Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok !

sajnos a ma reggeli teszt is negatív.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

viki! nagyon nagyon sajnálom!:((((((((((((((((((

ica! szép a vonalzód!!!

KépKép
dike

Sziasztok !

hogy vagytok ma ?

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Viki, sajnalom :cry:
Mikor mesz vervetelre?

Olyan szep ido volt ma is!
Nemsokmindent csinaltam, megis gyorsan eltelt az ido.
Barcsak sokaig maradna ilyen szep napos 8)

Kép

Kép
ica79

Ugy latom, elveszett, amit irtam. Ha megis atmenne bocs az ismetlesert. Viki, Kakukk: sajnalom, es tudom, nincs vigasz ilyenkor, de azt is hogy par nap mulva jobb lesz, es aztan jon az ujabb ero, ami elore visz! Egyebkent meg amig meg nem jon, van remeny.
csutiko
Budapest

Sziasztok!

Hú, de sokat írtatok!
Ica! Szuper a vonalzód! És igenis megértelek, hogy már felraktad a vonalzót! :wink:

Viki! Ne használd már az Ultrot, mert amíg használod addig nem fog megjönni. Én nyáron jártam így. Tudom marha nehéz, de próbálj inkább a következő ciklusra összpontosítani. Nagyon együtt érzek veled.

Kakukk! És mikor várható a következő lombik? Tudom szar, de fel kell állni, és menni tovább! A végén pedig tuti ott lesz az eredmény, 1-2 baba! :wink:

Ica+ Én eredetileg szociális munkás vagyok, de most már bármit elvállalnék. Sajnos pont a közszférában nincs részmunkaidő. Én pedig elsőnek tartom a fiúkat azaz, hogy a megfelelő fejlesztésekben részt tudjanak venni, mert különben majd nem tud helytállni a suliban. nem tudom írtam-e, de diszfáziás a fiam...

aviubi

Sziasztok!

Aviubi,
Google-eztem a diszfaziat....nem lehetett konnyu felfedezni. Melyik fiad diszfazias, a kisebbik vagy a nagyobbik?
Kilehet ebbol noni vagy egesz eleteben jobban kell majd hajtania mint a tobbi gyereknek?

Kép

Kép
ica79

Ica!
Igazából nagyon nem volt nehéz felfedezni, mert a fiam 3 évesen még egyáltalán nem beszélt, így tudtuk hamar, hogy valami nem stimmel.Na, jó utána még azért kellett 1 év, hogy le legyen írva, és megkapja az oviban a fejlesztéseket. Addig magán logopédushoz jártunk. Azt mondják, hogy ebből alakulhat ki később a diszlexia, diszkalkulia. Ezért járunk most mozgásterápiára. Hátha sikerül megúszni. Na meg ő most az iskola előtti évben már kezdi tanulni a betűket. Mi mindent megteszünk, hogy ne legyen később hátránya belőle, de nem lehet megmondani, hogy mi lesz. Az biztos, hogy nagyon okos, de pl. ennek az egésznek köszönhetően nem nagyon tud verset tanulni, és valószínűleg a nyelvérzéke is rosszabb lesz.
Sajnos most már Hunort is elküldtem az ovis logopédushoz, mert szerintem ő sem százas. Jobban beszél, mint Bence ilyenkor, de szerintem neki is vannak elmaradásai. Viszont ő nagyon jól tanul verset. :lol:
Ez sajna genetikai problémának tűnik. Én is diszlexiás voltam:(

aviubi

Sziasztok!

Sokat olvaslak Benneteket, eddig nem volt mit írnom.

Most egy kis segítségre lenne szükségem. Holnap megyek petesejt leszívásra Kovács doktorhoz. Ebben az intézetben ez lesz az első. Üres gyomorral kell mennem, de azt mondta, nem kell vinni ennivalót és innivalót. Ezek szerint adnak valamit?

Mikor lehet majd érdeklődni, hogy hány petesejt termékenyült meg?

Előre is köszönöm, ha valaki válaszol!

Viki!
Ne csüggedj! Sajnos, nem Te vagy egyedül így.
Tudom, ez nem vigasztal senkit, de az talán igen, hogy sokaknak többszöri próbálkozás után, de végül mégis sikerül!!
Ez a pár nap nehéz, amíg feldolgozod az aktuális sikertelenséget, de a végén kell nevetni!!

Ica!
Élvezd ki minden pillanatát az örömnek!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
muki2

Sziasztok !

nagyon köszönöm, hogy drukkoltatok nekem és hogy átérzitek a fájdalmat...
a legborzasztóbb az volt, ahogy a párom szemében megjelentek a könnycseppek és a végtelen szomorúság :cry: :cry: :cry: :cry:

Muki
szia itt a topikon !
igen, ez a néhány nap nagyon nehéz, de az idő nagy úr, gyógyít minden sebet
nem adom fel olyan könnyen !!decemberben próbálkozunk újra inszemmel

Aviubi
tegnap reggel használtam utojára utrót, azóta nem
most a pirimet várom :roll:
vvviki

Sziasztok!

Viki! Kell néhány nap, hogy megjöjjön. Aztán kezdhetsz készülni a következő inszemre! :wink:

Muki! sajnos én nem tudok segíteni, de remélhetőleg ma jön valaki aki segít. Igaz addigra már mindent tudni fogsz! Sok petécskét neked!

aviubi

Sziasztok!

Altatás nélkül 5 tüszőből 3 petesejtet sikerült leszívni!!
Az őrzőben kaptunk teát, kekszet, ropit. Éhenhalás ellen jó volt, de mire kijöttem már farkaséhes voltam.

Mindenkinek drukkolok, hogy sikerüljön a folyamatban lévő beavatkozása!!!

Én eddig más intézménybe jártam. Annyit mondhatok, hogy itt minden nagyon szakszerűen zajlik.
Lehet, hogy "túlságosan" is. Ez persze a mi érdekünkben van így. De a "futószalagszerű" ellátás rejt buktatókat.
Engem például mindenáron el akartak altatni, pedig előre szóltam, hogy nem kérek altatást. Az egyedi, általánostól eltérő igények nehezen vihetők be egy ilyen rendszerbe, de nem lehetetlen ezeket érvényesíteni! Mindenki rendelkezhet a saját testét érintő beavatkozásokról, és ha öntudatosan kiállunk a kérésünk mellett, akkor - szigorúan a szakmai keretek között - aszerint járnak el.
muki2

Muki!
Gartulálok a petesejtekhez! Kívánom, hogy most sikerüljön, és hamarosan babakocsi tologató anyuka legyél!

Többiek? Mindenki nagyon eltünt. :cry:

aviubi

Sziasztok!

Muki,
Hogy veszelted at a peteleszivast altatas nelkul?
Nekem 2x volt es mindketszer altattak....egyaltalan nem emlekszem az egeszre, csak arra hogy mennyire ramatyul voltam utana.

Kicsit eltuntem a tegnap mert a jo idot kihasznalva lementunk a Balatonra!!!!! Na persze nem furodtunk, de megneztuk a hattyukat es a szep oszi tajat :)
Siofok nyuzsgot, nem annyira mint nyaron szokott (bar azt sem tudom hogy mostanaban nyaron hogy szokott mert mar evek ota nem voltunk) de egesz nagy a mozgas. :)

Ma mar bezzeg nincs olyan jo ido :?

Kép

Kép
ica79

Sziasztok!

Aviubi!
Köszönöm a biztatást!

Ica!
Nekem ez a 4. leszívásom volt, egyszer sem kértem altatást, egyszer sem fájt (pedig volt amikor 7 db tüszőt szúrtak meg). A hüvelyboltozat és a petefészek szerencsére ritkásan van behálózva fájdalomérzrékelő receptorokkal, így enyhe nyomáson kívül mást nem éreztem. A hasfalba adott szurik nekem jobban fájtak ennél, mert a bőr viszont bővelkedik fájdalomreceptorokban.

A balatoni sétát irigylem, különösen azért, mert mi a férjemmel Siófokon ismerkedtünk meg. Sokszor visszatérünk oda romantikázni!

Többiek! Mi van Veletek?
Ébresztő!
muki2

Helló!

Eltűntem de jelentkezek, amint tudok!:)
Pénteken mivel nem tudtam beszélni a dokimmal, ma felhívtam az intézetet, de nem tudták adni, így elkérték a telefonszámomat mondták, hogy majd visszahívnak, de eddig még nem hívtak!:(

Szerintetek ma még visszahívnak? :roll: Mindenképpen szeretnék a dokimmal beszélni!!!

Muki, gratulálok a leszívott petikékhez!!!:) Drukk

Jövök majd, de annyi melót adtak............. :oops:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Halihó, ismét én vagyok!

Van telepátia!:)
Szmatona dr. visszahívott, mondtam, hogy nega lett a teszt, a hangjából azt vettem ki, hogy ő is sajnálta, hogy nem sikerült:( Elmondtam neki a panaszomat, persze eléggé szűkszavúan, makogva, mert itt a melóhelyen mindenki mindent hall.
Azt mondta egy lapart meg kellene csináltatni nálam, meg is adta egy dokinak a számát, aki végez ilyen beavatkozásokat. Attól függően, hogy a doki mit mond és talál megyünk majd tovább.
Még nem hívtam fel a dokit, mert itt egyszerűen nem lehet semmit se mondani, beszélni. Szmatonának is csak annyit tudtam mondani, hogy ekkor ilyen és ilyen erősen fáj ott ahol. :oops:
A laparos dokit majd az utcáról hívom fel, mert most is attól féltem, míg a teszt eredményéről, a problémámról beszéltem a dokival, hogy benyitnak valamiért a kolleganők, hogy kell-e nekik valami.:(
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Szia Kakukk!
Eleinte én is kétkedve fogadtam az asszisztensnők válaszát, hogy majd visszahív a doki, de előbb-utóbb még aznap mindig megtette, ahogy Veled is történt.
Laparoscopiától ne félj, nekem is volt. Egy héttel utána végigtáncoltam az éjszakát egy esküvőn.

Többiek! Jól vagytok?
muki2

sziasztok !

bocsi, hogy eltűntem, hétfőtől megint melózok.

ma megjött piri... :roll: :roll: :roll: :roll:

Muki
gratulálok !!

Kakukk
a melóhelyen én is az udvarról beszélek magánügyben.
vvviki

Sziasztok!

Viki!
Jó hogy itt vagy! :lol:
Mostantól kezdhetsz újból számolgatni, hogy mikor jöhet a következő!

Ica!
Ma is csináltatok valami nem mindennapit? Az időjárás ma is alkalmas volt kiruccanásra.

Dike, Csutiko!
Gyertek, mi van Veletek?

Kakukk!
A melóhelyen különben tudják, hogy "babaprojekten" dolgoztok professzionális segítséggel?:?: :?:
muki2

muki! szorítok neked! velem nincs semmi különös,majd szombaton megyek dokihoz,ja meg holnap először a védőbe. esténként néha hányingerem van,semelyik gatyám nem tudom már összegombolni.

KépKép
dike

sziasztok!
bocs, h kicsit lemaradtam, de az életem kész káosz.
a főállásomban tegnap már 5. alkalommal változott a beosztásom ebben a hónapban... és így ma éjszakára megyek.
persze még semmit nem aludtam.... nem bírok, pedig hulla vagyok.
de totál kikészített a másodállásomban a "főnök"....

most azon agyalok, h kell-e ez nekem

ne haragudjatok, h nem reagálok, de tényleg ideje lenne még aludnom is kicsit. bár már talán annak sincs értelme, hisz hamarosan indulnom is kell :cry:

babszika

Kakukk, Viki,
At tudom erezni a munkahelyi problemakat....anno en a WC-bol telefonaltam vagy felmentem egy masik emelet lepcsohazaba (ami altalaban visszhangzot es nagyon zavaro volt)
Halat adok az Istennek hogy volt erom es lehetosegem otthagyni es stress mentesen ujra nekivagni a kezelesnek. Nem egyszeru dontes es sokszor anyagi okok miatt szinte lehetetlen meghozni.....de nekem mar megerte!

Muki,
Hat igen, tegnap is csinaltunk egy nem mindennapi dolgot! Vagy egy honapja vettunk az Auchan-bol 2 fenyo iroasztalt. Es tegnap elhataroztuk hogy osszerakjuk (eddig nem tudtuk mert a parkettazas nem volt kesz abba a helyisegbe.....nemreg Anyukamekhoz koltoztunk be es egy kicsit a feje tetejere allitjuk a hazukat....most epp a nyarikonyhalyukat foglaltuk le dolgozonak :shock: ) Az egyik asztalt mar ossze is raktuk es amikor raknank ra az asztallapot eszre vettuk hogy a fa ugy megvetemedett mintha egy csonak lenne.
Mondtam a paromnak hogy nem baj, ezt mostmar hagyjuk igy....legalabb nem gurulnak le rola a ceruzak :wink:
Mikor kibontottuk a masik csomagot akkor rogton az asztal lapot kezdtuk vizsgalni es kepzeljetek, az egyik vegen egy oriasi repedes van. Kb. 40 cm melyen vegigfut az asztal lapba es az egyik sarok el akar vallni :?
Szamlank persze nincs meg, de arra gondoltam hogy veszunk egy masikat es azzal a szamlaval visszavisszuk a rosszat es visszakerjuk a penzt. Szerintetek mukodni fog ez igy az Auchannal?

Ma 2 regi baratnommel fogok talalkozni (kulon-kulon) es igy az egesz delutanom le lesz foglalva :)
Le akarom kotni magam hogy minnel kevesebbet agyaljak a jovo heti UH-n (ja, ma is csinaltam egy tesztet csak a biztonsag kedveert es rogton megjelent rajta a csik, erosebben mint a kontroll csik!)

Dike,
Lassan kismamas boltba kell menni....vagy csak hagyd nyitva a felso gombot (meg a cipzart felig) es egy ovvel tartsd fonn a gatyot :lol: En igy szoktam egy nagyobb lakmarozas utan :wink:

Mikor kell bejelentkezni nogyogyaszhoz es hany hetesen kezdodik a vedo nenis program? Ha jol tudom akkor a Kaali 12 hetesen bocsat el nem?
Nekem meg nogyogyaszom sincs :( , de azt tudom hogy ha lehetseges akkor a MAV korhazba szeretnek szulni.

Babszika,
Sajnalom a munkahelyi problemat. Ezeket a fonokoket neha akasztani kellene!

Kép

Kép
ica79

Sziasztok!

Ica!
Jól csinálod, hogy lefoglalod magad! De idegeskedj a "kiváló" termékeken! Ha szerencsétek van, nincs azonosító szám a számlán a konkrét asztalra vonatkozóan, és akkor kicserélik.
Kitartás a lakásfelújításhoz! :wink:

Dike!
A téli terhességnél ez a gatyatéma mindig gond, de megéri a kellemetlenséget!
Sikeres babanézést szombaton!
Védőnő után jelentkezz, hogy mi történik az első találkozáson!

Babszika!
Próbáld távol tartani magadtól az igazságtalan főnökök hülyeségeit!
Tegyél meg minden tőled telhetőt a kiadott feladatok elvégzése érdekében. De amit nem sikerül ma elvégezni, az marad holnapra, úgysem csinálja meg helyetted senki!
Neked is csak egy életed van, és egy egészséged! :!: :!:
Tudom, meg kell becsülni a mai világban, ha valakinek van munkája, de nem mindenáron!!!
muki2

Sziasztok!

Viki! Új hónapra fel! Sikerülnie kell!

Babszika! Na te szegény! Jó sokat melózol! Húúú én az éjszakákat nagyon rosszul bírnám...

Ica! Miért akarsz a MÁV-ban szülni? A közelség miatt? Igaz én is ott tervezem, de sajnos már közel sem olyan a szülészet, mint amilyen régen volt. Viszont ha érdekel akkor tudok ajánlani neked 1 nagyon édes aranyos dokit! Igaz most novemberben szabin van, mert apuka lett. De nagyon lelkiismeretes jó orvos! Ja! És nem hajt a pénzre gátlástalanul!

Dike! Azta! Már te is mindjárt 9 hetes leszel! De jó!

aviubi

Ica: nagyon cuki a vonalzód :D (babonából én még nem mertem...)
A Kaáli az első UH (szívecskés) után elbocsát, így utána már a saját nőgyógyászodhoz kell majd menned. Nekem 2 hét múlvára javasoltak egy kontroll UH-t, így a jövő 7-en már én is a saját dokimhoz kell menjek.
(Már alig várom, hogy lássam minden oké a babócáinkkal :D )

Aviubi: írtam privit

Viki: új hónap, új remény! Hajrá spontán baba/ák :wink:
roni34

ica! a kaáliba 6+5b naposan voltam utoljára,többet nem kellett mennem.ma voltam védőnőnél.szombaton megyek ahhoz a dokihoz először akinél szülni is akarok.

voltam a védőnőnél...beszélgettünk,kérdezősködött,vérnyomás,súly mérés.el kell mennem vérvételre,először is beutalóért,meg időpontot kérni,meg a belgyógyra is. és már most vinnem kell glükoz port a vérvételre.(sok mindent néznek)
és persze meg van a kis könyvem:))
mondta h dec 5-15 kötött menjek a 12-13.heti uhura,ott mindjárt vesznek vért is ez a kombinált teszt. dec 15.én megyek újra hozzá.

KépKép
dike

Sziasztok!
:lol: :lol: :lol:

Dike!
Ezek már nagyon jó feladatok!! Bárcsak én is itt tartanék már....

Roni!
Téged is nagyon irigyellek! Jó látni, hogy sokaknak sikerül elérni profi segítséggel a nagy csodát! Ez erőt ad nekem a sikertelenségek után!

Ica!
Mára mi is volt a figyelemelterelő program?

Mindenki vigyázzon magára!!
muki2

Sziasztok !

hogy vagytok ?

már jobban vagyok lelkileg, reményt ad, hogy decemberben megint próbálkozunk

Ica
nem egyszerű elterelni az ember gondolatait UH előtt
vvviki

Hello, ahanyszor elkuldom ledob... Csak a lenyeget tudom irni, de olvaslak Titeket...sajna korhazban vagyok 1 hete, mert vereztem...minden ok a babaval, a mamaval kevesbe, mert aggodom... Remelem hamarosan kiengednek es tudok rendesen irni.
csutiko
Budapest

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukk!:)
Látom mindenki megvan, "jól van"!:)
Én jól vagyok, megvagyok, nagyon sok munka várt rám a melóhelyen ezért nem tudok jönni!:( Sok behozni valóm van, de lassan csak elfogy..... :oops:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Csutiko!
Örülök, hogy a baba rendben van, de magadra is nagyon vigyázz, kérlek! Otthonról majd bővebben tudsz írni, azt is köszönjük, hogy ennyit is tudattál velünk! Viselkedj jól, hogy hamar hazamehess! :D

Viki!
Szuper, hogy már decemberben újra nekivághattok! Az már itt van hamar! :wink:
muki2

Csutiko
Sajnálom, hogy kórházba kerültél!:( Remélem minél hamarabb rendbe jössz, a picivel és veled is minden rendben lesz és nemsokára kijöhetsz a kórházból!!! :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Csutiko,
Jo hir hogy a baboca jol van, de nagyon vigyazz magadra!
Remeljuk hamarosan kiengednek a korhazbol es gyorsan megerosodtok mindketten.

Viki,
Fel a fejjel! A kov. jobb lesz!!!

Roni,
Babonabol en sem akartam, de ez a vonalzo mutatja a bebi fejlodeset es a kivancsisagom gyozott!
Viszont babonabol nem mondjuk el senkinek az elso UH-ig....utana majd a szuleimnek (es szerintem a legjobb barataimnak is ;) )

Muki,
Ma itthon maradok, rendezgetek, sokat leszek gep elott :)
Tegnap bent voltam a varosba, baratnezni es ugy elfaradtam! Felmentem a lakasunkba aludni egyett :roll:
Meg jo hogy nem sikerult kiadni....

Aviubi,
A MAV korhaz van a legkozelebb a lakasunkhoz es regebben sok jot hallottam rola. Most pest megyebe lakunk anyukamek kertes hazaba es a Delpesti Korhazhoz tartoznak....ami a vilag legrosszabb korhaza (ezt tapasztalatbol mondom....Apukamat majdnem nem hoztak ki onnan elve......az itteniek "Del Tepsi"-nek ismerik)
Vagy meg a Peterfy-be tudnek menni....?
Ha van doki elerhetoseged a MAV-hoz azt megkoszonnem mert ahogyan a dike irja, hamarosan elengedi a kezem a Kaali (pedig ott szuperul erzem magam es az orvosok is a vilag legjobb orvosai)
En a dokimban vakon megbizom :D

Kép

Kép
ica79

SZiasztok LÁnyok!
Napok óta nem enged be a babanet, már itt füstölögtem a férjemnek... :evil:

Kakukk, neked sem tudtam írni! Látod, Szmati is a lapart javasolja, akkor ess inkább túl rajta, utána sokkal nagyobb az esély... én is nagyon jól viseltem, állítom a méhszájseb plasztikám jobban fájt... Küldjek még laparos doki elérhetőséget? Szmati kit adott? Melyik kórházat?

Viki, most kihagytok egy hónapot? írtad, hogy december.

Csuti, drukkolok a babához, mitől barnáztál, találtak valamit?

Hát ezek a munkahelyi telefonálgatások tényleg gázok... én is mindig a budira mentem ki anno... olyan egy légterű irodában dolgoztam, legalább 3-4 pasi hallhatott volna minden telefonom... :roll:

Mi ma voltunk első konzin, megdöbbentően gyors és gördülékenyen ment. Nagyon izgultam, de Kovács doki szuper világos és egyenesen elmondott mindent...
Decemberben letudom az összes vizsgálatot, szerencsére sok papírom elfogadják, amiket a lapar miatt kellett csináltatni. És februárban kezdünk long protokollal. Egy bajom van csak... itthon számolgattam a mensim és február végén pont akkor megyünk síelni, amikor el kell kezdenem a szurikat. Lányok, akkor kell menni vizsgálatra? Vagy elég ha szurikat nyomom a 21. naptól? Én elég nagy biztonsággal szoktam számolgatni, pontos a mensim, 1-2 nap tolódik csak ritka esetekben. Szóval szinte biztos, hgy akkor leszek a 21. napon, mikor síelünk. Már be van fizetve szeptember óta az út... :? VAN VALAMI EBBEN AZ IDŐSZAKBAN, ami miatt be kellene majd menni Kaáliba? :?

MIndenkinek szép napot!!
Barti
bartika31

Dike: Te hogy hogy már voltál védőnőnél? Ez nem korai még? Az én dokim pont tegnap mondta, hogy a 11.hét végéig nem kezd el semmi "papírozást", addig növesztgessem a babákat! Igaz kaptam egy kontroll UH-ra időpontot jövő 7-re, de védőnőről még szó sem volt. Pedig én is 9. hétbe léptem... (nem értem, ennyire már a protokol??)

Ica: legszívesebben én is a Kaáliban maradnék 9 hónapig!
Nagyon drukkolok az UH-hoz!

Kakukk: a munka terápia nekem mindig bejött. 1: gyorsabban ment így az idő, 2: elterelte a sok miértről a gondolataimat.
Kitartás, gyorsan itt lesz a következő lehetőségetek! És tuti sikerül!!!!

Melikém: hogy vagy kismami?
roni34

csutiko!sajnálom,vigyázz nagyon magatokra!!

viki! december tényleg mindjárt itt van de jóóó!!!

roni! engem már a 8.héten küldött a doki védőnőhöz...sőt a fehérvári uhus 6.héten szívhang után...passz ezek szerint mindenkinél már. nekem a 12.hétre minden vérvétel eredményemnek meg kell lennie!hepatitis,toxo..stb...sok minden,sőt még a cukros témának is.

vem semmi kül...semmi hányinger már rég óta. nagyon sokat görcsölök,éjjel hasmenésem volt:(mitől hogyan?passz.
remélem nagyon h minden rendben a babánkkal.
ja és megint híztam 1 hónap alatt 2 kilót itt nagyon nagy bajok lesznek........55voltam lombik előtt,58 a 4.héten.most a 9.meg 59.6.:(((

KépKép
dike

Sziasztok!

Roni,
nekem azt mondták, hogy védőnőhöz akkor kell menni, ha már van szívhang.Én nem is voltam még a dokimnál, de a védőnőnél már igen.Ő adja a kiskönyvet!Engem nem is a doki küldött, csak ismerősök mondták, hogy a védőbe szívhangos papirral kell menni.
Köszi, jól vagyunk.Növöget a pocakom, és egyre jobban érzem a ficánkolást a pocakomban.Esténként már a férjem is érzi rendesen, ha a pocakomra teszi a kezét!
Van képed a két kis gyönyörűségedről?Megmutizod majd?
Metet szeded majd végig?
Én szombaton megyek 4d-re, kíváncsiak vagyunk már nagyon a babánkra! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Új vagyok itt, segítséget szeretnék kérni...
Keresek olyan nőgyógyászt aki kivizsgáltatja, hogy a vetélések hátterében nem sárgatest probléma áll-e... Volt egy vetélésem missed ab., és valahogy nem elégít meg a természetes szelekció című válasz.

Olvasgatok a fórumokon és látom, hogy elég sok párnak volt sárgatest hormon elégtelenség miatt vetélése, amit egyszerű vérvétellel diagnosztizáltak, és gyógyszerrel pótoltak és sikerült utána a baba. Tudtok ajánlani valakit?
Dr Krizsa Ferencet olvastam a legtöbb topikban, ha valaki ismeri kérm írjon, illetve minden infót nagyon megköszönök.
Móni

Mamabogár
mamabogár

Jo Reggelt!

Bartika,
Szerintem nyugodtan menj el sielni....ha jol emlekszem az injekciozas elkezdese utan 10. v 12. napon kellett mennem az elso vervetelre.
De a biztonsag kedveert kerdezd meg a Kovacs dokit, nekem mindig gyorsan valaszol emailben.

Kép

Kép
ica79

Sziasztok!

Nekünk sajnos nem fejlődött visszaültethető embrió az ivarsejtjeinkből, úgyhogy mihamarabb szeretnénk újra megpróbálni!!

Bartika!
Szerintem is nyugodtan menj el síelni. Nekem a menses első vagy második napján kellett UH-ra mennem, a szurikat 1-2 nappal később kezdtem beadni, a szurizás 6. napján volt a következő UH kontroll. (Ez kb. a ciklus 9-10-11. napja.)

Mamabogár!
Tényleg sokszor van sárgatest probléma. Ezek között van olyan, ami kezelhető gyógyszerrel, de nem mind. Ezen kívűl számtalan oka lehet a missed ab.-nak, például kromoszóma hiba. De a legtöbbet sajnos nem lehet előre diagnosztizálni.
Sajnos, nekem is volt már, akkor körbejártam a dolgot, de túl sokat nem lehet tenni előre ellene. Bízni kell abban, hogy a következő már jól fejlődik tovább!!

Ica!
Rád fért egy kis pihenés! Egyre többre lesz szükséged!

Dike!
Szerintem ne aggódj a súlyod miatt, lehet hogy most érted el azt, ami csak a normális lenne!
muki2

Muki,
Annyira sajnalom :(
De ezt csak most mondtak meg nektek?
En teljesen abba voltam hogy a 3 az meg is termekenyult es varjatok a beultit......nagyon sajnalom.
A kovetkezo biztosan ennel sokkal jobb lesz, valoszinuleg mas gyogyszereket kapsz es az segiteni fog!

Kép

Kép
ica79

Sziasztok!

Muki! Nagyon sajnálom! Remélem nagyon hamar sikerrel próbálkozhattok.

Ne haragudjatok, hogy most csak ritkán jövök, de sajnos hétfő óta beteg vagyok, és nem nagyon javulok, mivel tegnap is jól belázasodtam. Hiába ha valaki betegen játszótérre jár, és egyebek az már nehezen gyógyul. Így most hétvégére szegény férjemre hárulnak a feladatok! Tegnap akartam elmenni nődokihoz beutalót kérni 3. napi vérvételhez, de most halasztom hétfőig. Remélem addig nem jön meg, mert rákszűrést is kéne csináltatni.

Dike! Persze érdemes odafigyelni az étkezésekre, mert a nagy hízás egyáltalán nem jó. De azért még ne aggódj! Az jó, hogy időben észrevetted, és majd most oda tudsz figyelni. :D

Meli! Majd ugye kapunk képeket a 4D-ről?

aviubi

Sziasztok!

Ica!
Hétfőn leszívták a 3 db petesejtet, de megtermékenyíteni még nem tudták őket. A hímivarsejtek a teljes érettség állapotát egy fázissal megelőző kerek spermatidák voltak. Ezek egyébként már túl vannak a második meiotikus osztódáson is, tehát haploid sejtek, magyarul a génállományuk teljesen megegyezik a beérett spermiumokéval. Ezekkel kicsit macerásabb megtermékenyíteni a petesejteket, más módszert kell használni (RoSI), ami hosszabb időt vesz igénybe. Így csak kedd délutánra sikerült összehozni őket. Szerdán kiderült, hogy csak egy mutat hajlandóságot az osztódásra, csütörtökön már mutatta a lefűződés jeleit, ma reggelre viszont azt mondták, hogy kórosan osztódott. Talán jobb is, hogy ez még a méhen kívül következett be, így megúsztam egy újabb missed ab.-t, annak minden rossz következményével együtt.

Nagyon profik itt a biológusok, nem rajtuk múlt!

Aviubi!
Neked is köszönöm a biztatást!
muki2

aviubi! gyors jobbulást neked!

muki! nagyon nagyon sajnálom, drukkolok nagyon h a következő sikerüljön!

ma elmentem a háziorvoshoz beutalókért....utána időpontot kérni éééééés képzeljétek belgyógyászatra január 5.re kaptam időpontot :shock: undorító ez a rendszer ami nálunk van,sőt a vérvételre úgy h szóltam h muszáj lenne 12.hétig levenni,úgy kaptam dec 7re!!:((

az új fájdalmam a végbelemben van..nem tudom mi lehet..sokszor nem tudok normálisan leülni:(( belső aranyér talán?

KépKép
dike

ja holnap 8 15 kor uhu, először megyek ahhoz a dokihoz, akinél szülni szeretnék!:))

KépKép
dike

Muki,
nagyon sajnálom, hogy így jártatok!Sajnos tudom milyen az, ha elmarad a beülti! :cry:
De hogyhogy ilyen bonyolult volt nálatok a randi?Férjednek van valami olyan problémája, ami megnehezíti a dolgot?Bocsi, de nem emlékszem, hogy mondtad-e!

Aviubi,
ha túl leszünk az uhu-n, majd hozok képet is! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Melinda!
Mi 2 év alatt túl vagyunk 3 inszemináción, 3 embriotranszferrel végződött lombikkezelésen, és 5 olyan stimulációs kezelésen, ahol nem került sor beültetésre ( hol kipukkadtak idő előtt a tüszők, hol nem volt elég tüsző....). Eddig a spermaképpel nemhogy nem volt baj, de egyenesen kiváló volt. Álmunkban nem gondoltuk, és a doki sem, hogy gond lehet ezzel. Mégis lett, nem voltak elég érettek a hímivarsejtek. Erre van megoldás, de a statisztika azt mutatja, kisebb esélye van ilyenkor a sikernek. Ezt sajnos tapasztaltuk is.

Dike!
Jó babanézést!
muki2

na voltam uhun...annyira de annyira megható volt 28.3mm és nagyon mozgott rugdalt,boxolt,majdnem sírtam..olyan édi!!!!minden ok volt,de 10 hetet írt már, ennek is nagyon örülök..mindjárt meg van a 12.Smile) dec 6án kell mennem 12.uhura.
mondtam h milyen későn kaptam a lakóhelyemen időpontot vérvételre és mondta h az nem jó....vagyis inkább az asszisztensnő-leendő szülésznőmSmile mondta h jöjjek be jövőhéten ad beutalókat és ott helyben aznap le is veszik.azaz Fehérváron.szóval hétfőn megyek is.a bromocriptint szépen lassan leépíthetem azt mondta. a 12.héttől elhagyhatom a reggeli crinone gélt de az utrot még utána 2 naponta csökkentsem..2 napig 2 2 napig 1 aztán ennyi..Smile)
felkértem a dokit szülészemnek és a szülésznőt is.

kérdés: a kis könyv legszélében a pecséten van egy olyan dátim h 12.17. 11 30 az mit takarhat nem emlékszem h mondta volna..talán h hozzá mikor kell mennem legközelebb??

KépKép
dike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?