Új privát üzeneted érkezett!

[quote="himia"]r írta:himiaemélem mindenki meglepheti a családot úgy karácsonyra, mint Melindáék :)

jó lenne, meg ráadásul nekem is és a férjemnek is dec-ben van a szülinapunk. Jó kis ajándék lenne 8)
chamomilla
Pécs

igyekezzetek ne stresszelni!

én szívesen várnék bíztatást vagy épp ellenkezõjét, hogy merjem-e rábeszélni páromra a kisbabát vagy tényleg hagyjam?
himia
Budapest

himia, szerintem ne add fel! de nem tudom, milyen a kettőtök kapcsolata, így nem merek nagyon tanácsot adni. Lehet először össze kéne költöznötök és akkor dönteni. Mert én az első férjemmel úgy lettem terhes, hogy nem is éltünk együtt....és nehéz volt összeszokni. De akkor már nem volt visszaút. Ugye érted mit akarok mondani? Meg egy babát úgy nem szabad vállalni, ha nem akarja a másik fél is 100%-ban. Próbáld meggyőzni szerintem...aztán mesélj és akkor okoskodunk vmit :wink:
chamomilla
Pécs

Kettõnk között minden rendben, el akar venni feleségül, velem tudja elképzelni az életét, és tudom barátaitól is, hogy nem csak mondja ezeket, mert elõttem nem volt ilyen. Szeretne õ is babát, õ úgy van vele, hogy ha "becsúszik", akkor mindent elkövetne, hogy minél elõbb összebútorozni , esküvõ, stb. De így még szerintem nem érzi magát sürgetve. Szóval...
himia
Budapest

itt vagyok, de 1általán nincs jó kedvem azért sem írok...

himia: szerintem ne akard györcsösen.. védekeztek valamivel? mert ha már most sem védekeztek, akkor mondd meg a párodnak, hogy "bízzátok a szerencsére", ha jönni akar úgyis jönni fog. szerintem ez neki is elfogadható lesz. és ha tényleg szerencséd van akkor sikerülhet is akár karácsonyig is.

milla: sajnálom a negatív tesztet... 2 nap múlva érdemes lenne még egyet tesztelni egy gabriellel, mert ha összejött akkor már kell, hogy mutasson valami halványat.

korenkának meg üdv :) de ha jól emlékszem te a 2011-es babafórumon is írogatsz, ugye?

Kép
selyem
Pécs

selyem, miért nincs jó kedved?

nem védekezünk, csak a kritikus napokon megszakításossal. köszi, én is erre gondoltam, hogy így beszéljük meg.
himia
Budapest

nem is tudom mi bajom... akarom a babát? mennyire változtatja meg az életemet? ilyenek forognak a fejemben, de tudom hogy kb 2 óra múlva elmúlik, csak szerintem mint mindenkiben ilyenkor, bennem is van egy egészséges félsz ettől az egésztől...

lesz valaki, akinek én leszek "AZ ANYA". olyan furcsa :D

Kép
selyem
Pécs

selyem, ez érthető, még azért nagyon fiatal vagy ám! :wink:

na én meg hogy jártam: eddig a városban voltam, most akartam kidobni a tesztet, mert otthagytam az ablakban és látom, hogy ott a halvány 2. csík. Na ilyenkor mi van??? elvileg ilyenkor már nem értékelhető :roll:

himia, szerintem semmi akadály a babának, puhítsad csak finoman a párod :D
chamomilla
Pécs

milla: tedd fel a képet, hadd lássuk :D

Kép
selyem
Pécs

Sziasztok!
üdv köztünk Korenka!
Milla!Én se láttam rendesen az első pár tesztemen,szerintem lőjj el még egyet.
Himia!Mire jutottatok?
Selyem,ne legyél letörve,mikor volt pé-d kb?
Tegnap este volt a wc papíromon egy akkorka kis vérnek tűnő valami,mint amikor a csirkemájat szedem szét,olyan kicsike,csak nem alvadt,és észre se vettem volna ha nem nézem mániákusan papírt,csak ilyen hülye vagyok.Szóval volt betojás,de gyorsan lefeküdtem.Azóta se semmi,nem is görcsöltem.Ha nem hajtogatom szét a papírt,nem is látom.Ennyi a másik kettőnél is lehetett,csak akkor nem voltam mániás.
Sehova nem tudok menni,uh csak az sztk-ba,ahol csak hétfő lesznek,de az első utam oda vezet.Olvastam bevérzésről a méhbe,ami vagy felszívódik,vagy kiürül,hát remélem csak arról van szó.
Vagy lehet méhenkívüli,de arról nem tehetek.
Hát most vigyázok magamra (bár eddig is).

Kép
Kép

Kép
melinda1985

ma vagyok a 10 napomon, ma kedtem az ovu tesztelést.. még van 3-4 nap az ovuig de addig is, mindent beleadunk :)

Kép[/url][/img]

Kép
selyem
Pécs

Kép
selyem
Pécs

selyem, hajrá!

én holnap tesztelek újra! a tegnapit azért nem fotóztam, mert tényleg alig látszik vmi!
chamomilla
Pécs

melinda, nyugi, nincs semmi baj! ne gondolj semmi rosszra és ne nézegesd a papírt :wink:
chamomilla
Pécs

selyem, ez egy pozitív teszt? :)

tegnap mi is megpróbálkoztunk picur összehozással, végre belátta, hogy igazam van: ha jönni akar, jön, ha nincs itt az ideje az égiek szerint se, akkor nem jön:):)
himia
Budapest

milla: holnapit mindenképpen tedd fel nagyon kíváncsi vagyok rá!!!!! drukkolok :D

melinda: ne gondolkozz!!!! ne olvass!!! ilyenkor az ember képes mindig a legrosszabbra gondolni. nyugi, minden rendben lesz. mindenképpen pihenj, ha volt egy kis barna...

himia: gratu, és mostantól hajrá... ajánlom figyelmedbe az ovu tesztet, így te pontosan tudod mikor kell együtt lennetek. a párod meg nem érzi kényszernek a szeretkezést.

egyébként ez még csak ovu teszt és abból is a negatív! ugyan is, akkor pozitív az ovu teszt, ha a két csík egyforma erős vagy a tesztcsík erősebb. ilyenkor van az lh csúcs, ami után következik 48 órán belül az ovuláció (a tényleges "petekilökődés"). tehát a pozitív napokon kell együtt lenne és az első negatív napon, ekkor a legvalószínűbb a teherbeesés lehetősége.

ha érdekel felteszem ide minden nap a teszteket, és akkor folyamatában is láthatod. aztán meglátjuk sikerül-e :)

ugyan előző hónap volt az első ovus, de csak 4 db tesztet rendeltem és korán kezdtem eleve a tesztelést, így a pontos ovut nem tudtuk belőni...remélem most sikerül !!!! :)

ha érdekel tudok adni elérhetőséget ( ovu 25-ős, a terhességi 10-es érzékenységű és 65ft/db mindkettő...nagyon dicsérték, mert nem csalt... wondfo)

Kép
selyem
Pécs

ja, értem :)

áh, én nem tesztelek, együtt leszünk, mikor jól esik, meg ilyenek, de most már totál élesben megy a dolog, és csak reménykedhetem :)
himia
Budapest

himia: mármint, a barátodnak (férjednek?) nem kell feltétlenül tudnia, hogy neked mikor van pontosan pé-d.... lehet, hogy nem hangzik feltétlenül tisztességesen, ezen lehetne vitatkozni,de ha ő is beleegyezett akkor végül is nem játszod ki. csak egy kicsit több esélyt adsz a babának, ha tényleg jönni akar.

mert azt se, 100% hogy első ovu tesztes hónapban babás maradsz, de mindenképpen jobban be tudod célozni az együttléteket.

Kép
selyem
Pécs

értem én, bízom benne, hogy tesztelés nélkül sikerül hamarosan :D
himia
Budapest

selyem, hol vetted a teszteket? hajrá csajok, már nagyon várom a reggelt 8)
chamomilla
Pécs

20 perce felébredtem pisikélni, és naná, hogy teszteltem. A 20-as corax meg az 50-es clearblue is nagyon halvány pozitív, ami azért nem nyugtat meg, nekem az tecc, amikor erős 2 csík van. Ha lefotóznám nem is látszana, szerintem. Amúgy Marcinál 1 nappal korábban volt ilyen halvány coraxos 2 csíkom, az igaz, nem lett csíkos 5 perc alatt akkor, most meg már 1-2 perc múlva láttam vmit. Elvileg ha ez a ciklusom is 25 napos, akkor szerdán jönne meg, így valószínű tesztelek még
chamomilla
Pécs

Elszállt minden amit írtam,áááá!
A lényeg,pihenek,de ha nincs jól betapadva,csinálhatok akármit.Abban egyeztünk meg a nővel (felhívtím a kórházat,mert tegnap estére is volt egy kis maszat)hogy ha lesz még,bemegyek,de cuccot vigyek,mert bent tartanak.Mondtam a nőnek,hogy ami egy kis porszívózástól elmegy,az eleve nem egészséges.Ezzel egyet értett,csak nem ő akarta kimondani.

Milla:nagyon izgi,holnap tesztelsz??Én szorítok,hogy egy jó erős 2 csíkos szép teszted,és egy jól betapadt kis embriókád legyen. :lol:

Selyem:veled mizujs?

Himia:nekem mindekettő (mert én már most azt se tudom terhes vagyok-e,vagy hogy állok,de holnap okosabb leszek. :roll: remélem) terhességem akkora spontán volt,hogy ihaj,hiába teszteltem 2 hónapja lh-val,most is lh nélkül jött össze.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

melinda hogy vagy?

milla???

himia?

én nagyon jól érzem magam, elkezdtünk rendszeresen futni...találtunk egy oldalt, ahogy vannak különböző edzés tervek. most egy olyat csinálunk, ami 6 hét alatt fokozatosan felkészíti a szervezetet a futásra, és nem érzed olyan fárasztónak a futást. és mint tudjuk a mozgás, endorfint termel és örömködni is nagyobb kedvünk lesz, no meg az állóképesség jelentősen növekszik 8) 8) :lol:

egyébként mindjárt ellövöm a másik ovu tesztemet 19kor, ha gondoljátok felrakhatom. így majd ti is tudtok segíteni, ha látjátok a folyamatot...

Kép
selyem
Pécs

a teszteket vaterán vettem...

Kép
selyem
Pécs

Sziasztok! Hát ma reggelre megjött a mensim. Ez nem a mi hónapunk volt. Mivel az első próbálkozás volt, azért nem vagyok annyira oda. De majd most! Most belehúzunk. Hál istennek én a tüszőrepedést érzem, és elképesztő szexéhségem is van olyankor .... hiába az anyatermészet... úgyhogy ... na most! :lol:
Selyem: hol találtad az a futós oldalt? Engem is érdekelne!
korenka
Szár

megvagyunk, megvagyunk, reménykedünk. nagy meglepetés lenne, ha sikerül(t)...
himia
Budapest

Kép
selyem
Pécs

http://www.edzesonline.hu/edzesterv/5/e ... ilometerem[url]

ennek kezdtem neki, egyáltalán nem megerőltető...és nagyon frissítő!!!

hátha jótékonyan hat a teheerbeesésre is... egyébként szerintetek babásan is lehet futni?[/url]

Kép
selyem
Pécs

persze, csak ne erõltesd meg magad
himia
Budapest

selyem, lehet futni, csak ne Rubint Réka módon :wink:

na én meg negatív vagyok csajok...ma délutáni qupido 10-es....amúgy ma van a 24. ciklusnap, szerdára nem várom. MAjd meglátjuk.
chamomilla
Pécs

milla sajnálom, bár lehet belőle még pozi, de az a gyakorlat, hogy a 12dpo-n már ki szokta mutatni...

csajok, hogy áll a babaprojekt...???

Kép
selyem
Pécs

selyem, én is így gondolom most már. csak az zavar, hogy ennyire átvágna a testem? Voltam már kétszer terhes és akkor is úgy tudtam, hogy az vagyok! na mindegy, ez van 8)
chamomilla
Pécs

mi igyekszünk, remélem sikerül, mikulásra nem várom, jó lenne, ha a "csizmámba" pozitív tesztet hozna a miku.
himia
Budapest

nekem meg szerintem szerdán vagy csütörtökön lesz ovum.... és pestre megyünk és ott is alszunk nagynénéméknél.... jajjj :? :? :? :?: :?: :?:

Kép
selyem
Pécs

Kép
selyem
Pécs

[quote="selyem"][ írta:selyemurl]http://kepfeltoltes.hu/view/101115/f_nyk_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]

ez még mindig negatív, ugye? :roll:

szerintem igen :(
chamomilla
Pécs

fájdogál a petefészkem. 1 hete múlt el, tegnap is együtt voltunk párommal... lehet ez ovulációs-fájás? ^^
himia
Budapest

himia: lehet ovus fájdalom, ha rövidek a ciklusaid... de ha 28 vagy annál több az átlagos ciklusod, akkor valami másnak kell lenni.. vagy extra peteérés.

de a szex miatt is lehet. ha van nyákod akkor egyértelmű az ovu lehet.

képezljétek el... pénteken a wc papíron egy hatalmas nyákdugót találtam. régebben mikor olvastam a http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml[url] cikket, hitetlenkedve néztem a nyákdugós képet, hogy nekem ilyen nem is szokott lenni... hát jelentem van!

("Krémesen széthúzható nyákdugó 5 nappal az ovuláció előtt") és amit ír lehet benne valami, mert utána számoltam. pénteken "találkoztam" a dugóval és elviekben szerdán van ovu-m!!!

szóval működik, és ezt is érdemes figyelni :)[/url]

Kép
selyem
Pécs

na, mi van? csak én vagyok itt???

örömhír.... ma pozi lett az ovum
most 2-3 napig együtt kéne lennünk, nem tudom hogy oldjuk majd meg...

http://kepfeltoltes.hu/view/101116/f_nyk_p__1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kép
selyem
Pécs

nekem papírforma szerint vasárnap kéne ovumnak lennie, de mégis szúrkál a petefészkem. igyekszünk
himia
Budapest

csajok, én nagyon beteg lettem, hányás tegnap egész nap, láz. Elkaptam a gyerekektől.
Mára nem várom....a hőm még fent, de ez láz :evil:
Suliba sem tudok menni, egész nap az ágyban vagyok, borzalmas!

selyem, himia, hajrá!
chamomilla
Pécs

megmondanátok nekem, hogy havonta mennyi pénzbõl gazdálkodtok? :( ma teljesen elkeseredtem, hogy ilyen szar a fizetésem (80ezer) és páromnak is. :( de még így is szeretnék babát
himia
Budapest

himia, azért az nem olyan rossz....gondolj bele, sok embernek még ennyi sincs, pl ott a nővérem, napközis tanár most, egyedül neveli a kisfiát, úgy, hogy fizet 50 ezer lakáshitelt.

A mi helyzetünk sem olyan rózsás, de nem panaszkodom. A férjem régen bőven az átlag felett keresett, most teljesen más munkakörben dolgozik, sokkal kevesebb pénzért, viszont nyugisabb is, nem cserélné le semmire. (pedig pont most kapott egy sokkal jobban fizető állásajánlatot, de akkor sem) Szóval nekünk most így néz ki a dolog: férjem keres 170-et, én még gyesen+csp olyan 55 ezer+20 ezer a gyerektartás a nagyobbik fiamra (a volt férjem ennyit fizet....) Tehát összesen 245 ezer a bevétel, 4-en vagyunk. Tavaly ehhez hozzájött még 60 ezer ösztöndíj, szoctám, stb....(jó átlagom volt, családosoknak meg nagyon jó a szoc.tám), mert annyit kaptam a Semmelweis Egyetemtől, de most itt Pécsett nem kapok egy fillért sem, most jelentkeztem át. Amit tudni kell, 150 ezer hitelünk van, de kiadtuk a lakást Pesten, és abból a fele bejön. szóval ha a 245-ből levonod a 75-öt, akkor pont annyi marad, mint amennyit ti kerestek ketten. De mi 4-en vagyunk rá :wink:
chamomilla
Pécs

Sziasztok!
Ti szebb ajándékot csináljatok,mint mi,mert sajnos 3 napi fekvés ellenére sem sikerült terhes maradnom.Eü tisztítás lett a vége,ki sem ürültem magmtól.Vasárnap 1 petty délután,mivel úgy beszéltem meg a nénivel,bementem a kórházba,bent is ragadtam,3 napig tünetmentes voltam,sehol semmi pecsét,már készültem a reggeli uh-ra,elmentem wc-re,és mint amikor elkezd megjönni,olyan voltam.Uh-n már nem látták a gest. gyűrűt,(még petezsák sem volt)ami 2 nappal előtte még ott volt.Befejezte a doki,és most pihi,2 hét múlva eredmény.Ez jobb így,szívhanggal szarabb lett volna,de így teljesen elfogadtam.A természetes szelekció dolgozik,és ez így van rendjén,még ha sokaknak rossz is.
Na,lépek,mert jól megpiszkáltak,feküdnöm kell.
Milla:drukk,lázzal vigyázz!
Himia:hajrá!Hátha karácsonyra összejön!
Korenka:a következő hónap új remények!!
Selyem,mizu?Hogy álltok?Sikerült együtt lenni??

Kép
Kép

Kép
melinda1985

melinda sajnálom :cry: :cry: :cry: biztos nem könnyű most neked. De majd meglátod, hamar újra babás leszel!

nekem megjött ma. ez van.
chamomilla
Pécs

melinda! :( annyira sajnálom, olyan rossz ezt olvasni! épülj fel minél elõbb és sikerüljön végre összehozni!

chamomilla! de ha jönne a baba,akkor hármunkra lenne 160ezer, úgy meg azért kevés :( bár én úgy vagyok vele, hogy a muszáj nagy úr, és biztos megoldanánk.
himia
Budapest

melinda :( :( :( :( nagyon sajnlom én is, pihenj sokat és ne keseredj el!

himia: hajrá a hétvégén... de ezt nem értem, hogy most miért "sopánkodsz" a pénz miatt, ha eldöntöttétek hogy legyen baba. vagy ha nem álltok úgy anyagilag, és emiatt már most frusztrált vagy, akkor a baba érkezésével sem fog enyhülni. sőt, szerintem csak erősödni (amikor nem tudod megvenni neki, amit szeretnél). a 160 tényleg nem sok 2 főre, főleg ha még van mondjuk hiteletek vagy albérletet kell fizetni.

nem elkeseríteni akarlak, csak szerintem érdemes jól átgondolni ezt a témát reálisan is. bár, ha jön a baba akkor 3-tokra nem 160 lesz, hanem több ugyanis ha megvan a munkaviszonyod akkor kapsz gyedet, cspótlékot...

milla: sajnálom, hogy megjött. te se keseredj el, mert még csak most kezdtetek hozzá :) ha biztosra akarsz menni, tudom ajánlani az ovu teszteket :)

Kép
selyem
Pécs

http://kepfeltoltes.hu/view/101120/outlet_084_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

így alakult az ovu, ha valakit érdekel. a pozitív napon (kedden) és a második negatív napon (csüt.) tudtunk együtt lenni, és persze ma. szerintetek elég lehet?

azt szokták mondani, hogy az első negatív napon van ovu, illetve lesz 12-36 órán belül és ekkor kell együtt lenni. na ez nálam úgy volt, hogy szerda este teszteltem a pozi után negatívat... ekkor kellett volna együtt lenni?aznap már nem voltunk együtt, de csütörtök reggel igen. úgy gondolom sikerült...

mit gondoltok?

Kép
selyem
Pécs

Sziasztok!
selyem, igen, úgy van, ha megreped a tüsző, már megugrik az LH, így amikor még negatív előtte, akkor érdemes összebújni leginkább, mert ha pozit tesztelsz reggel pl és csak este bújtok össze, az már lehet késő. Egyes könyvek szerint a petesejt csak 12 órán keresztül megtermékenyíthető.

Lehet én is veszek most LH tesztet, mondjuk én pontosan érzem és tudom, mikor van pé-m.
chamomilla
Pécs

Kedd előtt voltatok együtt? Szerintem a csüt-i már késői, a kedd viszont nagy valószínűséggel betalálhatott :wink:
chamomilla
Pécs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?