Kakukk, Viki,
At tudom erezni a munkahelyi problemakat....anno en a WC-bol telefonaltam vagy felmentem egy masik emelet lepcsohazaba (ami altalaban visszhangzot es nagyon zavaro volt)
Halat adok az Istennek hogy volt erom es lehetosegem otthagyni es stress mentesen ujra nekivagni a kezelesnek. Nem egyszeru dontes es sokszor anyagi okok miatt szinte lehetetlen meghozni.....de nekem mar megerte!
Muki,
Hat igen, tegnap is csinaltunk egy nem mindennapi dolgot! Vagy egy honapja vettunk az Auchan-bol 2 fenyo iroasztalt. Es tegnap elhataroztuk hogy osszerakjuk (eddig nem tudtuk mert a parkettazas nem volt kesz abba a helyisegbe.....nemreg Anyukamekhoz koltoztunk be es egy kicsit a feje tetejere allitjuk a hazukat....most epp a nyarikonyhalyukat foglaltuk le dolgozonak
) Az egyik asztalt mar ossze is raktuk es amikor raknank ra az asztallapot eszre vettuk hogy a fa ugy megvetemedett mintha egy csonak lenne.
Mondtam a paromnak hogy nem baj, ezt mostmar hagyjuk igy....legalabb nem gurulnak le rola a ceruzak
Mikor kibontottuk a masik csomagot akkor rogton az asztal lapot kezdtuk vizsgalni es kepzeljetek, az egyik vegen egy oriasi repedes van. Kb. 40 cm melyen vegigfut az asztal lapba es az egyik sarok el akar vallni
Szamlank persze nincs meg, de arra gondoltam hogy veszunk egy masikat es azzal a szamlaval visszavisszuk a rosszat es visszakerjuk a penzt. Szerintetek mukodni fog ez igy az Auchannal?
Ma 2 regi baratnommel fogok talalkozni (kulon-kulon) es igy az egesz delutanom le lesz foglalva
Le akarom kotni magam hogy minnel kevesebbet agyaljak a jovo heti UH-n (ja, ma is csinaltam egy tesztet csak a biztonsag kedveert es rogton megjelent rajta a csik, erosebben mint a kontroll csik!)
Dike,
Lassan kismamas boltba kell menni....vagy csak hagyd nyitva a felso gombot (meg a cipzart felig) es egy ovvel tartsd fonn a gatyot
En igy szoktam egy nagyobb lakmarozas utan
Mikor kell bejelentkezni nogyogyaszhoz es hany hetesen kezdodik a vedo nenis program? Ha jol tudom akkor a Kaali 12 hetesen bocsat el nem?
Nekem meg nogyogyaszom sincs
, de azt tudom hogy ha lehetseges akkor a MAV korhazba szeretnek szulni.
Babszika,
Sajnalom a munkahelyi problemat. Ezeket a fonokoket neha akasztani kellene!