Sziasztok!
Nyuszi!
Reméljük nem lesz Beninek baja!!
Félelmetes hogy miket tudnak művelni ezek a törpék..jesszusom Nimród is még kis pórbafingó de rámol 1000-rel elkerítettem a tv-nél,házimozinál a terepet(a szét szedhetö etetőszékével) már az sem akadály neki fogja és bemászik alatta és rámolja a dvd-ket meg felnyúl és püföli a házimozi tetejét...
És mi lesz késöbb???
Örülök hogy sikerült azért halasztanod pár napot, mennek a +++++++++++++++++++++-ok!!!
Kírának 7 vizsgálata volt, és jók lettek az eredményei, nem találtak még okot hogy mitől fájhat a feje..
Még 30.án kell mennünk CT-re, meg 3.-án neorologiára.
Mesélj már légyszi a CT-ről milyen az??? Azt a kontraszt anyagot hogy kapja meg??? Én úgy félek attól :S
Ez a "bentfekvéses dolog" arra nekünk is jó volt hogy a biztosítónak bejelentem és kapok egy kis zsé-t
.(Áldom az eszem hogy családi biztosítást kötöttem)
Boltban vettük a halat
..
Nem hiszem hogy lesz 3.gyerköc ha csak ránk nem szakad idő közben a bank, ami azt hiszem nem lesz
.. Férjem nem akar 3.-at, bár ilyen anyagiak mellett én sem igazán...
Ha betölti a 3évet akkor megyek "vissza" dolgozni... De oda nagyon nem akarok ahonnan eljöttem gyedre(Tesco)!!!
Remélem addig találok valami jobbat és közelebbit itt helyben.
Általában úgy zajlanak a napok hogy: 5-6 körül kelünk, kap Nimi kajcsit aztán fél 8körül megyünk az oviba, általában elis alszik az úton. Aztán alszik fél vagy 1 órát ez változó...játszás.. Aztán 10körül kajálás, fél 11-11 kor alszik ismét-itt is változó hogy mennyit..játszás... Fél 1kor megyünk Kíráért, hazaérünk akkor van ez ebéd.. utána játék...aztán du még egy alvás.
Fél 7körül szokott fürdés lenni, aztán vacsi és 7-8kor már alvás.. Sajna nem tudom neki húzni tovább mert nagyon álmos már addigra, ezért is kel ő ilyen korán reggel...
De már megszoktam, ma is 5kor keltünk...
Nem használta Nimi sem azt csörgöt, csak dísznek van
:D..
Beni megeszik mindent nem válogat??
Lyly!
Majd írj hogy hogy sikerült a kiruccanásotok!!! Bizti elbirkozol a 2 gyerköccel
Nekem már a buszozás is elég jól megy a 2-vel...
Adiadi!
Jó hogy adtál hírt magatokról! 6.fog???
Nem semmi jó bele húzott Ádám is
Az én fiam fogatlan marad azt hiszem
Nita!
Hírdesd meg iwiw-en hogy körmözöl hátha szerzel több kuncsaftot!
Mikor szoktak este elaludni a gyerekek??