Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Detti :lol: :lol: :lol: :lol:
Én ugyanezt csinálom, 3 hete csak a játékokta nézem a vaterán, teszveszen, most, hogy belinkelted a Régiót, akkor ott is. Már jojózik a szemem :D :D :D

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 


Nekem egy barátnőm aki szintén lisztérzékeny, 2 évig nem fog adni glutént a kissrácnak...

Talinn, nagyon cuki a fiad, és a kedvenc képeden milyen mosolygós a szeme :D

Vik, édes Zoé fogacskája :D

KépKép
tatim
 
 


Jó reggelt!

Talinn,
ezt orvosi kompetencia eldönteni, én felkeresnék egy gasztroenterológust, de úgy gondolom azoknál sem érdemes sokat várni, akik genetikailag hajlamosak a lisztérzékenységre.

Dokimaminál elég jó dolgok vannak:

http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=hu


Viszont, most megzavarodtam egy kicsit, mivel egyre kevesebb a tejem, lehet hogy két hét múlva elkezdem az almát. Hogy mire eljutunk a gluténig, még kapjon tejcsit is. ÁÁÁÁÁ Yadine, ne kapkodj!! :roll:

KépKép
yadine81
 
 

 
 

Sziasztok!

Vagyok én is. :D

Talinn, kerestem neked egy cikket, illetve egy weblapot, de nem találom. ott nagyon jól le volt írva a glutén érzékenység.
Én is gasztros dokit mondanék, ahogy Yadine is :D De a legújabb kutatások szerint, ha 4-7 hónap között vezetik be, akkor általában jobb, de hogy mi, arra már nem emlékszem.
Te érzékeny vagy, vagy allergiás rá? Az sem mindegy.

Yadine!
Miből gondolod, hogy kevesebb a tejed??? Nem lehet, hogy csak többet kér enni a törpe? Alex azt szokta... és én nem hiszek abban, hogy szerdán még elég, csütörtökön már elfogy.. elkezdted a diétát?
Én amikor abbahagytam az édességet, picit csökkent a tej, de Alex megoldotta. :D Igaz, nem aludtam 2 napig, de helyre állította a mennyiséget, én meg próbáltam még több folyadékot magamba vinni :D:D Persze nem fogyok olyan ütemben, de szép lassan megy le rólam, szerintem. Így attól sem félek, hogy iszonyat mennyiségű méreganyag szabadul ki és mérgezi meg a fiam :d:D:D

Én rántást tuti nem csinálnék... De ez már az én "hisztim" :D nekem valahogy más érzete van az olajnak, ha bele van keverve és nincsen előtte felhevítve, mintha felhevítem, megpirítom benne a cuccot és úgy csinálom... azt lehet tök mindegy :D:D:D

Sterilizálás:
Hát, én aztán semmit. :D De ugye nincs is semmilyen üvege... a játékokat szappanos vízzel mostam le, és néha, ha eszembe jut, lemosom, ha leesett a földre.. alkohollal nem törlök semmit, nem szeretem. De ugye nekem sem első és mondjuk én Hannánál se vittem túlzásba, mert van a olyan elméletek, mely szerint a túlzott fertőtlenítés miatt nincsen immunrendszere a gyerekeknek. Na, Hannának és Alexnak lesz/van az tuti :D:D A port azt próbálom minimálon tartani,d e azt az atka allergiám miatt inkább, meg, hogy ne alakuljon ki náluk. (mondjuk most 2 hete nem akarok SEMMIT se csinálni itthon... majd ha melózok, gondolom megjön az ihlet :D:D)

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Bocsi, Csajok, hellyel-közzel vagyok, de tesóm ideköltözött, most a másfél szobában van 4 felnőtt és egy bébi, így egy káosz az életünk, nagyon utálom. Én csak hármasban szeretnék élni, de azt naggggggyon.
Ma voltunk úszáson (már merült, nagyon-nagyon ügyes volt), szerdán torna (most meg a lábainál találtak gebaszt, hogy nem egyszerre rúg, hogy jobb bal, hanem többet rúg az egyikkel, mint a másikkal), vendégünk is volt, átpakoltuk a szobákat, hogy mi hárman legyünk a nagyobbikban, Apának sok a szabadsága, túlórája, amit le kell ugye csúsztatni, sokat vagyunk együtt és én is depiközeli állapotban vagyok (kilók, egyebek), úgyhogy van, hogy nem vagyok a gép előtt, tegnap be sem kapcsoltam asszem.
Léna tegnap hányt (augusztus óta először) és amióta gyümit kap, olyannyira nyűgös, hogy 3 napja csak tápot adok neki, hátha valami nem stimmel ezen a téren, éjjel nagyon sokat kell kelni hozzá, most éjjel pl. nagyon-nagyon ordított (amúgy nem szokott sírni, csak nyökög, iszik...), alig lehetett megvigasztalni, de aztán szépen visszaaludt.
Napirendünk is változott, korábban alszik el, de sajna (sokkal) korábban is kel.
És most eljutottunk odáig, hogy EGYÁLTALÁN nem alszik el magától, csak kézben, mégpedig úgy, hogy ugrálni kell vele, nem elég a ringatás, járkálás, ölelgetés.
Már várom a hétfői tanácsadást, mert a szemei is olyan karikásak, megint csak 2 dekát hízott a héten, ah, szóval nem tudom, hogy mi van.

De fogok jönni bővebben is, csak gyorsan egy életjelet dobtam.

Kép

Kép
***csilla***
 
 



Kép
Kép
henibaby1975
 
 



Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Kép

Lányok!!! szerintetek az ott már az "áttörés"???? ez ma éjjel jött elő! az éjszakát nem ecsetelném ultrabrutál volt! ráadásul hőemelkedése is van Esztinek! ahhhh ... a hajam fele még éjjel hullt ki a többit ma levágta a fodrász! ... 1 cm-es :-) legalább azt nem látom naponta a padlón mert már attól lettem majdnem depis!!!! fuhhhh
Vendég
 


Csilla!!! jó hogy jöttél - jössz!!! fórum"alap" vagy megtiltom a lelépést! még ha nem is hsz-elek mindenkinek mint ahogy sokan teszik rendesen olvasok MINDENKIT és mindenkivel minden ÉRDEKEL!!! a tesód hogyhogy nálatok van és látjátok a meddig?-et???? fuh nem irigyellek!!!!!....
Eszti nekem is ultranyügi! én a hintaszékben altatok most erre van igénye ... és ott rögtön megnyugszik és énekelek neki iszonyat halkan!! minden végszónál meg megnyomom a hangot!!! és ez bejön ... 5-10 perc alatt alszik ha ilyen kimerült! kimenni a hőmelekedés miatt nem megyünk!!! ... fuhhh

csatolok még 1 képet a fogról bocsi hátha Eszterx vagy 2 gyerekesek vagy Vik tudtok ötletet adni!!! hogy még napjaink vannak-e vagy hónapok??? fuh brutál ez a "kínlódás" szegénykémnek!!!
Vendég
 


Nanetto:
Már amennyire a fotón látom, IGEN, az egy fogacska! Próbáltad kiskanállal megkocogtatni(akár a kanál nyelével is)?

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Kép Kép Kép Kép

ott alul az íny is piros valamelyik képen!
bocsi hogy igy telepakoltam a fórumot képekkel!!! ahhhh
Vendég
 


anyós szerint a gyereket akkor is kell fényképezni ha üvölt és sír! én ettől kiborulok... most is kérdezte sírós kép nincs? na ma örülhet mert csórikámat akkor fotóztam mikor ugye üvöltött! szegénykém! megszakad a szivem!!!!...
de juszt is zárom a blokkot egy aranyos képpel
most pihenek!

Köszi Heni a választ! nem tudtalak megnyitni pedig kivi lennék mit ALKOTTÁL megint :-) Kép
Vendég
 


Csilla: uh, nem irigyellek. Kitartást!!! Remélem nincs semmi Lénivel!!!! Tesód miért költözött hozzátok?

Nanetto: 1cm-es a hajad???????
Hát nekem nincsenek ilyen képeim. Utálja, ha ott turkálok, meg állandóan "nyalakodik". :)

Heni: ez a video. :lol: :lol: :lol:

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Nik: szuper Zoénak a foga, és nagyon szerencsések vagytok idáig, hogy semmi különösebb giond nincs...

Nanetto: Szerintem az lehet az áttörés, igen. Titeket viszont sajnállak, szegény Eszti nagyon megszenvedi ezt, nekem sajnos semmi tippem nincs. Láttam olyan cumit, ami tulajdonképpen az állkapocs ívét követő szilikon, mintha rágóka és cumi lenne egybeöntve, és azt olvastam, alá be lehet kenni vmi szupi balzsamot, és úgy betenni és rágcsálja és közben elzsibbasztja, vagy könnyíti kicsit.

Ma az usziban beültem szaunázni (többet nem fogok, mert mint kiderült 500.-Ft és mi csak 5 percet voltunk, de ha ennyi esett jól Szendének - szóval így nekem ez nagyon nem éri meg, tök hülyék, h pl. nem perc alapján számolnak vagy nemtudomhogy...) szóval ott beszélgettem 2 anyukával. Egyiknek sem alszik éjjel a kislánya fogzás miatt. Egyik cicire veszi újra éjjel is, másik pedig kenegeti vmivel. Még nemigen tudtam hozzászólni.

Csilla: mi lehet a baj vajon Lénivel?
Kiváncsi vagyok a hétfőre, mit mondanak. Pont azt akartam kérdezni Tőled, hogy talán már nem is kell tornára járnotok? Egyszerre kellene rugizni a lábakkal? Hm, majd nézem Szendét.

Heni, hát hulla jó ez a montázs! a 2-es számún talán még jobban nevettem, szuper!

detti_10
 
 


Na megyek, kész a rakott krumplim. :) Nyami.

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Detti: mi az hogy állandóan nyalakodok??? hogy utálja??? :roll:
rakott krumpli? jól megsütni én úgy szeretem ha ropog! már már odaég :-) ... nálunk rizibizi van nagyi csirkével a fodrász ugyanis nagyika házában van! ... az egy cm-es haj az 1 cm-es haj! na néhol 2 cm-es de CSONTRÖVID elegem lett depis lettem... iszonyat hullik! ISZONYAT!!!! igy is fog de legalább nem látom "talán" annyira!!!! nem tudom ebben reménykedem! ... a gyerek mindenesetre felismert :lol: és voltam PEDIKÜRÖSNÉL baszki már lidokainnal várt egy egész üveggel be is tojtam rögtön hogy mondom reggel 9-kor már műteni akar??? na aztán elkezdte szurkálni én meg ott üvöltöztem és aztán nekilátott és megcsinálta én meg üvöltöztem tovább viszont most IIIIISTENI ÉRZÉS LÉPKEDNI mintha párnákká változott volna a lábam!!!!! nagyon jó melót végzett!!!! viszont el kellett rohannom és azt mondta nem kell fizetni NA EZEN ÚGY MEGLEPŐDTEM .. hogy nem is fizettem!!! :lol: el sem hiszem a mai világban hogy van ilyen!!!! a baba itt játszik al ábam alatt 1 órát aludt nem sok de legalább azt végig "horkolta" ... én meg horgoltam! ahhh ez szóvicc volt max csomókat tudnék horgolni... :lol:
Vendég
 


Csilla,
de jó hogy jöttél és jelet adtál magatokról :lol: .
Sajnálom, ezt a sok ember kis helyen témát :( . Meddig marad a húgod?
Kíváncsi vagyok mit mondanak majd Lénire az ellenőrzésen! Gasztrora mikor mentek?
Én megmondom őszintén még soha nem figyeltem, hogy melyik lábával hányat rúg :shock: , nekem tök normálisnak tűnik ahogy mozog. Olyan mint egy kis sajtkukac :lol: .

Nanetto,
Így egy fog tapasztalata alapján szerintem ott fog készülődik :lol: :lol: Ha még nem is törte át rendesen, szerintem holnapra meglesz az áttörés! Szóval kitartás!
Amit Heni mondott az jó ötlet, hogy kocogtasd meg egy kiskanállal, fülelj nagyon és ha kocog akkor már áttört :lol: Én is így csekkoltam le az első fogunkat.
Nagyon-nagyon klassz képeket csináltál Esztiről :lol: :lol:
Nincsen behűthető rágókád? Az enyém imádja. A sima hűtőbe teszem be és le se akarja tenni annyira imádja. Csócsálja ezerrel. Meg van egy gélem amivel kenem neki ha látom, hogy nagyon szenved. Na ennek a gélnek ánizs illata van, mindig mondom neki miután bekentem, hogy úgy illatozik a szája, mintha megivott volna egy fél üveg ouzo-t :lol: :lol:


Köszönjük mindenkinek a fog-gratulációkat :lol:
Szerintem holnap reggelre meglesz a második is mellette. Ma reggel úgy ébredt, hogy nagyon-nagyon fehér az ínye a második fog helyén és megnéztem elemlámpával és ott a fog az íny alatt :lol: , még nem tört át, mert az is lecsekkoltam. De szerintem holnap reggelre meglesz :lol: :lol:

Detti 10,
a szanunázás nagyon jól hangzik :) , de tényleg elég drágán mérik :(

Bhdetti,
nekem sem díjazza amikor ott turkálok, így nekem is csak olyan képem van a fogacskáról ahol ordít, mert akkor ugye magától nyitja a száját :roll:

Talinn,
Arni nagyon aranyos, a szemei tiszta csibészesek :lol:

Yadine,
Dokimamit én is szoktam olvasgatni, szeretem én is.

Heni,
hogy te miket találsz :lol: :lol:

Én is úgy vagyok vele mint Nanetto. Még ha nem is írok mindig mindenkinek, vagy nem írok pár napig. Olvasni akkor is olvasok, mert érdekel MINDENKI, hogy kivel mi történik. Jó, rossz, vicces, gázos stb.

Nanetto,
akartam már írni neked, hogy úgy tűnik nekem megállt ez a borzalmasan vészes hajhullás. Úgy két hete mintha visszaállt volna a rend és most már "csak a régi természetes" hullása van meg.

Valaki kérdezett még a múltkor a mensziről.
Nekem augusztus elején jött meg először. Aztán pontosan 32 napra rá szeptember elején a következő. (nekem régen mindig pontosan 32 napra jött meg) Aztán októberben 35 napra és most megint 32 napra jött meg. Szóval nekem úgy tűnik, hogy egész jól visszaállt. De ez szerintem függ attól, hogy kinek mennyire volt szabályos a terhesség előtt.

És 5 nap novemberi nyár után visszajött az ősz és ma egész nap esik 20 fok van és iszonyú szél :roll:
Vendég
 


Nanetto,
én szívesen megnézném az új frizurádat! Igazán modellt állhatnál Esztivel egy fotó erejéig :wink: Én tuti nem mertem volna levágatni ennyire rövidre! Egyszer vágattam le fiús fazonra, úgy bántam mint állat. Alig vártam hogy megnőljön!
A hajhullás nekem brutál módon akkor kezdődött amikor először megjött a szülés után. Úgy látszik, most hogy már 4× jött meg a szervezetem kezd visszaállni a "régi" üzemmódba és ezzel együtt helyreáll a hajhullás is.

A nyalakodást szerintem Detti úgy érti, hogy a babáknak úgy 6 hós korig megvan a nyelvkiöltő reflexük. Vagyis kinyitod a száját és azonnal nyújtja is ki a nyelvét.

A lány ma nekem is exta "kerge" eddig 4×20 percet aludt. Elvileg most kéne a délutáni hosszút aludnia, ezzel szemben fekszik a kiságyában és a zenélő forgónak dumál és sikongat ezerrel és esze ágában sincs aludni.
Szerintem nálunk ez a rohat szélsőséges időjárás okozza. Tegnap még 30 fok volt szikrázó napsütéssel, még éjjel is 24 fok volt kint. Aztán reggeltől megállás nélkül esik, viharos szél van és már "csak" 20 fok. :roll: :roll: Vagy a franc se tudja mitől nem akar aludni. Lehet egyszerűen csak ilyen napja van :roll: :roll: Még szerencse, hogy nem nyűgös, hanem tök jókedvű :lol: :lol: , mert ma egyedül vagyok vele. Nikos elment megnézni, hogy hogy állnak az olajfáink amik innen 170 km-re vannak, hogy mikor lehet menni szüretelni....
Na lelövöm magam.
Vendég
 


Nanetto,
Kozben meg eszembe jutott,hogy a Vok altal javasolt homeos chamomilla vulgarist adom meg neki, ha mar a gel se hasznal. Na az eddig meg mindig segitett!
Vendég
 


Sziasztok!

Vik,
gratula a fogacskához! Ügyi vagy hogy le tudtad fényképezni!!!! És grat a forgáshoz is!

Talinn,
nagyon aranyos Arni!!!! És tök jó hogy írtad hogy honnan van a nick-ed, mert így már legalább meg tudom jegyezni! :oops: Téged meg Tatimot állandóan összekeverlek, csak a gyerkőcök alapján tudtalak titeket megkülönböztetni. Na, majd talán mostantól! :-)

Sterilizálás:
hát én elolvastam a babagondozási izét, amit a kórházban kaptunk, és abban az van írva hogy fél évig ajánlott csinálni. De miután ez nálam annyi, hogy elmosogatás után bevágom a mikrós sterilizálóba, így az a 4 perc amíg lejár a mikró nekem nem gond. A játékokat első használat előtt alaposan megmosom/kimosom, aztán mostmár csak olyan 3-4 naponta mosom át (amikor volt a kalici, akkor azért minden nap).

Ágy:
igen, mi is most fogjuk lejjebb állítani. Engem megnyugtat, mert mostmár a kisasszony úgy dobálja magát, hogy attól félek kifordul az ágyból. Azt az egyet sajnálom, hogy mostantól mélyebbre kell majd hajolni (ugye én vagy a derékbajos).
Amúgy a barátnőm gyerkőce 8 hónapos koráig csak ült. Aztán egyik nap elkezdett mászni, a második nap felállt, és a harmadik nap elindult! Szóval az hogy még nem csinált valamit, tényleg nem jelenti azt, hogy egyik pillanatról a másikra nem is fog, adott esetben úgy hogy pont nincs ott az ember...

Detti 10,
neked akartam már ezerszer írni, hogy én a kiskönyvben a 3-6-12 hónapoknál lebontott résznél szoktam nézni, hogy ott mik vannak, hogy addigra miket kell csinálnia a gyerkőcnek. Szerintem addigra kell nagyjából hogy tudja az adott dolgokat csinálni, de gondolom ebben Yadine is majd megerősít...

Konkri,
igazuk van a többieknek! Én is már az olvasásba is belefáradtam...

Rólunk,
mi ma megjártuk a gyerekdokit. Annyira szörcsögött szerencsétlenkém, hogy csak na. Szívtam az orrát orszívó-prszívóval, és rengeteg trutyi kijött belőle! Szóval nagyon beparáztam, meg hőemelkedése is volt, úgyhogy inkább úgy döntöttem, hogy még most elmegyek, mint hogy holnap aztán az ügyeleten kössünk ki. "Csak" náthás. Aminek azért örülök, mert semmi komoly, de azért mégis sajnálom szegénykémet, úgy szipákol. Na, mindjárt elő is keresem hogy Vok mit írt annó az ormosásról....

Hari is nagyon eltűnt... Meg Geo is....
Mi van, ha valaki új jön, akkor valaki régi eltűnik?!?!? Remélem nem!
cicmarek_
 
 


Cic!
Nem tűnnek el :D
Hariék betegek megint, Bence nehezen javul. De jönni fog :D:D
Geóék is jól vannak. FlyLadyzik... Olyan tiszta volt a konyha, hogy ihajjj :D Tuti ő is jönni fog nemsokára.

És amennyire hülye vagyok, persze kimaradt! :D
Üdv az újaknak! :D:D Gyertek és meséljetek a szülésről, az első hónapokról. Kimaradtunk belőle :D:D
A hasfájós részek is érdekelnek...

Enyim gyerek folyton hasra fordul és ha nincsen egyszerre 30 percet úgy, akkor 1et sem. :D És csak egy idő után unja meg. Ügyi baba. :D:D

Tatim!
Dorka olyan kis cukika, mint Hanna volt. :D:D:D Imádom a csajokat :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Vik: köszi! igen énis homeózom és kúpozom (homeós) nekem az nagyon nagyon bevált - azthiszem Vokéknál nem! bazi drága... ahhh de legalább használ!!!
még 1 óra és lerakjuk Bobót!!! Kép
életben jobb a hajam szerintem! de lehet hogy csak én látom másképp???? na egy kép ... RÓLUNK!
Vendég
 


Nanetto:
Öröm rátok nézni! Ilyen mosolygós családot már régen láttam. Csini vagy az új frizuddal!

Vok:
Hogy megy az alvás mostanság?
Hariéknak jobbulást!!!

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Heni: megnéztem a "te családodat is" hát ez tényleg csak hahotázva lehet :-) majd én is megalkotom a "mi családunkat" :-)
nem semmi oldalakat találsz!!!!
Vendég
 


Sziasztok :D

Köszi a dícséreteket Arni nevében is :lol:

Yadine, Vok nálunk genetikai eredetű a lisztérzékenység, mert a tesóm is az, apukám is diétázik már és most kisakkoztuk anyukámmal, hogy valszeg az apai nagymamám is az volt... Szóval megvan a háttér rendesen :roll: Köszönöm, hogy írtatok meg kerestetek hozzá oldalakat is. Elolvastam, aztán majd megvitatjuk a doktornénivel, hogy mi a teendő. A tesóm egyik gyereke sem örökölte hála Istennek, mert nekik születés után megnézték egy vérvétel formájában. Én hiába kértem, amikor az Arni megszületett, azt mondtaa az ottani gyerekorvos, hogy majd 1 éves kor után :shock: Azért nem értem, mert a felelős gén meglétét igazán ki lehetett volna mutatni...

Heni
irtó klassz, amit csináltál :lol: :lol: :lol: :lol: Én is akaroooooooooook :D :D

Nanetto gratulálok a fogacskához :D Kívánom, hogy hamar előbújjon. Esztinek gyönyörű szemei vannak :D :D
Aranyosak vagytok a közös képen. :-))))

Vik köszi :D az Arni tényleg egy nagy csibész :lol:
170 km-re vannak az olajfák? Akkor az nincs túl közel. ki gondozza őket?
Tök jó, hogy neked már nem hullik a hajad. Én hiába vágattam le, még mindig nagyon látom

:( Lehet nekem is le kellene úgy vágatnom, mint Nanetto...

Cicmarek aranyos vagy, köszönöm, de nyugodtan lehet írni Tallinnnak is, nem zavar :lol: Ez a név tetszik, a Katalin nem :( De hát ez van.
Én is mikrósban sterilizálok. Este lefekvés előtt elindítom és akkor reggelre minden tök tiszta :D

Képzeljétek karácsonyra úgy néz ki, hogy lesz konyhááám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én úgy várom már :D
Most ilyen van:

Kép

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 


Talinn: neked is olyan pihiszéked van, mint nekünk meg Lunának.
Miért "nincs" konyhád?

Nanetto: szerintem jó a hajad.
Nyalakodás alatt azt értettem, hogy ha meg akarom nézni az ínyét, rögtön nyújtja a nyelvét. :)

Voki: Alex milyen ügyi. :)

Vik: cuki Zoé foga. :) Nekünk még nincs. :(

Sterilizálás: én csak ritkán csinálom. A játékokat meg lemosom szappanos vízzel. A plüssöket én is kimosom.

Ja: megint mellgyulim van. :)

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Detti, nagyon csip teged ez a Gyula dolog :) (ehh nem is ilyen vidam ez, bocsi! :()En meg ugye hagyom elfele... valaki kerdezte, asszem geooo, hogy hogy csinalom az ejjel nem etetest. Hat ugy, hogy nem szoptatok :) Ha inna a tapot kapna azt amugy, de pepet nem gyartok egyelore ejszaka es az osszes doktorok szerint nincs is szuksege Arongyereknek az ejszakai kajalasra mar a tuleleshez :)
Most ott tartok, hogy ejjel volt 1 szopi es nappal 3 (5 etkezes). Ma megkiserelem az ejjel egyet sem. Vegere kell jarni ennek, utana meg szedhetem a dilibogyokat :) Addig ugye nem lehet... hat igy vagyunk :)
Aronnak sincs meg foga, sot nem is ul, nem is forog :) Sirni viszont mesterien tud, neki ez a tudomany jutott, sikiiiit is klasszul magabol kivetkozve :) Izgi :) Ugyes fiu!! :D Na azert aranyos es dumas mikor jokedvu...es azert mar gyakrabban jokedvu, az alvas nevu tudomannyal all elegge hadilabon emiatt nyugos es bogos. (am szerintem ha aludna is bogos lenne, o egy ilyen kis bogomaki :D)

luna6
 
 


Jeee Arninak tenyleg olyan hintaszeke van mint nekunk is. O Arongyerek ebben eli fel eletet, ebben eszik es ebben is alszik napkozben. Sot meg egyeb idokben is megtalalhato benne, amikor eppen nem olben ul... olyankor kicsit jatszik avagy vizit, ogy valaki vegye vegre fel :D

luna6
 
 


[quote="luna6"]D írta:luna6etti, nagyon csip teged ez a Gyula dolog :)

Aronnak sincs meg foga, sot nem is ul, nem is forog :) Sirni viszont mesterien tud, neki ez a tudomany jutott, sikiiiit is klasszul magabol kivetkozve :) Izgi :) Ugyes fiu!! :D Na azert aranyos es dumas mikor jokedvu...es azert mar gyakrabban jokedvu, az alvas nevu tudomannyal all elegge hadilabon emiatt nyugos es bogos. (am szerintem ha aludna is bogos lenne, o egy ilyen kis bogomaki :D)


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Imádom Luna a hozzászólásaid. Jöhetnél már, hogy élőben is jót nevessünk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Nanetto, az aranyos képen nagyoooon cuki Eszti :D :D
Foghoz nem értek, nálunk még nem téma. Nem is tudom mi lenne a jobb, ha már aktuális lenne, vagy ráérünk még vele. Igazából ha nem lesz gond akkor jöhet, ha meg igen, akkor várjunk még vele egy kicsit. :) Apukám most cseréltette le a koronáját, és megjegyezte hogy mekkora igazságtalanság az élettől, hogy csak a bébik néznek ki jól fog nélkül :D

Heni, nagyon jók a lapok, a másodikon szuper ahogy dobolsz :) :)

Cic, nálam is hasonló a helyzet, Timi a nevem, ebből jött a Tatim, ha esetleg így könyebb...

Csilla, remélem nem lesz semmi Lénivel, lehet hogy csak a megváltozott körülmények hatásásra borult egy kicsit a rend, és esetleg ettől más.

Vok, én meg azt meséltem páromnak, hogy Alex mennyire kisfiú, ahogy kinéz. Dorka nekem egy baba, de Alex meg kisfiú, annyira helyes. :) :) Remélem nem "dobtalak" ki titeket... És gyertek máskor is.

Talinn, hajrá konyhabútor. Csináltatni fogod, vagy veszitek?

Bhdetti, hajlamod van a gyulára? Gondolom Levi szopizik rendesen...

Detti10, nincs benne a szauna az árban? Ez rablás akkor, hiszen gondolom direkt a kicsik miatt nem fűtik fel olyan nagyon. Legalább is én ezt olvastam vhol.

Mi még futottunk egy kört az Aréna plázában, apukának farmert kellett venni, meg ajándékot a nagy fiának, és jól elment az idő. Dorka igazi "anyja lánya", imád vásárolni menni, nézelődik, magyaráz, és elvan sokáig. Így nem is volt gond, csak egy fél órával később fürdött, de nem vette zokon. Ja, és az extra az volt, hogy találkoztunk egy ismerőssel, aki küldött (így személyesen adta át) nekünk két jegyet a baba expóra, így remélem már muszáj lesz menni, bár forma-1 lesz a hétvégen, és azt nem lehet kihagyni.(nem én ragaszkodom hozzá ennyire :D )

Luna, tegnap megkaptam a könyvet, hétfőn csattogok a postára, ma nem fért bele, sorry.

KépKép
tatim
 
 


sziasztok,

nanetto, Eszti nagyon szép kislány! és tényleg marha jók a képek. szerintem a hajad is tök jó lett. én mondjuk rövid haj párti vagyok, bár most én is növeszteni kezdtem, néha rám tör, hogy hosszú hajat akarok, és ez kb. addig tart, míg ki nem borulok, hogy annyira sok és nem tudom hová tenni, és utálom összefogni, de melegíti a nyakam....stb.stb. a vége mindig az, hogy újra levágatom.

talinn, nem semmi a "konyhád". hogy történt ez? milyen lesz?

fog-téma, nálunk még mindig nincs, de a nyál az ömlik, mindent rág és azt egyfolytában, úgyhogy nagyon várom már. bár tegnap itt voltak anyósomék 2 órát, és közölték, hogy jaj, szegény, nagyon fáj neki a fogacskája. én a nap 24 óráját töltöm vele a hét minden napján, de én nem vettem észre, hogy fájdalmai lennének. érdekes....

Klau

Kép
pkklau
 
 


Sziasztok!

Nem tudok hosszan írni, ami lemarad, majd pótolom!

Cukik a babák! Tegyek sok képet, imádom nézegetni!

Nanetto,
nekünk ilyen már egy hete az íny, vagyis ha jól látom, de még nem kocog.

Vok,
úgy írom inkább, hogy kevesebbeket szopik, van, hogy 40-50 után elfordul, és nem akar tovább szopni. Ha jól eszik, akkor is 100 a max amit eszik, de ez ritka. A táppból pedig mostanában min. 100-at még betermel ehhez. Az is gyakori, hogy amiatt hagyja abba a szopit, mert kakál. De utána már a cici nem kell. Van, hogy egyáltalán nem szopik, fordul el, köpi ki. Ekkor beválik, hogy ülve szoptatok, akkko megy bele valamennyi a ciciből. és mivel kevesebbeket szopik, gondolom a tej is kevesebb lesz.

KépKép
yadine81
 
 


Timi, koszi! Es ugyanmar, ha hetfon nem fer bele akkor is forogni fog a fold tovabb :D Mondtam, hogy nekem nem surgos hogy emiatt hanyatt homlok rohanj a postara :) (viszont amint van vegosszeg majd szolj es utalom is)

Detti, orulok, hogy szorakoztato vagyok :D:D Igazabol az ateremnek kellene ezt eloadnom, miutan tegnap megallapitotta, hogy szerinte megis depim van... szoval en egy ilyen vicces depis vagyok :D:D:D (na az van, hogy ez is azt mutatja, a depresszio mint olyan nem feltetlenul jar egyutt savanyu bezarkozassal es vilagvege erzessel... ez egy uj felfedezes szamomra is :))

luna6
 
 


Na Luna - azért nagyon vigyázz magadra!!! mert a fórum alappillére (is) vagy!!!! úgyhogy tessék magaddal jó sokat foglalkozni!

ma elmentünk VÁSÁROLNI... végre "feltöltődtünk" .. na ahűtő most is elég üres de most azért már jobb érzés sokkal!
aztán apuval beszéltem röpke 1 órát (nekünk ingyenes a beszélgetés) ... hát lányok apám viccén akkorát röhögtem lehet hogy ismeritek de apunak olyan előadása módja van hogy már azon kifeküdnétek ...

Egy ember felszáll a 6-os villamosra egy 5 méter hosszú krokodillal!
Mindenki ijedve riadva néz rá! mire egy nő megszólal!
JÉZUS MÁRIÁM ... MAGA MIT CSINÁL EZZEL A KROKODILLAL ??? AZ ÁLLATKERTBE KÉNE VINNIE...

MIRE az ember:
Délelőtt voltunk az állatkertbe - most a moziba megyünk
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na jól van nem fárasztalak benneteket!!!! :-)

éjjelünk: RÉGÓTA NEM VOLT ILYEN JÓ ÉS KIEGYENSÚLYOZOTT!
Eszti fél 8-tól 5:10-ig aludt 2xi ébredéssel csak evésügyileg!!!!
nagoyn nagyon kipihentek vagyunk mind3-an!!!! :-)
miután a hőemelkedés megvan igy ma sem mozdultunk ki de elég jól elment a nap idáig!
most pedig bagettet sütök :-)
még jövök...
Vendég
 


Hehe errol tanulmanyt tudnek irni, hogy hova vezet meg hova nem a magammal valo ilyen meg olyan foglalkozas :) Hiaba foglalkozom jelenleg magammal ha kialvatlan es lemerult vagyok es valoszinuleg es most psziches lemerultseg, meg akkor is ha nem erzem elveszettnek meg elhagyottnak meg remenyvesztettnek magamat :)
Ennem vagyok kepez ugy feltoltodni mint te, illetve nem tudom te hogy toltodsz, en nem toltodom jelenleg :) Ez is egyfajta allapot... ugyhogy ez most nem onfeltoltos tortenet lesz :)

Nalunk ejjel 4x volt keles, es most eloszor szoptatas nelkul. (na a gyerko tuti vevo lett volna ra, csakugye le kell allni) Ebbol 3 az en balhem volt egy apukae, amde mig nekem harom 10 perces negyedoras jutot neki egy haromnegyedes, vegulis egalban vagyunk :) De en pl ettol sem toltodom most, hogy csak ilyen rovidkek voltak... es reggel kimaszni, na ez a nemjo jel, mikor az ember reggel az agybol alig bir kivergodni :) Pedig jovo heten mindenkeppen mar meg kell tennem.

luna6
 
 


Sziasztok :D

BhDetti sajnálom, hogy gyuszid van... nekem is volt párszor. Mit csinálsz vele ilyenkor? Én egyfolytában borogattqam, aztán 4-5 nap alatt el is múlt ált-ban.

Azért nincs konyhám, mert tavaly április 1-jén költöztünk ebbe a házba és akkor annyi mindent kellett kifizetni, hogy egyszerűen nem volt rá pénz. Mosogatógépet biztos látttátok, az azért van, mert a msodókagylóban mosogattam (most is, ha olyan van)
:oops:
Ma este itt volt a kolléganőm a férjéval, ő csinálja meg és azt mondta, hogy december 6-ra akár kész is lehet, szóval lehet, hogy a mikulás hozza a konxhámat :lol: :lol: :lol: :lol:

Luna az Arni is nagyon szereti ezt a széket, bár érdekes módon akkor nem annyira, amikor ráteszem a játékívet. Akkor elég hamar meunja. De ezt tartom az egyik legjobb dolognak, mert mi ezzel járunk hajat mosni, ha főzök,, akkor is ebben van, amikor reggelizek. Szóval nagyon örülök neki, hogy megvettem, bár anno inkább az elektromos hintáért voltam oda :D

Tatim csináltatjuk a konyhát, mert elég érdekes a kialakítása. Remélem jó lesz :D
Az tök, jó, hogy a Dorka így szeret nézelődni :lol: :lol: Az Arnival is el lehet menni bárhová. Ilyenkor mindig azt mondja a férjem, hogy olyan, mint én :lol: :lol:

Klau igen, az ilyen okoskodást én is nagyon szeretem. Én állandóan azt kaptam, hogy azért rágja az ujját, kezét, mert éhes pfffffffffff.... (hiába előtte fél órával szoptattam meg).
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de már kezd tele lenni a hócipőm azzal, hogy mindenki feljogosítva rézi magát arra, hogy tanácsokat adjon. Akár akarom, akár nem. Már nem kell sok és egyzseer jól beolvasok mindenkinek!

Bocs, hogy jkifakadtam :roll:

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 


jó reggelt Buon Giorno,

5:10-kor keltünk már itt "játszunk" ... de az éjjel jó volt! "nyugodt" 10-kor és 3-kor kelt hamizni aztán 5-kor VÉGLEG :-) szokásos mackóforgó játszás 35 percig aztán meg kell minden reggel őket simogatni ... aztán megnézzük a faliképét mert nagyon színes (tudjátok olyan scrapbookos jó színes én csináltam) akkor arra mindig sikít! ez már amolyan ... rituálé nálunk!!!! :-)

Talinn: egyszer én is be fogok valakinek olvasni! én ÉHEZTETEM a gyereket! :-) én erre ugrok a legjobban! szinte érzem ahogy a vér felpezseg bennem a dühtöl!!!! ... mert itt ez központi kérdés: még mindig szoptatsz? igeeeen? és meddig???? és miért??? és a gyereknek már szüksége van másra is... ahhhh és mindezeket vadidegenekkell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 dehát anyóst mindenki ismeri nem bánthatom meg őket ... de május már közeleg és húzunk el ...

Talinn: a konyhád szuper! nekem anno ennyi sem volt!!!!! fuhhh 3 évig éltem konyha nélkül anyós konyhájában ahol nem mertem semmiez nyúlni főzni pláne én meg anyós főztjét UTÁLOM néhány dolgot finoman csinálom de a falusi életet ámblokk utálom értem itt a higiéniát! SZÖRNYŰ nem is mesélek róla mert felfordul a gyomrom! aztán lett saját konyhám! és napokig csak néztem simogattam ... :-) mert nekem a konyha a ház szíve!!!
Vendég
 


Vasarnapi mozidelutan kereteben bemutatasra kerulo kisfilmek:

Aronedu, mikor ugy tesz mint minden atlag bebi:
http://www.youtube.com/watch?v=c16QxZ5MacE

Aronedu, amint bemutatja rovid verzioban (a nagy reszerol lemarad a nagyerdemu) hogy kell csinalni elalvas elott, hogy anyaink idegei rojtosodjanak:
http://www.youtube.com/watch?v=4s6zLULzgXY

Aronedu izelitot ad abbol mit kell a jo edes anyukajanak kiallnia a nap jelentos reszeben. Ezt itt most ebredes cimszo alatt teszi, de erre a mutatvanyra barmifele szituacioban kepes es igen surun gyakorolja is:
http://www.youtube.com/watch?v=-iHZOOMK_L4

Koszonjuk esetleges megtisztelo figyelmuket es egyutterzesuket!!!

A zilalt idegzetu (depresszios :D) szulok

luna6
 
 


:-)
csúcs Áron !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te luna minek takarod el az arcát a plüssökkel??????



nekünk kibújt az egyik fogacska :-) tök cuuuki
Vendég
 


Mert a nagy neon alatt alszika konyhaban es vilagos van. Masreszt szereti az arcan azt a pluss rongyocskat. Az adoptiv anyja, a kutya az meg azert van rajta (nem a fejen elvileg) mert a korhazban a pszichiatercsaj mondta tegyunk ra valamit a mellkasara, hogy igy kivaltsuk az allando olvevagyasat es meglegyen a kontaktusa. Elvileg igy cserelik le az allando olbevagyast a kedvenc plussukre :) Nos nalunk ez megnemkovetkezett be.

Es megszuletett az ev videoja... ha valaki szeret rohogni nagyon, legalabbis nekunk sikerult :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=8j257Vy-JiU

luna6
 
 


Luna EZ KUUUUURVA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
:-)
Vendég
 


Mint mindig, ha nem sír nagyoooon édes Áron, de ha igen, én már megléptem volna, apukára hagyva a dedet :)

Az év videója tényleg szuper, nagyon jól sikerült. :D :D
Luna, ezek szerint a jövő héten újra egyedül leszel napközben?

Nanetto, gratula a fogacskához, keményen megszenvedtetek érte. Az utóbbi napok jobbak voltak ilyen szempontból?

Tegnap voltunk a babamama expon, kaptunk rá két jegyet, és elmentem egy barátnőmmel, akik nagyon várják már a saját babaájukat, de egyelőre nem jön össze, gondoltam tapasztalatot azért gyűjthet. Voltak elegen, de azért nem volt vészes, sok volt a kiállító, amik engem már annyira nem érdekeltek, hogy pl milyen legyen a gyerek bútora, vagy a babakocsija, meg egy pár helyen lehetett is vásárolni. Nem mondom hogy nem volt jó, de azért nem voltam tőle elájulva, és ha fizetnem kell érte mondjuk jövőre, akkor nem fogok menni, mert annyira nem érdekes, legalábbis nekem.
A pampers-nek volt pelenkázó standja, de vásárolni már nem lehetett, és nagyon nem láttam szoptatós helyiséget sem, vagy jól el volt dugva, mert szemet nem szúrt.
Nagyobb gyerekekkel érdekesebb lehetett, voltak nekik mindenféle programok, arcfestés, kalandpálya, stb.
Ja, és csúcs hogy csak lépcső van, lift nincs, így midnen lépcsőnél volt két pasi, akik segítettek le-fel cipelni a babakocsit :shock:

Na megyek, sütök vmi csokisat :D

KépKép
tatim
 
 


Sziasztok!

Talinn,
szép kislegényetek van, és olyan könyvünk van nekünk is, csak "Morning time" verzióban. 8)

Csilla,
nem lehet egyszerű az élet ilyen zsúfoltan. Lénike jobban van már? Sajnálom a hányást. Ilyenkor sugárban jön, vagy csak kifolyik egy nagyobb adag?

Luuuuunaaaa!!!!
Annyira jóóóók a videók! Még akkor is cuki, mikor sír, de az angyalszárnyas az Oscar esélyes!! :lol:

Holnap G. visszaviszi a mérleget, pénteken mértem utoljára. Az a legfurább, hogy nem is hiányzik. Havonta egyszer elviszem megmérni, az bőven elég lesz.

Sok ismerősöm hordja gyógytornára a babóját, már tiszta paranoiás vagyok,árgus szemekkel figyelem Mátét, hogy minden oké -e nála. Jobbra még csak oldalig fordul, hasra nem, de nem hiszem, hogy gáz.

Ezt hoztam, egy cikk az igény szerinti hozzátáplálásról:

http://www.mamami.hu/cikkek/szoptatas/1 ... ataplalas/

Ha valakinek van róla véleménye, szívesen fogadnám.

KépKép
yadine81
 
 


Húúú, Luna, basszus, befogtam a pofám most már a fórum élete végéig asszem!!! :)
Liza talán még a legrosszabb percében sem nagyon produkál ilyen fajta sírást!
eddig is megértettem azért mennyire nehéz lehet, de most...nem tudom hogy bírod.

De az angyalszárnyas videó, hát szét röhögtem magam!!! :D :D Ezzel mutattátok neki, hogy így kéne viselkednie? :D

Én is akarok ilyen angyalszárnyaaaat!!! Jajj, basszus, már látom, hogy én leszek az az anya, aki majd minden ilyen játékot megvesz a gyereknek, hogy kiélhesse magát. :D :D Hehe...

Nálunk nem történt semmi, kicsit besűrűsödött a program a hétvégére, vendégek, meg én is voltam barátnőzni egyet, Férjem egyedül is boldogult, hú, nagyon büszke vagyok rá. :) (nem sokat vannak kettesben itthon hagyva)

Mio van még, ja igen, ezt akarom megsütni karácsonyra:
Kép
Kép[/img]

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika
 
 


Nyuszi, ebben a tortenetben az a nehes, hogy sokan mondjak (latatlanban) hogy hat igen, vannak siros babak meg a kisbabak sirnak sokat (mintha nem tudnam 2 utan :D) meg majd elmulik, meg ugye mindig oda jukadunk ki, hogy en nem birom.... tenyleg nem basszus :) Errol beszelek lassan 5 honapja, az ember velejeig hatol ez a sikitozas es napi tobbszor es sokaig,... tegnap ejjel is, en kijottem, apja ment be mert nem birtam mar. Hat ez egy ilyen :) Nehezen es kevesek hiszik el... de ezt napi egy percben is sok hallgatni szerintem, nehogy orakon at... csoda ha kimutatjak, hogy depis vagyok? :) (amugy lehangolt nem, remenytvesztett sem, ahogy irtam... de kesz, volt az a pont amikor aszontam embernek, hogy vagy ittmarad nappalra is vagy nem tudom, kimegyek a vilagbol :D nos holnaptol ismet en leszek Aroneduval...ez mar egy fokkallajtosabb verzioja, de ha ejjel nem alszunk haaat macera lesz a napom, es holnap a gyerekpszichiater csajjal is kell randizni)

Szoval ige, holnaptol megint egyedul allok a gaton :)

luna6
 
 


na hali.
ha eltűnnék, vagy törölném a profilomat, akkor azért szólnék előtte, habár jópárszor, amikor idegbeteg voltam , már majdnem megtörtént :lol:
szóval vagyok, csak sok a olog, kevés az idő, és ha írni nem is tudok, olvasni próblok, hogy képben legyek.
mi jól vagyunk, na persze ma együtt sírtam Dáviddal, mert úgy üvöltött...
mostanában azt csinálja, hogy beszívja az alsó ajkát, és azt szopizza. közben meg folyik szanaszét a nyála. szerintetek a fog bizsirkálja az ínyét?
ja, és dávid beteg. folyik az orra, tüsszög, stb.
andráaal is egy jóízűt veszekedtünk ma.
dávid is elkezdett kúszogatni. most már bármit megszerez amit akar, mindenhez odakúszik, és kegyetelenül a szájába nyomja, legyen az bármi.
egyre többször próbákozik a felüléssel, amior az oldalán van, akkor már csak csípótől lefelé van a földön, a többit kitartja a levegőben.
ja, és még mindig forog ezerrel, de ennek köszönhetően egy csomót bukik. a védőnp szerint meg refluxos. gondoltam magamban akkor ez nem látott még refluxos babát...
ja, meg hogy elkezhetem a kóstoltatást. na persze.. majd 6hósan.
a kis csillagvirág klinika most vacsi utá olyan édesen aludt el...
szopi- büfi- még egy kis dédelkgetés a kézben, ő addig ázott, meg hőzött- be akiságyba- pici sajtkukac tekergés- két puszi anyától- horpasztás :D

Luna,
és amior Aron éjjel felébred, akkor tápot adsz neki, vagy csak viszaaltatod? nekem amikor dávid "olyan volt" hogy éjjel csak egyszer kelt, akkor amikor egy idő után elkezdett kétszer kelni, megpróbáltam nemmegetetni, csak visszaaltatni, de addig "erősködött", amíg kaját ne kapott. neked könnyen visszaalszik?
egyébként a videón meg megszakadt a szívem, hogy így sír... baromi nehéz lehet, amikor nekem ilyet csinál dávid, én rettenetesen kikészülök, mondjuk hetente 2szer :lol:
sok erőt kívánoka holnaphoz meg azután is, remélem nem lesz ond!

Yadine,
na nálam semmi sem vált be igyén serint. az én fiam olyan, mint az anyja, mindent a szájába kell rágni, elő kell neki írni :lol:
oké, hogy utánzással is megtanulna akár kajálni, de ez sztem az őskorban vált be igazán, amikor még nem volt evőeszköz, hanem mindent csak ahogy értek az emberek,ami körülöttük volt betömtek a szájukba oszt ették. :) most meg ki kell venni a hűtőből, le kell hozzá ülni, na meg kanál, tálka, stb. sztem az étkezésnek rítusa kell legyen már ilyen korán is.
de biztos van, akinél beálik, sőt lehet hogy ha minden köté szakad, nálunk is ez lesz :wink:
Vendég
 


na hülyeséget írtam, a lényeg, hogy én egy kajával fogok kezdeni, nem válogatommég neki szanaszét, hogy aztán majd ő öszepacsálja, stb. :lol:
Vendég
 


Geo, egyetértek a kajálásos dologban. szerintem sem jó az, ha a gyerek keni szana-széjjel, és azt hiszi ez is egy játék, és így nem tanul meg "rendesen" enni.

Mondjuk nekem a védőnő is ugyanezt mondta, mint Te, hogy legyen egy rítusa, beültetni a székbe, elővenni a kaját, kanalazni neki, stb. Mi így is csináljuk.

Lányok, ha már eszik rendes kaját egy baba, honnan tudjam, hogy mennyi tápszer kell neki összesen egy nap? Van erre valami táblázat?
Mert Liza most már csak olyan 500-600 mili tápszert eszik csak, a többi "rendes kaja". az elég? (7,25 kiló) És ha majd még zöldséget is fog enni többet, akkor a táp még kevesebb lesz....

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika
 
 


Luna: halálik a videók. Jót nevettünk Attilával, főleg a pillangóson. :)
By the way, le a kalappal előtted!

Hozzátápi: én még nem szándékozom elkezdeni. 1 hét múlva megyünk oltásra, vmi Prevanalt kap, majd utána vmikor kijön a védőnő, hogy megbeszéljük a hozzátápit, de én nem szándékozom 6 hós kora előtt mással etetni. Ha már a koránál vagyok, el se hiszem, hogy ma 5 hónapos! Még csak most született!

Hétvége: egész hétvégén nem voltunk itthon.
Szombaton de. voltunk Attila egyik nagyszüleinél a temetőbe - mi még csak most jutottunk el oda, utána mentünk anyához Imre napot ünnepelni, majd elmentünk az én papámhoz a temetőbe majd 2 helyen néztünk játékokat, mármint mi a felhozatal, mi jöhet szóba. Ja meg megvettük most időbe a fára az izzót. Most led-eset vettünk és 12m így remélem elég lesz és hosszú életű, mert már a t-köm tele volt, hogy minden évben rövid volt az izzósor, meg kiégett, stb.
Tegnap délelőtt meg mentünk Losoncra (Szlovákia), mert ott laknak Levi keresztmamijának szülei és már meg szerették volna nézni. Hát ők az az igazi vendégszerető vidéki emberek. 3 fogás volt: húsleves cérnametélttel meg főtt hús, 2 fő fogás: sült csirke krumplival és barack- és szilvakompóttal, knédli sült hússal párolt káposztával, 3 féle süti: mákos, kókuszos és csokis-diós. Szóval dugig ettük magunkat. :) A gyereket meg agyon dögönyözték. :) Még este felmentünk a bnőm lakását megnézni, amit most vett, így épp hogy hazaértünk fürdetésre.
Szóval sűrű hétvégénk volt most is, előtte is, most szombaton se leszünk. :)

Holnap meg megyek ortopédiára, mert nem segített a masszírozás, ugyanúgy fáj a "farkam", mint hónapok óta, már trüszögésre is roppan, ez így nem jó.
Kértem időpontot, így talán nem kell órákat várnom.

Voki: milyen az első munkanap?

Detti

KépKép
bhdetti
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?