt. :lol: Egyenlőre nagyon lelkes. :lol:

Megyek vacsit csinálni, egyszerű melegszendó lesz, többre nem futja energiából.[/img]

KépKép
yadine81
 
 


sziasztok!
látom nem csak nekem nincs időm jönni a fórumra..
jól vagyunk, persze megbeszéltük andrással, de mindig jön valami új dolog, amin össze lehet kapni, habár mostanában jobb a helyzet.
dávid azért sírt nagyon, mert mindig üvölt elalvás előtt... néha jobb, néha rosszabb.. ma pl. sírás nélkül elaludt 10perc alatt, aztán fél óra múlva felébredt, és fél órát üvöltött, míg visszaaltattam...
fhú, de tényleg rengeteg dolgom van, majd még jövök.
a taliban én is benne vagyok, csak beszéljünk meg valami időpontot, mert akkorra szabaddá teszem magam :wink:
no mennem kelll
Vendég
 


Fuhhhh vegem van... ez a foku faradtsag... igaza van (lehet :D) az ateremnek, ez kezelendo tenyleg. Mar csak 2x szoptatok, amint sikerul leallni johet az antidepi gyogyszer. :) Es akkor majd fellendulok megint fizikailag

Yadine... hat Edu, ugye boliviai, magyar apukaval, nekem az exferjem boliviai, valahol ezen a vonalon ismertem meg joreg, meg a szuleit is. Nagyon szomoru (es meg annal is tobb nekem) hogy ez ma mar mind csak emlek :cry:

Enyimnel budosebb gyereke pillantanyilag senkinek nincs, ugyhogy megyek teszek ellene :D:D a sztorikat meg majd aztan :) (fuhh felalni is faj komolyan....)

luna6
 
 


Gem, de eeeeedes Lola!! Orulok, hogy bevallt. Es ezek szerint feleteke lehet jokat setalni. Asszem lassan csomagolok es koltozok, peldaul arrafele... kepek alapjan szipatikus hely, bar az az illuziom, hogy valahol minden jo, mar elmult, de jobb meg lehet :D:D peldaul ha lehet setalni az mar eleve jobb :D

jahh ma benn voltam Portoban (tiszta macera gyerekkel, kocsival, ulessel, sebaj) es talakoztam emberem egyik kollegajanak a brazil felesegevel, aki nemreg jott, tan max 2 eve. Szegeny (mit szegeny, akkor szegeny en is) egyedul van mint az ujjam, internetfuggo lassan es terhes... es fuhh de parazik es be van zarva es sehol senki neki, es aszondja hogy olyan zarkozottak itt az emberek, valahogy nem tudott meg integralodni. Mindat ugy, hogy o benn lakik a varosban ugye nem av ilag vegen es nincsenek nyelvi nehezsegei. Hat ez egy ilyen hely ugy latszik :)

luna6
 
 


Sziasztok!

Jajjj,d e jó sokat írtatok.
Mi túl a 3dik napon. Ma már semmi extra időm nem volt.
A 2 óra szünetemben Ádám GYEDét intéztük. Kiderült, hogy mindegy, hogy volt-e előtte biztosításod, ha épp az igénylés napján nincsen, akkor nem kapsz GYEDet.... Na, elkezdtem variálni, hogy akkor hogy és mint legyen.... nem könnyű... A tököm tele, hogy semmi sem akar összejönni Ádinak. De csak neki. Nagyon nagyon remélem végre megtanulja, amit kell, mert így nem fog előrébb lépni.... :?
Nem sikerült a ING-s vizsgája sem. 1 pont híján. Nagyon kikészült. Januárban mehet legközelebb, így addig nincsen onnan sem pénz. Ezért kell a GYED...

Zuzi!
Uhhh, én valszeg megfojtogattam volna a dokit a 25 óra és a mérgezés miatt....Remélem nem fizettetek neki zsebbe ezek után semmit????!!!!
Ezek az Áronok??? :D:D Nem irigyellek téged sem. Ádám is jött Hannánál azzal, hogy ez sincs kész, meg mit csinálok egész nap... sokat veszekedtünk mi is akkor. Türelmem nekem is csak Hannához volt. Ki voltam szerintem, mint a bot. Alexal már szerencsére más.. szóval hajrá kistesó!! Én tuti másik dokinál szülném :D

Niki!
Jól néztek ki :D:D
Ahogy leírod, szerintem te eleve nem igen szívleled a húst :D Azért azt úgy nem túl jó megfőzni....
Én frissen vettem Mancinak a husikat. Mindig úgy csináltam a kaját, hogy én ettem meg a maradékot, és úgy mondjuk elfogyott egy csirke combi. A gesztenyés csirke volt a kedvencem :D:D:D
Volt már végre fizu????

Gem!
Cukik vagytok. Jó volt olvasni végre rólatok. Jajjj, melót ne is mond... Én annnyira örülök, hogy mehet itthonról, de az is jó húzós néha... de elmenni??? :? Kevésbé szimpi...

Yadine!
Ééédi a pasid :D:D
Én influenza ellen elvből nem oltatok. Anya amikor először kapta meg 40 fokos lázzal fetrengett 2 hónappal később otthon. Én semmit sem kaptam el... Én a hányós fosósokat gyűjtöm, mint Alex :D:D

Detti!
Valamikor leszek szabin, majd szólok. :D

Megyek, mert még van egy kis dolgom... olvasni olvasok, ha valami sos dolog van, hívjatok nyugodtan. Beszélni tudok :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok!

Na, péntek után most jutottam gép elé...
Amíg fel nem kel a kiscsaj, addig olvasok és írok...

Talin,
uh, a konyha dolog ismerős!!!! Mi is úgy költöztünk be, hogy még nem volt kész. Igaz, akkor még nem volt gyerek sem. Bár nekünk akkor még konektorjaink sem voltak! Írtó hangulatos volt, mert hosszabbítókkal vittük el mindenhova az áramot, és a fürdőben állólámpa fénye mellett fürödtünk! Imádtam, és olyan jó most visszagondolni rá... Persze nem hiányzik az az állapot, de hogy örültem hogy aztán meglettek!!! Szóval hajrá konyha!!!!!
(Nekem a fürdőszoba a nagy álmom. Na jó, van egy, de ott csak zuhanyzó van. A nagy fürdőnkben még csak vakolt falak vannak. De ember most van konferencián, és a szállodában van kád, és most írta hogy olyan szuper volt fürdeni, hogy amint lehet megcsináltatjuk! Én már úgy várom, mert bár imádok zuhanyozni, már "elfáradtam" benne, és mostmár ülve zuhanyzok)

Nanetto,
jó a hajad! És ari a kis családod!!! Eszti meg sírósan is aranyos! Anyóssal meg nem kell foglalkozni! Remélem gyorsan előbújnak a fogacskák! Amúgy nekünk még nincs fog, de az éjszakai alváson kívül alig alszik a kiscsaj. Este a fürdetés előtt belaszik 2 órát, de szerintem akkor már azért mert addigra végkimerül.... Előtte napközben 2*20 percet! Pedig előtte két hónapon keresztől végigaludta a délelőttöt...

Heni,
nagyon jók voltak a "videók"!!!!!!

Hari,
jobbulást!!!!

Tatim,
köszi! Na, így már remélem nem lesz gond! :-) Nekem az emberemnek írtó rossza a fogai. Már egy autó árát otthagytuk a fogorvosánál (meg aki az implantokat berakta), úgyhogy ő el is döntötte, hogy ha lehet akkor a kiscsaj fogorvos vagy fogtechnikus legyen....

Luna,
tudom, nekem könnyű mondani, de Aronedumukigyerek olyan édes!!!! Még így sírósan is olyan kis aranyos! És olyan édesen markolászta azt a nagy barna talán kutyát? Édes!!!! Ismétlem, tudom, nekem könnyű mondani... És csodálom a kitartásodat, bár ez ugye nem szabadonválasztott...
És még annyi, hogy ha én választhatnék, hogy mosolygósan vagyok depis, vagy nem, akkor inkább mosolygósan lennék az. De ezt sem szabadon választott, tudom......
Amúgy gratula a kajálásokhoz!!!!!!! Mire felnő megjavul!!! :-)

Zuzi,
a csőrös pohárból ki lehet szedni a szelepet, és akkor folyik a szájába a tej rendesen. A kérdés, hogy abban a tempóban fogja-e tudni nyelni? Mi tápszeresek vagyunk, de a kajálás nálunk is olyan mostanában, hogy eszik egy nagy adagot egyszerre, és akkor utána pihi. Nagyobb, mondjuk olyan 5-10 perc, és akkor utána kezdi meginni a második felét. De nem reklamál persze érte, úgy próbálkozom menet közben. (Aztán lehet csak azért issza meg, mert már úgy van vele, hogy inkább legyen túl rajta, és akkor az anyja is békénhagyja :-))

Rólunk
gyerkőc még szörcsög. Végül nem csináltam meg rajta amit Vok írt, de vettem sós vizes orrsprayt (nem aerosolos), és azt nyomtatom neki, miután fellazította a cuccot szívom. Már azért jobb. Viszont az apján kipróbáltam, mert ő is letaknyosodott. A házidoki szerint én "mentettem meg az életét", mert így a vírusos fertőzése nem jött ki rajta annyira!!! Gyakorlatilag 3 nap alatt rendbejött.

Na, és mára ennyi voltam, mennem kell ébresztenem fürdetésre. Meg fürdetnem, mert egyedül vagyunk... Még nem sikerült rendesen visszaolvasni, ha valaki lemaradt, akkor egy kis türelmet kérek.... :-)
cicmarek_
 
 


nha végre, sikerült lekicsinyíteni a videót, gondoltam megmutatom, jó éjszakát mindenkinek!! 8)

http://www.youtube.com/watch?v=MluF-rpwIuw
Vendég
 


Vok,
köszi!

Geo,
HI-HE-TET-LEN, tényleg kúszik! Eldobom az agyam, nagyon cuuukiii! És az a kitekeredett póz a végén! Nagyon erős kisbabafiú!
Meggyógyult?

Detti,
miért RTG-eztek, ezt elfelejtettem megkérdezni tegnap?

Luna,
értem most már az ismeretséget! Kalandos életed van az biztos!
Én egyszerűen nem tudnám megszokni a külföldön élést szerintem. Bár úgy lehet, ha szerelmem is az.

KépKép
yadine81
 
 


Geo!
Ismételgesd neki, hogy még csak 4 hónapos... hátha meghatja egy idő után :D:D:D:D
Naaaagyon édin nyomja előre a könyvet, hogy utána tudjon mászni :D:D:D:D
Szerintem most már tényleg lejjebb rakhatjátok az ágyat.... nagyon magasra emeli a popsiját.

Én is lerakom holnap az ágyat. Alex előszeretettel rakja fel a lábát a rácsok tetejére és nem tudom, hogy mikor akar elindulni hátrafele, mint ma a földön. :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


yadine, meg nem bizonyitott teny, hogy en meg tudom szokni a kulfoldi letet :) vergodok en rendesen vele mar 6 eve... egesz biztos nem veletlen nalam ez a depis epizod sem :)

(cic!! en is a vidam verziot valasztom, a masik az pokolibb...ez is irto faraszto, de asszem megadom magam, elkezdem a gyogyszert es akkor jo lesz... igazabol egy dolog, hogy le kell allnom a szopival, a masik, hogy en gyogyszermellekhatas paranoid lettem par eve, igy eleg nehez :D:D kepes vagyok erdekes dolgokat produkalni magamtol :D)

luna6
 
 



Geo: ez hihetetlen és egyben nagyon cuki!!!!!!

Mindenki észrevette, hogy a topik utolsó babája tudja a legtöbb dolgot??????

Talira időpont javaslatokat kérek!

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Szóval Geo mit is csinálsz te Dáviddal??? Fogadjunk egész nap tornáztatod!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


A háttérben FP-os zongora van? Szereti? Én is gondolkozom egy olyanon.

Detti

KépKép
bhdetti
 
 



Banyek :D Geo nemsemmi kis srácod van :lol: :lol: :lol: :lol: hogy csúszik előpre :shock: :shock: :shock: és milyen huncutul vigyorog :D

Cicmarek hát már irtóra várom a konyhát :lol: Az azért nagyon komoly, amit leírtál, hogy hosszabbítóval járkáltatok :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekünk is olyan orrspray-nk van Stérimar, de még nem használtam, csak biztos, ami tuti alapon megvettem, ha kellene,a kkor rögötn legyen. Jobbulást nektek :D

Yadine Máté gyönyörű. Azok a szemek :D :D :D
A fürcsi utáni öltözködés nálunk is sírással indul, de általában ccsak addig, amíg kibányászom a kezecskéit a badiból. De, ha nagyon fáradt, akkor utána is sír, addig, amíg fel nem veszem
:lol:

Zuzi hihetetlen, ami veletek történt szülés közben :shock: :shock: hála Istennek, hogy minden rendben van veletek :D Ilyenkor egyébként én is mindig azt gondolom, bár nekem könnyű és gyors szülésem volt, hogy inkább császár :D Bár lehet, ha császárral szültem volna, a kkor meg inkább a természetes szülésre voksolnék :roll:

Gem gyönyörűek vagytok :D :D :D csodaszép helyen sétáltatok :lol:

Vik végre apát is látjuk :D :D Az a hajpánt Zoén, annyira csinin öltözteted mindig, hogy tényleg remélem lesz majd egyzer egy lányom is :D :D
Még én sem adtam husit, de már előkészültem. Tegnap este ezzel "játszottam", hogy felvágtam egy csomó csirkemellte, meg májat apró darabokra, folpackba csomagoltam, aztán lefegyszatottam, hogy majd csak elő kelljen venni.
Igen, ezt taglaljuk már pár napja, hogy még egyzer vki okoskodik nekem és leütöm. Ha csak rágondolok, már 200 a vérnyomásom. Annyira rossz, hogy mindenki feljogosítva érzi magát, hogy mondjon vmi "okosságot", nem?!
Ezen a csirkecsonton kiakadtam :shock:
Én azt kaptam az első hónapokban, hogy túl vékony az Arni és biztos nem elég tápláló a tejem. Ezzel idegesítettek folyton, arra nem gondolva, hogy az állandó csesztetéssel esetleg tényleg nem fog annyi tej termelődni, mint amennyinek kellene. Egyszer nagyon csúnyán beszélhettem a sógornőmmel, mert 2 hétig nem hívott... de akkorrra már nagyon elegem volt.
Aztán volt, hogy ne ÉHEZTESSEM, mint a Nanetto-nak. Ez akkor volt, amikor még csak éjjelre kapott tápszert és inkább a szopi rovására kapjon több tápit, mert az táplálóbb. Amikor meg azt mondtam, hogy ha nem lenne elég napközben a szopi, akkor nem aludna egyik szopitól a másikig 2-3 órákat, akkor megkaptam, hogy a gyerkekek éhesen is alszanak. A többit már le sem írom. De tudom, hogy lesz még ilyen.

Zuzi Áron egy igazi hajas baba :lol: :lol: :lol: Nagyon cuki :D :D Asszem mi is elbújhatunk mögötte :D :D

Luna gratula a tápszerivásoz és a cumisüveg elfogadásához :D :D megkínlódtatok rendesen, de Áronmuki rendes kisbaba és megkegyelmezett nektek :D :D csak így tovább :D :D :D

Bocsánat, ha kihagytam valaikt :oops:

Vok sajnálom, hgoghy ennyit kell kínlódnotok a Gyeddel kapcsolatban. Nem igazság :roll:
Már múltkor is megjegyeztem azt a gesztenyés csikre dolgot :D mikor lehet az enni?
Jaj, azt múltkor nem is írtam, hogy Hannának nagyon vagány szemcsije van :lol: :lol:

No megyek, jó éjt :D

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 


Köszi Luna, szerintem az lesz az egyik kari ajándéka.

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


hahó
ma kidőltem! Luna2 vagyok! 22:30-tól nem aludtunk ... brutál volt ez az éjjel is meg ugye az előző ma reggelre sikeresen "összeomlodtam" .... a fejem zsibog nincs életkedvem csak ülök bámulok! a gyerek??? a gyerek itt játszik és sikít!!!! még hajnal 4-kor is üvöltött!!!! és szerinem de ez csak SZERINTEM most azt mondtam a férjemnek hogy felül jön a foga :-) mindenesetre nőtt alul mindkét fogacska lassan küldhetek újabb fotót róluk!!! szegény madárkánk! nagyon sajnáltam... az a szenvedés ... most meg szegény én! ...
de nem megyek be - pedig a mi cégünknél ilyen NEM LEHETSÉGES ráadásul tegnap hivtak hogy ma S.O.S szükség van rám! hát ma még vezetni sem tudok!!!! ... és nem is merek autóba ülni mert úgy érzem elaludnék a monoton pályától! apropó hallottátok a lágymányosi hídon történt balesetre! basszus én annyira kiborultam a lelkem amúgy is romokba majdnem sirva fakadtam! ... kivi vagyok ar észletekre! 6-an ültek egy autóba és szembe hajtottak fel a budai oldalról a hidról és ütköztek valami postás teherautóval! kész vagyok ... 3 halott 3 súlyos sérült!!! ...

Geo: DÁÁÁÁÁVIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KÉSSSSSZ!
AHHHHHHHHH

FP zongoráról irj lécci kérlek!!!!! mert mikulásra valamit szeretnénk! használtan vetted - de mennyire lehet leamortizálni? mert mi is használtan vennénk! ...

Voki: a gyedet intézd biztos van valami kiskapu! az milyen fajta vizsga ami nem sikerült neki??? én tuti leülnék vele beszélni .. azért ez durva hogy már mióta te húzod a szekeret! már bocsi hogy belehúzok de tudom mi szakad rá! meló (ami nekem úgy kiszívja az erőmet hogy kész ráadásul te midnennap nyomod 6 vagy 8 órában ahhhhh) közben anya vagy és főzz meg moss és stb. stb. !!! le a kalappal ... és Ádi mit csinál? reméem azért sokat segit...

Detti: tali nekem december 1??? szerda... (azt hiszem az szerda)!
elviekben jóóó

Yadine: CUUUKI A KISFIAD persze mint minden babu ITT!!!! :-)
mindenkié édi-bédi!!!!!!

Vik: a te babádhoz meg igen!!! a no comment kategória! azok a rucik! de mindenesetre az én Esztim sem szenved hiányban ruciból és ízlésből!!! nagyon vagány a kiscsaj már bocsi ez a mániám!!!! :-) ebay-en veszek mindent és a rózsaszín ki van zárva nálam! ha mégis abban látható azt a rucit kapta! én ugyanis inkább "vagányabban" öltöztetem! picit unisexesebben mert ha bátyáméknál röpül a gólya akkor odaakarunk mindent adni nekik mert ők nnnnagyon nnnnnagyon "szegények".... szóval a csaj nem dolgozik mert nem akar és tesóm látja el az albérletet a rezsit a kaját az autóhitelt és mennek néha ide-oda és ugye ebbe gyerek szükösen fér bele! duuuuurva

na megyek ...
Vendég
 


Sziasztok!

Jajj, végigolvastam, de remélem nem baj, ha nem reagálok egyesével.
Csak ami nagyon megragadt. :)

Geo, hát nem semmi, nagyon ügyes Dávid, ahogy kúszik!!!!

Liza is próbálkozik ezzel, de egyelőre csak a fenekét emeli fel, és a lábait nyomja előre, de a feje belefúródik a plédbe. :D Ettől meg ugye vagy ideges lesz, vagy kinyomja magát és inkább nézelődik.

Sikerült kicsit lassítanom újra a hozzátápin, és most majdnem minden kaja után kap tápot is, és majd ezt tartom egy ideig. Jó, hogy mondtátok, mert ha a védőnőn múlna, szerintem már januárra csak a reggelije lenne tisztán tejes étkezés. :D

Az újonnan csatlakozottaknak üdv, ha még nem írtam volna, nagyon édes Áron hajasbébi. :D

Vik, ahogy írtál szegény falusi csirkékről, meg a tojásokról :D hát majdnem elvetted a kedvem, pedig egész gyerekkoromban ilyet ettem, és még most is kapunk néha a nagymamámtól. :D Nekem nincs velük bajom.
Nekem a házi tejtől van...na, azt kerülöm nagy nagy ívben, inkább iszom a vizes bolti "tejet". :)

GYED: Én is most kaptam valami szar nyomtatványt a MÁK-tól, h küldjem vissza kitöltve, mikor basszus mindent, de MINDENT kitöltöttem, amit kellett, meg a munkahelyem is, ezek nemtom mi a ..csát tudnak csinálni!!!! :evil: Ma elküldöm elsőbbséggel, nehogy erre hivatkozva ne utaljanak... :roll:

Na, velünk annyi van, hogy megvan a névadó időpontja, meg is beszéltünk a forgatókönyvét, elvileg a ruha is nemsokára meglesz (remélen nem happolják el előlem teszveszen :D ).

A karácsonyi menüt is megterveztem, már csak a névadós menüt kell. :)

Fogyókúrámmal nagyon jól haladok, már 5 kiló lement, még 7 van tervbe véve januárig. :)

Ágyat mi is lejjebb raktuk, a járókát még nem, mert általában ha abban van, Én is itt vagyok, de többnyire úgyis lerakjuk a szőnyegre. onnan nem eshet le :D

Na, ennyi, elnézést, ha valamit kihagytam. :)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika
 
 


Yadine: röntgen: fél éve fáj a farokcsontom, ülni is rossz, ha hapcizom, roppan. Azt röngeneztetem meg. Azon kívül, hogy van egy enyhe ferdülésem, amit eddig is tudtam, más baja nincs. Erősítenem kellene a gerincem, mert gyenge és emiatt ott most be van gyulladva. Krémet nem kaphatok és gyógyszert se. Szóval valószínűleg kénytelen leszeg még legalább fél évig elviselni. KIRÁLY!!! Vagy van vkinek vmi mentőötlete?

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


sziasztok,

geo, dávid beszarás!!!!!!!!!!!!!! nem hittem a szememnek. tényleg áruld el most már, hogy mit csinálsz vele!! :lol:

nanetto, kitartás a fogacskákhoz! nagyon kemény. én most attól kész vagyok, hogy negyed 5-kor felkeltett. azt se tudom, hol vagyok. te meg nem aludtál egész éjszaka....fuuhh

zuzi, nem semmi tényleg ez a nagy haj. nagyon édes!
húú, a szülésed viszont.....szegény, jól megszenvedtétek.

mi most voltunk reggel oltáson (agyhártya gyulladás), csak épp legörbült a szája, és már kész is voltunk. nem is sírt. olyan kis hős! eddig a nap rendesen halad, remélem nem fog belázasodni. apa nem tudott, így anyós jött el velem, hát.....nem kellett volna. az a legdurvább, hogy ha jön hozzánk szerintem direkt még 3-at fúj a parfüméből. halljátok, az egész lakás bűzlött a pacsulitól (ráadásul ilyen jó édes, ami ráül mindenre, és le nem vakarod). gyerek egyfolytában tüsszögött, és még oda is szorítja a fejét a mellkasára, fúúújjjjj! a poén az, hogy férjuram nem érez illatokat, így nem tud szólni neki, mert akkor rögtön tudják, hogy ez már megint az én művem, úgyhogy tűrjük. szerencsére most már egyre ritkábban kell elviselni.

Klau

Kép
pkklau
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.01.03 14:28-kor.
Vendég
 


Szisztok!

Geo: hát én is csatlakozok a besz@rt anyukákhoz! Állat miket tud Dávid!

Enyémke most itt suny az ölemben, előtte netezett + csapkodta a kezem.

Amúgy Zuzi én eleve csak jobb kézzel gépelek :) én balom tök béna, de a jobbal tudok gyorsan írni. :) amúgy üdv! és én is lecsaptam volna a dokit. már ahogy olvastam is sejthető volt hogy ox hiány lesz. és ezt a méhszáj férretolást már korábbani s megejthette volna- enyém simán megtette. sajnállak! de remélem most már minden szupi.

Amúgy a dévényesönk szerint Martinnak is volt, vagyis lehet h volt.

kicsit zavarja most a komfort érzetem, hogy itt ülök veletek szemben kitárt cicikkel :) mert ugye gyereket így próbáltam bealtatni.

A minap eszembe jutott a gyerekek sírásával és egyébbel kapcsolatban:
szemkontaktus téma: én pl ha tudom, hogy nincs időm rá, ha csak betakarom, vagy játékot kap, vagy most is megébredt, de várható volt a visszaalvás- akkor kerülöm a szemkontaktust, a gügyögést. hogy tudja hogy az a mozzanat semmi komoly kontaktus... boncolgathatnám még de értitek? :)

jaj a múltkor az ikea tök tuti volt! indultam egy alap 26500 as költségvetéssel (2 fürdőszekrény, 2 szőnyeg) és persze számítottam rá, hogy még úgy is becsúszik ez az... na utána sikerült olcsóbb szőnyeget találni, így lett 23500 az alap költségvetés. persze csúszott be még ez-az... a pénztárnál elég érdekes volt a fizetés a hosszú szekrénnyel és szőnyegekkel és Martinnal... de a lényeg, hogy a nő kihozta 19000 re végét :) oh, mondom oké, beprüntyögtem a pinkódom azt csá! hát a z egyik fürdőszekrényt nem húzta le, pedig még én mutattam neki, hogy hol a vonal :)
szóval ez potya 7500 volt és nem bántam így meg, hogy vettem még ezt-azt.

erre fel Apa mit mond?
-Nyuszi, vegyük úgy hogy ezt a szekrényt kaptad házassági évfordulóra :)

Nálunk a fog kérdés továbbra is stagnál: az a vacak szemfog... nagyon lassan jön, de szerncsére nincs vele gáz.

Marcell meg a különböző nagyáruházak játék szórólapjait vizslatja és próbál rendelést leadni :)

Most összefeküdtek mellettem a kanapén, mert ugye egyik se aludt sokat.

Körkérdés: ki az aki szoptat, nem szed fogibogyit és még nem jött meg??? (továbbra is remélem h nem vagyok terhes) Van más is így mint én?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Ja és kifelejtettem, hogy a kis pasik itt milyen cukik! Áronnak tényleg szuper hosszú sérója van!
Gemék pedig nagyon idilliek! már bánom, hogy nem vettem kendőt :(

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


na az előző írásom jó félre érthető, mert ugye a csajok is cukik, ahogy itt minden baba :), csak most a két pasi tűnt fel leginkább!

Vik, Nanetto: hát én meg rá vagyok gerjedve egy 3. lányra! és én tuti szét csajosítom! :) de azt se fogom bánni, ha 3 fiam lesz :) csak legyen! :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


en meg szoptatok 1-2 napig, nem szedek semmi fogamzasgatlot es eddig meg nem jott meg :) persze nekem normalban is 2-3 havonta jon magatol :) (es eselytelen a terhesseg)

luna6
 
 


Kúsztunk, kúsztunk, kúsztunk!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na nem olyan ügyin, mint Dávid, de előrébb kúszott hason a segicéjét igénybevéve. :lol: :lol: :lol: :lol:

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Konkri: én nem szedek gyógyszert és még nem is jött meg, de csatlakozom Lunához: nekem is csak 2-3 havonta volt meg előtte is. Ezért jött össze Levi nehezen. :(

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Sziasztok!

Geooo: Csatlakozom a csodálkozókhoz. Kikerekdett szemekkel figyeltem Dávid minden mozzanatát és hihetetlen, milyen ügyes. Kétszer is megnéztem a videót, nem akartam hinni a szememnek. Én gyerkőcöm még mindig négykézláb, de egyhelyben. Illetve ha hátrafelé kirúgja a lábait, akkor picit hátrább megy. A lábaival próbálkozik "lépegetni", de persze a kezei stabilan - így nem sikerül az előbbrejutás.

Én is azt mondom, hogy édi-bédi minden baba itt a topikban!!!

Konkri: Én is szoptatok, nem szedek semmit és még nekem sem jött meg - te jó ég, már lassan másfél éve. És kizárt, hogy terhes lennék.

Csak elképzelni tudom, hogy milyen egy nehéz szülés véget nem érő vajúdással. Nagyon tudom sajnálni azokat az anyukákat, akiknek ilyesmit kell kiállniuk. Mondhatom, ezen a téren mázlista vagyok.

Jajj, már nem tudom ki írta, hogy a párja nem pelenkáz.... nos, az enyém nem fürdet, nem pelenkáz. Próbáltam rábeszélni, hogy vállalja be a fürdetést, hiszen olyan keveset van a gyerekekkel - ennek az lett a vége, hogy egyszer megcsinálta a felügyeletemmel - azóta se többet. Boginál sem csinálta, nem is tudom, hogy Gergőnél mire számítottam... valami csodára...

Vik:
A vasalási tanácsod esküszöm, aranyat ér. Végeztem a rengeteg vasalnivalóval még akkor, mikor írtad, hogy te hogyan csinálod. Én is ugyanúgy csináltam, és rájöttem, hogy mennyire jó ez így. Képzeld el, azóta nincs vasalatlan-hegy a szobában, pedig már többször mostam, de amint megszáradt ki is vasaltam - és mekkora elánnal - elmondhatatlan. Szóval... örök hálám Görögországig kísér!!! Köszönöm!
Mindig tanul valamit az ember lánya - és én azt mondom, nem szégyen tanácsot kérni bármiről is legyen szó.

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


zuzi, az én anyósom nem tesz meg mindent az unokáért. míg meg nem született, addig én voltam a porcelán baba, de mióta megvan, azóta szólnom kellett, hogy mosson kezet, hogy ne álljon délben 1 órát a tűző napon egy 5 hetessel, és ha megkérem, hogy tologassa 20 percet a gyereket, akkor ne álljon neki vásárolni úgy, hogy hátat fordít a babakocsinak. nem hinném, hogy meghatná, hogy a gyerek nem szereti a parfümjét. nem egyszerű eset.

Klau

Kép
pkklau
 
 


Szerintetek a 3 az egyben játékszett jó?:
http://jatektoys.hu/index.php?menu=1&shopid=30

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Sziasztok!

Csilla,
uh, szegény Léni. Kiderült valami?!?!???!?!?!

Zuzi,
nem semmi a szüléstörténeted. Jól megszenvedtétek az elejét mindketten. Remélem minden gyorsan rendbejön a kisembernél!
Hihehetlen hogy a két Áron mennyire egyforma! :-) Ha a következő gyerekem fiú lesz, nem lesz Áron, de az mindenÁron! :-)
Amúgy nagyon cuki a Törpéd! És mekkora haja van! Egyik képen olyan, mintha paróka lenne :-)
A peluscsere nálunk is az enyém. Illetve a kakis tutira, a pisist nagyon-nagyon ritkán kicseréli (miután alig van itthon, amúgy is kevés az esélye rá). De amúgy ő fürdeti, és ennek örülök. Szerintem még nem igazán tud vele mit kezdeni. Majd egy pár hónap múlva ... Imádni viszont imádja. És ez a lényeg...

Nanetto,
milyen az a hagymásmustáros olajban pácolt hús? Jól hangzik! És ötleteket gyűjtök, mert már kifogytam az általam ismert és elkészíthető kajákból....

Nikvik,
nagyon jók a képek!!!! A tyúkos dolgon én is meglepődtem. A tojás még oké, de egy rahedli domestossal lehet segíteni a dolgon. Én legalábbis így csinálom. És ha választani lehet, hogy a jóég tudja milyen tápon nevelt tyúk, vagy a kertben kapirgált húsát egye a gyerek, akkor én az utóbbit választom. Igaz, gyerekkoromban én sem szerettem a házicsirkét, mert annak kemény volt a húsa, de mostmár sokkal jobban szeretem! (Azt amúgy tudtátok, hogy az éttermekből összegyűjtött használt olajakat is a csirkékkel etetik meg?!). Na a lényeg, hogy mi most keresünk olyan helyet ahonnan házi csirkét lehet venni...

Gemini
ti is nagyon szépek vagytok!

Yadin,
Máté annyira édes!!!!!!!!!!!!!

Geo,
Dávid nagyon ügyi! A kiscsajunk is pont így csinálja! :-) A múltkor nagyon cuki volt, szembehasaltam vele, kamerával, és odakúszott az objektívhez és bekapta!!!! Megzabáltam!!!!!!!!!!!

Bhdetti,
esetleg próbálj sokat feküdni a kemény padlón úgy, hogy a lábaidat felrakod mondjuk a kanapéra (a lábszárak térdtől lefelé legyenek rajta). Nekem ez szokott segíteni a derékproblémán, talán neked is jó lehet, mert ez leveszi a terhelést... Több ötletem nincs, én miután már nem szoptatok fájdalomcsillapítókat szoktam bevenni. Na, ez azért használ!
Gratula a kúszáshoz!!!!

Na, ha nem írtatok azóta hogy bejelentkeztem, akkor végeztem a visszaolvasással!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
cicmarek_
 
 


Ja, tali: én benne vagyok! Bármikor ráérek, sajna mostanában nem utazunk melegebb helyre.....

És isteni tatin tortát tudok sütni, úgyhogy valószínű azt fogok vinni!
cicmarek_
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.01.03 14:29-kor.
Vendég
 


[quote="zuzi79"]S írta:zuzi79ziasztok!
Van még olyan, hogy névadó? Azt hol csinálják és tényleg mi a menete az egésznek? Én Áront nem szeretném megkeresztelni az apja viszont igen. Hátha kitudunk egyezni a névadóban. :)


Sziasztok!

Van ám, ugyanaz a menete mint a keresztelőnek, csak nincs vízöntés, meg persze az egész polgári, nem egyházi.
Majd ha megvolt elmesélem, de Veszprémben is van, ott még macit is adnak. :)

Amúgy mi Almádiak vagyunk. :)
Te mikor és kinél szültél Veszprémben? Nem szoktatok Almádiban járni? Sétálni, ilyesmi?

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?