Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
Reméltem is, hogy így gondolod és akkor tényleg járhatunk együtt UH-ra meg ilyenek.De jó is lenne.Kép

Kriszta!
Igen, igen, igen. Most én is ezt érzem. Most tutira összejön. A hõm megy felfelé.
Bármi gondod van csak üzenj és az SMS segítség máris megy. Számíthastsz rám mindig, minden körülményben. Akárcsak én rád.Kép

Ildi!
+ energiák felvéve. Jó,hogy velem reménykedsz.

Pussssz: Gabó Kép
Gabómanó

Ildi

csaknem??????Sejtelmeid vannak???!!!Kép

Gabo
Szamitok rad nagyon.van is miert sehol sem lehet LH tesztet venni.Apa viszont tunderi,jon velem a gyogyszertarba,du.elmegyunk tesztet keresni.Annyira imadom otKépKép
titeket isKépKép
neked biztosan fogok hetvegen sms-ezni,ha nem gondKép

Nagyon varom mar a talitKépKép

Kriszti
kriszti

Kriszti!

Nem, nem babaügyben várható holnapra fejlemény, az majd kb. egy jó hét múlva derülhet ki, más dolog van kilátásban (lakásügyben várható talán egy "kis" változás, de egyenlõre ennyi), és ma délután derül ki sokminden, és ha jól sül el a dolog, akkor én annyira boldog leszek, hogy biztosan rögtön belémköltözik egy babóca. Csak annyit kérek, hogy ha ráérsz egy kicsit este fél hat körül gondolj rám, és nagyon szoríts nekem! KépKépKépKép

Pussszzz
Ildi
másikildikó

Ildi
En mindig raerek ratok gondolni es szoritani ez nem problemaKépA laks pedig nagyon fontos resze az eletnek,orulok,hogy jo kilatasaid vannak,szerencses ember vagy.

FONTOS!!!
Valakinek van valami tuti tippje LH teszt ugyeben!!!HELP ME!!!!
Kerlek valaszoljatok

puszi Kriszta
kriszti

Kedves Pucúr, Gabómanó, Mj, Gyorgyi es Mindenki!
Olyan jol esett toletek ez a nehany kedves szo, hogy most itt pityergek a billentyuzet felett.
Foleg estenkent tudok hozzatok tartozni, mert itthonrol netezem, a mai egy kiveteles nap, nem birtam ki, hogy ne kapcsoljam be a gepet.
En azt hiszem kiscsira vagyok meg mert ez csak a 2.c-m, es ezen belul is a 13. cn, tehat meg az is lehet, hogy ebben a honapban osszejon ujra.
Novemberben leszek 26 eves, es az I.sz.SOTE Klinikara jarok az orvosomhoz,dr.Ujhazi Andrashoz.

Jo, hogy Ti igy meg tudtok erteni. A korhazban a mutet utan mindenki csak azt mondta, hogy: "...most mit szomorkodik? Ez a termeszetes szelekcio! Oruljon, hogy ilyen koran es nem kesobb..."
Tudom,hogy vmilyen szinten igazuk van, de olyan sokfelekeppen mondhattak volna Kép
Volt a kortermemben egy 5 honapos kismama is akinek elhalt a terhessege,kapott szurit este,hogy ejszaka megszulettessek vele.Szornyu volt.Sosem fogom elfelejteni milyen kinokat elt at.Egyutt nyoszorogtunk fajdalmunkban.

Emlitette az orvosom,hogy a kovetkezo terhessegnel felir majd olyan huvelykupot, ami hormonalis hatteret biztosit majd (sargatest).Remelem majd hasznal.
Ti gondolkodtatok mar azon,hogy ha nem sikerul orokbefogadnatok?

Megegyszer koszonok minden jo szot:
kamilla
kamilla

Kriszti!
Én régebben a Nagyvárad téri gyógyszertárban vettem (az volt aznap az 5-ik hely ahol kerestem)És ha jól emlékszem akkor a Kõbánya-Kispest Metro-patikában is sikerült már vennem (a múltkor itt vettem Maca-t és nagyon kedves volt az eladó felajánlotta, hogy ha nem jön be a dolog menjek vissza hozzá, mert tud egy jó természetgyógyászt)
Szerintem a Corax-tól közvetlenül inkább ne nagyon vegyél ilyen tesztet; én nagyon megbántam, hogy onnan is vettem: mind az 5 db rossz volt!!!

Szonja
Szonja

Szia Szonja!
Örülök, hogy látlak. Ritka vandég vagy itt mostanában!!! Minden rendben, ugye?
Majd jelentkezz jó, akár magánban is!

Éljenek a 2 csíkosok és a 2 csíkról álmodók!!! Kép Kép Kép
Az álmok ereje és varázsa.... Kép Kép Kép
Mindenkinek küldök a most meglévõ jókevembõl egy csomót++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cincérke
Cincérke

Szonja!

Hogy vettél a Coraxtól közvetlenül tesztet? Én gyógyszertárban vettem már rosszat és a multkor felháborodva irtam a cégnek egy levelet és most kaptam tölük postán kárpotlásul 7 db tesztetKépKép

Kriszti
Ha a talcsiig ráér és nem kapsz szivesen adok kölcsön pár db-ot, és ha beszereztél majd visszaadod. Küldj SMS-t mert holnaptól nem vagyok.
Györgyi
Györgyi

Szonja,Gyorgyi

Koszi nektekKép
Gyorgyi
ha szuksegem lesz ra akkor elek az ajanlatoddal es kerek kolcson,kuldok sms-t.
Lassan megyunk haza,sziasztok

Kriszti
kriszti

Szijjja Cincérke! Kép))))
Igen, minden rendben! November 7-én megyek dokihoz, hogy megtudjam a vérvételek eredményét. Remélem te is jobban vagy már lelkileg! Mindig megörülök ha felfedezem a neved valamelyik topicon, mert ez azt jelenti, hogy javulgatsz lelkileg!
Györgyi!
Van egy hölgy a Corax-nál (nagyon kedves hölgy de most nem jut eszembe a neve, se a telefonszám)aki kifejezetten ezzel foglalkozik: felhivod, megmondod hány darabot szeretnél és milyen cimre küldjék! Elküldi a teszteket egy nagy boritékban amiben benne van egy csekk is. Tehát a csekket a csomag kézhezvétele után tudod befizetni! Egyébként igy sokkal olcsóbb, de nekem mint már irtam nem vált be!
Mindenkit puszilok, Szonja
Szonja

Kamilla!
Nekem gyakran megfordul a fejemben az örökbefogadás, hiszen mi már lassan 3 éve próbálkozunk. De most annyira bizakodó vagyok, hogy nem gondolok rá.

Szonja!
Olyan ritkán jössz te is. Inszemmel mi van?

Kriszta!KépKép
SMS jöhet minden mennyiségben.Kép Válaszolni fogok. A talit én már nem bírom kivárni.KépA beszédem még sehogy sem áll, nem tudom mi lesz belõle. Ihlet sehol.
LH teszt eredményes beszerzéséért való szorításomat most kezdem.
E. is írt nekem választ. Tök megnyugtatott. Ua. írta mint te, hogy nem biztos,hogy elkapom a hõesést.

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Cincérke!
Örülök, hogy itt látlak, illetve olvaslak.Kép
A pozitív energiáidat vettem.
Az álmok varázsa.........ez megérintett. Most volt itt egy kolléganõm és azt mondta, hogy megálmondta, hogy bejelentettem, hogy babucim lesz és mindenki ünnepelt.Kép
Úgyhogy remélem az álmok tényleg varázslatosak és igazak is.KépKép

PUszi: Gabó Kép
Gabómanó

Gabó! Kép

Majd csak november 7. után tudok biztosat mondani az inszemrõl, ha egyáltalán az lesz, hiszen nálam ez csak 90%... Majd meglátjuk! Én már nem vagyok türelmetlen! Kép

Én nem gondolkozom örökbefogadáson (5 éve szeretnénk babát) Még pedig azért nem mert nekem LEHET saját babám: VAN egy méhem, 2 petefészkem, Átjárható petevezetékeim...Sajnos most nem tudom kifejteni bõvebben mert rohannom kell! Holnap jövök!

Gabó! Mindent bele!!!!!
Szonja
Szonja

Sziasztok Lányok!

Most elköszönök, mert ugyi honap nem leszek és valoszinüleg a talcsiig nem leszek net közelben!

Legyetek jók, vasárnap találkozunkKépKépKép
Ha változás lenne SMS-t várom
Pussszi
Györgyi
Györgyi

Szonja!
Én attól függetlenül, hogy lehet gyermekem, eltudom képzelni, hogy örökbefogadjak egy másik picit. Egy olyan ártatlan kismanót akit eldobtak a szülei, akiknek nem kellett. Tudnám õt is a sajátomként nevelni és szeretetet adni. Akár egy nagyobb árvácskát is örökbefogadnék.Csak sajnos azok a piszkos annyagiak ebben nagy visszatartó erõk. Most nekem is mennem kell, de a talin visszatérhetünk a témára. Vagy holnap.Kép

Pusssssz: Gabó Kép
Gabómanó

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, en minden penzem terhessegi tesztekre koltom Kép
egyszeruen nem birom ki, hogy kb 2 naponta ne csinaljak egyett. persze az eszemmel tudom,hogy huje vagyok! meg az is elofordult, hogy ejszaka a kukabol guberaltam ki megegyszer megnezni, hogy nem lett-e pozitiv Kép
na megyek pisilni
Kép Kép
kamilla

A ferjem ellenzi az orokbefogadast, azt mondja, ezt hagyjuk meg azoknak akiknek tenyleg egyaltalan nem lehet gyereke.
Azon gondolkodom,hogy szivesen befogadnek egy cigany szarmazasu kisbabat,mert utalom magam az eloiteleteim miatt. Lehetosegem adodna latni, hogy rendezett korulmenyek kozott ugyanolyan felnott lehet belole, mint barki mas...

kamilla
kamilla

Keves Kamilla!
Néhány nappal ezelött láttam a TV-ben egy meglepö dolgot. Az ikerkutatáaból, pontosan az egypetéjü ikrek vizsgálatából derült ki, hogy a genetikának sokkal nagyobb meghatározó jelentösége van az ember jellemére, természetére, mint a környezetnek. (Ezt tulajdonképpen Jókai is leírta). Olyan ikreket figyeltek meg,akiket csecsemö korukban elválasztottak egymástól. Egymástól, távol, egymásról nem is tudva, különbözö családokban természetük, viselkedésük, életutjuk, élettörténetük nagyon hasonló lett. Pl. egy ikerpár 40 éves korában találkozott elöször, és férjeik csodálkoztak az egybe eséseken. Ezt csak azért írom, hogy nagyon meggondolandó a fentebb leírt örökbe fogadás!Nekem nem volt elöitéletem, évekkel ezelött a cigány asszony felkiáltott, amikor valahol megjelentem: Hisz ez a mi doktor nénink! aztán nagyon csalódnom kellett 1-2 közülük való személyben...Azóta mérsékelt az empátiám velük szemben. Nem lenne jó évek mulva csalódni az örökbe fogadott gyermekben!
Üdv. Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Szép Jó reggelt!

Optimizmusom még töretlenebb mint tegnap. Tegnap estére is beiktattunk egy kis hancúrt. Úgy érzem, hogy túl vagyunk a gyerekgyártásos szexen és újra egymás miatt vagyunk együtt a középidõben is. Voltak nálunk olyan hónapok amikor a babaprojekt miatt megkeserítettük egymás életét, fõleg én apáét. De mostmár ez a múlt és megpróbálunk ebben a helyzetben is úgy élni mint azelõtt. Csak mire idáig eljutottam agyilag az elég hosszú idõ volt. Minden olyan klassz és úgy szeretem Õt. Most már Õ is érzi, hogy sikerülni fog és ez olyan légkört teremt otthon, hogy az fantasztikus.Kép

Amit Erazmusz írt abban teljesen egyetértek vele, ettõl függetlenül el tudom képzelni, hogy örökbe fogadjak egy akár 3-4 éves gyekrmeket is. Vannak ismerõseim akik ilyen gyerekeket nevelnek és csodálatos kapcsolat van közöttük.

Drága Kriszti!
Sikeresen bejutottam tegnap az otthonomba, bár nem volt egyszerû. Nagyinál kötöttem ki amíg a férjem hazaért. Hazafelé egy rendõrautó kereszbe állt elõttem az úton és így igazoltatott. Na mondom ez tényleg nem az én napom. Zöldkártyám lejárt, de vélhetõen azért mert nõ vagyok nem büntetett meg és megúsztam a bírságot. A kulcsom azóta sincs meg.

Pussssz: Gabó Kép Kép
Gabómanó

Sziasztok Lányok !

Sajnos nem tudok elmenni a november 4-ei találkozóra. Nagyon sajnálom ......

Edit
edit

Edit!
Én is sajnálom, jó lett volna megismerni személyesen is és kár,h ogy nem ismered meg a tali hangulatot. A múltkor fergeteges volt. Azért majd gondolunk Rád is.Kép

Úgylátom ma sem akar senki felébredni.

Pussssssssz: Gabó Kép
Gabómanó

Sziasztok Lányok!
Megint szép a reggel, napos és üde. Ezt szeretem.

Kamilla!
RELAX!!!!!!!!
Ez legyen a jelszavad. Ne idegesítsd magad feleslegesen megcsinált tesztekkel, mert csak ártasz vele magadnak. Ülj le magaddal és beszéld át a helyzetet, pro és kontra, vagyis a szív meg az agy érvei. Le is írhatod papírra, az is segíthet. Ezt javaslom önterápiának.
Szóval ez így nem igazán OK, hogy ennyire görcsölsz. Úgy látom, hogy a gyermek utáni vágyadat ebben a tesztelésben éled ki, de sajnos a folyamatos tesztelgetések nem segítenek. Foglald el magad valami mással.
Kitartás, és hidd el meglesz az eredménye! Nagyon drukkolok NEKED.

Gabó,
Örülök, hogy már te is látod, milyennek is kell lennie igazán egy párkapcsolatnak a babacsinálás idején. Csak semmi rinyálás, sírás-rívás, csak a pozitivitás számít, amely nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a férjed nem menekül el otthonról ha szóbahozod a baba témát. Sajnos sok nö elköveti ezt a hibát.
Csak így tovább. Tutira sikerül!

Lányok most megyek, tanulnom kell (ja bocs: itt az irodában???!!!!).

Örökbefogadás téma
Azt hiszem én is örökbefogadnék egy babát, örökletes hajlamok ide vagy oda! Mindazonáltal értem és tudom, hogy E-nek igaza van. De ezért még nem fogom megfosztani magam az anyaság érzésétöl. Azonban elöször megkérném az ikremet hordjon ki nekem egy lombikbabát a férjemtöl. Bár azt hiszem ezt a törvény nem engedi vagyis nem támogatja!

Puszi mindenkinek,
Moni
mj

Mindenkinek!

Sziasztok!
Ma ismét belógtam egy kicsit Netezni (ez már függöség?).
Mindenkinek köszönöm a gratulációt, még mindig hihetetlen számomra, hogy 13 ciklus után (és egy petefészekkel) mégis megtörténhetett velem. KépKépKépKép
Remélem mindenkinek reményt adott, aki már sok ideje várakozik.
De azért még ugye veletek maradhatok? Kép
(Szerintem a "Friss kismamák" topicban már nem tudnak nagyon újat mondani.)

Kamilla!
Ne teszteket csinálj 2 naponta, hanem inkább hömérözz. Nekem elég tág határok között mozgott a ciklushosszom (28-44), most mégis azért mertem tesztet csinálni már a 32. ciklusnapon (bár ellene vagyok a korai tesztnek), mert a hömérsékletem nagyon jól alakult, és a peteéréshez (ezt is a högörbéböl olvastam ki) utáni 14. napon sem jött meg. Most már abszolut egyetértek Erazmusszal, aki korábban engem is biztatott, hogy ne hagyjam abba a hömérözést.
Ne keseredj el! KépKépKép

Legközelebb majd csak szombaton jövök, mindenkinek puszi!

Beszti
Beszti

Sziasztok Lányok!

Kriszti keri merre vagy? Dobd ki az irodádbol a pasikat és tessék jönni hozzánk!KépKépKépKépKép

Akkor most 11-kor találkozunk a Deákon az outlet üzlet elött? Ez az utolso megállapodás?

KépKerimamik!!Kép

6 hét 5 napos a csemete jo életjelenségekkel!! Drukkoljatok a 12. hétig és akkor készülhettek majd a keresztelöre!KépKépKép

Pucurék
Pucúr

Sziasztok Lányok!

Olyan jó olvasni, hogy ilyen pozitívak vagytok. Ez rám is nagyon rámférne, küldjetek légyszi nekem is egy kis pozitív energiát! Most éppen teljesen magam alá kerültem. Meg is jött, meg kiderült, hogy a páromat mûteni kell valami értágulattal, hogy hatékonyabb legyen picurka ügyben. A doki közölte, hogy nem kötelezõ, de ajánlott. Nem tudjátok véletlenül, hogy egy ilyen mûtét mivel jár? Úgy értem, mennyi idõkieséssel...

Edelweiss
edelweiss

Pucúrék!
6 hét 5 nap. Ezt olyan jó "hallani". Milyen érzés, hogy van odabent valaki? Bár ez hülye kérdés volt. A világ legmeghatározhatatlanabbul legklasszab érzése lehet.Kép

Kéne dobni egy friss talistát, de nem találom az elõzõt, ha valaki megtalálja másolja már be.Keresem azért tovább.

Gabó Kép
Gabómanó

Pici-Puci Pucurka

SzijjaKépItt vagyok amKépNemtom hol az Outlet uzletKépDe megtalalomKépKép
Gratulalok a hetelmas emberkehezKépKép

JO REGGELT!!Lanyok!Az elet szep,sut a nap,kuldom mindenkinek a jokedvem egy darabjatKépKép

Gabo
kepzeld tegnap `csak`lelkieletet eltunk a masik `elet` elmaradt.De asszem ez nagyon jot tett nekunk.Majd ma!!!!A hodet tarsd magasan es nagyon-nagyon vigyazz magadraKépKép

MJ
Jo okosodast neked.Azert ne vidd tulzasbaKépKépKép

Kamilla
Egyetertek ne tesztelj,merjKépha legalabb 16-18 napja magas a hod csak akkor erdemes tesztelni.

Beszti
Itt mindenki fuggoKép

Orokbefogadas
nekem 2 sajatkeszitesu gyerekem van,DE en mar gndolkodtam rajta.Ugyan nem tudnam veghez vinni mert a ferjem sosem menne bele.Azert fenntartasaim nekem is vannak.nagyon sajnalom azokat a gfyerekeket akikre senkinek nincs szuksegukKép

probalok jonni amilyen surun csak tudok de itt eleg nehezkes

Addig is mindenkinek oriasi cupppanos puszi Kriszti
kriszti

Edelweiss!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.Kép Pozitív energiák elküldve.

Pusssz: Gabó
Gabómanó

Sziasztok!
Betszi! Még csak most olvastam: SZIVBÕL GRATULÁLOK!!! Kép Kép Kép

Pucur! Kép
Vigyázz magadra és pihenj sokat!

Az örökbefogadáshoz még annyit: én azért nem gondolok rá mert tudom, hogy amig egy picike kis esélyem van rá, hogy lehet saját babám addig (annak ellenére, hogy én is tiszta szivbõl tudnék szeretni egy eldobott kis csöpséget)mindig ott motoszkálna az agyamban valahol "hátul", hogy "vajon milyen lenne ha a sajátom lenne stb." Sajnos nem tudom most megfogalmazni igazán az érzéseimet, de ha mondjuk már 40 felé közelednék és közölnék velem az orvosok, hogy nem lehet sajátom akkor viszont habozás nélkül örökbefogadnék! De mivel ez az eset nem áll fenn ezért mondom, hogy NEM KELL ILYENEKEN GONDOLKOZNI! Kivéve ha már eleve úgy tevezte valaki, hogy a sajátjai mellé szeretne örökbefogadni. A férjem mindig azt mondja: "Miért aggódsz elõre olyan dolgokon amik még meg sem történtek?"...

Sajnos sehol nem találom, hogy mi történt Andyval. Megirná valaki, hogy mi volt a mûtét eredménye? Remélem jól van!

Sziasztok, Szonja
Szonja

Sziasztok!
Régóta olvaslak titeket, s már azt hiszem ismerlek is. Mindenki sikerének örülök, s drukkolok a többieknek is.
Az én helyzetem is hasonló, 24c, az utolsó kettõ inszem, sikertelen. Ma 8cn.
De most sikerülnie kell, mindjárt megyek Uh-ra, folliculometriára. Megint inszem lesz.
Még jelentkezem, üdv. Nyuszi
Névtelen

Szija Nyuszi

Udv ebben a klassz csapatbanKép

Kriszti
kriszti

Kriszti!
Te is itt vagy? Ez az új hely tényleg szar lehet, ha ilyen keveset vagy itt.

Nyuszi!
INszemre fel!!!!!! A három az nyerõ szám.Kép
Szorítok!

Szonja!
Akárcsak az én férjemet hallanám. Õ is mindig ezt mondja és halál nyugodt bír lenni olyan helyzetekben is amikor én már rég tombolnék.

Ancsival váltottam egy SMS-t, már õ is nagyon várja a talit. Én vele megyek talizunk a vonaton.

Puszka: Gabó Kép
Gabómanó

Gabo
Meg annal is szarabbKépAkkora az atmeno forgalom mint egy palyaudvaronKépKépKép

Nyuszi
hajra,hajra!!

pusssz Kriszti
kriszti

Dobok egy TA-LISTÁT:

1. Kriszti
2. Moni (mj)
3. Ancsi
4. Györgyi
5. Beszti
6. Orsoly
7. Pucurék
8. Monchy
9. Klári
10. Gabó
11. Edit
12. Breki
13. Lotti
14. Kandi72
15. Szonja

A mi listánkat is feldobhatná aki tudja módosítva másolni.

Gabó
Gabómanó

Sziasztok Lányok!

Beszti! Csak most olvastam, ÓRIÁSI GRATULA!!! Vigyázz magatokra nagyon.

Nekem tegnap megjött, de nem bánom, sõt vártam is. A progihiány miatt tudtam, hogy ez a hónap nem jó semmire. De majd most. Mától 4x1 Clostit szedek, nagyon bízom benne, hogy ennyi már elég lesz. A novemberi zebra csapatnak feltétlenül szeretnék tagja lenni. Szerintetek beleférek még?

Valaki légyszi dobjon le a lista aljára. Gabóhoz csatlakozva lehetõleg utoljára.
8c 2cn

Vasárnapra jó talizást nektek.

Edi
Edi

Gabókám! Te kisdrága! Kép
Én nem jelentkeztem a talira itt valami félreértés lesz... Kép
Szerintem nagyon jó, hogy a férjeink igy látják a dolgokat, velem is õ hitette el, hogy LESZ egyszer kisbabánk csak türelmesnek kell lennem!

Edi!
Miért mától szeded a Closty-t? Bocsi, csak azért értetlenkedek mert én mindig az 5-ik naptól a 9-ig szedtem. Úgy látszik ez is orvos függõ...
Úgy látom novemberben további esõzések várhatók! Kép
Nekem jó lenne egy kis decemberi "hópihe" is... Kép

Szonja
Szonja

Cicó 4c 80 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 73 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 59 cn Györ 24 év
Melinda 3c 54 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 35 cn Budakeszi 32 év
Sien 13c 31 cn Budapest 28 év
Gitta 6c 31 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 30 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 27 cn Salgótarján 23 év
Djeszter 3c 26 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 26 cn Los Angeles 35 ev
Lora 12 c 25 cn Várpalota 24
Éva 29c 23 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 21 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 20 cn Budapest 31 év
Edina 7c 19 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 17 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 17 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 17 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 16 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 15 cn Svájc 27 év
Lella 11c 10 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 9 cn Galgamácsa 29 év
Kandi72 1c 9 cn Budapest 29 év
Edit 9c 6 cn Budapest 30 év
Edi 8c 2 cn Maglód 33 év
Szonja

Szonja
Miert nem jossz?Kép

Lanyok
Ma kaptam az utolso szurit,derekam fak,mindket oldalam szurkalKépKépUuugy orulokKépKépTuti ertek a kis tuszocskeimKépKépKar,hogy nem latom oket UH-nKép

Irtam Andinak de nem valaszolKép

Kriszti
kriszti

Szonja!
Megkaptad a levelemet?
Cincérke
Cincérke

Kriszti!
Szerintem igy izgalmasabb, hogy nem ismertek személyesen! Egyébként is annyit tudok beszélni, hogy nem hagynálak benneteket szóhoz jutni! Kép
(Ha egy kicsivel kevesebbet "kotyogok" a férjem mindig megkérdezi, hogy haragszom-e rá vagy esetleg beteg vagyok?") Azért jó talizást nektek!!! Akkor már nem is kell LH teszt, egyszerû: SZERESSÉTEK EGYMÁST!

Szegény Andika! Kép Ennyire el van keseredve. Biztosan idõre van szüksége... Remélem hamarosan jobban lesz, és természetesen puszilom!

Cincérke!
Eddig még NEM, pedig nagyon örülnék neki! Kép
Szonja
Szonja

Lányok, az üzlet ahol 11-kor találkozunk a Király utcánál van. Sárga és fekete (ha jól emlékszem) a külseje! A Salamander üzlet a sarkon van és az után egy kicsit.
Moni
mj

Szonja!
Látod ennyire szeretném ha te is ott lennél.Kép
Nem lehetne, hogy mégis gyere? Hidd el olyan varázslatos egyilyen tali. Persze ha nem akarsz.Kép
Ezekszerint a Closti tényleg orvos függõ. Én a 3. naptól szedtem 5 napig. 2x1 szemet.

Kriszti!
Tudod! Már nincs más alternatíva......KépKép
Hagy szurizzon csak az oldalad.Kép

Puszka: Gabó Kép
Gabómanó

LÁnyok!
Írjátok már le pontosan, hogy én is megértsem hol is talizunk 11-kor. A keletibe érkezünk Ancsival.

Köszke: Gabó Kép
Gabómanó

Gabó!
Ez kedves tõled! Kép Én majd arra a talira megyek amikor itt mindannyian pocakosok leszünk! Kép
Szonja
Szonja

Sziasztok!

Azért nem tüntem el teljesen csak bérszánfejtés van és ilyenkor nincs egy percem sem.

Beszti!

Elõször is gratulálok a babyhez!

Szonja!

Aranyos vagy hogy aggódsz, de már nem vagyok elkeseredve. Sajnos ez van bele kell törõdni.
Majd hétfõn írok egy emilt.

Kriszti!

Írtam, de most lassan mennem kell.

Mindenkinek puszi és érezzétek jól magatokat a talin.

Andi
Andy

Sziasztok!

De jo, mindjárt itt a vasárnap!! Ez szuper! Monchyval beszéltem, sajna nem jön.Kép

1. Kriszti
2. Moni (mj)
3. Ancsi
4. Györgyi
5. Beszti
6. Orsoly
7. Pucurék
8. Klári
9. Gabó
10. Breki
11. Lotti
12. Kandi72

Szoval kivettem azokat, akik azt irták, hogy nem jönnek.

Gabokám!KépKép Láttad, elöreléptél a listán, ez jo jel, lassan felkerülsz a kismamás listára! Én már ráncigállak benneteket!!KépKépKépKépKép

Andy miért nem jelentkezik vajon?

Ja, a laparosoktol kérdezem:

unokatesomnak fognak csinálni és nagyon be van tojava, tegnap még a drnönél is elsirta magát.
Kérdések:
- meddig tart a mütét
- tesznek-e fel katétert
- adnak-e elötte gyogyit vagy valami mást
- hogy zajlik az egész
- meddig kell a korházban maradni
- van-e borotválás stb.

Ne ide válaszoljatok, hanem a mailemre, mert itt tul hosszu lenne.

Kerimamik!
Nincs kedvetek egy kicsit gépelni, leirni a történéseket?

Ja és tegnap neki a drnö felirta a Gynevacot.

Pucur
Pucúr

Kösz a szíves fogadtatást!
Tudtok-e valamit arról, hogy a hormonmeghatározásoknak van-e értelme ha valaki gyógyszert (serophen-t és humegon inj. kapott, vagy így tuti, hogy minden rendben van?
Ugyanis az én hõmérskleti görbém nem ezt mutatja.
Nyuszi
Névtelen

Sziasztok lanyok!

Beszti: gratulaKép

Akkor vasarnap 11-kor en is ottleszek az uzletnel...bar nem tom hol van pontosan, de megtalalom. Most akkor mit is hozzak? Bar szerintem a Moni altal felvetett pizza klassz otletKép

Gabo: hiszed vagy sem, en bepanikoltam mikor megtudtam a babatKép Uristen, jo anyja leszek? Jol fel tudom majd nevelni? Itt fogok ulni egesz nap bezarva? Meg ilyenek jartak a fejemben...

Bassszuskulcs, de soknak tunik ez a 2-3 honap...meg meg mire osszejon...anyamKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Nyuszi!
Persze, hogy van. Sõt nagyon fontos a hormonszintek vizsgálata.

Gabó
Gabómanó

Szerintem is a pizza klassz ötlet.
Többiek véleménye????????

Orsoly!
Nem is olyan sok az a pár hónap. Úgy el repül majd észre sem veszed.

Gabó Kép
Gabómanó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?