Köszönet Mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok!
Kakukk!
1 év próbálkozás után a BMC ben kezdtem, egy kollégám ajánlott valakit, úgyhogy így protekcióval legalább nem kellett ott órákig sorban állnom
Az átjárhatóságim (RTG alatt, ébren) negatív volt, a hormonok is rendben voltak, és még fiatal is voltam
, így nem vágtam egyből bele, hanem próbálkoztam: Gynevac kúra, aviva torna, vércsepp analízis alapján életmód tanácsadás, reflexológus, kineziológus, fonálbeültetéses akupunktúra...ezek mind segítettek valamiben, de amit szerettem volna, nem jött össze.... Ezek után a BMC-ben jött 4 inszem, teljesen eredménytelenül...Utána mivel a dokim elutazott külföldre, elmentem a CIRISbe, egy úgymond hírhedt dokihoz, akiről nekem azt mondták, hogy kitűnő diagnoszta. Egy vagyonért újra kivizsgáltak, sokkal alaposabban: a hormonok rendben voltak, az átjárhatóságim viszont (most UHgal vezérelve)nagy meglepetésemre mindkét oldalon elzáródott!!! ekkor jöttem rá, hogy tök felesleges volt az inszem, eléggé kiakadtam...Ott ajánlottak az expl. laparascopiát, amihez elmentem a nőgyógyászomhoz, aki megcsinálta, de nem találtak semmit, sőt, kiderült, hogy csak az egyik petevezető van elzáródva!!! Na, akkor utánajártam, és azt olvastam szakkönyvekben, h tulajdonképpen a petevezető hol elzáródhat, de ugyanúgy ki is nyílhat. A vizsgálatnál, mivel átnyomnak rajta ugye folyadékot, egy kisebb elzáródás akár meg is szűnhet, de aztán visszaállhat a rossz állapot. Utána Győr Kaáli, ahol is már vizsgálat nem kellett, mindent elfogadtak a cirisből...A méhenkívüli műtétnél egyébként az elzáródott petevezetőmben volt a baba
, és ott megnézték akkor újra a másik vezetőt is, ami akkor már megint nem funkcionált... Erről ennyit.
Ha a laparascopia izgat, mivel nekem nem találtak semmit, másnap hazamentem (péntek volt), és hétfőn már dolgozhattam is volna, csak nem volt kedvem
.Ha jó orvos kell, és itt vagy Pesten, én tudok egyet. Mert rengeteg nőgyógyászt volt szerencsém megismerni, és őszintén szólva a terhesség megy magától, a rákszűréshez anyagot levenni sem kunszt, de ha már gond van, nehezen találsz SZAKEMBERT!
Én ma már sokkal okosabb vagyok, sajnálom, hogy nem tudhattam ennyi mindent erről úgy 5 évvel ezelőtt...Mivel néha évekig csinálja ezt a nő, és a vizsgálatok általában az elején vannak, elévülnek...Na, erre sokan magasról tesznek. Az inszemeket nekem a vizsgálat után több mint 1 évvel kezdték...akkor ki kellett volna vizsgálni megint. Győrben az tetszik, hogy nem csak a szokásos protokoll kezeléseket végzik, valahogy úgy személyre szabottabb a dolog, nekem nagyon bejött, és a másik 2 helyen azért nem ezt tapasztaltam... Bocs, ha untad:)
A LÉNYEG: MEGY HOLNAP A DRUKK A TESZTHEZ NEKED ÉS VIKINEK IS!
Ica,
Nálunk van ikerhalmozódás a családban, és hát volt munka velük bőven....Így nekem, mikor azt mondták, lehet, h ikrek, sőt!!!! hát először:
aztán megtetszett a gondolat, merthogy én több ilyen procedúrát nem szeretnék, ha már lesz egy babám...Arra gondoltam, jöjjön, aminek jönnie kell, ennyi idő után mindegy hány, csak baba legyen...Végül az UHon csak egy nagyon picit, de csalódott voltam, mondtam is a dokinak, hogy nézzünk csak szét, mert a férjem kettőt ígért
Így eggyel azért könnyebb lesz...Úgyhogy szerintem tényleg örülj annak ami van, mert innentől csak jó vagy még jobb híreket kapsz! Ha kettő lesz, hát nem lesz egyszerű velük, de úgy hiszem, mi lombikosok nem olyanok vagyunk mint az átlag, és nem rémülünk meg egy plussz gyerektől
Dike,
Látod, tökéletes méret! Remélem megnyugodtál!