franci: jó, hogy itt vagy te is, meg bejni is!!! de bejni, most ne olvass, vagyis tutira olvasol, de veled ez nem fog megtörténni.
a folyás teljesen NORMÁLIS!!!! nekem soha nem volt, azt sem tudtam, hogy kell használni a tisztaságit
, de mióta terhes vagyok, egyik dobozzal veszem a másik után. amíg nincs színe, szaga, viszketés, addig nem kell foglalkozni vele, de említsd meg a dokidnak, megnéz és megynugtat.
aranyos vagy, de nem vagyok fáradt, csak lusta voltam reggel felkelni az ágyból. de már túl vagyok a bevásárláson, a könyvelőn stb...
szerintem sem áll fent a lányoknál a pco, mert elég hamar képesek teherbe esni. tuti valami összeférhetetlenség, hormonhiány, vagy ilyesmi van a háttérben, amit remélek, hogy nagyon hamar kitalálnak az okos orvosok.
jeanner: szörnyű lehet a fájdalmakat átélni, főleg egy lelkileg is gyenge helyzetben. sajnálom, hogy még mindig fáj!!!
egyikőtöknél sem merült fel, hogy spontán távozzon és ne kelljen művin befejezni? főleg csipnél? nálad el is indult a folyamat. muszáj volt beavatkozni a természetbe? nálam anno adtak pár napot, és azt mondták, amint görcs, fájdalom van, akkor kell menni. de szerencsére szépen kitisztultam.
csajok?!!! azért néha beszélhetek nektek is a babámról, vagy még nem vagytok ennyire felkészülve. mert nem szeretnélek megbántani, rossz érzéseket felhozni stb. van másik topic, ahol tudok beszélni erről és veletek pedig csak izgulok értetek!!!
őszinte választ kérek!!!!