milla: holnapit mindenképpen tedd fel nagyon kíváncsi vagyok rá!!!!! drukkolok
melinda: ne gondolkozz!!!! ne olvass!!! ilyenkor az ember képes mindig a legrosszabbra gondolni. nyugi, minden rendben lesz. mindenképpen pihenj, ha volt egy kis barna...
himia: gratu, és mostantól hajrá... ajánlom figyelmedbe az ovu tesztet, így te pontosan tudod mikor kell együtt lennetek. a párod meg nem érzi kényszernek a szeretkezést.
egyébként ez még csak ovu teszt és abból is a negatív! ugyan is, akkor pozitív az ovu teszt, ha a két csík egyforma erős vagy a tesztcsík erősebb. ilyenkor van az lh csúcs, ami után következik 48 órán belül az ovuláció (a tényleges "petekilökődés"). tehát a pozitív napokon kell együtt lenne és az első negatív napon, ekkor a legvalószínűbb a teherbeesés lehetősége.
ha érdekel felteszem ide minden nap a teszteket, és akkor folyamatában is láthatod. aztán meglátjuk sikerül-e
ugyan előző hónap volt az első ovus, de csak 4 db tesztet rendeltem és korán kezdtem eleve a tesztelést, így a pontos ovut nem tudtuk belőni...remélem most sikerül !!!!
ha érdekel tudok adni elérhetőséget ( ovu 25-ős, a terhességi 10-es érzékenységű és 65ft/db mindkettő...nagyon dicsérték, mert nem csalt... wondfo)