TÜnde! Milyen nagyfiúsan feszít Tomka a bevásárlókocsiban
))
Babamama! Köszi, még mindig jól vagyunk
. Azért írom így, mert ez egyelőre felülmúlja minden várakozásomat, nagyon boldog, és kiegyensúlyozott vagyok Én is, és Virág is. Bogi nagyon jó kisbaba, és szeretném hinni, h vhol sugározzuk ezt a nyugalmat, és azért ilyen
. Mert ebben van vmi. Első gyereknél viszont képtelenség ilyennek lenni:D.
MElinda! örülök, hogy találkoztunk
. Lotti gyönyörű kislány. Sokat változott az arca nyár óta, és meg is nyúűlt, ugye?
Te meg fogytál. A tanulás miatt? Vagy direkt?
Én most a tescoban magamra parancsoltam, és nem vettem meg a kekszemet, amitől jelen pillanatban hízok ezerrel
((. Ellenben vettem csirkemellet, meg mindenféle zöldségeket, és sütőzacskóban fogom sütni magamnak este. Hogy akkor már ne egyek szénhidrátot.
KEksz nélkül már most sanyarú, de adtam magamnak ultimátumot, ha betartom, h csak negyed csomagot eszek meg naponta, akkor OK, ha nem, akkor teljes absztinenciára kell szorítkozzam
. És nem sikerült megállnom, sajnos, ha van itthon, nem vagyok erős. Az üzlet az üzlet
Na, ezt pl utálom a szoptatásban. Hogy nem tudok parancsolni magamnak. Annyira rossz érzés ez a falánkság.
Györgyi!
Sztem bármikor bekötik az epidurált.
Szülőszék nincs. Bordásfal, labda van.
Szabó genetikus, egy barátnőm nemrég szült Nála, meg volt elégedve.
Én mondjuk nem választanák profot. Sztem olyan orvost érdemes választani, akitől lehet kérdezni, és ráér válaszolni is. A profok nem ilyenek.
Elvárható, h (ha máér fizetünk, nem keveset), akkor mindent részletesen elmagyarázzanak, stb. Ezért nem érdemes öreget, vagy sztárt fogadni. De ez csak az Én véleményem
És az is igaz, h mondasz egy nevet, és lesz aki jót mond Róls, lesz, aki rosszat. Én úgy kezdeném a keresést, h mire van szükségem. Egy babusgató dokira, aki megsimogatja az ember lányának vállát, és jól megynugtatja ezzel, vagy olyat, aki nem közvetlenkedik, ám korrektül felvilágosít. Nem egyformák az igányeink a dokival szemben sem.
Ildi! Én továbbra is fenntartom, h egy ekkora babát nem lehet elkényeztetni, és azt is, h tapasztalatból mondom, a gyerekem akkor nyugtalan, amikor Én is az vagyok, vagy ha baja van.
És az a dolgunk,h minden igányüket kielégítsük (kaja, ruha, pelenka, stb) és biz az is egy igány, h anyu kezében akar lenni. De megértelek abszolút
Viszont ne felejtsd el, h ez életed legszebb időszaka, addig babusgasd míg engedi, enyám Virág már elszalad előlem
, pedig most volt ekkora...
Enikő! Klinika berendezésével kapcsolatban 1et értek. Nem számít, h nincs kép a falon
. NEkünk adtak evőeszközt.
Öltöztetés: KArmen! Én is azt gondolom, h szoktatás kérdése a fázósság. Ezért sem öltöztetem fel Őket.
.:Angi:.