Új privát üzeneted érkezett!

ja, és a jónás módszerről mi a véleményetek?
kitipi

Sziasztok!

Köszönöm a fogadtatást. Igazából már egy ideje olvasgattalak titeket, de nem nagyon mertem írni. Félek, hogy majd jönnek sokan a kérdéssel, hogy mit akarok 2 gyerekkel örüljek nekik. De mi is 4 gyereket terveztünk, és annyira nagyon-nagyon szeretném, hogy nem akarom feladni. Szóval Bartika! Mi majd támogathatjuk egymást, és talán segíthetünk a tapasztalatainkkal. És igen, nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy van 2 csodaszép kisfiam akik ha nem lennének már rég feladtam volna sok mindent az életben.

Ica! Tuti sikerült! De szerintem a tüneteket ne figyelgesd, mert azok sokszor csak a 6. hét után jönnek, van, hogy még akkor sem. Addigra pedig már meglesz a csodálatos 2 csíkos teszted.

Kitipi! Szerintem ez azt jelenti, hogy kicsi a méhed, és gondolom ez inkább a terhesség alatt okozhat problémát. De miért nem kérdezted meg a dokitól?
A Jónás módszerbe én nem nagyon ástam magam bele, így véleményt nem tudok róla mondani. De azért fenntartásaim vannak.

aviubi

SZiasztok!

Ica, sajna a endometriózis nem látszik UH-n hacsak nem csokicisztád van, de ne gondoljon senki rögtön arra hogy ez a baja... azért nekem voltak rendesen tüneteim, fájdalmaim...

Kitipi, én utólag visszanéztem a Jónás napjaimat, amikor a gyerekek fogantak, egyik sem akkor volt... szóval én nem nagyon hiszek benne. :?

Aviubi, Te hány éves vagy? Neked azért lehetne "mentséged" a 3. babára, az hogy minden vágyatok egy kislány... :lol: nálunk vegyes a felosztás ugyebár...
8)
bartika31

Bartika! Igen, bevallom, hogy nagyon szerettem volna kislányt, de mostmár a méhenkivüli, és a 2 és fél évvel a hátam mögött azt mondom, hogy nem érdekel a baba neme. Én akkor is boldog lennék ha lenne 4 fiam. És ez komoly!

Amúgy nemsokára 35 éves leszek. Én nagyon szerettem volna 35 év alatt szülni a gyerekeket. Hát nem jött össze.:( de azért most bízok!

aviubi

Aviubi,a nagylányom 4,5 éves, a kicsi fiam pedig januárban lesz 2.
Majdnem 3 év van közöttük, de nekünk nagyon bejött ez a 3 év, úgy tűnik most is ennyi lesz közöttük. :wink: (húúú de optimista vagyok, érzed??? 8) )
bartika31

Ica,
a fagyibabák után nem kell 3 hónapot várni, mert nincs akkora hormonterhelés! Persze ha van előbb időpontjuk, akkor sztem hamarabb fogtok kezdeni! :)

Aviubi,
Isten hozott itt! Örülök, hogy neked már van két gyerkőcöd! Nekem sajnos még egy sem, pedig már én is betöltöttem a 33-at!

Kakukk,
szorítok neked nagyon!!!! Kezem-lábam csuriban! :lol: :lol:

gigibp

Aviubi
Üdv. itt közöttünk :!: :!: :!: :D
Gratulálok a két kisfiadhoz :!: :D :wink: Sajnálom a méhen kívüli terhességedet és azt is, hogy a pici nem ment tovább, hanem megállt a petevezetékedben, amit aztán ki is kellett venni. :oops: :(
A császár után nagyobb egyébként az esély az endo kialakulására vagy ez egyéntől függő?
Most is vannak akkor összenövéseid, endo műtéted lesz?
Remélem, ha márciusig nem is, de lombikkal aztán sikerül majd egy kislány/kislányok vagy kisfiú/kisfiúk!:) :wink: Szorítok!!!:)
Köszi a 2 csík kívánást :!: :D :wink:

Van abban valami, amit írtál :roll: ................de szerintem nyugodtan írhattál volna már előbb is. :D
Én eddig nem ide, hanem egy másik intézetbe jártam és ott is, akárcsak itt, sokan az első babájukért küzdöttek már hónapok, évek óta, de persze voltak, akiknek már volt egy v. két gyermekük. Akik az első kisbabájukért küzdenek biztos, hogy felteszik a kérdést, hogy vajon az, akinek már van egy v. kettő miért megy inszemre vagy lombikra, miért küzd még egy gyerekért, hiszen van már neki………habár én bennem ez a kérdés soha nem merült fel.:D
Nekünk még nincs gyerekünk, aki itt szundikálna, a kiságyikójában vagy ide-oda mászna, totyogna, de most jelenleg két kis beültetett embriónk van és igaz minden álmunk egy kisbaba volt, akinek mindenképpen akartunk volna majd egy kistesót, de most, hogy ketten vannak odabent, mind a kettőt nagyon szeretnénk, hogy velünk maradjanak :!: :D
Szóval a lényeg az, hogy igaz, hogy valamennyire más a babáért való küzdés, ha már az embernek van gyereke, sikerült, mint annak, aki mellett nem játszik, nem néz mesét egy gyermek, de szerintem ha valaki nagyon szereti a gyerekeket, és a körülményei lehetővé teszik, hogy a meglévő gyermek(ek) mellé szeretne, bevállalna még, egy, két gyermeket, akkor miért ne tenne meg azokért (is) mindent, legyen az mondjuk kezelésre való járás. Az ember a gyermekeit ugyanúgy és annyira szereti, szeretné, mint az előzőt :!: Szerintem sok mindene lehet az embernek, de gyermekből soha sem elég :!: :D :lol:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Bartika
Köszi a drukkot, zsebre tettem :!: :D :)
Értem….. Bánhidy dokihoz, hogy kerültél? Mesélnél róla egy kicsit, hogy hol fogadja a betegeit, a klinikán vagy van magánrendelése is? Emberileg milyen a betegekhez való hozzáállása?
Csak azért kérdezem, mert van egy problémám, amivel egy ideje küzdök és amiről most szóltam is itt az intézetbe, de aztán nem küldtek el vizsgálatra vagy valamilyen beavatkozásra. :roll:

Ica
Én se érzek semmit, de szerintem még most nem is kell, hogy valamit érezzünk. A beágyazódást is valaki megérzi, valaki nem. :roll:
Jó hosszú útra mentetek akkor. Erdély gyönyörű és nagyon jó ott a levegő :!: :D Én még nem voltam ott, csak a barátnőmtől, anyuéktól hallottam, hogy milyen szép hely. Tényleg a Medve tóban nem fürödtél még???
Hát a jelek szerint szerintem Anyukád leadta a drótot a nagynénédnek…….mondjuk, nézd a jó oldalát, legalább nem adott a kezedbe egy nehéz vízzel teli kannát v. koszorúkat, aminek a nem átvevése miatt magyarázkodnod kellett volna. :wink:

Kitipi
Én nem tudom, hogy a doki által a méhed nagyságára mondottak gond-e vagy sem. :roll: Szerintem telefonon rákérdezhetsz tőle.:wink: A jónás módszerről nekem annyi a véleményem, hogy valakinek bejön, valakinek nem.
Tavaly egyébként foglalkozott vele XXI. Század műsora.

Gigibp

Már kezdtelek hiányolni, hogy merre lehetsz :!: :D
Köszi, köszi nagyon a szorítást :!: :D Mindennap arra gondolok, hogy lassacskán beépülnek, beágyazódnak a picik egymás kezét fogva.:) És a róluk készült képet is mindig megnézem.:)
Hogy vagy, sok munkád volt ma?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Bartika! Legyél is optimista! Csak így lehet ezt csinálni! Én is nagyon szerettem a 2,5 éves korkülönbséget, és a harmadik babát is így terveztük, de most ha minden jól megy akkor is több mint 5 év lesz a különbség.

Gigib!Kívánom, hogy hamarosan te is anyuka lehessél. Sőt biztos sikerülni fog. Én nagyot néztem amikor a doki azt mondta rám, hogy fiatal vagyok.

Kakukk! Sajnos nem a petevezetékben állt meg, hanem a petefészekben.:(
Császár után nagy az esélye az összenövéseknek. De azért ismerek rengeteg császáros anyukát akinek 3-4 gyereke született . Pl. van 1 nagyon jó barátunk akinek a 2. császár után azt mondta a doki, hogy sok az összenövése, és max. 1 gyereket szülhet még. Aztán a 3. gyerek után már nem mondott semmit. :lol:
Szorítok, hogy mind 2 baba jól kapaszkodjon!!!!

aviubi

Sziasztok !

Kakukk
valami csoda folytán még nem kerestem magamon a tüneteket, inszem után vagyok 5 nappal, a jövő hét végén kell majd kiderülnie, sikerült-e :shock: :shock:
hajrá !!! :D :D :D :D :D
ez sikeres hónap lesz a topiknak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lesznek itt még pisis pelenka hegyek !
:D :D :D :D :D

Aviubi, Kitipi
üdv itt !!!

Kitipi
szerintem kérd ki másik orvos véleményét is, az jól jöhet szerintem

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Bartika
Neked is üdv itt !
endós vagyok, nálam a bal petefészkemben levő cisztát két doki is sima cisztának nézte, és azt mondták várjak,majd felszívódik
Kovács Doktor amint meglátta az UH-n, rögtön endóra gyanakodott amit a debreceni lapar igazolt is

Ica
nagyon drukkolok Neked is !

vvviki

Vviki
Én se keresek tüneteket, szerintem még korai lenne. :lol:
Eddig mindig volt itthon egy db tesztem, de most csak az van, amit a beülti után kaptam.:)
Mindjárt itt a hétvége, aztán jön a következő hét.:)
Akinek nincsenek cisztái annak is lehet endoja, nem?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

sziasztok!
kicsit elvesztem, de betemet a munka.

Kép
szia ubi! mi már ismerjük egymást :lol:
ubi! még én sem gondolkodtam azon, h akinek van már gyereke, az miért küzd újabbért.... sztem mindenki maga tudja, h mennyit akar.
én tudom, h örülni fogok, ha lesz egy és többért már biztos nem tudnék küzdeni.... de azért mögöttem van már 5 év küzdelem.
sztem igenis küzdj, ha még akarsz babát! :wink:

én élek, túléltem a halottak napját, a névnapomat, és újra meló... ma éjszakára megyek.... Kép

babszika

Sziasztok!

Szia Babszi! Örülök, hogy látlak! Már hiányoltalak. Láttam, hogy jösz te is a Kaáliba! Most biztos sikerülni fog! Én anno voltam a Forgács intézetben, de 1 konzi után nem mentem vissza, mert nekem nem volt szimpi a hely. De a Kaáli szimpatikus. És hiszem, hogy itt sikerülni fog!
Jól emlékszem, hogy 23-án mész?

Viki! Remélem jövő héten tele lesz a topik 2 csíkos tesztekkel! :)

aviubi

igen ubi, 23-án megyek.
a forgács nekem sem volt szimpi, bár nem is ismerem, csak a szívem nem felé hajlott.

babszika

Sziasztok !

itt a tavasz, vagy lehet hogy ez az indiánnyár megkésett változata ?
mindennap egy órát sétálok, olyan jó, hogy nem kell sietnem, hanem csak andalgok :oops:

Kakukk
ha jól tudom, az endót csak a szövettan tudja tutira bizonyítani ill.egy lapar, ahol rendbe is teszik a dolgokat
Babáidnak üzenem, hogy kapaszkodjanak anyába !!!

Babszika
az éjszakai melónál nem sok nehezebb dolog van
tudsz nappal aludni ?
20 évesen legalább 3 gyereket akartam , most már egynek is nagyon nagyon nagyon örülnék

vvviki

Babszi,
sajnálom az éjszakai melót, tudom, hogy nagyon megkeveri az embert.Legalábbis engem megkevert nagyon.....

Viki,
mikor tesztelsz majd?NAgyon drukkolok, hogy sikerrel járj! :D

Minden akciózónak mennek a drukkok!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli
hogy vagy ? öregszem és felejtek : melózol még ?
a jövő pénteken már lehet tesztelnem, akkor telik le az inszemtől számított 14 nap
ja, még tesztet is vennem kell, mert itthon most nincs, s amit a Kaáliban adtam szokásom szerint ott felejtettem...
:shock:

vvviki

Viki,
nem is dolgoztam, ahogy kiderült, hogy babát várok, mert a munkahelyem veszélyes terület, így babásan nem mehettem.De nem is bánom! :D
Ottfelejtetted a tesztet?Ez csak jót jelenthet! :wink:
Nagyon drukkolok!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Roni,
hogy bírod a várakozást??Mikor is mész uhura?
Csináltál tesztet?Raksz fel?Olyan jó lenne nézegetni! :wink: :D [/url]

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli
ha sikerül a baba, akkor én is táppénzen leszek, a "rovott múltam"miatt : nagy kiterjedésű endo, missed ab, 36 éves elmúltam

vvviki

Babszika
Egyetértek! :wink: Miért ne küzdhetne valaki még egy v kettő gyermekért, amikor van már gyermeke. Szerintem is mindenki maga dönti el, hogy mennyit akar :!: :D
Én is nagyon fogok örülni, ha legalább egy sikerül :!: :D
Mögöttünk lassan 7 év babákért való küzdés lesz, de hiszek benne, hogy nem így lesz és mielőtt véget érne ez az év sikerülnek a babák, sikerülniük kell, mert most biztos jól belém kapaszkodtak :!: :D
Gondoltam Rátok halottak napjakor, de a gyertyagyújtásra nem jöttem rá, hogyan kell. :oops:

Az éjszakai melózás nem lehet könnyű, a tesóm igaz jó pár éve Tegnap meglátogatott az egyik barátnőm és én úgy indultam ki elé, mintha rideg őszi idő lenne odakint……….bentről legalábbis úgy látszott.már, hogy állandóan éjszakás melót végez, a mai napig nem tudta megszokni. Teljesen felborult a régi élete. :oops:

Nemsokára itt lesz a 23-ka :!: :D

Aviubi
Bocsi, elolvastam. :oops: Sajnos egyik sem jó, se az ha a petevezetékben, se az ha a petefészekben áll meg a pici! :(
Ez az endo probléma, akkor egyénenként változó. :roll:
Gyerekek várják már a mikulást?

Viki
Én is tegnap ezen gondolkodtam, hogy most tavasz van vagy megkésett indián nyár?!
Tegnap meglátogatott az egyik barátnőm és én úgy indultam ki elé, mintha rideg őszi idő lenne odakint……….bentről legalábbis úgy látszott :?, aztán mikor kimentem elé olyan melegem lett a kabátban. :?
Tök jó, hogy ilyen jó idő van, de szerintem ezt a későn kezdődő őszi idő még vissza fog ütni. :? Tavaly szintén nagyon jó idő volt ilyenkor, aztán egyszer csak olyan hideg lett, hogy csak úgy röpködtek a mínuszok. Sajnos múlt évben sem volt fehér a karácsony és szerintem ez a mostani jó idő is arra utal, hogy a telünk egy kicsit megint késni fog. :? :(
Mi az eszkimó babákkal kapcsolatos iratot hagytuk el, újat kellett kérni. A férjem annyira megörült az uh fotónak, hogy mire ki mentem hozzá a váróba, eltüntette a kitöltendő papírt. Újat kellett kérnünk. :oops:
Köszi, nagyon vigyázok a babákra, az üzenetet átadtam :!: :D :wink: Sikerülni fog azaz egy babyke, de lehet, hogy még kettő is :!: :wink: Egy petikédet termékenyítettek meg, de nézd, lazán lehet belőle akár két babyke is, ezt kívánom Neked is :!: :D Baba tapacsok mennek :!: :D
Remélem sikerül beillesztenem :!: :roll:

Ica
Mi újság, hogy vagy? Mi jót csinálsz mióta hazaérkeztetek?
Nagyon drukkolok, hogy most sikeresek legyetek :!: :D :wink:

Dike, Roni
Veletek mi újság, mikor mentek legközelebb uhu vizsgálatra?

Melinda
Kislányt vagy kisfiút vártok?
A Metformin szedése mellett jársz kismama tornára vagy sokat mozogsz?
Nektek végül inszemmel vagy lombikprogrammal sikerült a kisbaba?

Gigi, Kalkata, Pbj, és a többiek hogy vagytok?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

kakukk nagyon nagyon drukkolok neked!!!
köszi jól vagyunk:) szerdán elbocsájtottak a kaáliból, 7.6 mmes volt a babánk és dobogott a szive:)

viki! babaragacsok mennek ezerrel!!drukkk

ica! neked is mennek a drukkjaim!!!

KépKép
dike

Kakukk,
még nem tudjuk, hogy kisfiúnk, vagy kislányunk lesz e! :D
Hát, a történetem röviden annyi, hogy 2éve kezeljük az IR-t, volt egy laparoszkópiás műtétem, ahol mind2 petevezetékem el volt záródva, így elég hamar lombikprogramra küldtek minket!
Az első lombik 1éve volt karácsonykor, akkor nem volt transzfer, mert az embrikéink megfertőződtek a laborba valamilyen bacitól, így meg kellett őket semmisíteni! :cry: :cry: Aztán a következő áprilisban volt, az nem sikerült, és utána a 2.ciklusban spontán terhes lettem.Nem is vettük észre, mert ugye papirunk volt róla, hogy nekünk csak lombikkal lehet! :shock: De nagyon boldogok vagyunk!
Ezért mondom én mindig, hogy csodák pedig vannak!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok !

Kakukk
köszi a képet, megkaptam, nagyon klassz ! :D :D :D :D
az elhagyott irat tuti szerencsét hoz !!!!!

Dike
sokszor gratulálok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
köszönöm a drukkokat !!!

Meli
nagyon erős babátok van, aki lecsinálta, hogy mi van a papírotokon és bemutatott egyet a dokiknak !

vvviki

sziasztok!

még hogy tudtam-e aludni???
hazajöttem ugye reggel, olyan 7-8 között elaludtam és du. 3-kor keltem. jót aludtam!
(persze mikor bekapcsoltam a telefonomat, csak akkor jöttem rá, h a férjem ébresztett az agyhullámaival, mert jött az üzenet, h pontban 3-kor hívott - vagyis csak akart)
most persze gondolkodhatok, h mit is fogok éjszaka csinálni, mert én ma tuti nem alszom Kép

meli!
amúgy engem is meg fog keverni nagyon, mert ha nem éjszakára megyek ebben a hónapban, akkor vagy délre, vagy de. 10-re .... ez az éjszakával igazi halálos beosztás lesz.
de legalább karira lesz pénz - ezzel próbálom nyugtatni magam, de majd hónap végén nem biztos, h hatni tudok magamra ezzel a dumával :roll:

viki!
nekem is az jutott eszembe, mint Melinek, h talán ez most jó jel, h otthagytad. :wink:

kakukk!
a 7 év sem semmi. bacca meg, remélem, h hamarosan végre mindannyiunk elfelejtheti ezeket a rémálmokat!
köszönjük, h gondoltál ránk! nem volt könnyű. végig sírtam a névnapom, és ez sztem még sokáig így lesz a szülinapommal is, de ez van. (gyertyagyújtás csak annyi, h katt a gyújtok érte egy gyertyát feliratra)
hát, sztem az éjszakás melót nem is lehet megszokni. egy ideig a férjem is csinálta... hát, a mosott kaki hozzá képest kutyafarok volt!

dike!
csodás pocakos hónapokat neked!!!!!!!!!!!!

én meg jelentem, h ma újabb boldogság ért, mikor végre magamhoz tértem..
megjött!!!!!!!!
és ugye a műtétem óta 70 napokra szokott megjönni, most meg újra 30 körüli ciklusom lett! Kép

húú, jó hosszút írtam... bocsi :lol:

babszika

ubi!
Kép

babszika

Sziasztok!

Meli! Azért a ti történetetek igazán az, ami erőt adhat nagyon sok mindekinek, hogy igenis nincs veszett ügy! Én ezért szeretem a babanetet, mert itt mindig összeszedem magam, ha nagyon elvagyok keseredve, hogy az, hogy 2, 5 éve nem jön a baba még semmi, és igenis van esély! Hol vagyok én a ti 5, és 7 évetekhez... :oops:

Dike! Gratulálok a pocaklakóhoz! Mostantól aztán jöhet az örök aggódás! :lol:

Kakukk! Hát ez a tavszi időjárás borzasztó. Persze jó, hogy süt a nap, de nálunk a ygerekek mindig ilyenkor fáznak meg. Mert levsizem kabátban. Rohangálnak, kigonbolnak magukon mindent, és aztán 1-2 nap múlva már betegek. Viszont esténként gyönyörű az ég alja!
Én nagyon drukkolok, hogy fehér legyen a karácsony!!!!

Babszika! Sajnálom az éjszakázást. Anno én is éjszakáztam. Engem azért kavart meg mindig, mert utána nap közben nem tudtam aludni, így olyan voltam mint aki másnapos.
Köszi szépen a köszöntést! Tök jól esik, mivel szupi nevem van nagyon kevesen szoktak felköszönteni, így nekem ilyenkor dobban a szívem :lol: És a maci nagyon édes!

aviubi

ubi!
nyugodj meg, engem is alig szoktak felköszönteni, mert mindenki halottak napjára koncentrál.... szóval megértelek.
a férjemet szintén elfelejtik, mert ott meg mindenki a hülye Valentin nappal van elfoglalva. :roll:

a fehér karácsonyt én is megszavaznám, ha lehet :lol:

babszika

Na akkor ti is jól jártatok! Nekem a szülinapom is ilyen szuper. December 25. Ott meg mindenki a karácsonnyal van elfoglalva.
De, hogy én ezt a Valentin napot mennyire utálom! Mi nem is tartjuk meg.

aviubi

hát, elhiheted, h mi sem tartunk Valentint.
bár én sosem szerettem. :oops:
kevés amerikai dolog van,a mi bejön.
az egyik, az az, h a Mikulásnak kekszet és tejet tesznek ki.
elterveztük Bálintommal, h mi is ezt fogjuk csinálni, ha majd lesz gyerekünk.
ezzel fogja Ő várni a Mikulást.
a másik meg a tökfaragás. azt meg Bálintom szeretné már a gyerkőccel csinálni.

ma vásárolgatni voltunk és betértünk a Brendonba.
ne nézzetek hülyének, de sajnos van egy műtéti hegem, ami miatt a rendes nadrágok közül nem igazán tudok válogatni és kitaláltam, h próbáljuk meg a kismama nacit.
találtunk egy nagyon jót, és mit látok..... azt hittem, h az agyam eldobom.
36000-ről 26000-re volt "leakciózva"
a poén, h ez a naci nagyon keskeny bandázzsal volt, szóval túl sokáig nem is tudná hordani egy kismama.
akkor meg mi kerül benne annyiba????? :shock:
persze, h nem vettem meg.

babszika

Sziasztok !

hogy vagytok ma ?

vvviki

viki!
én jól vagyok, nekem jó napom volt.
végre együtt vagyunk a férjemmel.
ritka, h a beosztásunk megengedje. :(

és te???
minden ok?

babszika

kakukk!
nagyon meghatódtam és bevallom, még sírtam is az írásodon, amit a gyertyához mellékeltél.
köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!!!

meli!
neked is köszönöm!!!!!

köszi csajok!
Kép

babszika

Babszika
nem semmi, 26.000 egy nadrágért, babakocsit is adnak vele ? :lol: :lol: :lol:
lehet, hogy a bandázs valami űrhajós anyagból van :lol: :lol: :lol:

anyum szülinapja február 14-én van, a Valentin napot a csoki- és virágárusok ünnepének szoktam nevezni :oops:

fehér karácsony jöhet minden mennyiségben ! :D :D

Viki névnap december 23, még jó, hogy nem Éva lettem :shock: :shock:

ma vettem két tesztet, biztos, ami biztos :?

vvviki

ja, biztos űrhajós.

Kép

bár, mikor beleugrottam, nem éreztem semmi extrát. talán dobbantanom kellett volna 3-at... bakker, ezt elrontottam. :lol:

jaj, én már megőrülnék a helyedben a 2 teszttől... mármint tuti égetné a zsebemet és kiabálná, h csinálj meg Kép

babszika

Babszika
hát, jól el kellett dugnom a két tesztet, nehogy valami véletlen folytán felhasználja valaki :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

vvviki

akkor nem csalódtam benned Kép

hogy eltereljem a gondolataidat, küldök neked egy kis .... hmmm.... fincsiséget:
Kép

babszika

Sziasztok!

Babszika! Én a Mikulással is gondban vagyok. Főleg azért, mert vannak nagyon aranyos Amerikai karácsonyi filmek amikkel jól megkavarják a magyar gyerekeket. Nem győzöm magyarázni nekik, hogy az amcsi gyerekeknek a Mikulás hozza a karácsonyi ajándékot, de az európai gyerekeknek jobb dolguk van, mert a Mikulás hoz csokit, és utána jön Jézuska a kari fával.
A Brendonba nem érdemes vásárolni! Maximum babakocsit, és autós ülést. Én anno a C und A-ban szerettem kismama gatyót venni!

Viki! Még bírj ki néhány napot! Menj biztosra!

aviubi

Aviubi
a jövő péntekig várok, akkor talán már lesz valami

vvviki

Sziasztok !

hogy telik a hétvége ?
egy nagyot sétáltunk ma, fincsi ebéd

vvviki

Sziasztok!

Ez a hetvege is gyorsan eltellt! :?
Olyan gyonyoru ido volt, barcsak maradna meg ilyen egy darabig.
A terasz fakorlatjat keszitettuk elo telire, csiszolas, festes....mar igy is nagyon szep lett, de ma meg egy reteg lazurt kenunk ra hogy szuper szep legyen.

Kakukk,
Te mikor mesz vervetelre?

Viki,
Inszem utan is kell menni vervetelre v csak tesztelni kell?

Babszika,
Szuper jo ez a "kis" tancos :lol:

Dike,
Koszi a drukkokat :wink:
ica79

Sziasztok!

Mi köszönjük jól vagyunk, igaz ma reggel volt egy kis barna maszatolásom :oops: , amitől egy percre megijedtem, de aztán eszembejutott, hogy ez akár nagyon jóóót is jelenthet, még pedig azt, hogy a babyk megtapadtak. :D A beágyazódás jele ugyanis lehet barna folyás is. :)
A hasam nem görcsöl, jó kedvű vagyok......
A napokban sokszor álmodtam kisbabával, kisbabákkal, ami nagyon jó volt.
Egyik éjszaka egy párperces álmomban, két kis pelusos totyogott itt a nappalink közepén, nagyon édik voltak.
A másik éjszaka meg azt álmodtam, hogy egy anyuka elakarta magától dobni a másfél éves kisfiát, nem akarta megtartani, erre mi mondtuk neki, hogy akkor mi szívesen örökbefogadnánk. A nő csak pénzért volt hajlandó örökbe adni. Az összegre már nem emlékszem, hogy mennyit kért a babáért, de tudom, hogy a bankba is az utolsó percben értünk oda a pénzért. A nővel szemben a földön ülve, aztán odaadtuk neki a pénzt és Ő azt mondta szemrebbenés nélkül, hogy a miénk a kisfia. :shock: A kisfiú egy emeletes ágy alsó részén hason feküdt, nézelődött, onnan vettem fel. Még most is tisztán emlékszem arra ahogy a karomba vettem és őt simogatva, az arcát, kezecskéit nézegetve elsírtam magamat, hogy végre lett egy gyerekünk.:cry: Olyan boldog voltam, olyan valósághű volt, és olyan jó volt magamhoz ölelni a kisfiút, aki már a miénk volt.:D Sajnos az örömünk csak rövid ideig tartott aztán, mert rájöttünk, hogy a pici örökbefogadása nem legálisan történt, ugyanis pénzért életet, babát nem szabad adni, venni, örökbefogadni, hiszen a normális keretek közötti örökbefogadásnak meg van a szabálya, rendje, módja. :oops: Az utolsó kép ami ezekután jött azaz volt, hogy én nem akartam elengedni a babát, nem akartam se a nőnek (akinek végülis nem is kellett a gyereke), se másnak (hatóság) odaadni a babát. :roll:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Ica
Igen, nagyon szép idő volt szombaton, szépen sütött a nap és a hőmérséklet is nagyon kellemes volt :!: :D Sajnos vasárnap elég borús és mára elég szomorkás idő lett, de hát az őszi időjárás már csak ilyen. :?
De jó, Ti kertes házba laktok! :D Jaj, olyan jó lehet, ha az ember ki tud menni egy kicsit a kertbe vagy ki ülhet a teraszra, biztos szép lesz a korlát. :D :wink:

Nekem nem mondták, hogy mennem kellene vérvételre, csak a beülti napján odaadtak egy tesztet meg egy olyan papírt, amit már a dokitól is kaptam, hogy a 14. nap reggelén végezzem el a tesztelést és annak tudatában hívjam fel a dokimat. :roll: Miért Neked menned kell vérvételre?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Dike
Köszi, aranyos vagy!!! :D
Örülök, hogy mindannyian jól vagytok és eljöhettek a kaáliból. Aranyos lehetett, ahogy a kisbabátok pici szíve dobogott :!: :D
Vigyázz nagyon magadra/magatokra és gyere azért mesélni, hogyhogy vagytok? :wink:

Melinda
A laparoszkópiás műtétre, hogy került sor? Volt esetleg valami panaszod vagy csak a doki mondta, hogy megakar laparral nézni?
Az első lombikunk nekünk is karácsonykor volt, de sajnos nekünk sem sikerült. :(
Nahát, nem is hallottam még arról, ahogy a laborban megfertőződtek volna valami bacitól az embriók és emiatt meg kellett volna őket semmisíteni. :shock: Nem akarok régi sebeket feltépni, de a laborban, mit mondtak, hogyan történhetett ez meg?
Melinda, hogy Titeket mekkora csoda ért?! :D :wink: Azt mondták lombikkal lehet csak kisbabátok és erre a második ciklusban spontán teherbeesel! :shock: Ez az egész csoda és szerencse is egyben :!: :D A pici neme mikor derül majd ki?

Babszika
Mit dolgozol, hogy hol nappalos, hol éjszakás vagy?
Igen, nem semmi ez a lassan hét évhez közelítő babákra való várás, de tudod úgy vagyok vele, hogy már nagyon észre sem veszem, hogy ennyi ideje nem jött össze a baba. :roll: Az évek óta tartó próbálkozás van, hogy csak akkor jut eszembe, amikor a családtagjaink, barátaink, ismerőseink gyerekeiről hallunk, hogy valakinek már a gyereke most fogja az ovit elkezdeni, a másik nagycsoportba lépni, a harmadik a sulit fogja elkezdeni stb. Aztán a munka és a mindennapi teendők valahogy annyira zsúfoltan és gyorsan telnek, lefoglalnak, hogy csak az előrenézés foglalkoztat, hátra nem nézek csak előre, hogy mi az amit még megtehetnék, hogy a babák összejöjjenek.:D Persze az ünnepek és időnként a hétköznapok azért engem is eléggé megviselnek........ :roll:
A gyertyagyújtással kapcsolatban nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy mit is írhatnék, talán azért mert egy célért küzdünk és mert igaz engem még nem ért hasonló tragédia, de mi az első és a második lombikprogramunk után is gyújtottunk a picikért egy gyertyát, annyira fájt az „elvesztésük”. :(
A Te/Ti helyzeteteket megpróbálni átérezni, hogy megfogant a várva várt kisbaba, de nem tarthatod meg, nagy fájdalom, szomorúság és nagy veszteség annak is aki csak hallja, hátha még aki át is élte. :roll:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk,
Nekem a doktorno a beulti elott mondta hogy a 12. napon vervetel....en holnap megyek.
Szerintem csorogjel ra a dokikra es kerdezz ra.

Kertes hazba lakunk, de a szuleimmel.......de abszolut nem banom mert igy csak a munkak felet kell elvegezni, a masik felet ok csinaljak :lol:

Ezek az almok nem semmik....en sohasem emlekszem az almaimra. Csak akkor ha valami rossz es amiatt felebredek, a jokra nem tudok visszaemlekezni, de az is lehet hogy nem almodok :shock:
ica79

Babszika
Gratula a 30 nap körüli ciklushoz! De jó, hogy beállt! :D
Neked halottak napja előtt volt a névnapod?
Nem semmi ez a 26.000,-Ft-os nadrág!!! :shock: :shock: :shock: Ez a naci termos, bundás, 3 év garancia van rá, hogy ilyen drága? :lol: :lol: :lol:

Aviubi, Babszika
Utólag is Boldog Névnapot kívánok Nektek! :D
A barátaink gyerkőcei is ilyenkor fáznak meg a leghamarabb, mert az idő olyan becsapós. :oops: A napsütéses időben lehet a legjobban megfázni, mert az ember úgy érzi, hogy húúú, de jó idő van és az is van, de a hőmérséklet nem éppen a nyári rövid ujjas napokhoz hasonló. :oops:

Dike
De jó karácsonykor van a névnapod!!!:)
Nekem mikuláskor van a szülinapom. :)
Tegnap reggeli után mi is elmentünk egy jó nagyon sétálni a férjemmel aztán egy fincsi ebéd után mind a ketten bedőltünk a tévé elé és jól be is aludtunk. :D

Gigi
Hogy vagy, elmúlt már a mensid?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

kakukk! nem nekem juni 1 a névnapom:)

mindenkinek megy a drukk!!!!!!!!!!!!

KépKép
dike

Ica
Ma felhívom a klinikát, de én nem emlékszem, hogy a doki mondta volna vérvételre kellene mennem. :roll:
Azt mondta a papíron írtakat kövessem, amin az utolsó pont arról szól, hogy a 14. napon végezzem el a tesztet és az eredményről tájékoztassam a dokimat.
A beülti utáni 12. nap, szombattól számolva szerdára jön ki.

Vviki neked is kell vérvételre menned?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?