Sziasztok!
Réka!
Gratulálok Ákos babához!!! Jó egészséget,minden szépet és jót nektek!!!
Remélem hamarosan hzamehettek és gyorsan elfelejtitek a kórház negatívumait!!!
Gyurink meg köszönjük szépen az infóket és képeket!!!
Velünk minden ok,bár betegek voltak a törpök,de csak köhögés jellegű dolog,Márkot nem is vittük oviba. Én 2 hete köhögök,és nem javul.
Egyik este megjártuk az ügyeletet Mirával. Minden előzmény nélkül,estére tiszta kiütés lett az egész teste. Piros és foltos.Felhívtam az ügyeletet,h vigyük-e,mondték,h ugyan gyerekdoki nincs,de azért vigyük.Hát tök fölösleges volt,mert lövésük nem volt,h mitől van!Reggelre elmúlt.A doki egy f...klap volt,megkérdezte,hogy miért nem gyerekorvoshoz vittem...mondom,mer' este fél 9-kor nem rendel vazzeg!
Kérdezi mit adtam neki,esetleg gyógyszert.Mondom köhögésre stodal.Nemt tudta mi az,mondtam,h homeos cucc.kérdés:
-És miért ad a gyereknek olyat,aminek nem bizonyított a gyógyhatása? Tudja maga,hogy abban emberi szar,vizelet és köpet is van?
Na azóta nincs már itthon a stodal...blááááááá!!!
ennyit az ügyeletről!Csináltm képet is pöttyös Pannáról,idővel meg is muttaom nektek!
Ja,még mielőtt elfelejteném! Berni a képek csodásak!!!!!!!
ÖÖÖÖ ki ez a szép kislány a két jóképű mellett???
a nagyon régóta hiányzók hol vannak? Annyira lájt a fórum.tudom,hogy én sem pörgök mostanában,de ha a többiek is kicist aktívabbak lennének,én tuti többet írnék,ezt megígérhetem!!! Olvassatok vissza,hogy régebben milyen jó ki élet volt itt,nekem nagyon hiányzik!!Sok kép,pörögtek az események...tudom,hogy azóta többen dolgoznak,és nincs idő mindig,de próbáljuk meg megmenteni a topicot!!!
Nálunk amúgy gyönyörű idő van,szikrázik a napsütés,szóval megyünk vhova csvarogni,kihasználni a jóidőt!
Szép napot nektek és gyertek,mert ha nem,lefagyasztom az oldalt egy képdömpinggel!