Sziasztok!
Házon kívül voltunk,(laptop vásárlás),végre nincs vita rajta.
Holnap betöltöm a 6. hetet.Már csak még ennyi,és túl leszek a kritikus 12. héten.
Lassan tényleg be kellene iktatni az orvost,de olyan jó egy kicsit titokba magunkba tartani.Rokonok tudják,ismerősök nem,de az uh-on tuti lesz legalább 5 idevalósi,és van külön uh a terheseknek
Mama reakciójától féltem,de jól fogadta,csak nem értette,hogy hogyan jött össze szoptatás mellett,mert ő is látta,hogy rengeteget szopik a lányom.De örült.Bár a terhességi tesztre az hitte,hogy lázmérő,és nem értette,miért gratulálunk neki...
(gratuláltunk,hogy 3-szoros dédi lesz,és mind a 3 dédunokát tőlünk kapta)
Anyósom valami olyat mondott,hogy:az anyátok úristenit...mondjuk mondtátok,hogy próbálkoztok.(de ez még neki is sok volt,hogy megint rögtön)
Himia,nem tudom mit tennék a helyedbe,nehéz lehet,és minden ember más.A férjem autóiparba dolgozik,de igazából nem sokat gondolkozunk.Ő azt mondta,ha kell sz@rt lapátol,de nekünk mindenünk meg lesz.(és tényleg dolgozott tanyán,ahol tényleg azt csinálta,amíg nem volt más,én nagyon felnézek rá.)
Ha mindketten biztonságba érzitek magatokat,akkor bébizzetek,ez nagyon becsülendő.