Új privát üzeneted érkezett!

Most nemrég olvastam, hogy Melindának is csak tesztelnie kellett annó, nem kellett vérvételre mennie.
Nekem a visszaültetés utáni teendőkhöz nincs oda írva, hogy vérvételre is kellene mennem, csak az van oda írva, hogy a transzfer után 14 nappal végezzem el a tesztet és hívjam fel a dokit.

Melinda, Viki?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok !

hát most kicsit elbizonytalanodtam, mert nekem a Kaáliban csak a tesztet nyomták a kezembe, azt is elfelejtettem elhozni..
még azt sem mondták, hogy fel kell hívnom a dokit. :shock: :shock: :shock:

lehet, hogy holnap rácsörgök a Kaálira

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Felhívtuk a klinikát és mondták, hogy csak tesztelni kell, nem kell bemennem vérvétel vizsgálatra.

Kinek is volt itt endo problémája?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Viki,
ha tesztet adtak, akkor tesztelni kell csak, nincs vérvétel!Nekem sem volt!

Kakukk,
a dokim azt mondta, hogy mivel már a ciklusom rendben van, persze a met hozta rendbe, és mégse jön a baba, szeretne körülnézni odabent, hogy mi lehet a gond.És a lapar alatt derült ki, hogy mind2 oldalon el vagyok záródva.És ahogy elkezdtük a lombikokat, végülis 1év után jött a kis csodánk!Teljesen váratlanul.Egy igazi Isteni csodaként! :D Mindenkinek ilyen csodát kívánok!
A nemét még nem tudjuk biztosra, szégyenlős a kis drága! :D

Drukkok mennek minden akciózónak!
Várakozóknak időgyorsítók! :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok !

Kakukk
ha erre érted, én endós vagyok, a lapar az endó gyanú miatt volt
akkor én már nem is hívom a Kaálit, a teszteket - kettőt vettem - jól elzártam

Meli
köszi a drukkokat !

vvviki

Nézzétek mit találtam..........elég durva, de a lényege az, hogy hogyha valakinek megjönne sem kell kétségbe esni egyből.

Igen. A nagymamám végig menstruált. 6-7 hónaposan derült ki, hogy terhes. A nagymamám, nagyon kövér asszony volt. Azt mondták, nem is lehet gyereke. Azt, amikor az apukám, már nagyon forgolódott benne, nem érezte jól magát, és nem is tudta, hogy mi az amit érez. A falusi doki, azt mondta, daganata van. felkerült Pestre, ott azt mondták nek: Na ahogy ez a daganat bement, úgy ki is fog jönni:) Nemsokára megszületett apukám 4 kiló feletti súllyal!:))
Na, de ez igen ritkán fordul elő!!
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

A férjem most jött meg és elmondta, hogy a klinikán azt mondták neki, hogy a tesztet pénteken el kell végezni és utána fel kell őket hívni. Ha teszt negatív akkor sem kell kétségbe esni, mert akkor behívnak egy vérvétel vizsgálatra és ha jól hallottam akkor adnak még egy tesztet. Ha meg pozitív akkor meg azért hívnak be azthiszem egy vérvételre és utána párnap múlva lesz majd egy uh vizsgálat.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Mindenkinek nagyon, nagyon drukkolok :!: :!: :!: :D Kép Kép Kép
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk
nem semmi a néni esete :shock: :shock: :shock:
amit leírtál, az csak a lombikosokra vonatkozik vagy az inszemesekre is ?

vvviki

Viki ez jó kérdés!

Melinda is azt mondta, ha csak tesztet kaptál, akkor neked is csak tesztelni kell pénteken, aztán felhívni a dokidat.
Te kaptál olyan papírt, amit én ezen az oldalon írtam csak inszembe?
Ha a papírodon az van, hogy a 14. napon tesztet kell csinálnod, akkor szerintem nem kell vérvételre menned, csak tesztelni és a dokit hívni.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Csajok,
Lehet hogy nekem csak azert kell ilyen korai vervetelre menni mert en regebben kulfoldon eltem (es minnel hamarabb kellett menni dolgozni, nem maradtunk itt a beulti utan 2 hetig)....es most nem az en dokim hanem a Kovacs doktorno csinalta a beultit es o biztos nem tudja meg hogy hazakoltoztunk.
Egyebkent is mennem kell ma mert a huvelyzselem is elfogyott es ma estere mar nem lenne....
ica79

Ica
Hát én nem tudom, hogy neked miért kell ilyen korai vérvételre menned. :roll: Szerintem a doktornő megkérdezte volna azért tőletek, hogy a beülti után kiutaztok-e vagy sem.
Most a vérvétel után mondanak is valamit, vagy nálad mi a következő lépés???
Nekem szerencsére bőven van még utrom, a doki 3x2 írt fel, de még van belőle.:)
Mesélj majd, hogy mi volt a vérvételen!:)
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

ica! mi volt a vérvételen?? :D

csajok voltam 4+5, 5+5,6+2 ügyelet,és a kaáliba 6+6 ultrahangon,viszont a móri dokim akinél 5+5 voltam holnapra hívott vissza uhura kontrollra.hozzá már nem fogok utána járni,mivel jövő hét szombat 9+2 megyek a fehérvári dokihoz és utána már csak hozzá fogok.szóval holnapra is bevok jelentkezve. ha nekem ez nyugtató akkor elmenjek?szerintetek káros h ennyiszer megyek?

KépKép
dike

Szia dike!
Hogy érted ezt a 4+5, 5+5, 6+2 ügyeletet a kaáliba meg 6+6 uh???
Én nem értem.................bocsi. :oops:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

ekkor voltam uhun! 4.hét 5 napján és így tovább... 6.hét 2.napján ügyeleten voltam barnázás miatt...

KépKép
dike

Ja értem már!!!:) :oops:
Nem is emlékszem, hogy a barnázásról írtál volna itt vagy sem........lehet, elkerülte a figyelmemet. :roll: A barnázás már elmúlt ugye? Jól vagy? Hogy érzed magadat?
Én vegyes véleményeket hallottam a sokszori uhu vizsgálatról. Valaki azt mondja nem árt a babának valaki meg azt, hogy árt. Szóval nem tudom...... :roll:

Ica, mi újság, mi volt ma a vérvételen?

Aviubi, Babszika veletek mi újság?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Csajszikak, bejottek a drukkok!!! :D
A vervetel szerint babas vagyok :D
A doki mondott valami szamokat is (progr meg hcg) de mar nem emlekszem rajuk (talan 800? es 110?)
Annyira jo erzes es mostmar azert izgulok hogy igy maradjon.
Mi is mar lassan 6 eve dolgoztunk az ugyon es ez a 4. beultink volt.

Kakukk, Viki,
Ti lesztek a kovetkezok!!!!! +++++++++++++++++

Dike,
Angliaba egesz terhesseg alatt 2 UH van....ott nem javasoljak, bar gondolom nincs kimutatva hogy lenne-e negativ hatasa.
Ha ezt kihagynad mikor lenne a kovetkezo?

Nekem majd Nov vegen kell mennem az elso UH-ra a Kaaliba.

Azt is hozza kell fuznom a dologhoz hogy betartottam a tanacsotokat, ovulacio elott cickafark teat, ovulacio utan pedig palastfut ittam. Szerintem ez is sokat segitett mert eddig semmi ilyesmit nem ittam.
Most hogy megvan a pozitiv teszt, igyam tovabb a palastfut v inkabb hagyjam abba?
ica79

Ica
De jóóóóóó, szívből gratulálok a picurkához :!: :!: :!: :D
Nagyon örülök, hogy sikerült :!: :!: :!: :D :wink:
Már nekünk sincs hátra a tesztelésig!:)
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Na, az örömtől már helyesen se tudok írni. :oops:
Szóval már nekünk sincs sok hátra a tesztelésig! :)
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

ica! szupeeerr!! gratulálok!!!!!!!!!nagyon örülök!!!remélem te nem fogsz annyit izgulni mint én:)
nov 20, de elmek, többen mondták h nyugodtan mehetek én meg látni akarom,meg meg is nyugszom!
ugye tudod h a 800 hcg szinte tuti h iker?? mert a progi az ami inkább a 110!hány babát is kaptál vissza?

kakukk! remélem te is ilyen szép hírekkel jössz!

KépKép
dike

Mar 2x irtam es nem ment el :evil:

Koszonom szepen a jokivansagokat es a tanacsokat.
Nelkuletek nem is tudom hol lennek :)

Dike,
Ne hulyits! Ikrek????
Most hoztad ram a fraszt :shock:
2 muteti heg is van a hasamon es nem szeretnem ha a picurkak szorulnanak mert netan nem tudna a bor a hasamon elegge tagulni.
Persze nagyon orulnek az ikreknek, ne ertsetek felre, de ugyanakkor be is lennek tojva ha a doki azt mondana az UH-n hogy ikrek.
2 babyt raktak vissza, egy szuperjo blasztot meg egy masik normal szuper babyt :) Ezek szerint lehet hogy mindketten megkapaszkodtak?
A vervetel a beulti utan a 11. napon volt......azert hoztam elobre mert mar nem volt progreszterol kupom (huvelyzsele, igazandibol nem is kup) Szoval a 800 az sok?
Hajaj, most orulok is meg izgulok is :o
Majnem 3 het es kiderul! :D
ica79

ica! nagyon sok..és az is tuti h nem egy,így már biztosabbra merem mondani h tudom h kettőt kaptál! nekem 236 ra azt mondták h lehet iker.én úgy tudom h 400 felett bőven az,ráadásul a 11dpon. :lol:
de tudnod kell h sok esetben felszívódik az egyik! :(

KépKép
dike

:lol: :lol: :lol:
Majd meglatjuk.....addig baratkozom a gondolattal :P

Szep vonalzod van!
Honnan szamolod a terhesseget?
Az utolso menstruacio elso napja a terhesseg elso napja?
ica79

KépKép
dike

igen onnan.

KépKép
dike

sziasztok !

csodás ilyen jó hírekre jönni !!!!!!
Ica, millió gratuláció !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon nagyon örülök !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

a próféta néni szóljon belőled !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

vigyázz magatokra !!!

Kakukk
én semmilyen papírt nem kaptam... :shock: :shock: :shock:
az utrom hétfőig elég...
holnap tényleg felhívom a Kaálit, most már teljesen bizonytalan vagyok :oops: :oops:

ma már kerestem magamon a tüneteket, de gyorsan eltereltem a saját gondolataimat

vvviki

Dike,
Koszi a linket, a 3 napos tranfer eseten az enyem tenyleg sok lenne, de nekem 5 napos embriokat raktak vissza...a listan a hcg 750 a 13. napon (11. napon vagyok ugyan, de meg 2 napot hozzaadtam az 5 napos embik miatt)
Szoval a 800 a 750-hez kepest mar nem is olyan sok.
De azt sem banom ha ketten vannak csak legyenek egeszsegesek es foghassam oket a kezemben ! :D

Viki,
Ne keresd a tuneteket, nekem sem voltak es meg mindig nincs.
Este amikor lefekszem akkor neha ugy erzem mintha meg akarna jonni es rogton ebredes utan is ereztem igy. De napkozben abszolut semmi.
Fel a fejjel....pentek mar itt van a kuszobon!
Szoritok neked!!!

Kakukk,
Beultis tarsam, neked is nagyon szoritok!!!
ica79

Ica
Szerintem is jó magas lett a hcg értéked és lehet, hogy tényleg ikreid lettek:!: :D A balszto babák úgy hallottam nagyon tapadós, erős babák, habár én már nem is tudom, melyik baba nem az?! :roll: Pbj-nek 4-4 sejtesek voltak az embriói, amikből aztán ikrei (fiúk) lettek.:)
Tényleg párod mit szólna az ikrekhez?
Jaj, olyan jó lehet már abban a tudatban lefeküdni, hogy a vizsgálat is kimutatta a picit/piciket és hosszú évek küzdelme után hallhattad, kimondhattad, felírhattad azt, hogy SIKERÜLT!:) Annyira örülök, hogy sikerült! :D

Én is azt mondom, hogy a próféta szóljon belőled, szavadon fogunk Ica és kis családja! :D
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

sziasztok!
gyorsan jövök, mert indulnom kell éjszakára.

kakukk!
Aréna Tescoban vagyok vevőszolgálatos.
Eddig nem kellett éjszakázni, de én kötöm az ajándékkosarakat és azt éjszakában kellett.... eddig.
de most hallottam, h a munkaügy közölte, h nem lehet éjszakában, mert drága.
ez jó is, meg nem is.
jó, mert a francnak sincs kedve éjszakázni, de azért jól jött volna a plusz pénz karira.
a névnapi köszöntést köszi! igen, halottak napja előtt, mindenszentekkor, nov. 1-én van a névnapom. (nehéz is kitalálni, h mi a keresztnevem :lol: )

ica!
Kép
gratulálok és vigyázz magatokra!!!

ma amúgy voltam 3. napi vv-en (vagyis 5. napin :D ) és elhoztam a papírokat a bmc-ből.
ráadásul babával álmodtam.... babánk született.
és a horoszkópom ezt írta: Kilábalóban van a mély depresszióból. Ebben nem kis része van annak a személynek, akivel - pontosabban, akinek hiányával - az egész elindult.

Nem tudom, h ez mit jelent, de jót, az tuti :wink:
És persze közeledik 23.!!!!!!!!!!!!!!!

na, rohanok is dolgozni!
Kép

babszika

Dike
Én is nagyon remélem, hogy ilyen jó hírekkel jövök, mint Te és Ica!:)
Jó lenne lezárni az eltelt éveket és egy új babás évet kezdeni!:)

Vviki
Az utro nekem is hétfőig elég, ha jól láttam. :roll:
Hogy bírod a teszt megtartóztatást???
Most már nemsokára mi is tesztelhetünk! :)
Szerintem is hívd fel a Kaálit, habár szerintem ha nem mondták, hogy menned kell vérvételre, csak tesztelned kell, akkor nem kell menned.
Látod, mindenkinél mást és mást mondanak a dokik. Icának is és nekem is lombikunk volt, nekem tesztelnem kell, neki meg vérvételre kellett bemennie. Doki válogatja.
Az endoval kapcsolatban, neked hogyan derült ki, hogy endod van? Milyen tüneteid voltak?
Laparoszkópiás beavatkozásod volt? A Kaáliba nem csinálnak tudtommal ilyen beavatkozást, de ha az ember nagyon endo gyanús, problémás, akkor elküldik ők valahová az embert vagy jó ha az embernek van egy nőgyógyásza, aki elintézi, beutalja az embert erre a beavatkozásra?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Ica,
halk gratula!
Szerintem is simán lehet 2baba! :wink:
Drukkok mennek!!!!!!!!

Viki,
nemsokára eredményhirdetés! :D Mikor tesztelsz majd?

Kakukk,
neked mikor derül ki?Tesztelsz majd?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Szia Melinda!:) Nekem pénteken kell majd tesztelnem 29-től számolva azaz ET utáni 14. nap. :D
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Egy ideje már olvasgatlak Titeket, és most szeretnék csatlakozni.
Történetemet nagyon dióhéjban: 7 bév próbálkozás, az összes (szerintem legalábbis) alternatív módszer (nem boszorkányságok:), szinte mindegyik orvos által végzett) kipróbálása, mivel évekig állítólag "tökéletes" voltam ebbõl a szempontból. Aztán inszemek a BMC -ben, majd CIRIS ben egy halom pénzért újra kivizsgálás, és végül Gyõr Kaáli, ott is a legjobb Kõrösi dr:) 6 év után egy lombikból terhesség, ami úgy hittük vetéléssel végzõdött, mert én még életemben nem véreztem úgy, mint akkor, mikor azt hittük, elment a baba...de van rosszabb, az a méhen kívüli terhesség. Tulajdonképpen ezt már faarccal viseltem, ha jól emlékszem sírni sem tudtam, mert annyira elegem volt. Ezek után kényszerszünet, majd a második lombik spontán ciklusban, aminek az eredménye, hogy most 7 hetes 1 napos terhes vagyok:)
Hát a részleteket nem írnám le, esetleg ha szükség lesz rá, és persze ha érdekel Titeket.
Ennyit bemutatkozásul, bocs, ha hosszúra sikeredett...nekem is az volt az elmúlt 7 év:)

Ica!

Én egyáltalán nem mondanám, h biztos ikrek. Nekem még magasabb volt a HCG-m, mint neked,szintén blastocytákból, ráadásul a rossz anamnézisem okán még egyszer voltam, pár nappal az elsõ után, akkor is hihetetlen volt, így nekem is azt mondták,h ikrek, de nem az lett...A HCG bõl következtetést levonni nem kell, a lényeg, hogy magas, tehát minimum 1 baba van, na az a biztos:)

Kedves tesztelõk!

Türelem, tudom, nehéz, de feleslegesen idegeli magát az ember egy koraival. Én elég hamar meguntam annak idején, h egyedül tartom el a terhesteszt gyártókat :D

Dike!

Téged külön figyelemmel olvastalak, mert csak pár nappal jársz elõttem. Bár én sem vagyok nyugis típus, ledöbbentem, hogy ennyiszer voltál UH-on. én csak ma voltam...elõször. És be kell valljam, volt minimális barnázás, most is van reggelenként, és mivel olyan a szakmám, és munkahelyem, hogy bármikor UH-hoz juthatok, mégis kibírtam. Egyébként összesen 4 kellene a 9 hónap alatt (az elsõt nem számítva, amikor megállapítják, hogy jó helyen van). A tudomány mai állása szerint nem ártalmas az UH, szerintem csak teljesen felesleges, ha minden rendben van...Én tudom, hogy megnyugtat, én is megnyugodtam ma, h láttam a szívverését, és azt hiszem még jobban csak az fog megnyugtatni, ha a 12. heti UH is OK lesz, de addig nem szeretnék menni, inkább megpróbálom elhinni, hogy babát várok, és minden rendben lesz végre!
csutiko
Budapest

Sziasztok!
Ica! de jó! Halk gartula! Vigyázz magatora nagyon! :lol:

Kakukk, Viki! Nagyon drukkolok! Mind ketten pénteken teszteltek?

Babszika!Jó álom! :wink: Tuti bejön! Az Arénában dolgozol? De jó! Ha nem is gyakran, de szoktunk oda járni. Na akkor majd figyellek!

Csutiko! Üdv. itt! Örülök, hogy sikerült! Méhenkívüliben pedig társak vagyunk.:( Sőt Babszikának is át kellett élnie ezt a szörnyűséget. De a lényeg, hogy ott pihen a pocakodban a bébid! Kívánok nagyon Boldog babavárást!

Dike! Tudom, hogy kemény dolgokon mentél át, és a küzdelem után végre ott van a baba, de te csak izgulsz. Elhiszem, hogy aggódsz, de próbálj meg 1 kicsit megnyugodni. Az igaz, hogy az ultrahang nem árt, de mivel hüvelyi azért nem biztos, hogy túl jó. Én a 2. fiammal amikor terhes voltam akkor kezdtem el vérezgetni amikor ultrahang után haza mentem. Nem tudom, hogy az uhu-tól volt-e, de gyanús. Próbáld meg élvezni a terhességet, és ne aggódj. Gondolj arra, hogy a babának nyugalom kell. Tényleg nem akarlak megsérteni, és értelek, de próbáld megerőszakolni magad, és várj!

Csajok! ne haragudjatok,hogy nem nagyon jöttem, csak most nagyon átcsaptak a fejem felett a hullámok, és nem akarom a hangulatomat rányomni a topikra. De azért majd jövök, csak most próbálok kilábalni....

aviubi

Kedves Kismamak!

Tovabbra is szeretettel ajanlom figyelmetekbe uj webaruhazunkat, melyben sok kulonleges es praktikus termeket talaltok.
Tobbek kozott baba-agynemut, labzsakot, babakocsi-parnat, es a Magyarorszagon eloszor kaphato az USA-ban kifejlesztett uj, biztonsagos kisagy-racsvedot.

www.babymarket.webs.com

Termekeink nevreszoloan is megvasarolhatoak, kerlek, lepj kapcsolatba velunk, amennyiben egyedi elkepzelesed van.

Tovabbi kellemes babazast/babavarast! :D

littlebabymarket
Budapest

Sziasztok!

Csutiko: Gratula! Te meg nem sokkal jársz előttem :wink: (én 6:2)

Ica, szintén hatalmas gratula Nektek!
Én úgy tuom, hogy lombiknál az ET-14 nap az első nap és nem a mensihez kell számolni! (persze ha tankönyvi, tök szabályos 28 napos ciklusaid vannak, akkor mindegy)

Dike, irigykedem, az elbocsátó szép üzenetért:-) Hány UH volt a Kaáliban, mire elbocsátjtottak?

Mi holnap megyünk az első UH-ra, amit én is nehezen, de kivártam! Én is parás vagyok, de kivártam, mert egy jó - babás - barátném azt mondta, ha már most nem tudok várni, akkor az egész 9 hónap így fog eltelni és egy percét sem fogom élvezni a terhességnek. Így próbálom/tam a türelmet magamévá tenni! Hát nem volt könnyű!

Meli: képet próbáltam feltenni, de nem megy. Remélem minden oké lesz, tegnap is teszteltem, ami gyorsan erős pozitív lett. Reménykedünk nagyon!!!
Ja és mi nagyon szeretnénk ikreket :lol:
roni34

Sziasztok !

Csutiko
üdv itt !!
7 év- hú, az nagyon hosszú idő, Ti is végigcsináltatok sok mindent, de a végeredmény már a pocidban van !
pénteknél előbb nem tesztelek, az tuti

Aviubi
ha tudunk valahogy segíteni, már csak azzal is hogy meghallgatunk, szólj !

Ica
hogy vagy ?

Dike
én kis aggódós vagyok mindig, de már jó úton vagyok ahhoz, hogy nyugis legyek, öregszem
:shock:

Kakukk
nem könnyű megállnom a tesztelést, de erős leszek
nekem cisztát találtak a bal petefészkemben, két doki is azt mondta, hogy csak dermoid ciszta, majd eltűnik
Kovács Doktor is látta az UH-n a Kaáliban és rögtön endóra gyanakodott
Debrecenben a Klinikán műtöttek, teljesen rendberaktak ott bent !
életem egyik legjobb döntése volt, hogy ott műttettem meg magam
a Klinika nagyon jól felszerelt, a nővérekről is csak jót mondhatok
három lyukat vágtak rajtam, nem kellett nagy vágás

vvviki

tesztelőknek, hatalmas drukkkkk!!

Roni egyszer voltam, utána elbocsájtottak, drukk neked holnapra!

KépKép
dike

Sziasztok Csajok!

Valamikor réges-régen ezen a topikon kezdtem...

Ma már szinte csak (számomra) újak írnak. Talán ez jó is. mert ez azt jelenti, mindenki bebabásodik. :D

Ica, Csutiko gratula :lol: !

Viki, Kakukk drukk péntekre! +++++++++++++++3
Én nem bírtam kivárni a tesztelés napját az utolsó lombiknál. ET+8-i tesztet már fel is raktam ide. :P

Kakuk, nekem is a papírforma szerint kellett volna tesztelnem ET+14-nél, de a dokim (Kovács P.), mindig behívott ET+12-re vv-re.

Közel 14 év várakozás, 7 stimuláció, 5 beültetés eredménye itt szuszog a kiságyban.

Ica, nekem 3 napos embrikék beültetése után 12. napon 370 körüli hcg-vel ikrek voltak!

Kitartás mindenkinek!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Ugye jól tudom, hogy inszem utáni 14 napon lehet tesztelni ?

vvviki

Babszika
Az Aréna időnként beszoktunk nézni. :D Múltkor csak ott találtunk nekem papucsot, mindenhol klumpa, szőrmók vagy „tangás” papucs volt, ez a sima vízálló papucs alig volt pl-ul az Árkádban. :? Tök szép papucsot sikerült aztán vennünk.:)
Most akkor, ha jól értettem nem kell éjszakára dolgozni menned vagy mégis? Nem is tudom mit mondjak, hogy ez jó-e vagy sem. :roll: Remélem, karácsonyra összejön azért valamennyi ebből a melóból! :D Na, most már akkor tudom a nevedet! :) A BMC-ben minden papírodat kiadták? A kezelésed menetéről adtak valamilyen papírt vagy csak a vizsgálatok leleteit?
Nagyon szép álmod volt és a horoszkóp is nagyon valós dolgot írt, szerintem is ezek csak jót jelenthetnek!!! :D :wink:

Csutiko
Üdv. itt közöttünk! :D Látom Ti is, jó hosszú utat tettetek meg a babáért! :( Sajnálom a méhenkívüli terhességedet. :( Örülök, hogy sikerült a kezelés és a pocakodban ott van már a kisbabátok!!! :D
Megkérdezhetem milyen kezeléseket, vizsgálatokat csináltatok végig?
Én régen az eredmény kiderülése előtt 1,2 nappal mindig teszteltem, de most itthon csak egy teszt van, az amit az intézet adott, másikat meg nem vettem, úgyhogy csak aznap tesztelek, amikor kell. :D

Aviubi
Igen, mind a ketten pénteken tesztelünk! :D
Igaza van a Vikinek, ha úgy gondolod, hogy a problémák kiírásától egy kicsit jobban leszel, jobb lesz a hangulatod, ne tétovázz, gyere és oszd meg velünk a gondodat bajodat.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Na, a gép kezd meghülyülni. :oops: :?

Aviubinak akartam még írni:
Mindenkinek vannak jó és rossz napjai és mindenkivel történnek jó és rossz dolgok, tehát nyugodtan gyere és meséld el mi a baj. :D :wink:

Roni
De jóóó, hogy holnap már mehetsz az első uh-ra :!: :D Biztos, nagyon megható lesz látni a babátokat/babáitokat az uh képen :!: :D Drukkolok, hogy minden rendben legyen az uh vizsgálatkor! Hajrá baba, babák :!: :!: :!: :D Vigyázz magatokra! :D

Vviki
Elhiszem, hogy nehéz megállni a tesztelést…… :roll:
Szerintem jól tudod, hogy az inszem utáni 14. napon lehet tesztelni.:)
Bennem most elég vegyes érzelmek dúlnak, pedig nem gondolok a pénteki tesztelésre. :roll:
Köszönöm az endóval kapcsolatos válaszaidat! :D
Az eredménytől függően azthiszem mindenképpen beszélek a dokimmal, mert valami nagyon nincsen rendben nálam. :oops: :(

Bols
Szerbusz!:) Szívből Gratulálok a kisfiadhoz!!!:)
Látom Ti is jó sokáig küzdöttetek a gyerkőcért!:)
Megkérdezhetem, hogy mi történt, mert azt írtad, hogy a hcg-d neked is ikreket mutatott ki.

Ica
A párod mit szólt az örömhírhez???

Gigibp, Melinda, Pbj, hogy vagytok?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk
hát, kezdek most már izgulni a teszt miatt
próbálom magam lelkileg mindenre felkészíteni

vvviki

Vviki
Én is egy kicsit!:)
Én is így vagyok ezzel, próbálom magamat lelkileg felkészíteni.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Koszonom szepen a gratulaciokat mindenkinek! :)

Bols, Dike, Csutiko,
Mostmar teljesen osszekavartatok :lol:
Nov 25-en megyek UH-ra, majd akkor kiderul hogy ikrek-e vagy sem :) Nagyon orulnek az ikreknek ha tudnam hogy minden rendben lesz mindharmunkkal.
Vegul is az lenne az igazi ha ennyi ido utan rogton 2 jonne, csak legyenek egeszsegesek.

Babszika,
En is jartam mar az Arenaba, de mindig faj a szivem mikor arra megyek mert a Lovi palya jut eszembe.
A foiskolan az egyik tanarunknak az volt a maniaja (es ez nagyon jo mania, azota is emlegetjuk) hogy a jegyunket szilveszter napjan irta be a Lovi palyan :)
Sajnalom hogy bezartak, pedig nagyon jo hangulatu hely volt es megcsak nem is kerult sokba.

Dike,
voltal UH-n? Mit mutatott? :)

Roni,
Jo babalesest holnapra!

Kakukk,
A parom is meg en is nagyon orultunk, el sem akartuk hinni! Mondtam neki az ikres hireket es O mostmar nagyon varja az UH-t es remenykedik az ikrekbe :lol:
A szuleimnek meg nem mondtuk el....Apukam ma kerult be a korhazba es inkabb majd a mutetje utanra tartogatjuk a meglepit amikor mar remeljuk hogy UH kepet is tudunk nekik mutatni az elso jovendobeli unokarol.
ica79

Viki, Kakukk,
Most az ordog beszel belolem.....miert nem lottok el egy tesztet? :wink: Olyan kozel van mar pentek....
ica79

Ja, de ma mar nem lohettek! Az reggel kell, az elso pisinel.....holnap meg mar ugyis csutortok, egy nap ide v oda?!
ica79

kisbabánk 16mmes már szépen dobogott a szíve,és a férjem is látta,olyan jóó volt.8hetest írt a papírra.

meg h székesfehérváron 12.héten uhu kontroll javasolt.

KépKép
dike

Kép

Éjjelt túléltem. Már csak a mait kell és aztán többet nem megyek (egyenlőre éjszakára).
Az éjszakai műszakomat átírták 8-16.30-ig.

ica!
apukádnak habár nem tudom, h mi baja, de kívánom, h gyorsan felépüljön!!!
Kép
Elhiszem, h hiányzik neked a lovi. Én nem jártam sosem ott, mert én nem pesti vagyok. És nekünk nem volt ilyen jó fej tanárunk :roll:
Fura ez az ikres dolog. Mi is egy gyereket terveztünk a párommal, de ahogy telnek az évek, egyre inkább azt mondogattam, h inkább legyen 2. Most már a férjem is elfogadja, sőt, a megrögzött egykés anyósom (ő is az, és nekik is csak a férjem van gyerek) mostanában állandóan azzal jön, h lehet, h ikrek lesznek, ha lombikozunk és mindezt hatalmas vigyorral.
Már lejátszotta, h milyen jó lesz, ha 2 lesz, mert akkor állandóan itt lesz nekem segíteni, elbabázgatunk és egész nap nevetünk.
Imádom anyósom! Azt hiszem, tényleg várja már ő is az unokát.

kakukk!
bmc nem adott ki mindent, de szerencsére nekem is vannak papírjaim. Igazából kicsit mérges voltam rájuk, mert amin aláíratták, h átvettünk mindent, azon felül egy "igazolás" szerepelt, h kórelőzmények miatt csak lombik javasolt.
Kérdem a kiscsajt, h abból nem kapunk másolatot?
Mire közölte, h mivel nem kértünk, ezért nem.... persze, ott és akkor nem volt hajlandó lemásolni.... Mindegy, bízom a dr.nőben, h nem akar nekem újabb inszemeket feleslegesen.

Férjem azt mondta tegnap, h lehet, h az álmom hamarabb beteljesül mint gondolnám.
Nem értettem, h mire gondol.
Erre széles vigyorral mondta, h "hát a kutyánk...."
Na igen, úgy néz ki, h pocakos a kutyusunk.... szóval, ha más nem, valszeg karira (vagyis már hamarabb) kiskutyáink lesznek :lol:

csutiko!
csodás pocakos hónapokat neked!!!!!!!!!!!!

babszika

dike!
gratulálok!!! Kép
csodás lehetett.
mikor méreteket írnak, mindig az én kis angyalkám jut eszembe... már ő is 2cm volt.
biztos nagyon jó volt látni, mert emléxem, h a lelki fájdalmam ellenére én is csak csodáltam KicsiBabot.

babszika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?