Helló lányok,
nagyon édesek a gyerkőcök az előző oldalon. Nőnek nagyon.
Boriskám, gratulálok a kicsi fiúhoz. Elhiszem, hogy félsz a vastól, de van olyan amitől nem lesz aranyered. Viszont ha kell szedni, akkor ne állj ellen, mert nagyon meg lehet szívni. Lásd: én.
Gyöngyi, egyszerűen nem tudok napirendre térni afelett, hogy beteg gyerekeket visznek közösségbe. Felelőtlen bunkók, ha már kigondoltam. Az ilyen szülőt nem érdekli az sem, hogy a gyereke, hogyan bírja ki a napot, nemhogy a többi gyerek. Be kellene nyújtani nekik a patika számlát, és később majd még a táppénz-fizetés különbözetet is követelni tőlük.
Ilonkám, édes kis vasgyúró Kinga. Lassan olyan nehéz mint Lotti. Ő most 10 kila és 83 cm. Hosszú lábú nőci, nem olyan mászólába van, mint az anyjának.
Képzeld nekem még azt modták, hogy egy éves kor alatt ne adjak a gyereknek glutént. Amikor Lotti 11 hónapos volt, akkor meg hirtelen azt mondák, hogy feltétlenül adjak neki glutént 10 hónapos koráig. Mivel én sem liszteztem a főzelékét, ezért Lotti kenyérhéjat csócsált, meg tejpépet kapott a szopi mellé. Kekszeset.
Azért olyan furi, hogy mindig változik az álláspont. Mindjárt kitalálják, hogy a tehéntejet is adjuk egy éves kor előtt...
Mágnes, hogyan érezte magát Bence, és milyen volt a csajos idő?
Rólunk:
ránk jár a rúd. Voltunk játszóházban, és Lotti elkapott valami hányás hasmenős vírust. Éjszaka hányt, utána egész nap ment a hasa, majd semmi, csak a közérzete volt rossz. Két nappal később én kezdtem el az egészet, viszont engem bevitt a mentő a Lászlóba. Sikerült letornázni a vérnyomásom 60/50-re. Azt hittem meghalok. Kaptam infúziót. Reggel apa telefonál, hogy ő is hány. Mivel anya csak egy van, mondtam a dokinak, hogy haza kell mennem. Senki nem tud eljönni gardírozni a családot, 200 km-re lakik mindenki. Úgyhogy hazajöttem. Nagyon durván vérszegény vagyok - vashiányos- amit sürgősen kezelni kell. A mensim olyan erős mintha szülnék. Ezt is kezelni kell.
Elegem van.......
Na, nem panaszkodom tovább. Lotti énekli az Old Mc' Donalds nótát, úgyhogy Bencével kánonba nyomhatnák. Nagyon sokat fecseg: "télapó itt van, benn a szobába"
egyre viccesebb. Pisil a bilibe, de szerintem a legjobban a nunitörlés tetszik neki. A földre is előszeretettel pisil, meg rám is
Olyan mint egy kutyus.
Raknék képet, de a facebookon egy hülye valamiért üldöz, így minden képet leveszek mindenhonnan.
Még mindig nem akarunk zárt topikot?
puszi